Dali* -> RE: Celjske in okoliške mamice (3.6.2009 21:23:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška13 hej hej včeraj prepozno zvečer prišla do računalnika in se mi niti približno ni dalo še kaj natipkat. se pa zato danes potrudim[sm=smiley4.gif] , čeprav sem že fajn utrujena. sva bila danes kar na dveh sprehodih, pa še en lušten obisk sva imela, prijateljico in njenega sineka. dan je kar zletel mimo, pa še vreme je bilo prav fajn. in naš mali je bil danes ekstremno priden[sm=bravo.gif] upam na čim več takih dni. sicer pa nas še vedno muči polivanje, ampak itak ne morem nič pomagat, je pa zoprno, ker ga je treba veliko preoblačit. danes se mi je po 2 dneh končno pokakal. sem taaaak vesela. prej nikoli ni imel problemov. me je bilo strah, da bo prvič zaprt ravno na morju. sam da je ok. [sm=bravo.gif] bethany a ve ste bile pa danes v mestu? jaz pa ta teden vsak dan razen danes[sm=zmeden.gif] jutri bova pa spet,če ne deževalo. šibava na občino po osebno in v zd po napotnico. potem pa na kakšno kavico. bo katera v centru bolj zgodaj dopoldne? Dali kapljice bom imela s seboj, če boš imela čas. spalne navade: naš mali zaspi med 8 in 9 ter se doji okrog 2h, nato spi do 5h, ko je konec spanja. ponavadi se še podojiva, potem na veliko pritiska in včasih še malo podrema. jaz bi pa še tako kakšno urco, dve dlje spala...saj sicer čez dan ne grem nikoli spat. jutri, če ne bo deževalo se lahko dobiva v mestu. Sem te že hotla poklicat. Kdaj približno mi sam povej, da se bova tko naštimala, vi2 sta bolj zgodnja, ne...
|
|
|
|