birdy -> RE: Februarčice 2009 (6.3.2009 19:40:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Zivjo punce!!! No, pa sem postala mama tudi sama. Porod je bil zelo lepo dozivetje in vsem zelim taksne super babice kot sem jih imela sama. Res so se potrudile, da je v piclih 4ih efektivnih urah pri prvorodki prijokala na svet tako velika puncka in to brez kakrsnih koli zapletov. Sem pa res sivana po dolgem in poces, tak, da sem bolj invalidna sedaj. Drugacno pa je bilo stanje na oddelku otrocnic. Jokala sem vsako noc, ker sem se pocutila osamljeno, nesposobno nahranit lastnega otroka, sestre pa so te grdo gledale za vsak dodatek ki si ga prosil. Nobena mi ni znala razlozit kaj naj delam da bo mleka vec in tako sem tavala v temi in izsilila odhod ze tretji dan ceprav so me hoteli obdrzati. Danes nama je patronana naredila nacrt in nama dala malo upanja in razmisljam - zakaj mi ni mogla nobena tako predstavit stvari tudi tam??? Imam bolj malo casa, ker nimam se mleka in je nasa kar zahteven jedec, ki ce je lacen joce do onemoglosti, ko pa je sit z dodatki, pa spi in je ne mores zbudit kar tako. Danes in jutri morava spodbujat mleko in jo ceprav imam cist krvave dojke pristavljava dokler ne zaspi. Do sedaj nam je uspelo prit skozi ta dan sam z enim 25ml dodatkom in sem zadovoljna. Res ni slo drugace, ker je bila kar histerija. Drugace pa upam, da bo ta noc boljsa in da bova spala vec kot le urco zaradi joka. no, grem nazaj spat. Cestitke vsem in drzite pesti, da dobim kaj mleka, ker ce ne ne vem kaj bom... Barbara, če si do zdej dons sam enkrat dodala 25ml si že zelo blizu. Držim pesti zate, pa čim manj sekiranja, ti povem, res sekiranje vpliva na mleko. Vem od izkušenj z Neli... Za krvave prsi pa ne vem. Maži z bepantenom, če hočeš pa kupi nastavke. Evo (se ponavljam) pri Neli sem isto mela čist krvave bradavice, pa je sam čas pomagu. Traja neki časa da se unese, pol boš mela mal hrast, ampak k maš hraste si že iz tahujšga ven.
|
|
|
|