|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
30.3.2009 9:31:05   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A čez tri mesece greš že delat? Kako pa to? Kje boste imeli user posted image

Mah mojemu se mnenje vsak dan spremeni, ampak za dva ali tri pa več ali manj skoz navija. Pa sej jaz bi jih mela tud, če se mi ne bi bilo treba z njimi ukvarjat user posted image user posted image

moj user posted image bo vzel 3 mesece porodniške oz. tega dopusta za...., potem pa upam, da dobimo vrtec septembra. Tako je dragi sam predlagal, meni se je takrat zdelo fajn in trenutno še tako mislim....spreminjat pa menda itak ne moreš več. razen če je kak zelo konkreten razlog? user posted image tako da julija grem nazaj v službo. bom pa tudi kar nekaj dopusta še pokoristila preden grem, no - od junija je moj uradno doma, jaz pa na dopustu in bomo 4 tedne skup preden gre mpotem julija delat. pa še avgusta mislim 1 teden vzet in potem septembra za uvajanje.

no mi bomo pa konec julija in avgusta 4 tedne doma skupaj doma, jaz na svojem dopustu, moj možek na "porodniški" :)KOMAJ ČAKAM :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.3.2009 9:32:39   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

zame pa še 4 mesece in pol ...se tud veselim ...sam po mojem bom med vsakim odmorom klicala user posted image  kako sta in kaj počneta ;)

a bo tud tvoj dopust vzel?? Jaz pa še 5 mesecev in pol. Ma kje je še to no...se pa tolažim da če dobimo 14 dni, bom imela vsaj 14 dni neke vrste dopust, ker gre Taj s 1.septembrom potem v vrtec.

ja tud moj, začne uradno konec julija pa do 4. oktobra - jaz sem do okol 20. avgusta na sovjem dopustu, potem, pa v službo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.3.2009 9:36:05   
afnica mala

Joj naš je spet spal samo pol ure. Ma kaj mu je zadnje par dni, nimam pojma. Noče spat čez dan v nobeni verziji.

Afnica...včeraj sem mu prvič dala riž, pa sem ga zmiksala z ostalo zelenjavo v mikserju, pa je blo tko kot v kašicah.

mogoče je pa fora v količini- se zmiksa ko je z zelenjavo skupaj? Kolk časa si ga pa kuhala?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.3.2009 9:37:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

mogoče je pa fora v količini- se zmiksa ko je z zelenjavo skupaj? Kolk časa si ga pa kuhala?

Ja itak skupaj z zelenjavo. Kaj pa vem 20 minut mislim, da. Sem probala prej če je kuhan.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.3.2009 9:38:56   
afnica mala
Dobro jutro

gogabojan- sožalje, upam pa da bofdo testi negativni

men je pa ta ura super user posted image . Neli gre tako spat ob 20h, kar bo čez mesec, ko bomo več in dlje zunaj  boljš. Bo več z očijem.Zjutraj pa jaz lohk spim do 8huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.3.2009 9:40:55   
afnica mala

Ja itak skupaj z zelenjavo. Kaj pa vem 20 minut mislim, da. Sem probala prej če je kuhan.

ja, jaz sem zneri sanga mlela, ker sem ga hotzla zmešat v hippov korenček- se ne upam kuhat, da ga slučajno ne bi jedla

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.3.2009 9:44:46   
jolly123

ja, jaz sem zneri sanga mlela, ker sem ga hotzla zmešat v hippov korenček- se ne upam kuhat, da ga slučajno ne bi jedla

A korenje ne upaš kuhat?? A misliš da ga ne bo hotla? Samo če ji je Hippov všeč, mislim da ni bojazni da ji ta drug ne bi bil.

Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.3.2009 9:51:42   
afnica mala

ma ja, saj vem, da je čudno, ampak mi je škoda tud enga obroka- da ne bi jedlauser posted image , res je ne želim 20. aprila pustit v bolniciuser posted image ; danes bom skuhala bučko in riž- zmlela, pa dodala hippov korenjček- jutri greva na tehtanje, pa če bo fajn pokazalo, pol lohk mal sprobavam
hvala ti jollyuser posted image

A korenje ne upaš kuhat?? A misliš da ga ne bo hotla? Samo če ji je Hippov všeč, mislim da ni bojazni da ji ta drug ne bi bil.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.3.2009 9:53:03   
afnica mala
na napačno mesto se, pisalauser posted image - mam pikico v eni roki

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.3.2009 10:00:20   
jolly123
Ja probaj še z bučkami. Moj je včeraj jedel riž, bučke, pa paradajz vse skupaj zmiksano pa je bilo njami. 

Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.3.2009 10:01:11   
PikicaStonoga
gogsbojan sožalje za babico user posted image  in en objemček za današnje teste!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.3.2009 10:07:25   
laknerš
Dobro jutro! Mene pa ful zanima kaj bo pokazal Lovelyin test. Komaj čakam!!!

Naša je prestavljeno uro kar dobro prenesla. Je šla včeraj spat ob 19h (po novi uri) in spala do 6,30 tako kot ponavadi.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.3.2009 10:08:01   
laknerš
Aja pa gogabojan sožalje še iz naše strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.3.2009 10:09:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Dobro jutro! Mene pa ful zanima kaj bo pokazal Lovelyin test. Komaj čakam!!!

Ja to tud mene zanima!!!

Naša je prestavljeno uro kar dobro prenesla. Je šla včeraj spat ob 19h (po novi uri) in spala do 6,30 tako kot ponavadi.

Uf naša je pa zaspala šele ob 22h in spala do 8h - čist zmešano vse!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.3.2009 10:11:34   
PikicaStonoga
afnica mala, imaš ZS!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.3.2009 10:48:07   
Pšemek
Jutro, oziroma že kar dober dan!

Mi smo pa spet super spali. Zaspala je ob je kmalu po 20h in spala do 4:30, ko sva se podojili, potem je pa potegnila še skor do 7h. Tudi jaz prakticiram zgodaj spat in zgodav vstati, kot sta napisali Lucka in .100noga iz istih razlogov. Pa tudi zaradi tega, ker se ne želim zdaj "razvaditi" z dolgim spanjem, ko bo pa enkrat treba v službo pa spet zgodnje vstajanje.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.3.2009 10:49:43   
Pšemek
Gogabojan, moje sožalje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.3.2009 10:50:11   
gogabojan
Evo punce, mi se počasi odpravljamo na teste. Madona me je strah. Pa saj vem da kakorkoli bo, bomo že preživeli, sam upam da res nev mel nič. Da je tisto kožna bolezen kaka.

Aja pa voziček si grem kupiti. Ni nevem kaj, mi pa je fulll všeč, ker bo imel roki vedno mizico pred sabo. Je s pladenčkom in FULLLLLLL POCENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, tako da bom fullll prišparala.

Tisti dnar, ki ga bom dobila od sodelavk za voziček, pa bom dala skrbno na knjižico in šparala.

Čawbaw

Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.3.2009 10:53:32   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jutro!

Mi imamo pa bolnika doma user posted image . Je ati zbolel. Tako da danes odpade kosilo pri sestri. Bom mogla sama kuhat, si je user posted image  zaželel špagete bolognese. Nejka ima pa danes za kosilo ... maminega mlekeca ... user posted image  user posted image  user posted image . Po eni strani že komaj čakam, da začnemo uvajati GH, po drugi strani mi je pa kar groza, ko pomislim, da se bo počasi začela osamosvajat.

...osamosvajat...user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala temu....še doooooooooooolgo dolgo bo zelo rabila mamico, ne?
Sicer pa upam, da je ati danes že bolje? Vreme je pa itak tako, da ga lahko razvajaš doma, ne? user posted image

Ja, sej sem kasneje vidila, kakšno neumnost sem napisala user posted image  user posted image  user posted image .
Je pa ati danes še vedno bolan in je pri nama ostal, ni šel v službo. Je najprej mislil, da bo vseeno malo skočil za kakšno urco ali dve, pa si je premisli.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.3.2009 10:55:18   
PikicaStonoga

Mi smo pa spet super spali. Zaspala je ob je kmalu po 20h in spala do 4:30, ko sva se podojili, potem je pa potegnila še skor do 7h. Tudi jaz prakticiram zgodaj spat in zgodav vstati, kot sta napisali Lucka in .100noga iz istih razlogov. Pa tudi zaradi tega, ker se ne želim zdaj "razvaditi" z dolgim spanjem, ko bo pa enkrat treba v službo pa spet zgodnje vstajanje.

Sej ni finta samo v nas, da se razvadimo, tud otroci grejo če bomo le dobili spetembra v vrtec in kdo jih bo boščke budil, če ne bodo navajeni na tak ritem????

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.3.2009 10:56:47   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Evo punce, mi se počasi odpravljamo na teste. Madona me je strah. Pa saj vem da kakorkoli bo, bomo že preživeli, sam upam da res nev mel nič. Da je tisto kožna bolezen kaka.

Aja pa voziček si grem kupiti. Ni nevem kaj, mi pa je fulll všeč, ker bo imel roki vedno mizico pred sabo. Je s pladenčkom in FULLLLLLL POCENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, tako da bom fullll prišparala.

Tisti dnar, ki ga bom dobila od sodelavk za voziček, pa bom dala skrbno na knjižico in šparala.

Čawbaw

PRRRRRRIIIIIIDDDDDDNAAAAAAAAAA!!!!!!

Ti zakaj pa ti ne greš na občino in se javiš, da ti ob priliki najdejo večje stanovanje??

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.3.2009 10:57:16   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čawbaw

Držim pesti za teste, pa poročaj, ko pridete nazaj. Kateri voziček boš pa vzela? Imaš kakšen link ali sliko? Kakšna je cena? Sprašujem, ker bomo mi tudi novega kupovali.

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.3.2009 11:01:15   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sej ni finta samo v nas, da se razvadimo, tud otroci grejo če bomo le dobili spetembra v vrtec in kdo jih bo boščke budil, če ne bodo navajeni na tak ritem????

Ja, sej vem, sej sem napisala, da iz izstih razlogov, kot sta jih vidve navedli, pa še ta, za jutranje vstajanje. Za mojo pa vrtec vsaj še nekaj časa ne bo problem in je v vsakem primeru ne bo treba buditi. Jo bom samo v spodnji štuk prenesla in bo tam lahko naprej spala.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.3.2009 11:13:16   
Mandek
Ojla!

Mi smo, glede na bolezen male pikice, očka in mene-nenavsezadnje, spali fantastično. zbudila se je šele ob pol5, ampak nisem komplicirala z dudo, temveč sm jo kr k sebi vzela, je mal pozizala (za slab vzorec) in zaspančkala do 7.45, pri meni, seveda:)
Danes je bila vsa boga, termometer je sicer pokazal 37, je bla pa taka mlahava pa mal jokasta. No, smejala se je še vseen:)

In sicer to zgleda takole:
Zala leži na sredini, jaz tik ob njej, moj še spi. Se ukvarjam z njo, jo lupčkam, ji govorim, ona pa vztrajno gleda v očijevo smer (mene pač niuser posted image ), kašlja, žlobudra in vriska. Potem, seveda, ga začne tipat z rokico po njegovi rami, da se ja zbudi. Jaz ji vmes govorim in ji šepetam, jo žgečkam, ona ničuser posted image .
Potem doseže svoje, oči se zbudi, zala pa v tak nasmešek, da te posesauser posted image . Oprosti, Afnica, ampak tule moram uporabiti tvoj nick...naša je prava mala afnicauser posted image .

Zdej pa spet spi, že uro in pol...jedla sicer je, nekje 110ml, ko se zbudi ji pripravim piškotek z bananicouser posted image .
Aja, sem pozabla še to povedat...če midva jeva in je zala z nama pri mizi (v očijevem naročju, ker ji je triptrap še čisto prevelik), tut sama je ko tavelka. Full lepo, nič ne pljuva in vsa pridna je. Tko, da mi je mal hudo, ker nismo kupli tistga oblazinjenga stolčka za jestuser posted image ....

Nič, grem obesit perilo, se tipkamo kasneje

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.3.2009 11:14:16   
jolly123
Taj se pa prej ful napenja za kakat ga grem previt in vidim, da mu en res trd kakec napol gleda iz riti, mu pomagam s palčko in se je potem res konkretno pokakal. Pol mu grem še nos spucat in sem mu sesala 10 minut ven, robe tok da lahko prodajaš pa še kar smrka  user posted image Mislim koliko časa bi pa morala sesat potem ?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?