timnala
|
Heja! Da se se malo javim, ce me ze .stonoga pogresa Berem vas redno, ampak pisem pa ne, ker velik cvekate tiste, ki se med sabo poznate, pol pa nimam kej uletavat, hujsat mi ni treba, ker mam ze manj kg, kod pred , saj se se kar polno dojiva (ene 10 dni mu 1x na dan dam rizevo sluz zmesano v moje mleko), zobkov se nimamo, GH pa se tud ne uvajamo pa pol nimam kej pametnega napisat Smo pa zdej v sportnem delu in je super! Z vozickom smo pa res vsi ful zadovoljni! Pocasi ga mormo prestavit se v posteljico, ker ga mamo se kr v zibki..cakam posteljnino pa jogi se mormo kupit. Drugace je pa nas ful priden, cveka velik, se smeje in ze ene 10 dni kotali sem in tja - ga je prav lustno gledat, ko se igra v centru in ga nekam odlozis in kar naenkrat je nekje drugje..kot zogica Pa vsakega je vesel - vsem se smeji in nikamor ga ni strah it, ce ga kdo prime..sam da je akcija! Ga pa res morm pohvalit, ker je ful priden v vozicku in cist srecen, da gremo ven - gremo pa vsak dan 1x ziher, velikokrat 2x. V avtu ne tecnari, spancka lepo celo noc, edino jeva se 3x ponavadi (lahko veckrat, lahko manjkrat). Tak da spimo se zal ne..oz. mami se mora zbudit na vsake 2-3 urce..pa bo to tud minilo..sam mali pa lepo zaspi nazaj po vsakem podoju, tak da to je ok. Dans pa cakava atija, da pride iz sluzbe in gremo v Logarsko..juhuhu!!! Jutri bomo pa stari pol leta in smo povabli domace na tortico (smo dali delat kao obliko pol tortice in soncka gor , potem pa zacnemo tudi mi uvajat GH - ampak mislim cimdlje se dojit, ce se bo le dalo!