Maksi1 -> RE: Februarčice 2009 (23.4.2009 21:04:29)
|
Večer. Mihajlo - kako lep parček sta. Mi smo ta teden na 6. ad3 kapljici in smo brez krčkov. P je rekla, da jih ni treba dat 7. Tako da je odvisno prav od vsakega otročka posebej ali bo iml krčke ali ne. Cita - se mi prav smiliš, čeprav mi ni jasno, kdo je skrbnik od Laure? Če si to ti, potem se moraš držati reda pri vsem - tako pri pospravljanju, kot pri obiskih pri atiju. Če pa popuščaš pri enih stvareh, potem punca ne ve, zakaj pri drugih ne. No sej meni je lahko bit pametna, ko nimam te izkušnje, zato mi prosim ne zameri. Poskušam samo gledat z drugega zornega kota. Bedno mi je, da tvoj bivši pobere vso smetano. V razmislek ideja o zamenjavi vlog. Predlagam, da bi bila Laura večinoma pri njih in bi hodlila k tebi samo po par dni na teden in bi morali pri bivšemu zanjo narediti tudi ostalo (pranje cunj, šola vsak dan,...) + odgovornost za vzgojo, tebi pa bi ostalo ta lepo. Rebeka - razumem te in te podpiram. Nekatere tipe je pač treba naučit, da je treba partnerico spoštovat. In če ne gre, potem te ni vreden. Mlea - iskreno sožalje. Kolumbo - super si uredila glede vrtca. Urša - kako lepi fantiči! Pravi carji. Katjuša - tudi jaz sem imela v porodnišnici dobro izkušnjo in moja pupka je brez problemov dobila dodatek in ena sestra mi je zelo prijazno razložila, kej delam napake pri pristavljanju in potem je kar steklo. Je pa res, da tudi zdej nimam zadosti mleka in en obrok ji dajem AM. Bris pri G vzamejo na 3 leta, če je bil prejšnji ok. Tolko plača ZZZS. Pokanje čeljusti - tudi jaz nimam pojma o tem. Krst - do zdej sem videla, da boste večinoma krstili vaše fantiče, vsaj po iskanju oblačil zanje sodeč. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No BarbaraGS je krstila punčko in njeno fotko sem videla....joj kolko ovinkarim....no zanima me, kaj boste vašim punčkam za krst oblekle. A boste imele vse take oblekce kot Barbara?
|
|
|
|