Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (5.6.2009 21:53:29)
|
Uf, imam odmor od zlaganja poročnih fotk v album... mora bit do nedelje zrihtan, ko prideta mladoporočenca po njega. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sem pa posvoje vesela, da sma se poročila pred Elino, ker si s tole mojo okroglo postavo ne predstavljam tiščanja v poročno obleko... moje itak zdele ne bi mogla zapret [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Čeprav po drugi strani, bi pa verjetno imela ful zagona za shujšat, če bi me še to čakalo... al pa ne, hehe... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Torej, Blue eye uživa na dopustu!! Sem fauš in jim privoščim. [sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif] Ipod: Katja, ni panike, boma pogledale v nedeljo, kaj te muči. Je čist ajnfoh, sam mal usmeritve rabiš. [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] Ej, ko smo glih pri nedelji, a rabiš kej pomoči pri pripravi? Lahk pridem prej, ko bo Elina spala, če boš rabila, ok?? Dali, kaj to ti pa kravice pase E. na slikci v avatarju? Js mam eno zelo podobno od Eline, hehe. [sm=smiley20.gif] Lolita, jeeej, kak je Tjaša že velika. Pa kr levčeka napada! Bravo, punca! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|