|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
6.4.2009 11:53:12   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro!
no midve sva popapale in zdej spet pančka......smo včeraj skoraj ves dan bili zunaj na sončku-in danes bova spetuser posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sem vsem ki priddejo na krst povedala da ne rabimo daril da naj hani raje dajo denar in ji ga bova položila na račun-in so se vsi strinjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pa v začetku maja stopila v akcijo in poiskala kakšno luštno kiklico za krst(za hano-jo hoče tašča kupit,pa je ne bom oviralauser posted image ),možek je a reku da bo celo kravato gor daluser posted image (samo 2x jo je dal v 30ih letih gor),jaz pa ne bom komplicirala in bom kar v hlačah in eni majčki-bomo lepiuser posted image user posted image

pa še slikica kako se moja bejba smejčka:

user posted image

user posted image

več slikic je pa še v albumuuser posted image

Lepa lepa pupauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
6.4.2009 11:55:47   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

.....ta teden mam velikončno ribanje cele bajteuser posted image user posted image user posted image  in strogi post (predvsem to zadnjeuser posted image user posted image user posted image )...Šime pa sajenje krompirja...tko da...ful družinskouser posted image ..že kliče kva spet hoče.....

Mihailo en ekstra pozdravček zateuser posted image

tok od mene

Joj tud jaz moram pospravit doma celo stanocanje generalno...aha glede strogega posta se pa pridružujem  sem na dieti drugač tako kot sem napisala bom lahko šla v trenerki na krstuser posted image kar pa mi ne bi bilo všeč...

Ampak pr tvojem vsakem postu se iz srca nasmejimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.4.2009 11:59:45   
tanci29
cita-hvala za tolažbo, jest tud upam da čimpreje mine ta teden..a laura tudi nagaja lii...kaj pa dela, a je kaj ljubosumna...aja pa čestitke za dopolnjena 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

maksi-mene tudi zanima ker kengurujček maš..jest ne vem a bi ga mela al ne...mam doma dva slinga pa se še nisem pripravla nost jo notri...sem pa na internetu gledala od peg perego mi je všeč, kaj drugega pa nisem niti pogledala...sploh ne vem kaj moraš gledat da je dober, morm mal pobrskat

mlea-tole se pa nč fajn ne sliši, širit solzevod, kako pa to zgleda...bošček maliuser posted image

katjuša-vi pa maste zdej zalogo vozičkov...sej skor usak tedn enga nabavšuser posted image ..

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
6.4.2009 12:02:24   
tanci29
cita a se teb meša, do pol petih si likala...faca si, sej ne morm verjetuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
6.4.2009 12:04:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
katjuša-vi pa maste zdej zalogo vozičkov...sej skor usak tedn enga nabavšuser posted image ..

ni tak hudo.... 2 bom zdej prodala.... quinija smo kupli zaradi jajčke k je težka za nost tega zdej pa za sprehode pa če grem kam za dlje časa, da ni skos v jajčki.... pa za morje ga bomo rabliuser posted image user posted image user posted image pa ful poceni je bil.... grem zdej slikat k mišek spi v njem zunaj na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
6.4.2009 12:07:38   

cita-hvala za tolažbo, jest tud upam da čimpreje mine ta teden..a laura tudi nagaja lii...kaj pa dela, a je kaj ljubosumna...aja pa čestitke za dopolnjena 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

maksi-mene tudi zanima ker kengurujček maš..jest ne vem a bi ga mela al ne...mam doma dva slinga pa se še nisem pripravla nost jo notri...sem pa na internetu gledala od peg perego mi je všeč, kaj drugega pa nisem niti pogledala...sploh ne vem kaj moraš gledat da je dober, morm mal pobrskat

mlea-tole se pa nč fajn ne sliši, širit solzevod, kako pa to zgleda...bošček maliuser posted image

Joj raje nočem mislit kk je ljubosumnauser posted image user posted image ...zato pa ji popolnoma ne zaupam da bi bila kje sama z njo ni šans ker dokler je Lia tiho je vse ok ko pa začne jokat bi jo pa "v žlic vode uotpila"user posted image user posted image user posted image ...smo bli včer pr babici in je mela mal na rokah Lio je imela Laura nos do taluser posted image ...

Hvala za čestitke...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
6.4.2009 12:08:32   

cita a se teb meša, do pol petih si likala...faca si, sej ne morm verjetuser posted image user posted image

likala sem ob 02:00user posted image user posted image user posted image ob 04:30 sem pa šla spat nazajuser posted image user posted image user posted image ...mi škodje včerajšnja vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
6.4.2009 12:13:22   
rebeka84

likala sem ob 02:00user posted image user posted image user posted image ob 04:30 sem pa šla spat nazajuser posted image user posted image user posted image ...mi škodje včerajšnja vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj, dobra si! jaz ne bi mogla gledat danes, če bi tak dolgo bedela.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
6.4.2009 12:13:57   
tanci29
user posted image

user posted image

evo še moja dva piklca, sam slikana ene dva tedna nazaj al pa tri

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
6.4.2009 12:14:40   
rebeka84
jaz pa čakam da se Uroš zbudi in da ga nahranim, pol pa grema ven! 

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
6.4.2009 12:18:14   
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ni kaj, dobra si! jaz ne bi mogla gledat danes, če bi tak dolgo bedela.

sej zvečer sem šla spat pa ob 22:30 pa sem se kr nekako naspala do 01:30 ko je Lia jedla...sam da ne boste mislile kk sem zagnana za delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
6.4.2009 12:19:22   

user posted image

user posted image

evo še moja dva piklca, sam slikana ene dva tedna nazaj al pa tri

Luštna stauser posted image user posted image user posted image Erik zgleda mal navihanuser posted image user posted image user posted image ...sej bolje a ne...Hana pa prava princeska...imava pa isti bodyuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
6.4.2009 12:27:49   
user posted image user posted image No evo pa še moji dve punci od včeraj slikceuser posted image user posted image

user posted image

Na tej slikci pa bilo kdo jo je vido je reko joj kk je lep fantekuser posted image user posted image user posted image tako je bila včer naša oblečena ko je bilo toplo...

user posted image

< Sporočilo je popravil cita -- 6.4.2009 12:28:37 >

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
6.4.2009 12:35:46   
Čebel@
rebeka.....pri 5 tednih je imala 3 cm in 1 kilo več,jutri bo pa 7t in smo spet malo večji in daljši(vidim po bodijih).....natančno bom pa vedela pri 3m

hvala za pohvale moje princeske......se kar topim ko se smejčkauser posted image

midve sva skoraj 3 urice šetale,zdej sva pojedle in šibava spet ven........pridno čvekejte

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
6.4.2009 12:46:29   
Katjusa
same dobre fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa benjamin v novem vozičkuuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
6.4.2009 13:03:33   
rebeka84
joj kak lepo pančka! pa on res non stop spi na buščku? moj Uroš ne zdrži 5 min. na trebuščlu!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
6.4.2009 13:04:19   
MIHAILO
Ojla...mi smo ze 2h vozickali in je superuser posted image user posted image user posted image po kosilu bo mo sli se eno rundo...
Tanci,cita,majhy super slikiceuser posted image
Katjusa full je lep vozicek,Benjamin pa res rad lezi na busceku...Nas Mihailo pa sploh noce se hoce kr pbrnet pa buni se...sam ponoc ,ko ga pa podojim in mi zaspi pa ne podre kupcka ga damo na trebuscka in ga potem podre in spi potem na busceku...
Rebeka lepo vozickajte...Deja jaz sem imela Mihaila vceraj in danes tako oblecenega-bodi z dolgimi rokavi,zabice,plisaste hlacke in majcka pa copatke in kapica bom prilimala se slikico...z dekico ga nisem pokrila ,ker je kosara ze tko cist zadekana in topla...

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
6.4.2009 13:08:19   
tanci29
cita-luštne pupe...a ma lia to kapo s šiltom al je kapuca taka
katjuša-user posted image user posted image  za nakup vozička..Benjamin prav uživa v njem

majchy in rebeka-uživajta na sprehodu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
6.4.2009 13:16:35   

cita-luštne pupe...a ma lia to kapo s šiltom al je kapuca taka
katjuša-user posted image user posted image  za nakup vozička..Benjamin prav uživa v njem

majchy in rebeka-uživajta na sprehodu

Lia ima kapo s šiltom sej ji še mal velikauser posted image user posted image user posted image ampak ji paše jaz sem nora na modro barvo boga pol moja puncauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
6.4.2009 13:17:21   
Katjusa
ja naš beni je skos na trebuščku, če ga obrnem kakorkoli drugače ne zdrži dolgo....
voziček mu je pa ful všeč see ga dala not na hrbet pa je tako gledal (v prejšnem k je pa notranjost bela je pa vedno jokal k sem ga not dala)user posted image user posted image user posted image ... očitno mu je ta modra barva všeč, (jst sem hotla rdečega kupit sam jih ni blo več pa moj je navijal za modrega in sem pol tega vzela) aja cena je bla 99€ in gre v čist ležečega pa še tista vreča za noge je polekuser posted image user posted image user posted image

vidim, da se vas večina spravlja ven... no jst sem dala oba spat tak da oba not spita in ko se zbudita bomo šli pet ven tačas grem pa jst mal TV gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
6.4.2009 13:18:52   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

same dobre fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa benjamin v novem vozičkuuser posted image user posted image user posted image
user posted image

lepo za nakupuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
6.4.2009 13:18:54   
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla...mi smo ze 2h vozickali in je superuser posted image user posted image user posted image po kosilu bo mo sli se eno rundo...
Tanci,cita,majhy super slikiceuser posted image
Katjusa full je lep vozicek,Benjamin pa res rad lezi na busceku...Nas Mihailo pa sploh noce se hoce kr pbrnet pa buni se...sam ponoc ,ko ga pa podojim in mi zaspi pa ne podre kupcka ga damo na trebuscka in ga potem podre in spi potem na busceku...
Rebeka lepo vozickajte...Deja jaz sem imela Mihaila vceraj in danes tako oblecenega-bodi z dolgimi rokavi,zabice,plisaste hlacke in majcka pa copatke in kapica bom prilimala se slikico...z dekico ga nisem pokrila ,ker je kosara ze tko cist zadekana in topla...

user posted image

lepa lepa slikcauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
6.4.2009 13:23:51   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 13:48:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
6.4.2009 13:51:34   
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Katjuša, kaj mi spet konkurenco delaš pa lušte...sto matruser posted image ...čaki čaki..sm čist pozabila...evo moj plaščuser posted image user posted image user posted image :

user posted image

user posted image

Lep plašč...user posted image user posted image user posted image

Katjusa te pa kr tkole mal dražiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?