Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 11:06:32
|
|
|
|
iraira
|
Gogabojan da Rok tako lepo spi....še mamica bi mogla se naspat pa živčke malo spočit
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 11:06:59
|
|
|
|
iraira
|
No evo nova stran - 199
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 11:09:32
|
|
|
|
iraira
|
Tjuši vse naj naj. pa da boš zdrav, drugo pa itak imaš
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 11:46:20
|
|
|
|
Pšemek
|
Mi gremo pa po kosilu na dirkališče v Logatcu. Je kolega od praznoval 50 let in smo mu oz. mu bomo za RD podarili vožnjo s Ferarrijem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 12:35:07
|
|
|
|
mbd0411
|
Aaaaaaa,še vedno ne 200?? Jaz bom tudi hujšala,samo do krsta še počakam,ker bodo dobrote,potem pa na polno akcija.Z vodo sem se že začela nalivat pa malo ločevat,tako postopoma,da potem ne bo hudo. Lepo popoldne vsem. Aja,danes bom verjetno malo rolarje sprobala.Uh,kako dolgo so že v omari.. Upam,da bodo koleni celi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 12:35:35
|
|
|
|
gogabojan
|
Dan, evo mi smo prišli domov. Kosilo se peče, malček pa je jedel za kosilo koruzo s korenčkom in pirekrompirjem in malo graha notri. Je kr pridno pojedel. Pol pa je začel formulo gledat. Pa smo mu dali še kašico jesti s keksom, jabučkom in banano. MNJASKAAA Smo pa bili vzunaj na sprehodu, mičkeno v nabavi in veliko ob jezeru. Izredno toplo. Sem mal preveč mela oblečenega. Je mel bodi kratekrokav, poloverček in eno prehodno jaknico. Ko pa sem ga dvignila, je bil bogi čist prešvican po hrbtu. Tako da pazite koliko oblečete . Zdaj čakamo, da se kosilo speče in skuha, pojemo, mal ajati, in nato ob 15h dalje ture (z vozičkom turirati po cestah ) delati. Planiramo pa nekje ob 19h da bomo doma. Vam pa želim prijetno nedeljo. Bom še malo pokukala sem gor pa bo. čawbaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 12:37:34
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Aaaaaaa,še vedno ne 200?? Jaz bom tudi hujšala,samo do krsta še počakam,ker bodo dobrote,potem pa na polno akcija.Z vodo sem se že začela nalivat pa malo ločevat,tako postopoma,da potem ne bo hudo. Lepo popoldne vsem. Aja,danes bom verjetno malo rolarje sprobala.Uh,kako dolgo so že v omari.. Upam,da bodo koleni celi. YOU GO GIRL, JUST GO Boš prav ,
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 12:39:15
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Mi gremo pa po kosilu na dirkališče v Logatcu. Je kolega od praznoval 50 let in smo mu oz. mu bomo za RD podarili vožnjo s Ferarrijem. UUUU fajn. Jaz sem mojemu morila že cel dopoldne, da bi šli v logatec. Pa noče. Drugič povej, pa se ustavite tu na vrhniki, pa gremo na kremšnite jaz častim ( k vem da ne smete ). Uživaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 13:11:32
|
|
|
|
*talcy*
|
oooo babnice vidim da j janja napisala seznam za hujšanje pa skor nobena ne pove svoje kile ... no jaz jih tud ne bom zato janja vpiši da jih moram strest 25 mislim katastrofa kolikor sem zdaj okrogla nism še bila evo za se zjokat ..... dejmo babe naklofajte še malo pa bo 3.del naš tud neki ponoči štoče in se premetava pa cvili nič mu ni prav .... sicer spi to dela vse v spanju sam mene to tkooo moti da ne morem spat ..... vidimo pa že dva zobka skoraj zunaj zato mislim da bo to to ... jutri praznujemo pol leta pa še pikico dobimo .... no zdaj pa gremo mal ven in pol tašči voščit ... tko da lep preostanek nedelje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 15:04:34
|
|
|
|
gogabojan
|
UUUUUUUU punceeeeeeeeee Mamici je uspelo odspati 1.30h. In to čez dannnnnnnnnnnnnnn. mami mami
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 16:47:14
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem tudi odspala eno uro, je dragi peljal Taja ven, da sem malo k sebi prišla. Čeprav bi rabila vsaj 3 ure popoldanskega in celo noč spanja. Kot dojenček
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 17:13:25
|
|
|
|
iraira
|
gogabojan Jolly da sta si privoščile en spanec, pa čeprav kratek. Meni bi tudi pasalo da bi lahko malo izklopila in odspala kakšno kitico ali dve
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 18:14:59
|
|
|
|
Pšemek
|
Sam na hitro, ker moram it malo nafutrat... jolly in gogabojan za počitek. Mi smo se imeli fino. Nejka je bila danes, za razliko od včerajšnega dne, ultra pridna.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 18:16:37
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Mi gremo pa po kosilu na dirkališče v Logatcu. Je kolega od praznoval 50 let in smo mu oz. mu bomo za RD podarili vožnjo s Ferarrijem. UUUU fajn. Jaz sem mojemu morila že cel dopoldne, da bi šli v logatec. Pa noče. Drugič povej, pa se ustavite tu na vrhniki, pa gremo na kremšnite jaz častim ( k vem da ne smete ). Uživaj. Smo se nazaj grede čez Vrhniko peljali, pa sem gledala, če te bom kje videla, pa te nisem. Sem pa vidla, kje živiš. Pravzaprav sem videla smerokaz od policijske postaje .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 18:44:13
|
|
|
|
Marisha
|
Hej bejbe, evo pa sem spet malce pokukala na RR, da prečekiram kaj se dogaja . Mi smo se cel teden večinoma potepali po trgovinah, ker kupujemo pohištvo za naše novo gnezdece . Kupili smo že eno veliko omaro, za dnevno se še ne morem odločiti, kupili smo že ploščice za kopalnico,... Zdaj pa iščemo kakšno kvalitetno sedežno pa je nikjer ne najdemo, če mi je pa všeč pa ni vzmetena, ampak je iz pene, česar pa nočem . Ali katera pozna kakšnega dobrega mojstra, ki jih dela ? Drugače smo ok, danes smo se martinčkali na sončku in je prav pasalo, tako da res komaj čakam 1. maj, da skočimo na morje. To je za enkrat to No se vam še kasneje kaj javim Čauči, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 19:37:20
|
|
|
|
jolly123
|
Ma dej tale moj pes pa je en gnilc, nikol več terierja. Čist za vsak šit mora lajat no. Dam tamalga spat, pridem ven in on sliši enga psa odzuni in se čist razlaja...grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 19:53:20
|
|
|
|
Marisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma dej tale moj pes pa je en gnilc, nikol več terierja. Čist za vsak šit mora lajat no. Dam tamalga spat, pridem ven in on sliši enga psa odzuni in se čist razlaja...grrrrrrrr Ej, to še mene čaka, upam, da ji bom lahko dotajčala, da ne sme lajat za vsako figo .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 19:56:02
|
|
|
|
Marisha
|
Še podatke za seznamček; 71 kg, željena teža 60 . Če bom tako nadaljeva, kot sem ta teden bom prišla na 81 kg ne pa na 60, ker se nisem nič držala . Smo cele dni letali okrog in sem zvečer samo vrgla vase Rabim eno VELIKO brco v rit .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 19:58:25
|
|
|
|
Marisha
|
No, zdaj grem pa Markca skopat, da bo lažje prespal celo noč,..................... uh, to so menda samo pobožne želje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:00:36
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma dej tale moj pes pa je en gnilc, nikol več terierja. Čist za vsak šit mora lajat no. Dam tamalga spat, pridem ven in on sliši enga psa odzuni in se čist razlaja...grrrrrrrr Ej, to še mene čaka, upam, da ji bom lahko dotajčala, da ne sme lajat za vsako figo . A vi šele dobite psa? Ma midva sva to napako naredila, ker na začetku sva ga valda ful hvalila ko je zalajal ko je bil kdo pred vrati itd. kao čuva hišo pa to...zdej mu pa ne morš dopovedat da naj bo tiho
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:14:48
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojla čvekice. Mi smo prišli s sprehoda ob 18h domov, vendar smo bili še eno uro pred hiško na klopci. Je bilo tako toplo, da je bil sam v termo jaknici, nič fajn debelih jakn. Smo večerjo pojedli, in skočili pod tuš. Evo jaz pravkar. Zdaj mal natipkam, pa gremo kopat Roka. Super fora. Bojan je gor na pogradu in gleda dol na pojstlo. Rok leži nagec, in se tako Bojanu, da smo se skoraj polulali od smeha. Pšemek, no zdaj vsaj približno veš kje sem doma. Boš lahko kdaj uletela. Marisha, a gremo jutri kaj ven??? Al maš fulll dela s svojim bodočim gnezdecem. KJE JE TRETJI DEL?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:29:10
|
|
|
|
laknerš
|
No mi smo z izleta. Smo odšli na Graško jezero. To je kraj, drage mamice, idealen za sprehodke z vozičkom. Okrog jezera je hoje nekje eno uro. Super pot. Fino za razgibat, pa ne za utrudit. PRIPOROČAM!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:37:15
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. .stonoga, jaz sem tukaj še nekaj slikce zraven urejam.. pa mal spremljam... jaz grem jutri domov za vikend. Prespat. Bomo videli, kako bo:) valla - kako je bilo?? pri nas prvič ni bilo ravno najbolje, a se ne damo - gremo naslednji vikend spet naokoli
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:37:36
|
|
|
|
Pšemek
|
Sej že vse veste, kaj sledi, ane . Jaz grem ajat . Čeprav danes še nisem zaspana, je pa toliko bolj. Pa če gre on v posteljo, grem tudi jaz, da se še malo stisneva pa da si kej poveva. Tko, brez . Quality time z mojim možekom . Torej, punce, lepe sanje... Moja želja... naj bo jutri tretji del .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:41:10
|
|
|
|
mbd0411
|
Ja,kako zdaj?? Prej take čveke,par strani na dan,zdaj pa še ene ne Janja hitro še seznam za slovo in 3.del je tu... A,slučajno že goljufate in že tam čvekate
|
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!