kayica24
|
Da se vam še jaz malo javim.... Upam da ste lepo preživele praznike...Jaz s hrano nisem pretiravala,zgleda pa,da naši miškici vseeno ne paše žegn,ker jo fuull krči po mojem mleku,po umetnem pa je potem ok No,glavno da je zdaj to mimo in bomo papcali spet zdrave jedi.. Naj pa se nekaj pohvalim Naša Marinela spi že 4 noči po 8 ali 9 ur In vam povem zakaj???Ker sem jo pred 4 dnevi prvič dala spat ponoči na trebušček...Seveda sem si to privoščila,ker ima posteljico zraven najine postelje in z roko sežem do nje in jo vidim...Vglavnem...našli smo način,kako spati celo noč Na trebuščku Prej pa se je zbujala na 3 ali 4 ure... Imam pa vprašanje...A tudi vaši malčki švicajo v glavo in imajo takoj mokre laske,če npr. ležijo na vaši roki,ko jih hranite ali pa nosite??? Pa še nekaj...Naša mala-ko leži na trebuščku-hoče met glavico cel čas v levo obrnjeno, v desno pa ne..Sem ji obralačala v desno,pa obrne nazaj v levo..Pa tudi tako opažam,da ko leži na hrbtu,vedno glavico obrne v desno in če jo dam na levi bok ležat,obrača glavo in gleda nazaj v desno Nevem kaj naj nardim... Ponoči je prej res zmeraj spala na desnem boku,da je gledala proti nama,da sem jo videla ponoči,ko pa sem jo dajala čez dan spat,sem pa zmeraj dala na levi bok... Vglavnem,cel čas bi glavico obračala v isto smer... Imate kakšen nasvet,izkušnjo??? Katjuša tudi naša Marinela večkrat zaspi v tem "premišljujočem položaju" Čist isto kot Benjamin Simonakr jaz ti predlagam das jo potem pustiš, pa čez kakih 15min pol ure probaš..Saj če pa pridobiva fajn na teži,potem pa je nes ili..Mogoče maš fuull mlekeca Mihailo...jaz sem bla na istem..Dojke vedno polne in trde,potem pa naenkrat bolj mehke in takrat sem začela dodajat nadomestno mleko...Vedno več in več,tako da sedaj dam svojega samo še kakih 2krat na dan... Ampak...Ne smeš obupat!!!ti ga kar pristavljaj velikokrat,boš nazaj dobla mlekeca...Mi smo pa zdaj dosti hodli okrog,pa je nisem nič dojila,samo zjutraj in zvečer(pa pa še to sem si izčrpala,da sem vidla da je dovolj...),ostalo pa nadomestek... Moja poje OGROMNO!!!Namreč 150ml v šubu na 3-4h!!!Nič ne pusti v flaški...No,ko pa ji dam mojega 130 ml(več nikoli,ker ga ne izčrpam več iz obeh dojk),pa je tudi ok..Zdaj pa nevem.. Sicer pa na škatli od Aptamila piše razpredelnica..Za 4-5kg težkega dojenčka je 150ml...Tak da..Jaz pač dajem kolko hoče..Čeprav bi pojedla po moje še več kot 150ml..Ampak kar je preveč je pa preveč..Zaenkrat je še od tega sranja umetnega ni napihnilo,je pa že malce "debelušasta" v podbradek Če pa bi blo tvoje mleko vodeno,pa bi po moje videla na barvi Bi blo vseskozi tako bledo,skor prozorno,kot ti najprej steče iz dojke... Jaz bom zdaj tudi probala malo več pristavljat ko sma doma... Evo se zbuja..Je spala od 21.30-5.30,pa spet od 7-zdaj... Pridna baba