Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (22.4.2009 8:51:52)
|
dobro jutro! js glih zajtrkujem (kruh pa marmelado) Elina pa se špila in prste cuza pod igralnimi loki, pa me gleda zram, kaj delam. Martka, predlagam, da se z Gajo zmenita in se začne dret, ko čakata v vrsti [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Men je to enkrat pomagal, da me je ena teta spustila naprej, heheh. Pa še tujka je bla, mogoče zato. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Drugače pa, absurd, kak so nekateri ljudje egoistični in neuvidevni... kot da so sami na svetu. Čist prav si ji povedala!! Si kr predstavljam izraz na njenem obrazu. [sm=smiley1.gif] Js mam pa zadnja leta kr dobre izkušnje s čakanjem na UE. Ponavadi je vse prazno, ko tja pridem. No, upam, da bosta hitro in enostavno uredile. Nekje pa se mora poznat Virantov vpliv prijazne uprave, ane? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sicer pa mene še tudi čaka urejanje osebne za Elino, če ne prej, junija, pred letnim dopustom, ko bomo šli verjetno kar na meni manj priljubljeno Hrvaško, ampak je treba mal šparat za nov avto jeseni. Pa glavno je, da smo skupaj nekje drugje kot doma, da se mal okolje zamenja. Karkoli drugega je letos čist brezveze prakticirat, saj je Elina še premajhna, da bi se zavedala recimo Grčije ali Italije... Midva sma pa tudi bila zdaj skor vsako leto v Grčiji, tak da lahko imamo mal pavze. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Bo čez par let toliko bolj zanimivo spet it dol pogledat. Katja, javi se, kak bi se danes zmenile, da js mal prilagodim najin dopoldanski urnik odhodu na sprehod. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|