|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
5.4.2009 14:08:04   
MIHAILO
ojla punce...mi smo vcraj podnevi spali in zvecer tudi...sem mislila ,da ne bo,pa jeuser posted image
Tudi jaz sem pojedla jabolka in babnano in pizzo vceraj pa je vse ok,je Mihailo priden k pusti mami,da uziva v hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolumbo zmeraj me nasmejis,ko berem tvoje poste.
Claud ,ja mormo sprobat pa videt kaj pase nasimuser posted image
Ajvy in Birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kayica full lepe slikice
O Katjusa super za link,to so recepti za nase user posted image ,ane?Jaz si bom kr sprintala in bom delala ,ko bo cas za o...
Mi smo ze vozickali zdaj kosilamo in gremo spetuser posted image
Lepo nedeljo vsem in izkoristite tako lep soncek.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.4.2009 17:25:04   
rebeka84
cao!
kak lepo vreme! user posted image smo ga seveda izkoristili in bili na sprehodu in po dolgem, dolgem času sem pila kavico zunaj...

tudi spali smo danes krasno. od 22.00 do 6.00 in pol še do 9.00 in do 13.00

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.4.2009 18:32:54   
Pupka
Dan... mi mamo danes nek čuden dan... dokler je v vozičku in se le-ta premika spi, kakorhitro se ustaviva ali pa ga hočem dat v posteljico pa joka... nenormalno! user posted image user posted image
Zdaj je končno zaspal... spal bo pa največ eno uro, ker pol bo že lačen 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.4.2009 21:06:50   
piskot
cer.

prebrala vas bom en dan med tednom. ni casa. imamo izredno stanje. martin je ano v zadnjih dneh ze 4× udaril. zgleda da je konec lepih 6 tednov lupckanja in bozanja. vsi predlogi sploh od tistih, ki imate s tem izkusnje, so dobrodosli.

no danes je pa se padel na igriscu in si pridelal en kup modric po obrazu ... vreme je pa super user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.4.2009 21:08:37   
Maksi1
Dober večer.

Tudi mi smo se danes potepali, sprobali smo kengurujčka (nismo še vse naštudirali, ampak je šlo kar ok). Imeli smo res lepo nedeljo.

Ajvy in Birdy držim pesti za vse vas. Čimprej se pozdravte. user posted image user posted image user posted image

Katjuša, hvala za link.

Fotke - krasne otročke imate. Bom jaz zdej dala tudi še kako slikco od moje pupe v album.

Za danes je to vse, se beremo spet jutri.
Eno lepo prespano noč vam želim!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.4.2009 21:13:03   
Deja
Ojla punce...

Imam eno vprašanje- Kako oblečete otročke ko je taki dan kot je bil danes? - vroče in toplo vreme

Hvala za odgovore...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.4.2009 21:32:31   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Tudi mi smo se danes potepali, sprobali smo kengurujčka (nismo še vse naštudirali, ampak je šlo kar ok).

Katerega imaš???? Še vedno ga iščemuser posted image  in ne vem katerega biuser posted image , me je moj včeraj že prepričal, da ga ne bomo potrebovali, ker imamo nahrbtnik, u bistvu celo dva, ampak ne vem, ker če zaspi v nahrbtniku se otrok dosti bolj muči kot v kenguruju? Ali se samo meni zdi tako

No drugače pa smo tudi mi bili cellll dan vzunaj. in je bilo božansko.user posted image user posted image user posted image

Deja-tudi mene zanima, se še lovim okoli tega. Jst sem ji dala bombažne žabice in bodi, čez pa trenirko s kapuco, ki ima podloženo jaknico oz zgornji del. Sem malo opazovala ljudi in vidla, da so nekateri še kar oblečeni v jakne in flis puloverje (predvsem starejši), tako da se mi zdi, da je bila odločitev kar zadovoljiva. Ne mislim pretiravat, ne preveč ne premalo ampak vseeno malce bolj. U bistvu tako nekako kot sebe.

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.4.2009 21:43:57   
Pupka
čer,

jaz sem čist adijo danes. Sonce me je zdelalo. smo bli dosti zunaj!

Pol je pa še Rene mel neki čuden dan. Jedel je nekak normalno sam je pol popoldan začel nekaj bruhat, pa jokat full... Sem mislila da bodo tudi zvečer težave, pa sem ga skopala pred eno uro, poštimala še malček nahranila in je super zaspal. Dala sem mu pa pol porcije pred kopanjem in polovico po kopanju. Zdaj pa upam na čimdaljšo noč. Grem kar hitro spat, ker sem res mozgana.

Pol me pa še mam ob živce spravlja. user posted image Zadnje čase ugotavljam, če nisem mogoče posvojena...user posted image ampak sem preveč podobna mami (kot bi bla klonirana)... Enega lepega dneva mi bo film utrgalo pol pa ne odgovarjam zase user posted image user posted image user posted image
Po eni strani mi pomaga (samovoljno) pol mi pa tkoj naslednji mment meče pred nos... Ko jo pa prosim da mi kej pomaga pa je taka čudna da znoriš. Me grdo gleda, pa najraje sploh nebi, pa take... češ, "pokaži zdaj če sploh zmoreš kaj brez mene". Sam me špika, kot da mam 5 let. Ker me tko spravlja ob živce da pol raje pustim da nardi kar pač misli da mora, in pove kar jo tišči. In to zgleda tako, da če tamalemu oblečem rumene hlače, da zakaj mu nisem oranžnih, in če mu oblečem moder bodi da zakaj mu nisem rumenega. In ko sem dobesedno zjebana pa si hočem vsest za 10 minut pride pa že obrača z očmi zakaj sedim, kot da nimam dela.... Ah, preveč je tega... Kot da si res ne znam niti riti obrisat ko grem na sekret.

Vem da mi bo težko, ampak komaj čakam da gremo na svoje! Če se  mi prej ne zmeša! user posted image   Moram prerezat popkovino- je res že skrajni čas. Z mamo sva lahko najboljši prjatelci, lahko pa se ubijeva ko se skregava. Zato je edina varjanta da živiva vsaka na svojem koncu.

Mogoče mi bo pa "goriška" klima dobro dela!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.4.2009 21:49:13   
rebeka84
glede oblačenja jaz danes Uroša nisem preveč oblačila ker je bilo 22°C. oblečen je imel body s kratkimi rokavi, povrhu majčko in potem še jopico, spodaj pa podloženo trenerko, zokenčke in copatke. Ležal pa je še v tem

user posted image

mislim, da je bil čito dovolj oblečen

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.4.2009 22:00:01   
Pupka
Jaz sem našega oblekla v bodyja, bombažne hlače, gor pa pleten puloverček in podložene hlače pa zokenčke pa z ničemer ni bil pokrit, in po moje mu je blo še vroče!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.4.2009 23:51:43   
Katjusa
jst sem ga mela v body z dolgimo rokavi in pajacka brez rokavov pa potem copatki in doma smo bli v torbi na poti in v MB pa kr v jajčki pa mal v flis odeti aja pa tanko kapico na glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
6.4.2009 2:57:40   
No na hitro se javimuser posted image user posted image ...no če bi se pred dvema mesecema takole javila ob takšni uri bi me sigurno vprašale na kulk pa že imaš popadke al bosta s tvojim že šla al je hudouser posted image user posted image user posted image ampak mi danes ne gremo drugam kot samo potem če bo kaj sončka ven ne greva sama greva z vozičkomuser posted image user posted image user posted image ...mal heca ja danes bo že dva meseca od kar imamo doma najlepšo princesko zame in za atija...čas beži zelo zelo hitro...aja kaj strašim tle gor takole ponočiuser posted image user posted image user posted image ...Lia je jedla tam okol 01:30 se vidi da je zvečer zaspala ko top mami pa sedaj lika mi je bilo vroče v spalnici da bi lahko zgorelauser posted image user posted image user posted image se pa hladim v dnevni pa likam mah če pa mam tulk cunj zlikam mogoče še posodo pomijem pa šibam nazaj k mojim dvema spita ko hrčkauser posted image user posted image user posted image ...Liine cotke zlikane sedaj pa še imam najine in od Laure...ja nč grem nazaj delat da grem kmal proti spalnici...
Za prijetno prebujanje pa vam pošiljam sladko ali pa grenko user posted image user posted image user posted image aja pa kaj sladkega bi tud pasalouser posted image user posted image sej veste druga ne znam prlimatuser posted image ...najejte se sladkega jaz ne smem več od danes naprej sem se odločila da je za nekaj časa konec sladkosti se bom sam stiskala k mojemu pa k Lii ko sta tko sladkauser posted image user posted image user posted image pa moja taveliki najstniciuser posted image user posted image user posted image ...sem na dieti ker drugače še ne bo letos krstauser posted image user posted image user posted image ...

Šibam...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.4.2009 3:10:31   
No pa še mini čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Za že 3 dopolnjene meseceuser posted image user posted image user posted image

Maša 29     Mašauser posted image user posted image

Za drugo mesečno obletnicouser posted image user posted image user posted image

Cita              Lia user posted image user posted image

bad girl        Špela user posted image user posted image

Matineja      LArauser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.4.2009 6:46:45   
Čebel@
dobro jutro!
no midve sva popapale in zdej spet pančka......smo včeraj skoraj ves dan bili zunaj na sončku-in danes bova spetuser posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sem vsem ki priddejo na krst povedala da ne rabimo daril da naj hani raje dajo denar in ji ga bova položila na račun-in so se vsi strinjaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom pa v začetku maja stopila v akcijo in poiskala kakšno luštno kiklico za krst(za hano-jo hoče tašča kupit,pa je ne bom oviralauser posted image ),možek je a reku da bo celo kravato gor daluser posted image (samo 2x jo je dal v 30ih letih gor),jaz pa ne bom komplicirala in bom kar v hlačah in eni majčki-bomo lepiuser posted image user posted image

pa še slikica kako se moja bejba smejčka:

user posted image

user posted image

več slikic je pa še v albumuuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.4.2009 8:01:50   
Onasiss
No dobro jutro
user posted image           

Moja čebelica tudi še spi.
cita ti si pa čist huda. Se javljaš ob 2:57 min, halo ta čas moraš spatuser posted image ne pa likat, pa še na forumu se oglašat... Ma kako ti pa pol čez dan znese, jaz ne zdržim, če mi primankuje lepotnega spanca user posted image  ( vsaj 6 ur) user posted image user posted image user posted image  in sem pol tečna kotuser posted image

No skratka gremo danes zihr ven, nosek je sicer še malce  bogi, ampak vsaj zamašen ni in diha lažje, je pa uček še vedno občasno malce zapacan, ampak vem da bo tako dokler ne bomo šli solzevodov širit. (ne vem če veste, ima zamašen solzevod že od rojstvauser posted image user posted image user posted image ) Je imel Vito tudi ampak se je pojavilo kasneje in sem ga pelala širit kanalčke, potem pa je bilo vse o.k.

Grem kavo spit.....uživajte na sončku.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.4.2009 8:31:52   
Katjusa
dobro jutro tud od nas..... mi smo dons spal od pol 23 pa do 6:45 ata dal pol flašo in zdej še kr spimouser posted image user posted image user posted image user posted image Florjan pa že kako urco rogovili okoluser posted image user posted image user posted image

čakam, da bo urca 9.... gremo mal sami 3je v celje (gremo en voziček gledat, tak k se poleže, da ga damo v avto, ker tista naša marelca je sicer super, sam smo si zeželeli nekaj novega, tak da prodajam marelco, če kera rabi.... gre v skoraj čisto ležeč položaj in je še čist cela in lepauser posted image )

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.4.2009 9:17:50   
tanci29
HEJ

sploh vas ne berem ker sem ugotovila da vse tako lepo uživate zunaj, mi smo pa še kar notriuser posted image user posted image ...zunaj pa tako lepo. včeraj smo bili vsaj malo na balkonu da smo mal do zraka prišli...joj še ta teden pol pa upam da bo tudi lepo vreme

piškot-naš erik tud kar naprej Hano buta, ampak tko na hitrco prleti pa jo žokne po glavici in šiba naprej...pride pa tudi in se stisne k njej...najhuj je če je v ležalničku, ker pol hoče bit tud on in ni šanse da bi Hana lepo ležkala tam notri...nasvet ne vem kaj naj ti rečem, oči na peclje in radarje pržgat dokler ne mine al pa da ga bo lohk nazaj malo butnlauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.4.2009 9:31:42   
Deja
hvala za odgovore...

Jaz ga imam oblečenega tako - v stanovanju: 2bodya, pa bombažne hlačke, pa nogavičke čez.  Za ven pa sem mu včeraj oblekla zgornji del trenirke in kapico.

Pa se mi je zdelo da se bo skuhal.

pokrit je bil le po nogicah, košara je pa s flisom podložena.

Ker mene v bistvu ni strah da bi ga premalo oblekla, ampak da bi ga preveč.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.4.2009 9:37:48   
tanci29
deja-jest mam za doma 1 body, hlačke pa štumfke, če ima čez še majčko ma pa spodaj body s kratkimi

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.4.2009 9:58:47   
rebeka84
dobro jutro! spet bo lep sončen dan.user posted image

majchy kak je hana zrastlauser posted image , pravi cukrček user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.4.2009 10:04:24   
lilcha
Ojla!
Ja vem, ne me kregat. Celo večnost me že ni blo tle - od poroda. Ja ni kej, tale naša Maša me zaposli 100/h in enostavno še nism našla časa zase IN ZA VAS.
Zdej se morm pa v roke vzet in bit spet na tekočem. Čaka me skoraj cel nov del starši čvekamo za prebrat pol vam bom pa sledila. Zdej sva se kolikor toliko ulaufale ko je očka že 2 tedna v službi in sva se mogle znajdit. Pa sej je kar šlo. Imela je pa kčke oz. občasno jih še ima, pa smo ji dajali sirup. Ponoči se zbujamo največkrat na 2-2,5 h, popolne pa obvezno bedi od 16-do 21.30. Jo pa izključno dojim, zaenkrat imam še dovolj mleka- upam da tako tudi ostane še dolgo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 11:27:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lilcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.4.2009 11:44:55   
tanci29
hej

se vidi da je sonček in ste vse zunaj...upam da uživčkate na sprehodih in martinčkanju...

majchy-kakšen lep nasmešekuser posted image  od Hane
kolumbo-ne nor preveč s pucanjem...a ste šli žegnat butarce
lilcha-lepo da si se oglasila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.4.2009 11:51:00   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HEJ

sploh vas ne berem ker sem ugotovila da vse tako lepo uživate zunaj, mi smo pa še kar notriuser posted image user posted image ...zunaj pa tako lepo. včeraj smo bili vsaj malo na balkonu da smo mal do zraka prišli...joj še ta teden pol pa upam da bo tudi lepo vreme

piškot-naš erik tud kar naprej Hano buta, ampak tko na hitrco prleti pa jo žokne po glavici in šiba naprej...pride pa tudi in se stisne k njej...najhuj je če je v ležalničku, ker pol hoče bit tud on in ni šanse da bi Hana lepo ležkala tam notri...nasvet ne vem kaj naj ti rečem, oči na peclje in radarje pržgat dokler ne mine al pa da ga bo lohk nazaj malo butnlauser posted image

Tanchi upam da vam ta teden mine kar se da hitro in seveda da bo drug teden zelo zelo lep poln sončka in da se boste naužili svežega zrakauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ko vas berem si mislim kaj je pol pr nas...naša je že velika pa nagaja Liiuser posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
6.4.2009 11:52:47   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

No dobro jutro
user posted image           

Moja čebelica tudi še spi.
cita ti si pa čist huda. Se javljaš ob 2:57 min, halo ta čas moraš spatuser posted image ne pa likat, pa še na forumu se oglašat... Ma kako ti pa pol čez dan znese, jaz ne zdržim, če mi primankuje lepotnega spanca user posted image  ( vsaj 6 ur) user posted image user posted image user posted image  in sem pol tečna kotuser posted image

No skratka gremo danes zihr ven, nosek je sicer še malce  bogi, ampak vsaj zamašen ni in diha lažje, je pa uček še vedno občasno malce zapacan, ampak vem da bo tako dokler ne bomo šli solzevodov širit. (ne vem če veste, ima zamašen solzevod že od rojstvauser posted image user posted image user posted image ) Je imel Vito tudi ampak se je pojavilo kasneje in sem ga pelala širit kanalčke, potem pa je bilo vse o.k.

Grem kavo spit.....uživajte na sončku.

Hvala za dobro kavico take lepe kavice pa ne znam prlimatuser posted image ...ja res je vse sem si zlikala in sem šla prav zadovoljna nazaj v posteljo ob 04:30user posted image user posted image user posted image ...pa sem kr ok...sej bomo šli pa me bo sonček preplavil pa bom kot rožicauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?