Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (2.6.2009 9:20:56)
|
ujej, blue eye!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ja, kaj mu je pa bilo? Ima tremo pred potovanjem? [sm=smiley1.gif] Pomoje so mal tvoji živčki tud na njega vplivali. Skuliraj se, pa bo!! [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Boš vidla, da bo vse ok. Skratka, uživajte FUUUL! še za nas. Za brat naše čveke se pa ni treba bat, pomoje boš rabila nekaj dni, da boš prišla na tekoče, heheh! [sm=smiley36.gif] Hm, obisk do 11ih zvečer? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] tega pa ne toleriram, prvič zarad malega otroka, drugič zarad utrujenih staršev in tretjič v tvojem primeru zarad potovanja naslednji dan ... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Kosilo danes: midva boma zunaj spekla svinjske zrezke, pa mal zelenjave - papriko in bučke, pa po zeleno solato bom probala skočit na vrt. pa bo za silo. pa še montijevo, heh!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Frizer: ni straha, da bo današnja frizura držala do nedelje, bom vsaj enkrat vmes že prala glavo. Ti sam vreme zrihti, pa bomo skakal v bazen. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa se fotkal! Bom js tud tamalega fotiča (novo pridobitev) zram vzela. Katja, lepo se sprehodita do mesta, pa lahk si kak sladoled privoščita še za naju. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Pardon, slikc iz Mauritiusa nimam v tem albumu, sem zamešala, so na FB. Drugače pa so tudi na blogu, v arhivu pod avgust 2007. Se mi jih ne ljubi sem gor devat...
|
|
|
|