simonakr -> RE: Februarčice 2009 (24.4.2009 8:51:59)
|
jutro bejbe! ne zamert napakam tipkam z eno roko ker na ta drugi Larisa leži mi smo meli pa včeraj zvečer žurko - je čez dan preveč spala pol pa zvečer ni mogla, pa lčna je ratala k se je drla pa še in še, no zaspala je okrog 23.00 in spala do 4 in pol do 8. je bla kar pridna. Majchy kolk je hana cort. A za čajčke tud tolk časa vodo prekuhavate? jest jo samo ene 2 minuti. naša bo za krst imela eno ful lušno oblekco, k jo je dobila za darilo - taka rožasta bela, pa puloverček čez, pa žabice pa čevlčke, če bo pa še mrz jo bom pa v dekco zavila tisto k jo je babi naštrikala. Svečko in prtiček je botrca naročila v Sori, Gostilno sem rezervirala, še puloverček morm kupit pa imam vse aja pa rutko oz nekej za na glavo. Kolumbo moja to počne že kakšen teden, tko da pomaga mi če jo malo pomirim, pol pa spet zagrabi joško. Birdy a je malo mislim veliko Beno krstil? z mojim [sm=love.gif] sva bila pri njem na šoli za zakon - on je men taka faca, prov škoda da je ne vodi več. Grem z Lariso nazaj spat ker je tako blesavo vreme prov [sm=smiley11.gif][sm=smiley21.gif]
|
|
|
|