|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
4.4.2009 15:21:01   
MIHAILO
moj Mihailo jih tudi nima hvala bogu...samo jaz sem s to prehrano tako strogo pazila zdaj sem pa malo na netu brala in vidim,da ni to tako grzno strogo...jaz sem tudi ze probala pizzo,hamburger,solato tudi jem inm zdaj sem po dolgem casu pojedla banano in jabolka...upam,da bo vredu se naprej

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.4.2009 15:30:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

ojla...

8.4.2009 pa imava uz kolkov v Šiški ZD... Držite pesti, da se rešim povijalnih plenic... Nevem če se bom ampak upam pa lahko...

Zanima pa me ali morate tudi ve 6 mesecev samo dojiti oziroma dajati po flaški samo mleko, nič hrane?

Zanima me tudi to katera bo cepila proti rotavirusu in pnevnokokne okužbe?
Zabima me tudi , če ste cepile, tiste ki imate dva otroka, če je katera cepila otroka proti klopnemu meningitisu?

Jaz sem pri Vitu začela z uvajanjem goste hrane pri njegovih 4. mesecih, s tem da sva se še dojila do 10. meseca. Pri Evi bom verjetno začela na isti način.

Proti pneumokoku jo bom zagotovo cepila, za rotavirus pa še ne vem. Moram se še posvetovat. 

Proti klopnemu meningitisu pa se bomo verjetno kar vsi štirje cepili.

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.4.2009 16:23:53   
Katjusa
boma vsem rečejo, da do 6 meseca nič jest..... pol pa kolk se držiš mi se v 1.nismo, ker se mi zdi to pretiravanje in smo začel z uvajanjem pr 4 mesecih, mlečno kašico že kak teden prejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.4.2009 21:13:06   
Katjusa
ja kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.4.2009 21:36:33   
Pupka
katjusa očitno je sonček danes naredil svoje user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.4.2009 21:39:16   
birdy
Čeruser posted image
Boma, jst bom Kristi najverjetneje začela gosto hrano dodajat šele pri šestih mescih. Pri Neli sem že od štirih občasno dodala (recimo enkrat na teden). Ampak je bla dost huj jedec kot Kristi. Kristi pa niti ne je tok, tko da bomo šli kr po "pravilih".
Drgač se mi pa zdi da je Kristi mal bolj, kašlja ne več tok, pa tud iz nosa več ne povlečemo tok kot prejuser posted image user posted image user posted image  Ampak glih zdrava pa še vedno ni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.4.2009 21:45:43   
Pupka
birdy user posted image user posted image super za Kristi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.4.2009 21:57:44   
Onasiss
birdy daj ji toplo polikano pleničko na pljučka, boš videla da zelo pomaga. Moji to počnem od srede, včeraj zjutraj sem ji z aspiratorjem ven vlekla šmrklje, danes pa o njih ne duha ne sluha. Se pa še sliši k malo pohrka, drugače pa smo ok. Probaj boš videla, pomaga. Ti pa želim vse naj naj..oz tvoji Kristi.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes nisve šli nič ven, greve pa zato jutr. Najprej z Vitom butarce požegnat pol pa k babici na grob in na en dolg sprehod. No mogoče bomo šli pa na obalouser posted image user posted image . Je moj prišel na fiksno idejo, sam ne vem še....

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.4.2009 22:33:53   
Onasiss
A bo katera potrebovala paparico, no tiste ki jo še nimate, naj mi pošlje zasebno sporočilo, da pošljem po mailu.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.4.2009 22:35:02   
Pupka
no, moje dete spi že 2.5 h in je čas da se mu pridružim! verjamem da se bo kmalu pričelo kakšno čvekanje- zvečer ste včasih prav divje. Jaz Reneja najkasneje do 21.30 porihtam in zaspi, tak da pol hitro šibam za njim, ker če ne on spi 7 ali 8 ur, jaz pa le kakšnih 5 al pa celo le 4.

Lepo mirno noč vam želim

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.4.2009 22:36:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

A bo katera potrebovala paparico, no tiste ki jo še nimate, naj mi pošlje zasebno sporočilo, da pošljem po mailu.

te bodo zasipale s mailiuser posted image user posted image user posted image user posted image si misla tole k je že nekje na forumu....? če katera rabi nej kr tole povezavo klikneuser posted image user posted image user posted image
http://www.shrani.si/f/22/uR/1PGwHjxZ/paparica.doc

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.4.2009 22:45:18   
birdy
Mlea, bomo jutr sprobal. Hvala, upam da bo pomagal tud namuser posted image
Moji pa vsi trije spijo, jst sem še cunje obesla, zdej grem se pa še umit pa se jim pridružm.
Tko da...  Lahko noč, pa eno bolho za pomoč, če vas pa pič. pa nč mene klicat k spimuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 22:46:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.4.2009 22:59:15   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm sam ta zadnjo stran prebralauser posted image ...mlea, sm ti poslala ZS

Birdy poleg polikane pleničke dej u sobo še vrelo vodo, not pa cvetke kamilic(kupš u lekarni), pa če maš kremo Materina Dušica od Justa ji čist eno pikco kr po bodyju namaži (po predelu pluč), lahko tut direkt na kožo ampak res čist mal, ker ma ful intenziven vonj

Jst sm u lekarni kupila tut ene take obkladke k jih daš loh u mikrovalkovko za gretje al pa u skrinjo za hlajenje...mam 2 varjante eno mal večjo in  najmanjšo cca 10 krat 10 cm sm dajala Majklu na pluča, ker dalj časa ostane toplo k plenička...reče se...čak grem pogledatuser posted image ......NEXCARE Coldhot- vrečka za naravno lajšanje bolečin

Grem zdej še mal za nazaj prebrat

Materino dušco mam... Tud Nelči s tem mažemuser posted image  Sam a mislš da tok mejhno lohk? Ker vonj je res intenziven...
Tele obkladke pa mislm da tud mamo, hmmmmm, nekuser posted image  ma bogved kjeuser posted image
Bomo vse sprobaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 23:11:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 23:18:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.4.2009 23:21:41   
kayica24
lep pozdrav še od nas...

Danes smo bli cel popoldan na abrahamu in moram pohvalit najino malo miškico..Tako priden dojenček je,da ga iščeš..Samo papa in aja..Nič jokanja, nič krčkov, nič sitnarjenja..

No,pa da vidimo,če bo tudi meni uspelo končno kako slikico prilimat...user posted image

user posted image
user posted image

Tak pa zna mamico motat okrog prsta...user posted image
user posted image

Aha,naj povem za seznamček..Pri rojstvu je Marinela tehtala 3420g in merila 50 cm, pri 4t pa 3920g in 54cm..
V ponedeljek pa dopolnimo 6t!!!!
Naslednji pregled imava 24.4.
Pregled kolkov(UZ) pa  8.6.

Jutri je znova napovedan sončen dan do 20stopinjic,tako da...Cel dan vozičkamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nočuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 0:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.4.2009 9:50:15   
birdy
Oooooooooooo, dons sem pa prvauser posted image
No, mi bomo kr letno karto pr dežurnem vzel. Spet ga gremo mal pogledat, oziroma Neli in oči ga grestauser posted image  Nelči je čist pikasta po telesu. Mal me pa skrbi da ni alergija. Bomo vidluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.4.2009 10:58:51   
claud
Dan!

Mal se vam javim, preden se gremo potepat!
Naša mala je pridna ful...
Pregled mamo v sredo, tko da bom takrat napisala podatke!

Dons sm tok dobre voljeuser posted image ...sm po dolgem času stopla na tehtnico-in glej glej-vse je šlo dol...trebuha več ni, sam še mišice utrdit!!!user posted image

mihailo
-jst dojim in jem tud jabolka in banane...ne pretiravam, ampak mal pa lahko...
Sm pa učer jedla rižev narastek z gozdnimi sadeži, pa je tamala dobile ene pikice po obrazu...ni blo panike, ampak zdj vem da to ne smem...-sm probala, ker so bli le prekuhani, ampak očitno vseen ni dobr...
Solato tud jem, ampak jo nardim z jogurtovim prelivom...

mlea-a to maš prou paparico knjigo? Ker je tud revija mama posebna izdaja paparica....

Kolumbo-facauser posted image user posted image user posted image user posted image ...šimeuser posted image user posted image user posted image

Vse ostale: LEP POZDRAV!!!!

ZDJ PA NA SONČEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 5.4.2009 10:59:09 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.4.2009 11:42:15   
birdy
Neli pa dragi sta šla še na pediatrično. Pri dežurnem ne vejo kaj bi blo.
Pri nas gre pa zadnje čase res z zdravjem vse narobeuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.4.2009 12:11:40   
Pupka
Jutro!

Mi smo pa danes spali od 21.00 do 6.00 zjutraj user posted image user posted image user posted image nisem mogla verjet ko sem pogledala na uro user posted image user posted image . Pol je pa spal še debelo uro na meni! Ob 9 sen ga nahranila in sma šla kar na sprehod, ker je tako lepo vreme, da bi bil greh bit med 4-mi stenami. Pol sem pa odprla balkonska vrata, pa še taveliko okno zraven in sem ga mela še mal v sobi oblečenega da sem mal pospravila. Zdaj smo pa spet papcali in že je nekje zunaj z mojo sestro. Kmali bomo tudi mi meli kosilo, pol pa spet ven.

Je tako da ne vem kako bi ga oblekla, pa mal pihne veter pa ne vem ali ga naj še skrivam s pleničko al ne.

Zdaj pa mislim da so že cunje oprane, bo treba obesit in dat drge prat.

Lepo nedeljo vam želim- predvsem velik sončka ne glede na to iz kterega konca ste.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.4.2009 12:12:45   
Pupka
kayica24 moj Rene nardi isto taki žalosten obrazek user posted image user posted image In pol ne morem da ga nebi pocartala

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.4.2009 12:35:24   
birdy
Neli in oči gresta domovuser posted image user posted image user posted image
Moj mali revček od Nelči bo pa na dietiuser posted image  Čeprov sem se pol spomnla od česa bi lahko blo... Namreč včer je prvič jedla smokije, tko da je to to, verjetn.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.4.2009 12:44:41   
Ajvy
jst sem čist fertik....user posted image

birdy...pikepoke za vas...veliko

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?