Bethany
|
hejla, en večerni pozdrav še od mene, Elina danes spi že od sedmih, se je spet tak upirala popoldanskemu spancu, da je trajalo in trajalo, pa je naenkrat bila ura sedem, zdaj pa še kr spi. Imam občutek, da bo danes pestra noč. Zato pa tole napišem in grem spat. Danes sem testirala sling, zavezovanje je kul, tud not jo dat je kr šlo, ampak je po petih minutah začela tečkat, pa smo šli ven. Pol sem jo dala čez kake pol ure še v sleepy wrap, pa je zdržala sam par minutk not... Zdej pa ne vem, al samo danes ni njen dan za take stvari, ali ji pač ni fajn not. Sam na rokah bi bla pa non stop... ej, ne vem, bom vidla v naslednjih dneh, kako bo. Rada bi, da ko je tečna in se joka, pa jo umiri samo naročje, da bi jo dala v sling ali sleepija, pa bi bla zadovoljna, men pa tud ne bi roke odpadle... aja, kengurujček pa mi ni preveč všeč, tak čudno visi not, čeprav se pa ni nič bunila... to je blo včeraj. Me zanima, kako bo jutri. tako, zdaj grem pa v mižule, me neki utrujenost preganja, pa nek čuden občutek slabosti v želodcu... lahko noč, babnce!
|