Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:46:02
|
|
|
|
laknerš
|
No, potrudimo se še za zadnjo stran v tem delu.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:46:44
|
|
|
|
iraira
|
Pšemek standart lahko noč pa fajn se stisni k dragemu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:47:46
|
|
|
|
iraira
|
Še malo če se ne motim in smo v 3.delu go go go go
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:49:13
|
|
|
|
Pšemek
|
A kej pomagam, da čim prej pridemo do konca strani, če napišem, da si grem zdele zobe umit?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:49:38
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hojla, .100noga, našla sem ja kok sem pa smotana, sploh nisem vedla, da jo mam. Drugače sva pa usposobila športni del vozička - cela znanost madonca... Pa mam eno vprašanje. A boste mele ve tud v športnem delu ovčko spodaj? Mal je nerodn pri sestavljanju za v avtu pa tudi ne vem a ni prevroče počasi za ovčko... Je pa res, da je volna izolator, naj ne bi bilo ful vroče No, pa sta šla danes Inya in njen far na sprehod v športnem delu (oboje prvič - sama in športni del) medtem ko sem jaz likala in pakirala... Je baje ful gledala okoli, ni sedela, je bila skoraj ležeča pa ji je bilo OK. Je pa zaspala po 15 min... Aja, pa marelo sem kar kupila, ker bomo verjetno rabili ta teden - upam midva sva dala v športni del samo eno zimsko vrečo na zadrgo in nič drugega - pa bo po potrebi odprta oz. zaprta, glede na vreme in temperature.... bo pa tudi lahko manj oblečen, kar se mi zdi primerno glede na letne čase. Pa še na mehkem bo sedel zdej verjetno že uživate doli? držim pesti, da boste max uživali in da bo Inya navdušena
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:49:59
|
|
|
|
iraira
|
Pomaga, pomaga Pšemek
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:50:16
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek A kej pomagam, da čim prej pridemo do konca strani, če napišem, da si grem zdele zobe umit? vse pomaga, Pšemek pa da ne pozabim Nejki, da je v svoji sobici
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:52:37
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Živjo! Mojemu pa ni važno kak je voziček,samo da je in da trese ko se pelje.Že po 5 minutah zaspi. Danes sva šla malo ven,ker bi bil greh da nebi.Tako je bilo toplo,da sem bila v kratkih rokavih.Juhuhuh... Je pa tako dooolgo spal,sem mislila,da bo zvečer problem,pa ne.Ob 19:30h je že spal. Jutri bo spet toplo Sem danes toliko perila zunaj posušila. ja, naš zadnje čase tudi štrajka v vozičku.....jutri gre prvič v športni del, pa me zanima, kako mu bo všeč...bo prvič naprej gledal
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:57:09
|
|
|
|
iraira
|
Naša je bila čisto navdušena prvič v športnem delu je po 15min zaspala kot top ....je imela veliko materijala za predelati
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:57:55
|
|
|
|
Pšemek
|
Nič, punce. Jaz zgleda danes ne bom dočakala 3. dela . Fajn se še načvekejte danes, pa si pišemo ju3. Noč...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 20:59:06
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma dej tale moj pes pa je en gnilc, nikol več terierja. Čist za vsak šit mora lajat no. Dam tamalga spat, pridem ven in on sliši enga psa odzuni in se čist razlaja...grrrrrrrr a se še ni navadil, da ma da je tiho, ko spi??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:00:04
|
|
|
|
iraira
|
Pšemek nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:01:09
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 V E S E L O H U J Š A N J E start 01.04.09 PIKICASTONOGA (-??kg) LAKRNEŠ (-25 kg) DREAM (-??kg) PŠEMEK (-7 kg ) - z.t. 70.9 -01.04.09 JANJA27 (-20 kg) TALCY (-??kg) MARISHA (-??kg) EVELIN (-??kg) AFNICAMALA (-??kg) MANDEK (-??kg) IRMA78 (-??kg) LOVELY ( -15 kg ) z.t. 75 kg- 01.04.09 dejmo punce pa janja SVAKA ČAST za vse te sezname, res....KAPO DOL
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:02:31
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Nič, punce. Jaz zgleda danes ne bom dočakala 3. dela . Fajn se še načvekejte danes, pa si pišemo ju3. Noč... lepe sanje....jaz tudi ne bom dočakala.....grem malo na kavč....je bil naporen vikend....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:03:37
|
|
|
|
laknerš
|
Pšemek potrpi še 12 postov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:03:40
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 V E S E L O H U J Š A N J E start 01.04.09 PIKICASTONOGA (-??kg) LAKRNEŠ (-25 kg) DREAM (-??kg) PŠEMEK (-7 kg ) - z.t. 70.9 -01.04.09 JANJA27 (-20 kg) TALCY (-??kg) MARISHA (-??kg) EVELIN (-??kg) AFNICAMALA (-??kg) MANDEK (-??kg) IRMA78 (-??kg) LOVELY ( -15 kg ) z.t. 75 kg- 01.04.09 dejmo punce pa janja SVAKA ČAST za vse te sezname, res....KAPO DOL Pod to se pa podpišem. naša Janja....SW
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:05:10
|
|
|
|
iraira
|
Ni mi pa jasno zakaj nočete izdati kg????? A ni potem to še večja motivacija
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:05:23
|
|
|
|
laknerš
|
Gogabojan pridi pomagat!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:07:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Ni mi pa jasno zakaj nočete izdati kg????? A ni potem to še večja motivacija Ni lahko napisat da maš recimo 100kg. To eni SUHI sploh ne razumejo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:13:17
|
|
|
|
iraira
|
Pa saj ni to nič tagega no...sem jih jaz tudi imela 98 pa kaj. Pa jaz tudi nisem suha pa nič zato. Meni kile res niso pomembne...važno je kaj se skriva za temi kilami
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:18:49
|
|
|
|
iraira
|
Evo se grem jaz zdaj zvagat pa napišem kile.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:20:33
|
|
|
|
laknerš
|
Če jih maš manj kot 70 ne velja. Če bi jih mela tok jih napišem brez panike.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:25:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Če jih maš manj kot 70 ne velja. Če bi jih mela tok jih napišem brez panike. Prepozno videla.....sem jih imela toliko še kakšen mesec nazaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 5.4.2009 21:29:12
|
|
|
|
iraira
|
laknerš jaz srčno upam, da me nisi ti narobe kaj razumela ali pa da si zdaj kaj huda name. Vem da je full mora če imaš preveč kg in bi rad shujšal pa kar ne grejo kg dol. Jaz držim z vami in navijam za vse da bi čimhitreje prišle do željene teže ali se ji vsaj približale ne biti huda name prosim
|
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)
Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)
Ne, me ne zanima (
69%)
Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!