Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.3.2010 21:46:47
|
|
|
|
modrasmotka
|
ojla se opravičujem ker vdiram na vašo temo.en čas sem vas brala,enčas tuhtala ali bi kaj napisala ker sem iz širše okolice celja,sedaj pa vidim da ste večinoma v službi in bolj malo tukaj. a je katera mogoč iz okolice žalec-a par mesecov še mam do izteka porodniške pa bi mi učas pasala kaka družba na sprehodu al pa na kaki kavici
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 26.3.2010 13:27:27
|
|
|
|
lorena2009
|
Lepo da se je vsaj ena javila tudi jaz imam še par mesecev do izteka sem pa iz Celja ,če ne že druga lahko tu kakšno rečeva lepo bodi ,uživaj ob svojem zakladu ,pa javi se kaj lp.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.3.2010 8:49:45
|
|
|
|
egleria
|
jaz sem iz Velenja sam sem vseeno tudi večkrat v žalcu in v celju..
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.3.2010 10:15:40
|
|
|
|
modrasmotka
|
no saj jaz nisem ravno iz žalca.okolica (3km) greva pa večkrat peš do žalca da mamica mal kg zgubi . če bo katera ravno po žalcu se sprehajala,lahko zs prej napiše pa se dobimo na kaki kavi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.3.2010 10:52:25
|
|
|
|
rožica2
|
a je mogoče kera blizu polzele?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.3.2010 11:21:57
|
|
|
|
modrasmotka
|
ja je ROmama najdeš jo pod klepetom "nove na vasi"-starši čvekamo (tam nek na 3 strani)ravno preverila
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.3.2010 13:06:59
|
|
|
|
rožica2
|
hvala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2010 15:30:39
|
|
|
|
mani2
|
Zgleda d aje tle gor kar nekaj zatišja. Tudi jaz sem iz Celja in imam 11 mesečno princeso. ob lepem vremenu se kar precej sprehajava ob savinji.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 6:24:42
|
|
|
|
valerija77
|
Pozdravljene Tudi jaz že nekaj časa tuhtam če bi se javila ali ne. Ker kolikor sem prebirala nazaj, se vse že dobro poznajo, pa se mi je zdelo čudno vdirat zravn. Ker pa vidim, da je res kr zatišje, se javim še jaz. sem iz Celja, imam pa skoraj 5 mesecev starega fakina in tudi jaz sem večino dneva zunaj z njim, ker edino tko mi čez dan kaj spi. Tko da če bo katera za kakšen sprehod v dvoje, troje,..ali samo za čvek tukaj...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 9:51:41
|
|
|
|
mani2
|
Tudi jaz se nisem tukaj gor kaj preveč javljala ker se nekako nisem mogla vklopiti v debate ker je za mene nekako težko vleteti v debate punc ki se tudi osebno že poznajo. sedaj pa zgleda da so nekako že morale nzaj v službe da je tu takšno zatišje. Jih je pa bilo zanimivo braati pa tudi kakšen uporaben nasvet sem dobila iz njihovih debat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 15:32:51
|
|
|
|
lorena2009
|
Oj mamice kako smo kaj ,no jz sem iz Celja in še imam 2,5 meseca do izteka porodniške sem veliko zunaj z tamalo in na sprehodu ,če bo katera za kakšen sprehod naj se javi lahko pa tudi tukaj kaj poklepetamo ,lepo bodite in uživajte ob vaših sončkih lp.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 15:35:47
|
|
|
|
lorena2009
|
je mogoče katera že dala za podaljšanje porodniške jaz bom zdaj poskusila .če bo uspelo ,je nedonošena rojena v 33 tednu imava vsakih 14 dni vnetje ušes ,ravno danes so potrdili 6 otroško bolezen se še ne plazi in sama se ne ustane ji še manjka .če ima katera podobne izkušnje bi jo prosila za nasvet glede podaljšanja ,lep dan še naprej lp
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 15:38:34
|
|
|
|
mani2
|
lorena prav rada bi ti dala kakšen nasvet vendar nimam podobnih izkuše. Ti pa pošiljam Da čim boljše uredite
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 15:50:34
|
|
|
|
lorena2009
|
hvala ,hvala bom poslala z izvidi ,napisala svoje mnenje pa bomo videli kakšen bo odgovor Kako dolgo si še v porodniški
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 16:07:48
|
|
|
|
mani2
|
z 12.05. se mi izteče porodniška. S tem da potem bom počasi šla na lov za službo. Tako da bom še nekaj časa doma.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 19:39:19
|
|
|
|
mani2
|
Evo, en otrok že spi drugi pa bo tudi kmalo šel v posteljo. Potem pa končno nekaj miru in tišine da si mamica in oči lahko vzameta čas zase.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 15.4.2010 20:23:27
|
|
|
|
lorena2009
|
Ja res paše ,ko si lahko vzameš čas za partnerja ,ko otroci zaspijo meni se pa izteče junija ,grem pa julija delat ,ker imam še dopust edino če mi podaljšajo ,lepo bodi pa uživaj v lepem večeru z svojim dragim
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 17.4.2010 8:38:16
|
|
|
|
mani2
|
Dober dan punce Kako ste kaj? A boste šle na čistilno akcijo? Jaz sem ravnokar odposlala sina v šolo. Bomo videli kako bodo pobirali smeti. Se bodo verjetno bolj igrali kot kaj druga. Jaz pa zdaj še malo porihtam pol pa upam da ne bo preslabo vreme da bi lahko šle malo ven. Je mala prav nervozna če more biti dolgo v stanovanju. Uživajte še naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.4.2010 20:02:16
|
|
|
|
modrasmotka
|
mani2 mis smo mel čistilno akcijo kar doma po hiši mal heca mi trenutno prhlajeni pa saj že gre počasi na bolje. a ste vse iz celja?a je katera v smeri žalca?jaz bi se vam pridružila po celju se sprehajat pa nimam vozniške da bi prišla do celja.greva pa z mojo miško dostkrat do žalca peš (tam nek 3 km v eno smer) no če bi se kateri dal pridet do žalca na kavo in klepet,se lahko javi. mi pa porodniška poteče prvi teden v juliju-še mal
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.4.2010 9:00:36
|
|
|
|
mani2
|
Pozdravljene. Jaaz pa bom ta vikend malo uživala. Je prišla moja nečakinja na počitnice in mi pazi otroke. Tako da se bom jaz lahko malo spočila. Se prav prileže biti po zelo dolgem času malo na izi. Za vse bolančke . Upam da se čuim prej pozdravite.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.5.2010 21:14:09
|
|
|
|
modrasmotka
|
vidim da je tukaj kar zatišje. mani upam da si se odpočila in napolnile košek z energijo.še mal pa ti porodniška poteče.kako hiter čas hiti šment je skoz tako glupo vreme,da na kak dalši sprehod sploh ne moreva iti
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.5.2010 22:47:38
|
|
|
|
Zibka
|
Živjo! Naj se vam še jaz pridružim. Imam skoraj 5m Klaro. Bom poskusila malo za nazaj prebrati....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 17.5.2010 15:17:50
|
|
|
|
modrasmotka
|
dobrodošla zibka bolj zatišje je na tej strani.iz kod pa si?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 17.5.2010 15:36:19
|
|
|
|
Zibka
|
Hvala Iz Žalca sem. Vidim, da je zatišje... obnovimo? Od kod pa si ti?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.5.2010 12:24:51
|
|
|
|
modrasmotka
|
blizu žalca-griže pa greva večkrat peš dol pa nazaj.sam trenutno sma mal prehlajene še,pa vreme je za tko da sma kar v bližini doma. se pa lahko kdaj spoznama če si za,če že seveda nimaš kake družbe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?