Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 10 VPRAŠANJ O DIHANJU MED PORODOM 5.3.2009 12:27:47
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipic clara daj ne piši tako,saj veš da nimaš pojma ok, rodila sem pa nimam pojma..super Pa mislim da na forumu lahko vsaka izrazi svoje mnenje, zato prosim brez negativnih komentarjev..
|
|
|
|
RE: 10 VPRAŠANJ O DIHANJU MED PORODOM 5.3.2009 14:34:50
|
|
|
|
elyy
|
Ojla clara js se tudi strinjam stabo,da ima vsaka mnjene da izrazi svoje mnenje
|
|
|
|
RE: 10 VPRAŠANJ O DIHANJU MED PORODOM 5.3.2009 14:39:04
|
|
|
|
srki
|
Dihanje je pomembno. Zdaj, kako učijo, eni tako, drugi drugače, tisto pasje dihanje meni ni bilo ravno po godu, zato sem prvič kar nekaj po svoje dihala, drugič mi je šlo mnogo lažje, pa tudi babica pri porodu mi je pokazala da se drugače lahko diha, kot tisto pasje. Pomembno pa je, pa ne zaradi tega, ali rodiš ali ne, itak da rodiš, je pa mnogo lažje med popadki. Drugi porod je bil zame zelo lep s samimi pozitivnimi izkušnjami.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?