Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 Evo mene..2 v 1... Hvala za skrb Sem obupala nad vasim cvekanjem, ne morem vec spremljat Ni energije, volje, casa.... Skratka - zdravje nas je zapustilo, jaz sem na AB, vnetje uses.. Mala je danes spet zakuhala, ponoci itak nisva spali, mah kaj naj recem.. Dost imam bolezni Tko da moj dan se je zacel pri osebnem dr - moj uses- dobila AB. na pregledu pa je slo tud vse cudno... kao konec dober vse dobro, ampak.. cakalne vrste za pop (bila na vseh zadevah skupaj 4,5ure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -laboratorij, ctg, pregled, fizioterapija in uz).. CTG - mala tahikardicna, utrip 180-190.. se je na sreco umirilo. Pregled - najprej ji ctg ni bil vsec, pol gleda moj trebuh, da je kar neki velik in da bo delala kotrolo rasti.. da sem se prevec zredila bla bla.. ja veeem so what - ce ne migam, ce cajtam 70% casa bolanga otroka zadnjih par mesecev, ce ne zmorem ornk sprehoda - lahko vsaj jem Saj vem, da mi bo zal, ko bom spet umirala, ko bom dol dajala kg, ampak ... No fizioterapija je bila super, UZ pa ... Mere nase punce so - vse vecje kot sem noseca, razen obsega trebuha. Vse v mejah normale sicer, razen glavica je velika za skoraj 40t Ajme to bo porod... ze pricakujem sive... damn.. No ja, glede na to, da me je poslala domov, ocitno ni nic narobe ... Aja, pritisk previsok 140/80... sem jo samo gledala, da se dobro da je tok nizek glede na to, da sem zadnji teden izmucena, ker je mala bolna, da sem jaz zbolela, da nisem ponoci nic spala, da me boli uses, da ... No tko... to je to... dost za danes... aja, teza 2800g April09 ne sekiraj se zaradi kg, zdaj je važno, da se pozdraviš in psihično in fizično pripraviš na porod.
|