Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 12:23:51
|
|
|
|
katja_p
|
Zakaj sm js misla, da bo lep pondelek??? Očitno sm slabo informirana glede vremena ... Pa naša je neka tečka dans ... jest noče, sam neki stoka skoz pa se napenja ... Kosilo: js bom delala narastek iz polente in zelenjave. Pucanje: dej ne govor ... js kr po prahu stopam ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 16:52:27
|
|
|
|
_kathy_
|
KK bedno vreme je danes ...tkooo pogrešam sonček! No, jst sem se pa že začela učit ...hm, izpiti so pred vrati. Pa ve, kaj počnete v tem turobnem dnevu?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 20:47:02
|
|
|
|
katja_p
|
Nismo dans glih za čvek ... A so vaši dans tud tečkoti?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 21:02:41
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Nismo dans glih za čvek ... A so vaši dans tud tečkoti? hoj hoj, KATASTROFA!!! glede čvekanja danes... pa sem mislila, da ne bom mogla dohajat Katja, kaj maš malo tečkico doma?? mi smo pa kar pridni... celo spala je nekaj čez dan, slabo urico celo v posteljici...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 21:15:05
|
|
|
|
Bethany
|
hej, kaj ste že dobile denar od občine??? js bi mogla preverit na banki, sem mislila, da bo banka kej obvestila, če bi bil kak priliv... Katja, bo jutri kak sprehod padel? vreme bo menda stabilno... se javim, ko bomo fertih v posvetovalnici. lahko gremo za savinjo pogledat? mamice, boste kej zunaj, če vas že tu gor ni??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 21:26:28
|
|
|
|
Bethany
|
ajaaa, še eno vprašanje: že kaj gledate stolčke za hranjenje?? sej vem, da še imamo čas, pa bi vseeno rada naredla kak ožji izbor, pa da se pol kake akcije najde in nabavi... zaenkrat še nimam nobene ideje, kakšnega bi imela in niti ne vem, kaj je sploh treba gledat pri teh stolčkih. rada bi, da je čim dlje uporaben. pri pikapolonici mi je tale kulkertoliko simpatičen: kak se vam zdi??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 21:40:39
|
|
|
|
_kathy_
|
Bethany glede denarja od občine. No, jst sm baje danes dobila nakazano (samo to od občine Šentjur). 3. 2. sem dala notr prošnjo, pa mi še tudi ni bilo jasno, kdaj bodo nakazali in sem danes gor klicala, pa mi je povedala, da je šlo v petek naprej in da imam baje danes priliv. Drugače boš pa na izpisku videla. Kdaj si pa oddala vlogo? Moja dva fanta sta pa ob 14 h šla ven in potem je Gal skoraj do pol 18 h spal ...nič ni bil lačen ...čudno. No, sedaj pa že tudi pridno pančka. Jst grem pa še malo za knjige.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.3.2009 22:43:25
|
|
|
|
katja_p
|
Sprehod: valda!!!! Stolček: nimam pojma ... tole je Jupiter se mi dopade ... Denar: js nism še nč dobla. Grem pančkat ... nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 8:27:32
|
|
|
|
katja_p
|
No, pol je ta OK. Bethany, kjda imate posvetovalnico?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 8:45:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p No, pol je ta OK. Bethany, kjda imate posvetovalnico? ob 9:30, glih se spravljamo, te pokličem, ko bomo fertig, pa da vidimo kako naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 9:14:43
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p No, pol je ta OK. Bethany, kjda imate posvetovalnico? ob 9:30, glih se spravljamo, te pokličem, ko bomo fertig, pa da vidimo kako naprej. oki-doki
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 10:36:21
|
|
|
|
katja_p
|
Naša ima totalno zmešan bioritem zadnja dva dni Ponoči se je začela neki prebujat - 2x na noč, sam ni lačna. Se pa kr neki cmajvka in ko jo položim nazaj v zibko spet jok ... Tk da jo pol okol 5 dam kr k nama. Dopoldne pa spi ko ubita v zibki Ne štekam je ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 10:39:41
|
|
|
|
katja_p
|
A vete kaj .... js si grem pa zdle nardit eno belo kavo s smetano!!!!!!!! Mogoč pa ne bo naše Tjaše zvijalo ... sej smo že 3 mesece čez ... Ne morm več bit sam na čajih, ker se mi bo zmešalo! Gledam te kavice, ki jih pošiljate za dobro jutro ... Kr šibam ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 10:54:15
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A vete kaj .... js si grem pa zdle nardit eno belo kavo s smetano!!!!!!!! Mogoč pa ne bo naše Tjaše zvijalo ... sej smo že 3 mesece čez ... Ne morm več bit sam na čajih, ker se mi bo zmešalo! Gledam te kavice, ki jih pošiljate za dobro jutro ... Kr šibam ... Jaaa, ti si jo kr privošči!!! Js si jo vsako jutro! Pa tole iz slikce bi tud takoj popila, hehe. No, za nami je druga posvetovalnica, kaj več pa napišem, ko bom mela obe roki prosti... sicer pa, kje ste vse?? sam midve s Katjo čvekama, pa Kathy se še oglasi... bo treba spremenit naslov te teme v čvekanje dveh mamic
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 11:08:14
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany bo treba spremenit naslov te teme v čvekanje dveh mamic Aha
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 11:17:50
|
|
|
|
katja_p
|
Naša še kr spi ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 13:25:13
|
|
|
|
martka
|
no, saj še jaz kdaj kaj napišem... moja dva se zdaj zabavata v gajini igralnici... luka klovna okol špila, gaja se mu pa smeji...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 14:44:07
|
|
|
|
martka
|
KUPIM FAMILY BIKE!!! ALI KATERA VE ZA KAKŠNEGA?? V TRGOVINAH JIH NIMAJO VEČ! HVALA!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 15:12:29
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka KUPIM FAMILY BIKE!!! ALI KATERA VE ZA KAKŠNEGA?? V TRGOVINAH JIH NIMAJO VEČ! HVALA! žal ne vem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 15:35:31
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: martka KUPIM FAMILY BIKE!!! ALI KATERA VE ZA KAKŠNEGA?? V TRGOVINAH JIH NIMAJO VEČ! HVALA! žal ne vem tudi jaz ne...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 17:14:06
|
|
|
|
mbd0411
|
Dan,mi smo pa od zdravnice. Niku tako hrope in piska v pljučah.Sva en virus pokasirala. Zdaj je dobil Ventolin,pa že tam je moral na inhalacijo.Groza in to iz včeraj na danes.Noč sem itak prebedela,ker sem ga hodila poslušat,paa jokal je. Nocoj me čaka pa isto,ker ima vpihe na 4 ure-2x,pote pa na 6 ur HB,vročine pa ni in tudi nosek je prazen,pa je tudi in pije. Ok,se je zbudil,grem...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 10.3.2009 17:50:47
|
|
|
|
ksenci
|
mbd- isto je blo pr nas, sam da Aljaž tud jest ni hotu. upam, da bo kmal boljše
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?