PikicaStonoga
|
uf PPRRRRRRIIIIIDDDNNEEEEEEEEEE niste se dost načvekale za vikend ...5 strani ...dobr to bom že prebrala ;) mi smo se imeli SUPER!!!! vikend minil kot bi trenil ... valla. sem se spomnila tebe ko si rekla, da bi se vrnila domov zvečer, ko Tilen zaspi ...semo nareidli mi isto, zvečer je tijana zaspala ob pol osmih in smo štartali za SLO, v dneh urcah smo brez težav bli v SLO, je skoz pančala :) hvala za idejo!!! IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 .100noga za barvanje hišek in kombinacijo barv..še malo pa boš v svoji hiški....najbolj pa pridemo na otrvoritev...predvsem za to ker sedaj živiš na 40 m2 al kolk vem da je full malo potem pa v celi hiši..ti bomo delale družbo vsaj prvi dan... mal hec lubica jaz živim na 16 kvadratih že peto leto ...in zbiram dinarčke na svojo hiško ... vas bom poklicala, ko bom mela čistilmo akcijo srečanje ...cocinnela je bla tista, ki je slikala, sam ona ni nč več na RR ...lahko pa corti zadolžimo,da dobi slice ;) valla. a je tvoj kej lepega in poceni kupil??? Me res zanima, ke rmidva skoz dobiva, kar iščeva :) in kako je bilo doma pri tvojih? pranje in obešanje ...prat dam jaz, obeša pa vedno moj (je že pred nosečnostjo) tako sva si pač razdelila ... IZVIRNO SPOROČILO: Lovely ... Aja, razume in govori slovensko, bere in piše malo slabše k mu je čisto drugače od danščine, angleščine in nemščine, o kvaliteti pa ne bi govorila, morda boste kdaj slišale... jaz sem govorila z njim, ko smo emle še trebuhe hehehhe ;) pa čist lepo govori za tvojga možeka! IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Moj je dobu odpoved oz. prisilni dopust zaenkrat, je na poti domov, zdej morava premislit kako pa kaj. ja shit no ...a to zarad tistga zadnjič al bi tud drugače dobu? mater ej ...sej sploh ne vem, kaj naj ti svetujem ... :( hitro novo službo iskat pa pazit za vsak eurček ...aja žal ne pšoznam nobenga za napotnico :( lovely mi nimamo problemov, ker ko kam pridemo za dlje časa, ji dam na tla dekico in njo z igračkami gor, potme pa če kater hoče naj se tja uleže usede in bo z njo ....ne dovolim 1000 različnih položajem in nono stop nošenja ... nič lep dan vam želim, danes je bolj pust, pa še ne vem, kam se bom dala