RAISA -> RE: Februarčice 2009 (8.3.2009 8:36:26)
|
Jutro vsem skupaj,Rebeka84midva z mojim sončkom Erikom sva ravno včeraj prišla iz infekcijske,sva bila 3 dni tam,imela sva pa točno tak problem,kot ga ti opisuješ,poleg tega je dobil še visoko vročino,in ko sva šla k pediatru,je našel še šum na srčku,tko da imava v torek še kardiologa.Jaz ti predlagam da mu ful na močno brizgneš v eno nosnico fiziološko,res se joka[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]je ful hudo,ko ga zalivaš,sam drugač ne gre,da se mu bo odprl,ker čez drugo nosnico potem ven useka,in to čim večkrat ponavljaj,mi smo šli včeraj kupit še inhalator,da mu še s tem lajšamo dihanje,počasi se izboljšuje,če mu ne gre čez nos ven,mu gre pa vsaj v požiralnik,in ga poje,naš je tud mal bruhnu,v glavnem pa gre na drekca,se kar vleče,ampak v glavnem da se izboljšuje,in da sva doma[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Jaz ti želim,da ti bo uspel,men so kar pomagal,mogoče še to,štej mu vdihe na minuto,tam do števila 40 je ok,če se mu slučajno dvigne na 50 morata pa takoj k zdravniku,tko so meni povedal,ker se pri teh mesec starih otrocih iz prehlada hitro razvije še kaj večjega,pa te nočem strašit,samo svojo izkušnjo sem ti povedala.Zdaj do konca meseca ne smeva ven[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]obiske pa se morava na 3 kilometre izogibat,pa bo že,sam da bomo zdravi,sonček naju bo počakal[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|