sahary -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.4.2009 22:47:33)
|
Pozdravljene berem vas še kar redno, vas je tako fajn brat, ampak za kaj napisat mi pa že zmanjkuje časa, tudi meni ob 4h sončkih Naša mala pupa je stara 1,5m, ne morem verjet kako čas leti..sem se kar zamislila ko sem prebrala napisan blog od katja_p in sem jo še bolj pocartala...soseda ma mesec mlajšega fantka, v bistvu komaj mesec pa se mi že zdi da naša neža pa ni bila tako majhna.... a boste organizirale še kako srečanje z okoliškimi mamicami, nič ne obljubim, ampak zdaj sva že bolj mobilne, in sploh dopoldan včasih kam skočima, do Celja pa imava 10min po avtocesti...tako da sva včasih tam glede vozeka, jaz sem mela pri fantih takega z napumpanimi ogromnimi kolesi, je bil drag ko žafran takrat in res super za po terenu ampak bogpomagaj ga v avto spravit...samo malo nižji je bil ko sem ga zložla in mi je v takratnem avtomobilu zasedel ceel prtljažnik zdaj imam peg perego pliko p3 in ga ne menjam za nobenga, udoben, za silo gre tud po slabšem terenu, makedam sploh ni nek problem, najbolj me pa veseli kako super se zloži zanima me, tiste ki veste (ki imate dojenčke na flaškah) koliko vam pojejo? naša poje 140ml na približno 4 ure..pa se mi zdi mal velik...nekam okrogla ratuje v lička, me je strah da je ne bi preveč poredila... ampak ne glede na čaj ona rabi svojo flaško na uro, ne vem se mi zdi da preveč poje za njeno starost..pa še občutek mam da ji počasi mal hodi tele 140ml... ah, pa še eno vprašanje- za tiste ki ste šle rihtat preživnino na sodišče: kako dolgo po poslani vlogi ste dobile obvestilo o datumu obravnave? Bi rada rešla pred njenimi 90dnevi da dobim še doklade za nazaj aja ...in hujšanje....ne me spominjat..še mal pa bo sonček...pa bo treba v mini stvari ...ojej sicer sem bila pa že v kopalkah, ta vikend smo bili na notranjem bazenu...to pa je pogum aneda
|
|
|
|