alenkaG28
|
Nekaj kar smo me tudi naučili, na mojem matičnem faksu (TEOF - ko bi človk prčaval vse drugo), ko se nardi nekaj takegakot se je zdaj tebi...Jaz bi na tvojem mestu dala še enkrat prošnjo, zgolj iz zlobe, ker ko nardijo tokar so, pomeni to, da se je na razpis oglasil nekdo, ki ima vse pogoje in ne upajo tvegat. Glede na izobrazbo in možnosti zaposlitve...lej, tist ko te bo htel vzet,, mu prav dol visi, ali maš izkušnje, ali ne. Lej men vedno težijo s stzrokovnim izpitom iz socilanega varstva, dejstvo pa je, da se da vse uredit. Ne vem kaj točno želiš delat, ampak na moje izkušnje, je npr. pri Svetem Jožefu tak kolektiv, ki je dober. Pejt do Planinška, vpraši za delo, mal pojokaj, kok je grozen, se nared bogo in mislim, da ne bi smelo bit problema. Je zlo fejst človk, ki rad pomaga, če pa prideš v te vode, pa verjemi, da si zadela glavno nagrado. Bethany tud moja obljuba za novo leto je bila, da bom našla službo, pa če grem kar pometat, v sebi pa si želim le, da bi dobila nekaj polno plačljivih terapij in ne kot zdaj, one ko so socilane, ko pridejo mamice obupane , brez denarja in jim ne morem polno računat, pol pa vzamem minimalni znesek, da še za en teden za kafe nimam, ampak one ta mastne, ko bom z lahkim srcem zaračunala 30 EUR na uro. Drek je, ko je tale Celje mal zaprt, zafrustriran dost, da bi lahko obogatela, a še vedno prepričan, da lahko sami vse. Dejstvo pa je, da bo in če si sami ne bomo pomagali, nam nihče ne bo. Je pa luštn met kako idejo. Sem že v zadnjem času pomislila, da bi nazaj vedeževala, bi kar zaslužila... Jaz torej v februarju začnem s ponovnimi srečanji, pa se lahko tam vidimo, na toplem boste, čaj lahko skuham, za male zgagice je poskrbljeno. Če je denar ovira, mam pa ob četrtkih prosta srečanja zjutraj oz. dopoldan, ki so brezplačna in so namenjena temu, da kako rečemo in si nudimo podporo. Če je OK, napište pa se vidmo. Aja, se pravkar prijavlam na en razpis in sem zato tako ZGODAJ pokonci!!!
|