|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
5.3.2009 12:00:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Kok ste pridne vse,

Blueyes, sej mene so tudi aprilčice posvojile, ker sem uradno na majskem seznamu user posted image user posted image
Juno: saj nisem čisto zginila, sem vsake nekaj časa prebrala na hitro vaše poste, tako da vem, da ste vse v odlični formi in mislim na tiste, ki se že malo matrajo s trebuščki. SLikca pa jutri, promiseeeeee!!
NinaMM. vsak dan??!!! :)) mala nimfomanka naša user posted image user posted image

Epiduralna: kakšne papirje in kje jih dobim, da se včlanim v klub tistih, ki bi si rade malo olajšale porod na ta način??
pri nas v Ce moraš it na sestanek k anastezistu in ti on da potem potrdilo za EP ali Ultivo....tako da vprašaj v ambulanti ali pri svoji Guser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.3.2009 12:02:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Jaz pa jezna kot hudič.
user posted image
Pravkar sem dobila odločbo od komsije za bolniško. ZAVRNJENO!
Od Januarja sem hodila v službo na 4 ure. Prejšni teden, pa sem zaradi nezavesti v službi šla v bolniško za 8 ur. Moj osebni zdravnik je ponovno vložil papirje na komisijo, ker mi je ginekolog dal mnenje da zaradi kolapsa moram počivati.
Sedaj pa po pošti dobim zavrnjeno odločbo, češ da iz izvidov ni razvidno da se mi je stanje poslabšalo....HALOOOOOOOOOO.... Jaz pa sedaj že več kot en teden doma, ko bi po pravem morala biti v službiuser posted image , seveda nimam niti dopusta da bi te dni pokrila user posted image .
Zdaj pa kliičem svojo zdravnico, ki pa je kot zakleto danes ni....user posted image !

Res ne vem kaj naj naredim?
Poleg tega sem zjutraj še v nezavest padla, tako da sem vsa slabotna in jezna....

obrni se na svojo G, samao ona ti lahko to uredi....pismo sej ne morš delat če pa skupi padašuser posted image user posted image user posted image , kok so eni na teh ZZZS debili.....mislim ej, apam da zrihtaš.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.3.2009 12:04:58   
brigita23
Nič punce fajn pišite še naprej, jst zdej šibam mal svoje domače pogledat, pa se vam še potem kaj javim....pridne boditeuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.3.2009 12:23:57   
Blancica
EPIDURALNA - vsak petek ob 13.30 predavanje v Postonjski porodnišnici, tam anesteziolog razloži vse, vse lahko vprašaš, dobiš papirje, da si seznanjena z vsem in privolitev v poseg.
Ful dobro razložijo in v glavnem ni panike... za ostale P pa ne vem kako imajo organizirano, je pa res, da je v Postojni samoplačniško in sicer 185 eur, v nekaterih P pa je še vedno brezplačna (NM, KR mislim da tudi)
V Postonjski P opravijo 40% porodov z epiduralno ;)

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.3.2009 12:25:05   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

glede imen naših detec pa predlagam novo in sicer APRILSKI ZVONČKI IN TROBENTICE user posted image
Če pa niste za uvrstitev tega predloga na seznam, sem pa za KROFKE user posted image user posted image

Se mi zdi, da imajo marčevke ta naslov....samo da še niso odprle teme

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.3.2009 12:27:12   
Blancica
Glasujem pa za predlog:

4. aprilski princi in princeske 2009

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.3.2009 12:51:54   
nmag
Kunda vse najboljšeuser posted image user posted image
Jernejav,pritoži se naj ti G še enkrat napiše mnenje,mene so tako zezali 3 mesece skoz so mi zavračali,pa sem imela izvide ampak oni to ne j...ker so kreteni tam gor drugače se res ne morem izrazit,imele sem samo srečo,da imam zlato šefico in da sem imela dovolj dopusta za pokrivanje.Upam,da se ti izide,ker taka ne moreš bit v službi.
Danes sem dobila izvid od diabetika,meja je 5,0,jaz imam pa 6,2 in delajo tako paniko,tud niso gladki,sedaj imam 19.3. spet kontrolo,samo pota mi delajo in sedaj na koncu ko res že komaj žvim.
Janja,tudi sama imam podobne težave,upam samo da bom ko bo čas rodila potem kaj hitrejše,mogoče se nama pripravlja malo dlje in bo aprila samo ven skočiluser posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.3.2009 13:06:48   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
     12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 20I09 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofki 2009 (IIIII)
     18. aprilski zvončki in trobentice (moram preverit, če ga imajo že marčevke slučajno)(I)

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.3.2009 13:07:13   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Ojla čvekice, spet se malo javljam, sem danes dobre volje.
V pon. sem šla urejat vse za porodniško in sem danes že dobila odločbo. Sem bila leta 2007 v porodniški in do sedaj brezposelna in sem mislila, da mi pripada samo starševski dodatek, sem pa dobila odločbo, da dobim okrog 600€ bruto ven, ker sem bila še leta 2006 zaposlena in so mi to zraven šteli, 200e več bom dobila kot bi sicer.
Hvala vam punce za izrečeno sožalje, mi je žal, da nisem prišla na rr in z vami delila vse žalostne trenutke takrat, ko mi je umru ati, ampak mislim da sem morala to sama dati skozi, čeprav bi mi prav prišlo malo z vami čvekat.
Ste tako priden čvekice.
Jaz sem pa imela pestro noč danes, na vsake 5 min. mi je otrdeval trebuh in sem imela zraven krče, pa malo imam rjavega izcedka, tako da, če bo danes isto šibam v Trbovlje, drugače pa imam jutri zjutraj tako pregled. Sem govorila z gin.
Nisem vam nič pisala, da bi vam povedala, da sem imela nekaj časa nazaj zmehčan mv, vrjetno zaradi nošenja moje hčere, tako mi je rekla gin. pa ko jo nosim po stopnicah, do sedaj je bilo vse isto, me pa zanima, če sem kaj odprta, ker tole ponoči je bilo pa čudno, pa kakat sem šla 4x.
Kunda vse nakbolše!
Sonček, ti me pa nič ne prideš pogledat na msn, sem ti poslala zs
bi te prosila, da bi mojo slikico tudi dala gor
Joj, jes ne čutim brcik od vceraj zvečer, je tok čudno
Vidim, da ste priden lepo čvekajte, vas redno spremljam, pa kok ste pohotne ratale, jaz sploh ne vem kaj je to...., moj pravi, da ne smema, ker me pol vse boli, pa me res, bomo počakali da mine teh 6 tednov po porodu, ah enkrat moramo se preden grem rodit.
Vas je tako fajn brat, ko ste take face, kar tako naprej, se še javim kaj

Mislim, da si ti naslednja za v porodno, pa tud ne vem, če boš še dočakala svoj pregled pri G!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 959
5.3.2009 13:07:44   
*Junona*

Jaz pa jezna kot hudič.
user posted image
Od Januarja sem hodila v službo na 4 ure. Prejšni teden, pa sem zaradi nezavesti v službi šla v bolniško za 8 ur. Moj osebni zdravnik je ponovno vložil papirje na komisijo, ker mi je ginekolog dal mnenje da zaradi kolapsa moram počivati.
Sedaj pa po pošti dobim zavrnjeno odločbo, češ da iz izvidov ni razvidno da se mi je stanje poslabšalo....HALOOOOOOOOOO.... Jaz pa sedaj že več kot en teden doma, ko bi po pravem morala biti v službiuser posted image , seveda nimam niti dopusta da bi te dni pokrila user posted image .
Zdaj pa kliičem svojo zdravnico, ki pa je kot zakleto danes ni....user posted image !

Poleg tega sem zjutraj še v nezavest padla, tako da sem vsa slabotna in jezna....

Kake barabe, ne morš verjet. Pa kaj to bi mogla peno pluvat, da bi se te usmilili? Groza.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 960
5.3.2009 13:07:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

Glasujem pa za predlog:

4. aprilski princi in princeske 2009

Urejeno.user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
5.3.2009 13:09:42   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Jaz pa jezna kot hudič. Pravkar sem dobila odločbo od komsije za bolniško. ZAVRNJENO! Od Januarja sem hodila v službo na 4 ure. Prejšni teden, pa sem zaradi nezavesti v službi šla v bolniško za 8 ur. Moj osebni zdravnik je ponovno vložil papirje na komisijo, ker mi je ginekolog dal mnenje da zaradi kolapsa moram počivati. Sedaj pa po pošti dobim zavrnjeno odločbo, češ da iz izvidov ni razvidno da se mi je stanje poslabšalo....HALOOOOOOOOOO.... Jaz pa sedaj že več kot en teden doma, ko bi po pravem morala biti v službi , seveda nimam niti dopusta da bi te dni pokrila . Zdaj pa kliičem svojo zdravnico, ki pa je kot zakleto danes ni.... ! Res ne vem kaj naj naredim? Poleg tega sem zjutraj še v nezavest padla, tako da sem vsa slabotna in jezna....

Kar ne morem verjet, da ti ne odobrijo bolniške - tamle v SG mate pa ene ful čudne dohtarje. Upam, da ti os. zdravnik napiše tokrat tako, da ti odobrijo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 962
5.3.2009 13:16:02   
*Junona*
Kje se spet Sonček potepa?... aha, že vem, k dragemu se stiska, ker potem ga do večera ne bo.

Jaz se grem učit, malo počit potem se pa vrnem, da spet nacepamo še kakšnih 10 strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 963
5.3.2009 13:36:41   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Jaz pa jezna kot hudič.
user posted image

Kake barabe, ne morš verjet. Pa kaj to bi mogla peno pluvat, da bi se te usmilili? Groza.

Končno sem doila na telefon sestro od svoje zdravnice in ta mi je kar direkt priznala, da je pri njej prišlo do napake, ker je namesto novih izvidov, ki sem jih dobila pri G, po pomoti ponovno poslala stare in da je že vložila nove. Mislim KURA... no bla je pa vsaj toliko poštena in je povedala in se opravičila.user posted image

Mi je kar lažje zdaj....
Kolapsi se bi mi pa naj pojavljli zaradi tega, ker user posted image  preide v tak položaj, da mi pritiska na žilo in zaradi tega naj se bi mi pojavljale omotice in slabost. Tako da moram bolj ležati ( odsvatujejo na hrbtu), če pa se mi bo to vedno bolj pogosto dogajalo pa bom morala v bolnico.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
5.3.2009 13:37:27   
malcekvita
jernejav upam, da se vse uredi tko kot mora bit. jst sem bla zdejle 3 ure po opravkih, v mesnico, ribarnico, na pošto, k sadjarju, na koncu še v trgovino. in zdej sem zmatrana k norc. grem počivat

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
5.3.2009 13:37:38   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Grem zdaj še malo prah po stanovanju potegnit, me je prav strah kaj bo krpa na koncu pokazalauser posted image user posted image

Js bom pa jutri, me je že groza, ker mi pol vse otrdeva od sklanjanja in gonjenja sesalca gor in dol. Vedno ko pospravljam si zaželim čisto majhno stanovanje. Še sreča, da imam takega zlatega user posted image , da mi on full pomaga. Ko pride iz službe in vidi, da je generalka narejena, me krega, kaj si mislim, da sem vse sama naredila. Da sem zelo pridna, ampak ne na račun mojega zdravja in zdravja pikice. Tako potem uskladiva in skupaj pospravima in je veliko hitreje. Jaz dopoldan prah pobrišem, kopalnico počistim, tepihe kopalniške operem, ko pride dragi domov mi posesa, jaz pa še po tleh pomijem - ali pa on, kakor je.

Ej pri naju je isto isto, meni tudi začne vse otrdevat in me dol tišči, če se preveč sklanjam in prenaprezam. Potem si pa res vse pol pol deliva. Hvala bogu da je toliko zlat, da mi pomaga, ker tudi ve, da ko mala pride domov se najraje z mano igra in potem če sem jaz že cela "ferderbana" od dopoldanskega čiščenja je zvečer res kriza, se komaj premikam.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
5.3.2009 13:42:11   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

EPIDURALNA - vsak petek ob 13.30 predavanje v Postonjski porodnišnici, tam anesteziolog razloži vse, vse lahko vprašaš, dobiš papirje, da si seznanjena z vsem in privolitev v poseg.
Ful dobro razložijo in v glavnem ni panike... za ostale P pa ne vem kako imajo organizirano, je pa res, da je v Postojni samoplačniško in sicer 185 eur, v nekaterih P pa je še vedno brezplačna (NM, KR mislim da tudi)
V Postonjski P opravijo 40% porodov z epiduralno ;)

Pri nas smo pa predavanje z anestezistko o epiduralni imeli kar v sklopu šole za starše, tako da smo potem kar tam dobile v podpis izjavo za epiduralno IN da ni potrebno naknadno urejat še to.user posted image user posted image

So pa v SG na razpolago 3 ekipe, tako da lahko v katerem koli času prideš rodit in je možno dobiti E.user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 967
5.3.2009 13:42:22   
štorkljica

Aja...
včeraj sva z mojim končno naročila/rezervirala voziček in sicer sva se odločila za Maxi Cosi Mura. Noro, tak sva srečnauser posted image  Barvo sva pa zbrala Tango red, sem hotla dat slikico gor, pa so vse ki jih hočem kopirat dekodirane.
Sicerm sva se tam odločila za trikolesnik, pol sva si pa doma premislila in bom danes poklicala če lahko naročijo štirikilesnik. Ker trikolesnik je bil na zalogi štirikolesnika pa morjo naročit. Pol sva pa zraven vzela še trdo košaro, pa dežno prevleko, pa dežnik(za senco)....TOTAL: 681 €. 
Kaj pravite na ceno, je drago ali glih nekaj normalno?

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz imam muro - adriatic blue trikolesnik, tako da že komaj čakam da ga uporabimo.

Je res super a ne, tale Mura. user posted image
A tale adriatic blue je že letošnja barva ali še lanska? Pa še to če te lahko vprašam....koliko sta dala in kaj vse sta vzela? Čist tko vprašam, ker sem tuhtala, da so pa tile vozički dandanes res malo preveč zasoljene cene....sam kaj če hočmo met take ko so nam všeč, mormo pač dat.
Jazže tudi komaj čakam, da bomo okrog laufal z njimuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.3.2009 13:42:26   
sonček85

Kje se spet Sonček potepa?... aha, že vem, k dragemu se stiska, ker potem ga do večera ne bo.

Jaz se grem učit, malo počit potem se pa vrnem, da spet nacepamo še kakšnih 10 strani.user posted image user posted image user posted image

nisem se stiskalauser posted image user posted image user posted image je tak lenuhec ta teden da spi do 9 potem se uleže na kavč in še tam mal počiva medtem k jaz vas berem tle pol gre pa še sam malo na rač. vmes še skočva kam po opravkih in že je ura tu 12 k je treba met kosilo da gre ob 13h delatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.3.2009 13:42:29   
sonček85
štorkljica:ja to pa res potem pride dražje če bi morala še jajčko kupit dodatno.Meni ni žal da smo ga kupili sedaj ga moramo še samo sprobat k se dojenček rodi,komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
vajin voziček mi je tudi všeč,barva je superuser posted image
zupi:ja moj je bil gor potem sva pa še nekam mogla it tko da nisem bila sploh za računlnikomuser posted image Da pa male ne čutiš,seveda jo sam po moje tko na rahlo pleše not da te ne moti preveč,user posted image vse je ok in ja da ti ne pride na pamet kot je že Junona omenla da bi šla prej rodituser posted image srečno na pregledu
blueeyes:hvala sem te dodala nanj si videla kajneuser posted image mogoče boš pa le aprilkauser posted image
ella.:hejlaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image pred rojstvom urejaš samo za Porodniško in če že želiš priznanje očetovstva,paket -otroški dodatek pa potem urejaš imaš 3 mesece časa po poroduuser posted image

frutolina sem prav povedala in ostale ki ste že dale to skozi
jernejav:kaj a zavrnili so ti,joj pa še danes si skp padla.to ni hec pa kaj si ti ljudje mislijo .user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrr.Upam ,da urediš kar se da bolje user posted image ti samo počivaj ,sem brala sedaj naprej
Ta sestra je pa res NEODGOVORNA-POTEM pa tkole skrbi povzroča nosečnici ,ki je že skoraj pred rokomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.3.2009 13:44:01   
štorkljica

user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image

Oj šele zdaj sem videla...res je lepuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 971
5.3.2009 13:49:59   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Štorkljica: Ful lep voziček, barve so pa itak fenomenalne. Glih moji dve najljubši!user posted image

Hvala mišk!user posted image

Pospešitev poroda: V prvi nosečnosti sva veliko slončkala, pila sem malinov čaj, še po roku sem hodila ob vikendih ven ponoči, nič nisem počivala, pa sem še vedno rodila šele devet dni po roku. Tak da se tokrat po moje sploh ne bom kaj preveč načrtno trudila. Sicer pa v tej nosečnosti itak nimam kej preveč cajta študirat o sami nosečnosti, ker me Dona toliko zaposli, da imam včasih kar slabo vest.user posted image

Isto pri nas...pila malinov čaj, velikouser posted image , hodila z mojim zadnji mesec tudi na 5 km dolge sprehode vsak drug dan, pa na koncu vseeno rodila 10 dni čez. Glede moje Ajde pa je tudi tako, dopoldne ko je v vrtcu se še lahko kaj počijem ali pa kaj postorim, popoldne pa sem že skoraj njena sužnjauser posted image , o nosečnosti razmišljam bolj sproti, ko je potrebno.

ella. in epiduralna: Odvisno kje boš rodila. V Postojni je itak samoplačniška in po moje ne rabiš nobenih papirjev prej, ne vem no. V Novem mestu je vsak prvi torek v mesecu ob 14 uri predavanje o epiduralni, kjer pa te samo na nek seznam vpišejo, ne dobiš nobenega papirja.
V Brežicah greš nekje v zadnjih tednih nosečnosti nenapovedano individualno do anestezista, kjer ti malo razloži vse, potem pa dobiš neke liste za domov, katere potem podpisane prineseš, ko prideš rodit. Mene potem sploh noben ni vprašal po teh listih, ampak so mi verjele na besedo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.3.2009 13:54:59   
štorkljica
jernejav đizus, ne morem verjet, da je to sploh mogoče. Pa kdo ti je za bolniško papirje napisal, gin ali osebna zdr? Ker baje, da če ti na komisiji ne upoštevajo predloga za bolniško od gin, te osebni zdravnik lahko brez problema pošlje na bolniško, ki ne traja dlje kot 30 dni.
Daj si to raje zrihtaj, potem pa boš že itak verjetno na porodniškem dopustu.
Res...barabe pokvarjene...

Neposredna povezava do sporočila: 973
5.3.2009 14:03:33   
jernejav

Aja...
včeraj sva z mojim končno naročila/rezervirala voziček in sicer sva se odločila za Maxi Cosi Mura. Noro, tak sva srečnauser posted image  Barvo sva pa zbrala Tango red, sem hotla dat slikico gor, pa so vse ki jih hočem kopirat dekodirane.
Sicerm sva se tam odločila za trikolesnik, pol sva si pa doma premislila in bom danes poklicala če lahko naročijo štirikilesnik. Ker trikolesnik je bil na zalogi štirikolesnika pa morjo naročit. Pol sva pa zraven vzela še trdo košaro, pa dežno prevleko, pa dežnik(za senco)....TOTAL: 681 €. 
Kaj pravite na ceno, je drago ali glih nekaj normalno?

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz imam muro - adriatic blue trikolesnik, tako da že komaj čakam da ga uporabimo.

Je res super a ne, tale Mura. user posted image
A tale adriatic blue je že letošnja barva ali še lanska? Pa še to če te lahko vprašam....koliko sta dala in kaj vse sta vzela? Čist tko vprašam, ker sem tuhtala, da so pa tile vozički dandanes res malo preveč zasoljene cene....sam kaj če hočmo met take ko so nam všeč, mormo pač dat.
Jazže tudi komaj čakam, da bomo okrog laufal z njimuser posted image

Ja to je že letošnja barva, vzela sva trikolesnik z športnim delom in jajčko, ki je bila ravno v akciji, decembra ( kupiš maxi cosi muro ali quinny dobiš jajčko 50% ceneje) Tako da svadala za voziček ( no moja mami in ati častla) 499 er.
Dela moja zlata prijatelijca b BC, tako da smo se še dogovorili da manjši popust (psssst)
Zimske košare pa nisem jemala, ker so mi dejali da naj kupil raje zimsko vrečo, ali pa kak drugi pliš pajac, saj se lahko user posted image  vozi že od rojstva v njem.
Tako da smo ga dobili kar po ugodni ceni.
user posted image  pa bomo v hladnih dneh oblekli v tale lep pajacek in ziher ga ne bo zeblo...
user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
5.3.2009 14:08:52   
jernejav

jernejav đizus, ne morem verjet, da je to sploh mogoče. Pa kdo ti je za bolniško papirje napisal, gin ali osebna zdr? Ker baje, da če ti na komisiji ne upoštevajo predloga za bolniško od gin, te osebni zdravnik lahko brez problema pošlje na bolniško, ki ne traja dlje kot 30 dni.
Daj si to raje zrihtaj, potem pa boš že itak verjetno na porodniškem dopustu.
Res...barabe pokvarjene...

Napisal mi jih je G, vložla pa osebna.
Pa da povem da se to mi ni prvič zgodilo.
Januarja sem hodila na 4 ure, na kar dobim odločbo da sem v 8 urni bolniški... Jaz pa lepo hodila ves ta čas v službo. Seveda panika, šefica znori nad mano kako smo se zmenili, saj jaz bi mogla bit že 3 tedne dom, ne pa v službi, pokličem isto sestro kot sedaj in ta mi pove, da so verjetno spregedali da je mnenje G da sem v 4 urni bolniški. Mislim halo, potem je bilo treba vložiti pritožbo in da sem dobila popravek.
Prave cvetke so v našem zdravstvuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?