Dali* -> RE: Celjske in okoliške mamice (5.6.2009 9:32:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Kaj menite, kakšno bo vreme danes? Jst sem se namreč dogovorila s frendico v mestu, pa upam, da ne bo deževalo... js menim, da bo solidno. Ti kar pojdi, js bi sam kako malo marelo pa zaščito za vozek imela zraven, za vsak slučaj... če imaš plac... sej veš: če nosiš marelo zram, ziher ne bo deževalo. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Kje pa sta Katja in Tjaša danes? Je slavljenka povlekla spanje v dopoldan? Nabira energijo za vikend žur? [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Elina že drugič spi... js pa razmišljam kaj bi delala...lub se mi nič ne... [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Etien tudi počiva. So naju sosedje ob 8. uri prebudili z nekim groznim in hrupnim štemanjem zbudili. joj...se je tok ustrašil, da je začel kr jokcat. No, pa je šel ob 9. uri nazaj spat, jaz sem si pa pripravila zajtrk, sedaj pa pijem še kavico... Jah, zaščito za vozek imam vedno v vozičku, ker je že bla v kompletu, tako da mali E ne bo moker, dežnikec pa tudi, ker imam enega tako priročnega, da se shrani v tako mini škatlico, kot od malo večjih sončnih očal, če si predstavljaš, heh. Mokra ne bova...rečmo...
|
|
|
|