Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:46:06
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala larkneš- na katero ime je Neli krščena? Pri nas nekaj težijo zaradi krsta, pa sva jim rekla, da ni problema, sam midva ne greva z župnikom se menit in poslušat pametovanje- naj zrihtajo, pa bova jo pripeljala, pa me zanima na katero ime? U sta si premislila ... IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Mah dej spravim otroka spat in se mi trikrat obrne okol in pase kravice. Sem kar obupala in ga vzela ven. Itak mi bo čez pol ure tulil ves zaspan Ej, men je to zmeraj delal, prejšnji teden je pa pogruntal, da lahko da tudi glavo med roke in počiva oz. zaspi. Saj veš, tko kot to znata Tijana in Hana
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:48:00
|
|
|
|
jolly123
|
Moj bo danes očitno spet ob 7-ih doma Nič grem kar mulca napakirat in greva v trgovino, ker sva res že brez vsega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:53:06
|
|
|
|
jolly123
|
Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ???
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:56:51
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz sem pa poklicala in povedala kolk sem žalostna, pa je rekel, da danes ne bo delal ,jaz naj grem pa v nabavo, pa mal naokrog. Bom šla popoldan še 1x v BTc. Samo jaz najrajši nakuoujem v domžalskem Mercatorju- si na listek napišem po vrsti kako je zloženo, pa sam v voziček mečem , v Lj. Šparu pa kar nekaj lutam. Moram iti pa še v Mullerja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 9:57:59
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? dohodnina nima veze z delnicami- delnice bi morala prijaviti pri kapitalskem dobičku do 2. marca- pokliči na durs in se zmeni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:00:33
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? dohodnina nima veze z delnicami- delnice bi morala prijaviti pri kapitalskem dobičku do 2. marca- pokliči na durs in se zmeni Ja samo a ti ne upoštevajo potem dohodek pri dohodnini??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:00:43
|
|
|
|
Pšemek
|
Moja pa že več kot eno uro spi, jaz pa ne vem, kaj bi počela. Sej za delat mam velik, sam se mi kar ne da, se ne morem spravit, da bi začela... Ma, grem vseeno posodo iz stroja zložit, sej to je 1,2,3...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:01:03
|
|
|
|
afnica mala
|
če si imela tiste ta prve od certifikatov- pa ni treba plačevat dobička- kakor je meni znano
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:03:24
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala če si imela tiste ta prve od certifikatov- pa ni treba plačevat dobička- kakor je meni znano Mah kje une so ble prodane že v srednji šoli, smo rabli za nove cunje V bistvu sem mela vzajemne sklade, pa sem jih prodala, ker sem kupila avto.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:10:34
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Uf Vida na Dursu mi je povedala, da so mi danes že odposlali dohodnino. Jaz sem pa čisto pozabila oddat prejemke od prodaje delnic. KAJ ZDAJ??? dohodnina nima veze z delnicami- delnice bi morala prijaviti pri kapitalskem dobičku do 2. marca- pokliči na durs in se zmeni Ja samo a ti ne upoštevajo potem dohodek pri dohodnini?? ne, posebej dobiš odločbo- mislim, da tam enkrat maja je treba dat državi svoje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:12:11
|
|
|
|
jolly123
|
Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :(
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:15:54
|
|
|
|
Pšemek
|
No, stroj je prazen, Nejka pa še kar spi. Zdej se bom pa lotila njene sobice. Jo bom počasi pripravila, da bomo lahko v kratkem njeno poseljico iz spalnice preselili.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:18:15
|
|
|
|
Pšemek
|
Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:19:53
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:21:21
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Joj, kako grozno zgleda... k imata afnica mala in jolly ful resno debato o delnicah in dohodnini, pol pa vmes vsake tolko časa moj post ki je čisto izven konteksta... Če mi je pa dolgčas Kaj bo šele jutri, ko mojga cel dan ne bo, midve pa še nisva za v družbo, ven pa tako ali tako ne moreva, k skos neki pada jaz te vseen preberem, pa si mislim- bravo Nejka - Neli spi 20 minut- torej še 10 minut , bi bla super vesela, če ne bi vedela kaj počet- no, saj včeraj je imela en spanec uro in pol- pa sem knjigo brala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:24:28
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to. Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:30:27
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Aja tko to je...mah dej...kera v kur*u scena in spet bom morala po možnosti plačat 200 €, pa sploh nobenga dobička od tega :( saj si lohka sama zračunaš- po kolk si jih nabavila, za kolk prodala- razliki vzami 20% (če si jih imela manj kot 5 let, če si jih imela med 5 in 10 let- plačaš 15%.....) in to je to. Mah so vzajemni skladi in sem jih kupovala vsak mesec...tko da to se mi glih ne da računat joj, čwe je bilo to več mesecev, se boš pa napisala; ko boš pisala napoved, boš itak morala pisati cene , mislim da obeh nakupne in prodajne. Zato sem jaz letos oddala šele 2. marca - se mi ni in ni dalo pisat in iskat vseh dokumentov- letos sem ful lena pri urejanju arhive , me čaka veliiiiik kup,Meni KD že vse pošlje- samo prepišem in preverim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:30:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Evo midve bova počasi odpeketale proti Areni :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:32:58
|
|
|
|
afnica mala
|
Zdaj je že 30 minut kar Neli spančka. Tokrat je pa ne bom budila za Areno, nazadnje sem jo, pa ni bila najboljše volje. Itak imava 10 minut do btc-ja, pa da jo uštimam še 10 minut. Najboljš, da jo danes kar v lupinici nesem, voziček potem zapeljem v dnevno, pa je vse mokro.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:33:59
|
|
|
|
afnica mala
|
Lovelx in Pikica- a bosta imeli voziček?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:35:18
|
|
|
|
Pšemek
|
Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:40:55
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature? jaz dam sobno T, ko pa je v hladilniku, pa naredim vročo kopel, pa je mal mlačno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:42:15
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature? Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham. Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jesti
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:42:59
|
|
|
|
Tejčika29
|
Kašica je sobne temperature, oz. od Tommee tippee žličke imam ki se obarvajo rumeno če je slučajno prevroče in mislim da so naštimane na temp. okrog 37 stopinj, nisem ziher. Jaz se v glavnem po njih orientiram.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 31.3.2009 10:47:03
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Eno vprašanje... Kakšne temperature so npr. kupljene kašice, ki jih date svojim za jest? Mislim, ali jih segrejete, ali so sobne temperature? Jaz ji pogrejem, ker noče jesti drugače. Kupim ji pa samo včasih kakšno hruško drugače ji sama kuham. Ni pa nič narobe, če je sobne temp. in ne pogrevaš...samo če hoče jesti iraira- kaj pa od sadja daješ? Neli zaenkrat je banano, jabolko in breskev- če je brskev potem kupim kašico- jih ima ful rada kaj je zdaj z našo pupo? Kar spančka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?