|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
13.4.2009 21:14:42   
Katjusa
evo nas iz celodnevnega izletauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super je blo oba sončka sta bila pridna Florjan že spi benjamin gre pa zdle (no že spi sam je še na rokah čakamo, da kakega kupčka podre). baka od možeka nas je bla tako vesela se že 2,5 let nismo vidli in je bla tako žalostna ko smo šli se boji, da nas je zadnjič videlauser posted image user posted image user posted image ampak bom jst na mojga mal prtisnla da bomo še šliuser posted image
takole pa premišljije kako se je danes imel
user posted image

Mihailo naš poje med 130 in 160ml na obrok čist različno in včasih hoče tud že čez 2 ure spet jest (na srečo to podnevi ponoči spi med 7 in 8 uramiuser posted image user posted image user posted image

S Florjanom sta včeraj prvič spala v isti sobiuser posted image user posted image user posted image in sta oba spala super, florjan se ni nič zbudil ko je benjamin klical za jest in ko sem ga nazaj prineslauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da super dnevna je spet frejuser posted image user posted image user posted image

zdej se grem pa stuširat in pred TVuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.4.2009 21:15:31   
MIHAILO
ok Mlea...zdaj sem ga skopala in je takoj zaspal...vceraj pa od 3h ni spal,mogoce je bil lacen ampak ni jokal ...ko se naslednjic zbudi ga bom podojila in ,ce bo se hotel bom se dodatek dodala..zdaj ob 22h ,ko bodo 3h mimo bom pa videla koliko mleka si bom scrpala in koliko ga imam na 3h...jaz sem cula za to vodeno mleko,verjetno bi ga po barvi prepoznala?moje je kot barva mleka...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.4.2009 21:17:27   
Onasiss
Ej Katjusa, si ze sumljiva s to TV.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, tale slika je pa res fenomenalna.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.4.2009 21:19:58   
MIHAILO
dojiva se pa recimo pol urce ,ce je iz obeh dojk...zadnja dva dneva sem opazila ,da je kar zaspal med dojenjem,kar prej ni in vedno je jedel iz obeh pa full lepo je pridobival na tezi ,ker sva se polno dojila...tudi bradavice so me malo zacele bolewti kar me prej niso,mogoce zato ker je toliko vlekel a mleka ni bilo tolikouser posted image user posted image ceprav ,ko sem ga pristavila je vcasih spricalouser posted image user posted image punce hvala vam za odgovore-zlate steuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.4.2009 21:20:22   
Onasiss
Mihailo, moje je tud take barve ampak dojim samo občasno, bi rekla da 3x na dan.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.4.2009 21:28:27   
MIHAILO
mlea,a ti dodatnega tudi dodevas?a jaz naj ga pristavljam,da poje koliko ga pac je in potem dodatek tudi koliko bo on hotel?Ker zdaj ne bom vedela koliko iz dojke poje in koliko mu je treba se dodati?sl naj si crpamuser posted image user posted image user posted image sem cisto zmedena kaj narediti...pijem tekocine ,caja za dojenje in sok od hippa za dojenje...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.4.2009 21:41:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ej Katjusa, si ze sumljiva s to TV.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, tale slika je pa res fenomenalna.

sem še kr tu  tak da ta sumljivost ni nič vprašljivauser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi vsak dan so moje pobožne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja dobra je slikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.4.2009 21:42:27   
Onasiss
Te čaji in sokovi za dojenje so po mojem kr neki. Meni niso čist nč pomagali. Jaz sem jo (na začetku ko se mi je to dogajalo kot tebi) najprej podojila npr. iz vsake 10-15min, ko je nehala jest oz. ko je začela jest bolj počasi in je na zizi  zaspala sve podrli kupček, potem sem ji dala pa še flašo.
Sem se celo s petronažno skregala, ker mi ni verjela, da mam švoh mleko. Pa tudi na teži ni pridobivala kot bi mogla.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.4.2009 21:46:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sem še kr tu  tak da ta sumljivost ni nič vprašljivauser posted image user posted image user posted image user posted image , da bi vsak dan so moje pobožne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja dobra je slikauser posted image user posted image user posted image

Da se ne boš potem samo še temu posvečala ob večerih. Ne pozabi na romantikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.4.2009 7:48:32   
Katjusa
dobro jutro.
popraznični zajtrk
user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 8:40:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.4.2009 8:46:52   
Onasiss
Dobro jutro, hvala Katjusa za zajtrk, vendar smo na samem prepečencu.user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bom imela 5 min časa več  bom delala trebušnjake, ker se morm znebit šlaufa, drugače ne vem kako bo v Čatežu. user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.4.2009 9:30:18   
simonakr
Dobro jutro! O Katjuša hvala za zajtrk!

ja mi smo imeli pa včeraj birmo in smo imeli še en razlog več za papcanje user posted image user posted image user posted image ; ampak morm rečt da sm se kar v redu nazaj držala user posted image user posted image user posted image . Takoj ko bom mela slikce jih bom mal gor prilepila - se pa morm pohvalit smo se 4 generacije skupej slikale! Je bla pa mala zvečer tako zmatrana da še pojest ni hotla do konca, je takoj po kopanju zaspala in spala do 3 in potem do 8!

Mihailo - jest tistega čaja ne pijem zaradi učinka ampak ker mi je okus v redu, drugače pa če imaš občutek da premalo poje, pa pokliči patronazmo pa naj prinese tehtnico pa bosta obrok stehtale, boš koj vidla na čem si. Drugač pa velik pit, pa počivat pa čim večkrat pristavljat.

Imam pa vprašanje za vse tiste ki polno dojite - kolikokrat na dan/teden se pokaka vaš user posted image ? Moja je zadnji teden kakala precej zmešano in sicer cca na 48 ur pa še to s pomočjo sladkih kamilic. Sej vem da lahko tud en teden da ne kaka ampak rajš vidm da vsaj na 2 dni enkrat - že tko je blo tolk drekca da sem jo komplet preoblekla in celo umila!user posted image

Telovadba in dieta - kaj je že to?user posted image user posted image user posted image No pa saj zdaj bo treba malo pred poletjem da ne bomo potem s šlavki okrog skakale user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.4.2009 9:38:09   
Čebel@
dobro jutro!
joj kok se mi nič ne dauser posted image čakam da se Hana zbudi da jo nafutram potem pa en krog po sončkuuser posted image user posted image user posted image .....noge me tok bolijo da jih komi čutimuser posted image no da povem da sem se v nedeljo mojega uusmilila in smo po dolgih 2 mesecih user posted image ampak je bil meni tak filing ko da taprvič seksam-skos sem čakala če me bo kaj bolelo-no pa me niuser posted image user posted image ......Hana je danes stara 8  tednov-joj kok čas letiuser posted image

aja glede pisanke:sem nečaku v petek nesla pisanko na morje(smo postavljal baldahin in smo bili vsi na kupu) n sem mu dala majčko,knjigico,smokije,banane,jabolka,kivije in čokoladnega jajčka in je bilo tamalmu full všečuser posted image user posted image user posted image takoj mi je prinesel knjigico in se  usedel k meni v naročje da sva jo prelistalauser posted image user posted image user posted image

no v nedeljo se je pa skoraj tragedija naredila....od mojga moža nečak je skoraj oslepel(10 let)......so se otroci igrali na ulici z lokom in ga je eden tamal skoraj zadel v oko.....puščica je priletela med nosom in očesom(tja kjer se zaspančki nabirajo) in če bi bilo za milimeter zamaknjeno bi oslepel tko da je imel user posted image  srečo.....so ga takoj peljali na urgenco in je eno kremo dobil da se zaceli-mislili so pa šivati ampak niso upaliuser posted image user posted image user posted image no samo da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.4.2009 9:57:23   
Šaki
Živjo!!!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.4.2009 10:01:54   
Šaki
simona: vsako dojenje se pokaka včasih vsako drugo kakor je .drugače je pa skorj vedno pokakana...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.4.2009 10:40:01   
Pupka
Jutro!

HB da so prazniki "pod streho". Sem pojedla potice včeraj nenormalno. Pr mesu in jajčkah nisem glih pretiravala- pr sladkem pa ja user posted image

Naš piščanček je danes spet spal do 6 zjutraj. user posted image user posted image user posted image V času lune je spal le do 4- ene tri dni, pol včeraj že do 5, danes pa do 6. Spat gre pa vedno najpozneje ob 21.00. Drage moje to je 9 ur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam kaj ko mam jaz še kaj za narest pol ko je mir- tak da grem blizu polnoči šele spat.

na sprehodih čez praznike nismo bli, čeprav je blo full lepo vreme- tu pr nas pokajo ko utrgani. sosed in naslednji sosed, pa ta tretji sosed, pa slab km vstran majo prav klub in poka nenormalno. Tak da smo bli sam malo pred hišo na sončku
Tak da danes pa spet, veselo na potep.

Včeraj je pršla tudi tašča na obisk, pa nona od mojga in stric pa teta. In je tašča z mojim sinkom skakala po trampolinu in je šla domov skoraj nepokretna- čist na koncu se je nekak čudno vrgla. Je stara 51 ali 52 pa je skakala kot kakšna 15-letnica user posted image user posted image ,mali je bil čist navdušen.

Katjusa slikca je pa direkt za v okvir user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.4.2009 10:58:30   
Maksi1
En lep popraznični pozdrav.

Nič se vam nisem oglasila, ker če nismo bili mi na obiskih, so bili obiski pri nas. Blo je lepo. Zdaj pa počasi na stare tire.

Katjuša - super lepe zajčke si naredila. Hvala lepa.

Kolumbo - ti imaš pa res pridnega možeka.

Mihajlo - če tvoj ne mara več ad3 kapljic, mu jih pa ne več dat. Dr. reči naj ti jih zamenja z d3. Glede dojenja pa ti ne znam nič svetovat, ker se tudi jaz precej sekiram - če poje dovolj. Na srečo imamo drugi teden kontrolo teže, pa bom videla, kako bo.

Za zdej vas tako pozdravim, saj je ta teden v planu zeleni program (sajenje, presajanje rožic) in je kar neki za ponaredit. Se slišimo kasneje.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.4.2009 10:59:03   
simonakr
Punce jest mam še eno vprašanje (madona se vid da sem še čist zelena glede vsegauser posted image user posted image ):

Naša punca se dokaj hitro naje, kar je dobro ampak nikoli ne poje niti ene joške do konca, še vedno je mleko noter. ko ji pa še ponudim se pa dere kot bi jo iz kože djal, prov histerična je! Spi pa potem normalno 3 ure.

Kaj naredit da ne bo histerična in da bo vseeno joško pojedla do konca!

Hvala pa sory ker mam skoz ena vprašanja! glede nosečnosti in poroda kar nekaj znam, glede dojenčka sem pa totalni prvošolček! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej greva pa ven na sonček pa malo nardit v vrt!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
14.4.2009 11:01:36   
birdy
Simonakr, moja je do nedolg nazaj kakala ene 3x na dan. Zdej pa včas tud dva dni ne. Kar bi bilo sicer čist ok, sam kaj k jo ful matra če ne kaka vsak danuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
14.4.2009 11:20:52   
kayica24
Da se vam še jaz malo javim....

Upam da ste lepo preživele praznike...Jaz s hrano nisem pretiravala,zgleda pa,da naši miškici vseeno ne paše žegn,ker jo fuull krči po mojem mleku,po umetnem pa je potem okuser posted image
No,glavno da je zdaj to mimo in bomo papcali spet zdrave jedi..user posted image

Naj pa se nekaj pohvalimuser posted image user posted image user posted image
Naša Marinela spi že 4 noči po 8 ali 9 uruser posted image user posted image user posted image In vam povem zakaj???Ker sem jo pred 4 dnevi prvič dala spat ponoči na trebušček...Seveda sem si to privoščila,ker ima posteljico zraven najine postelje in z roko sežem do nje in jo vidim...Vglavnem...našli smo način,kako spati celo nočuser posted image user posted image user posted image Na trebuščkuuser posted image user posted image user posted image
Prej pa se je zbujala na 3 ali 4 ure...

Imam pa vprašanje...A tudi vaši malčki švicajo v glavo in imajo takoj mokre laske,če npr. ležijo na vaši roki,ko jih hranite ali pa nosite???
Pa še nekaj...Naša mala-ko leži na trebuščku-hoče met glavico cel čas v levo obrnjeno, v desno pa ne..Sem ji obralačala v desno,pa obrne nazaj v levo..Pa tudi tako opažam,da ko leži na hrbtu,vedno glavico obrne v desno in če jo dam na levi bok ležat,obrača glavo in gleda nazaj v desnouser posted image user posted image user posted image
Nevem kaj naj nardim...user posted image user posted image user posted image
Ponoči je prej res zmeraj spala na desnem boku,da je gledala proti nama,da sem jo videla ponoči,ko pa sem jo dajala čez dan spat,sem pa zmeraj dala na levi bok...

Vglavnem,cel čas bi glavico obračala v isto smer...user posted image
Imate kakšen nasvet,izkušnjo???

Katjuša tudi naša Marinela večkrat zaspi v tem "premišljujočem položaju"user posted image user posted image user posted image Čist isto kot Benjaminuser posted image user posted image user posted image

Simonakr jaz ti predlagam das jo potem pustiš, pa čez kakih 15min pol ure probaš..Saj če pa pridobiva fajn na teži,potem pa je nes ili..Mogoče maš fuull mlekecauser posted image

Mihailo...jaz sem bla na istem..Dojke vedno polne in trde,potem pa naenkrat bolj mehke in takrat sem začela dodajat nadomestno mleko...Vedno več in več,tako da sedaj dam svojega samo še kakih 2krat na dan...user posted image
Ampak...Ne smeš obupat!!!ti ga kar pristavljaj velikokrat,boš nazaj dobla mlekeca...Mi smo pa zdaj dosti hodli okrog,pa je nisem nič dojila,samo zjutraj in zvečer(pa pa še to sem si izčrpala,da sem vidla da je dovolj...),ostalo pa nadomestek...
Moja poje OGROMNO!!!Namreč 150ml v šubu na 3-4h!!!Nič ne pusti v flaški...No,ko pa ji dam mojega 130 ml(več nikoli,ker ga ne izčrpam več iz obeh dojk),pa je tudi ok..Zdaj pa nevem..
Sicer pa na škatli od Aptamila piše razpredelnica..Za 4-5kg težkega dojenčka je 150ml...Tak da..Jaz pač dajem kolko hoče..Čeprav bi pojedla po moje še več kot 150ml..Ampak kar je preveč je pa preveč..Zaenkrat je še od tega sranja umetnega ni napihnilo,je pa že malce "debelušasta" v podbradekuser posted image user posted image user posted image
Če pa bi blo tvoje mleko vodeno,pa bi po moje videla na barviuser posted image user posted image user posted image
Bi blo vseskozi tako bledo,skor prozorno,kot ti najprej steče iz dojke...

Jaz bom zdaj tudi probala malo več pristavljat ko sma doma...

Evo se zbuja..Je spala od 21.30-5.30,pa spet od 7-zdaj...user posted image user posted image user posted image Pridna babauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
14.4.2009 11:25:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce jest mam še eno vprašanje (madona se vid da sem še čist zelena glede vsegauser posted image user posted image ):

Naša punca se dokaj hitro naje, kar je dobro ampak nikoli ne poje niti ene joške do konca, še vedno je mleko noter. ko ji pa še ponudim se pa dere kot bi jo iz kože djal, prov histerična je! Spi pa potem normalno 3 ure.

Kaj naredit da ne bo histerična in da bo vseeno joško pojedla do konca!

Hvala pa sory ker mam skoz ena vprašanja! glede nosečnosti in poroda kar nekaj znam, glede dojenčka sem pa totalni prvošolček! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej greva pa ven na sonček pa malo nardit v vrt!

Lej, če ma manj kot eno celo joško dost je ne silit  da bi še pojedla. Očitno je v eni tvoji joški dost robeuser posted image  Pa če tok lepo spi in vse, jst ne vidm razloga zakaj bi jo še silila.
Mal heca, pomoje si tist pušča za rezervouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
14.4.2009 11:40:22   
tanci29
hej čvekice

upam da ste uživčkali za praznike...jest vas nisem nič nazaj brala tako da nisem na tekočemuser posted image

no naj povem da smo mi nenormalno uživali in smo bili non stop zunaj...joj kok je pasalo po enem mesecu it na luft ne morem povedat...eriku se je kar mešalo zunaj kar vriskal je...

zdele smo pa tudi že s sprehoda...ful je dobro da gremo ven

no v petek mamo kontrolo pa da vidimo kako je z erikom. v čestrek pa z hano kontrola teže..upam da je šlo kej gor ker nenormelno poliva to je pa že čist too much, ma bomo vidli kaj bo

lep dan še naprej

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
14.4.2009 12:05:42   
Šaki
prosim, vprašanje:

ali je lahko hudo če pri dveh mesecih dobi mala norice....

jih majo nekje kjer je bla moja sestra v stiku, danes so pa šele zvedli.pol je bla pa še v stiku z malo..
me je strah da nebi kj dobila..

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
14.4.2009 12:06:40   
Šaki
aja še nekj tiste ki mate dva.ali je starejši otrok v vrtcu??????????

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?