|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
1.4.2009 9:15:13   
Urša08
Pikica čez kaj vse si mogla it. Sedaj pa samo optimistično naprej. Vse je v redu, ti si pa odpočij. A sem prav prebrala, da maš enga otročka v bolnici? Naj čimprej pride nazaj k tebi, možeku in svojemu bratcu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša lepe slikice user posted image Imaš pa res pridnega fantka, da ti ponoči pusti spatiuser posted image

tanci29, če se ti lušta pizza pa probaj. Jaz sem probala 14 dni nazaj - sicer z enim koščkom in je bilo vse ok.  Imam pri Žigu kar srečo, ker ga ne matrajo krčki (že trkam).

boma2 glede rota virusa je bilo meni tako rečeno, da ni 100% da otroček ne bo dobil rota virusa kljub cepivu. Je pa res, da ga ponavadi dobijo v lažji obliki. Sta pa sedaj dve vrsti cepiv.

simonakr saj 18.5 bo zelo hitro tukej boš vidla. Pa super za težo user posted image

Ajvy upam, da se ti vse obrne na boljše. Saj veš kaj pravijo slab začetek dober konecuser posted image Glede let pa , uf čez en teden se postaram in se močno trojki bližam.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.4.2009 9:41:54   
simonakr
Jutro!
Rebeka - pri naju ponoči poje najprej eno stran, pri drugem obroku pa drugo stran, redko obe, čez dan ko je pa manj mleka pa vedno obe. Je pa res da nikol nimava 12 ur razlike, midve mava 4 do max 6 ur, pa že takrat mi potem dobesedno šprica ven. A te nič ne bolijo?

Pikica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da bo ja vse v redu!

Urša08 sej vem da bo 18.5 hitr tuki ampak vseen. Sej veš da je smotan z vsemi plenicami okrog skakat user posted image

Ajvy - ni nas zalilo user posted image user posted image . Ja res smo klepetale samo tole je pa že preveč user posted image user posted image .

Piskot - lepo za takele mere, pa držim pesti da ni alergija.

Katjusa - a ti si ga pa kar cenzurirala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Boma - Jest naši dam al copatke al pa nogavičke take mal debelejše, tko da jih ne zbrca dol.

Mihajlo - jest sm pico jedla pa ni blo nč panike, samo na svoj del sm dala veliko man paradižnika in nič gob in manj začimb - pa je bla vseen dobra.

Mi pa danes začnemo z kaplicami; najprej eno pol bomo pa vidl. Mi je pa P reku da naj ene par dni eno, pa pol 2 pa tko naprej; če bi se pa krči pojavil pa za nekej časa prekint potem pa jovo na novo, če pa še ne bi blo bolš grem pa po D3.

Aja ena vem da je bila mala zlatenčna in slabokrvna, samo sem pozabila katera. Kdaj je to odkrila, a takoj po rojstvu, al kasnej? Naša je po mnenju P še mal zlatenčna, če ne bi v 3 tednih zginl, morm nazaj do njega, da damo kri pregledat.

tolk za zdej...user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.4.2009 9:46:04   
Katjusa
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem pravkar vstala.... sem še v spalni srajciuser posted image user posted image user posted image user posted image florjan se že ene 2 urce igra, benjamin pa še spi danes je spet spal do pol7 sicer je zvečer mal kasnej zaspal sam je potem vseeno lepo spal pojedu obrok in zdej še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image res je priden...

rebeka mi mamo  pleničke št 3 že ene 3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v 2 je bil vedno  moker in sem kr 3 kupla pa je vredu celo noč je suh..... ob pol 7 ga ne previjamo tak da je zdej že 12 ur v isti pleničkiuser posted image

zdej se grem pa oblečt pa florjana zrihtat potem pa bo verjetno tud že benjamin med budnimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.4.2009 9:58:03   
rebeka84
Urša hvala si mi poslala silkice!user posted image
Katjuša četitke za št. 3user posted image , ste pa hitri!user posted image

Glede dojenja je pa tako, da sem ga nazadnje podojila pred spanjem ob 21.00 iz obeh dojk, potem je šel spat in se je zbudil ob 5.30 in je pojedel samo iz desne dojke, ker je bilo zelooo veliko mleka in je na njej kar zaspal. Sedaj se je zbudil in sem mu dala končno levo in je spet samo iz nje jedel, ker je bilo toliko mleka. Me pa seveda boli dojka ko je toliko mleka v njej. Bom verjetno morala ponoči izčrpat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.4.2009 10:10:18   
brkn83
dobro jutro kako ste kaj? no midva sva se že zrihtala, zdej pa imam mal časa za računalnik. potem pa upam, da se bo kaj vreme porihtalo in bova šla mal ven.

1. april - a vas je že danes do kaj nasral oz. ste ve njega. no js še razmišljam kaj bi mojega nasrala, pa mi nič na pamet ne pade.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
1.4.2009 10:10:35   
claud
Jutro!

brkn- sm ti zs poslala

pikica- ajoj kaj je pa tebe to doletel?!.....želim ti čim prejšnje okrevanje!user posted image user posted image user posted image user posted image In da Taj hitro preboli to gripo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo- mi mamo zdj sam d3 kaplce, ker po ad3 je dobila krče....

boma2- jst ji dam žabice gor...če gremo pa ven dam pa normalno nogavičke čez žabe pa nč ne zdrsijo dol...

rebeka- mi smo tud že 2 dni na pleničkah 3!!!user posted image user posted image

dojenje- moja iz obeh poje sam zvečer pred spanjem...čez dan ji je očitno čist dost sam ena...

Sicer pa vsem en lep pozdravček, upam da uživate s sončki!!!
Moja pikica je v zibki in se smeji vrtiljaku in medvedkom...kakšen smejalec je že to...pa čveka...sj kr ne morm verjet!
v nedeljo bo že 2 mesca stara!user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.4.2009 10:15:42   
claud
brkn-ja moj me je hotu nategnt-da ne gre dons delat-pa mu itak nism verjela-halo...v tem primeru si ne bi budilke naštimu...

no ko sm ravno pri nategu vam posredujem en vic!

Je en tip v rimu pri enem samostanu vidu da nune nudijo spolne usluge! pa se odpravi not in vpraša tam 2 nuni kje bi to bilo...pa ga pošljeta skozi ena vrata, ampak mora prej plačat 50 eu...no in on gre, plača, odpre vrata-tam spet 2 nuni...ga pošljeta spet skozi še ena vrata in tam mora tud plačat 50 eu....in on res, gre in tam ista zgodba....no in končno ko ga pošljejo skozi zadnja vrata, se tam nahaja napis: NUNE SO VAS NATEGNILE!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
1.4.2009 10:18:21   
Katjusa
Jutro!
Katjusa - a ti si ga pa kar cenzurirala? user posted image user posted image user posted image user posted image

se spodobi mal zasebnosti neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni doberuser posted image user posted image user posted image

Benjamin še kr spiuser posted image s florjanom sma se že oba oblekla, florjan že zajtrk je tamal pa še kr spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ko se bo zbudil bo pa lačen k volkec.... sem ful vesela, ker se tak dobro počuti in ga nič več ne matra lepo aja in ful malo joka (samo takrat k bi rad šel ajat).... pr florjanu se je v meni tolk vse dogajal, da se sploh ne spomnim kak je blouser posted image zdej je pa prav užitek k Benjamina gledam kako lepo aja in se v spanju smeje. Florjan se zraven igra in ropoče tamal pa ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.4.2009 10:23:20 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
1.4.2009 10:18:58   
brkn83
urša - js bom naredila seznam z našimi maili, pa gsm številkami, tk da če mogoče kaj rabiš pa ne želiš po forumu govorit, lahko pišeš na mail ali pokličeš katero. Če želiš mi posreduj tvoj mail, tvoje pravo ime, gsm številko ter od kod si?

pikica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo s tabo in tvojim Majem kmalu vse uredu,

tanci - hvala za predlog.

Vse tiste, ki želite imeti sezname od februarčic mi prosim na zs posredujte naslednje podatke:
-svoj mail naslov, svoje pravo ime, gsm številko, ter kraj od kod ste!!!!!!!!

katjuša - lepe slikice

claud - še dober, da tvojmu ni uspelo te nasrati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
1.4.2009 10:19:43   
simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
1.4.2009 10:26:22   
Katjusa
mi se gremo pa dons v vrtec prjavituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem florjanu povedala in on bi že kr šeluser posted image user posted image user posted image user posted image mamo ob 16 uri. je kao dan odprtih vrat in pol se bo kr tam izpolnilo prjave pa plača se 50€ za resnost, ki se bodo potem obračunele pri plačilu vrtca.

1.april mene še noben ni nič nahecal pa dvomim, da me bo, nekak to ni več aktualno

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
1.4.2009 10:29:23   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Imam pa eno vprašanje in prosim za odgovor... Zanima me katere nogavičke obujete vašim dojenčkom, če jaz obujem na dojenčkove nogice nogavičke, npr če ima hlače te nogavičke zbrca dol oziroma mu kr zdrsnejo dol.. Rada bi ga full lepo oblekla pa me zanima kakšne nogavičke jim date gor da ostanejo gor..

Jaz mu nikakor samo nogavičk ne stavim... Pr nas je še mraz!!! user posted image

Pod user posted image hlače mu nataknem bombažne žabice do pasu in čez dam nogavičke!
Tko, da zebe ga ne - nogavičke pa tut gor stojijo! user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
1.4.2009 10:36:22   
Balonchy
Men se je pa dams mal fuzalo ponoč (zjutri) - sem mela ob 7:00 že narjene kremšnite!!! user posted image user posted image user posted image

Sem v album nalimala zmazek... Niso lepe, ma so pa dobre!!! user posted image user posted image user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13501&hash=e75ce2bb13ee744bd94f8bc069ad61ec

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 1.4.2009 10:44:29 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
1.4.2009 10:52:32   
brkn83
balonchy - potem si pa res bila pridna. Lahk pridem poskusit, če so dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker zgledajo že uredu

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.4.2009 10:56:59   
Čebel@
brkn.......imaš zsuser posted image
balonchy......mmmmm kremšnite-izgledajo prav okusneuser posted image user posted image ........tvoj matic je pa že tapravi korenjakuser posted image user posted image user posted image
simona.....midve imava tudi 18.5. uz kolkov
katjuša....super za florjana da se tko veseli vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image
claud......zvečer bo tvoj že pozabil katerega smo,in ga lahko ti našponašuser posted image user posted image user posted image

no midve sva pojedle........sem ji pozabila dati kapljice,zato začneva jutri.....včeraj smo se cel dan potepaliuser posted image user posted image user posted image komaj čakam vikend ko bo sonček da bomo šli z vozičkom venuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.4.2009 10:57:23   
rebeka84
balonchy tudi zgledajo lepo! mmm, jaz bi tudiuser posted image si mi lušte naredila

jaz sem mojega že nahecala, on je mene probal pa mu ni ratalouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.4.2009 11:01:01   
kayica24
Men se je pa dams mal fuzalo ponoč (zjutri) - sem mela ob 7:00 že narjene kremšnite!!! user posted image user posted image user posted image

Sem v album nalimala zmazek... Niso lepe, ma so pa dobre!!! user posted image user posted image user posted image

čuj ti nesramnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že nekaj dni sanjarim o njih ti pa zda takole...user posted image user posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.4.2009 11:05:30   
piskot
pikica user posted image user posted image user posted image . zelim ti cim hitrejse okrevanje.

vsi bolancki se pozdravite!

tanci za alergijo ni rekla nic konkretnega, moramo se kaksen mesec ali dva pocakati, medtem pa naj malo opazujem kaj jem in kako se to odraza na ani. ja, dojim polno.

rebeka na forumu med.over.net imas veliko napisanega od dojenju in kako se tvori mleko. se ti bodo pa prsi privadile na to, da ponoci ni povprasevanja. bi se moralo uredit v nekaj dneh. jaz imam sreco, ce predolgo ne je iz ene strani, mi zacne samo ven tec. se vcasih zbudim cist mokra ponoci.

rota meni je vceraj pediatrinja rekla da je 5 vrst vkljucenih v to novo cepivo. me je ze ful nastimala, da bi jo dala cepit. samo potem sem se malo zamislila. itak je virus vedno en korak pred njimi, tako kot pri gripi. mi bomo to cepljenje preskocili.

ursa kolo smo kupili eno k je bilo zdaj v akciji v milerju po 30 eur. no pa se ni dost dol spustilo. ampak so zdaj atiju v sluzbi ze popravili. s kar odzagali malo tiste stange. upam da se zdaj ne bo kolo podrlo user posted image .

nogavice ima pri nas take termo, spodaj pa zabice. ampak me malo moti, ker se ji pozna vcasih od nogavick. ce greva ven, pa dobi se copatke cez.

baloncy aj velik dela s kremsnitami? ce ni, se priporocam za recept. jaz sem pa danes skutino torto spekla.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.4.2009 11:08:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

čuj ti nesramnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že nekaj dni sanjarim o njih ti pa zda takole...user posted image user posted image user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image

se kr podpišem men se jih tud lušta pravzaprav bi zagrebško ampak tele domače se pa nebi branlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn greme skupi? balonchy ti sam povej kam pa kr prletimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.4.2009 11:09:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
no midve sva pojedle........sem ji pozabila dati kapljice,zato začneva jutri.....včeraj smo se cel dan potepaliuser posted image user posted image user posted image komaj čakam vikend ko bo sonček da bomo šli z vozičkom venuser posted image

si me spomnla za kaplice jst jih še nisme zečela dajat, evo zdle mu bom dala prvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.4.2009 11:11:11   
Balonchy
Kr pridte...
Sam hitro, ker jih počas zmanjkuje...

Recept pa napišem popoldne, ko bo mal več časa! user posted image

Sem nalimala v album tut ptička (včeraj slikan)...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.4.2009 11:12:36   
Čebel@
rebeka.....a si se ti na baby`s first site registrirala?se drugače ne da dati slikice?
piškot....a ti tudi tako pridnauser posted image user posted image user posted image .......zdej bi pa neki sladkegauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.4.2009 11:14:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

si me spomnla za kaplice jst jih še nisme zečela dajat, evo zdle mu bom dala prvouser posted image user posted image user posted image

no dober da nas imašda te še kej spomnimouser posted image user posted image user posted image jaz ji bom jutri dala 1. ob 7.00 da se do večera ziher poležejo v trebuščku

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
1.4.2009 11:20:48   
Katjusa
jst sem mu dala zdle 1 in bomo videli kaj bo..... v navodilih piše da če daješ prilagojeno mleko je dovollj 4 mislim men je pa naša P rekla 7user posted image user posted image user posted image kr neki kot da je tolk fejst pomembno jst mu bom dajala 3-4 pa bo čist vreduuser posted image user posted image user posted image
upam, da ga ne bodo krčki......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
1.4.2009 11:22:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Kr pridte...
Sam hitro, ker jih počas zmanjkuje...

Recept pa napišem popoldne, ko bo mal več časa! user posted image

Sem nalimala v album tut ptička (včeraj slikan)...

jst ga ne vidimuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!