BarbaraGS -> RE: Februarčice 2009 (23.4.2009 23:43:45)
|
maksi - za krst je imela tisto kvackano oblekico in je bila cel cas zavita v dekico z enakim vzorcem, tak, da je ni zeblo, ker je v cerkvah kar mrzlo. Drugace pa, ce nebi botrca nabavila iz irske te oblekice, bi verjetno jo oblekla v kaksno navadno luskano belo oblekico tako kot pravi Birdy. Po krstu smo jo preoblekli, ker je bilo v restavraciji prevroce in se bolj komot je v kaksnem pajacku. Sem se pa v to skvackano oblekico tako zaljubila, da bom za naslednjega otroka kar sama nekaj takega skvackala :). Drugace pa mi se vedno bolj malo spimo. Mala noce zaspat drugace kot z nosenjem in ce nas ni zraven se v 5 minutah zbudi. Imamo prikljucek zraven postelje, tako, da je v bistvu z nami, sam malo je locena, da je slucajno ne poteptam. No, in noce spat tam. Spi samo tesno objeta. Sva jo vceraj zaspano polozila tja, jo drzala za rokico in ji dala vedet da sva zraven, pa se je drla kot da jo iz koze dajemo in to pol ure. Potem nisem vec zdrzala, pa tudi ni dobro je vec pustit jokat (baje). Ima katera kaksen nasvet, ker mi bomo omagali od nenaspanosti. Da cez dan ne govorim, ko ne morem nikamor brez nje, ker se drugje kot pri meni zbudi v roku 10 minut in potem je nenaspana in tecna in se tezje zaspi in jest noce in je vse en zacaran krog. No, malo sem se potozila in res upam, da ima kaksna od vas kaksen nasvet. Vse pride prav!!!!!
|
|
|
|