|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
5.3.2009 9:42:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Sorry user posted image user posted image user posted image

No glede one vloge, ki si jo dala zraven - tisto je vloga za očetovski dopust. Recimo da bo tvoj dragi koristil očetovski dopust takoj po porodu (no , ko prideš iz porodnišnice user posted image ): po porodu nese potrdilo delodajalca, to vlogo ( na kateri označi za plačani in neplačani dopust! in če nista poročena še priznanje očetovstva na CSD. In tam en dva tri vse uredijo in lahko koristi očet. dopust.

Junona, zakaj ti je zavrnila tisti obrazec za otroški prejemek user posted image  ? GRRRR. Ti ga ne sme, ker ga lahko oddaš 60 dni pred PDP. 30 dni prej pa pač daš vlogo za starševski dodatek in tam pač tega prejemka ne označiš. Joj kak bi tepla ene na CSD...
ja moj bo takoj k rodim to koristil in bo nesel k rodim  delodajalcu da izpišejo potem pa takoj na CSD,priznanje očetovstva bova pa že sedaj uredila k bom jaz urejala papirjeuser posted image

tudi meni je čudno zakaj ti je ta obrazec zavrnila ,če sem ga videla in je bil pravi.Ta baba pa res ne ve nič,joj kako je smotana res

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.3.2009 9:42:17   
štorkljica

Malinov čaj: jaz mam kupljenega, samo ga še ne pijem. Bom malo še počakala.

Jaz sem ga mela v prvi nosečnosti tudi in sem ga redno pila pa ni čisto nič pomagal, zato mislim, da je to samo potegavščina in ga zdaj ne bom uporabljala.

Neposredna povezava do sporočila: 902
5.3.2009 9:43:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štrokljica:bravo za voziček ,cena je tko zmerna se mi zdi saj če kupiš vse te tko ne pride izpod 600-800e,razen tu pa tam kakih izjemuser posted image

Ja sej to jaz tudi tako mislim...oziroma nevem kaj bo mislila moja mama, ona bo namreč "donator".user posted image user posted image
ja tko je bila pri nas tašča,a je sama najprej pokazala jane ,ki je ibl v akciji 700e,potem pa 760e,tko da sem jaz vseno izbrala ugodneje pa še lepši in boljši je breviuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.3.2009 9:44:44   
štorkljica
Ej nevem če kera gleda, ampak sama mam slučajno prižgan TV na POPu in majo Oddajo Ricki Lake, pa nevem kaj se dogaja, ampak po odru se sprehajajo taki hudi tipi da to ni za opisat....bog pomagaj..kje taki živijo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 904
5.3.2009 9:46:06   
sonček85

Ej nevem če kera gleda, ampak sama mam slučajno prižgan TV na POPu in majo Oddajo Ricki Lake, pa nevem kaj se dogaja, ampak po odru se sprehajajo taki hudi tipi da to ni za opisat....bog pomagaj..kje taki živijo
ja jaz sem nekaj gledala k je moj iskal kaj pametnega za pogledat,zdaj pa šport gleda (tek na smučeh)ja po moje tipi iščejo babnce med gledalci al kaj,neki sem videla da si je en kr srajco raztrgal in se neki slačiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 905
5.3.2009 9:46:48   
štorkljica

štrokljica:bravo za voziček ,cena je tko zmerna se mi zdi saj če kupiš vse te tko ne pride izpod 600-800e,razen tu pa tam kakih izjemuser posted image

Ja sej to jaz tudi tako mislim...oziroma nevem kaj bo mislila moja mama, ona bo namreč "donator".user posted image user posted image
ja tko je bila pri nas tašča,a je sama najprej pokazala jane ,ki je ibl v akciji 700e,potem pa 760e,tko da sem jaz vseno izbrala ugodneje pa še lepši in boljši je breviuser posted image user posted image

Oh lepouser posted image
A niso fajn te naše babice ko tak rade pomagajouser posted image
Koliko si pa dala za Brevija?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.3.2009 9:48:18   
štorkljica

Ej nevem če kera gleda, ampak sama mam slučajno prižgan TV na POPu in majo Oddajo Ricki Lake, pa nevem kaj se dogaja, ampak po odru se sprehajajo taki hudi tipi da to ni za opisat....bog pomagaj..kje taki živijo
ja jaz sem nekaj gledala k je moj iskal kaj pametnega za pogledat,zdaj pa šport gleda (tek na smučeh)ja po moje tipi iščejo babnce med gledalci al kaj,neki sem videla da si je en kr srajco raztrgal in se neki slačiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj so pa glih enega izločile, mislim da babnce med publiko zbirajo...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.3.2009 9:50:02   
Nalini
jutro ...

jaz se pa danes ne počutim dobro user posted image user posted image user posted image  ... nekaj me boli trebuh, pa glava,... v spodnjem delu trebuha me nekaj boli,.. pa križ me na trenutke boli ...
sem že zjutraj ob šestih imela zajtrk, ker se se tak čudno počutila ....
je pa bejbi zelo živahen in se samo mesti sem pa tja ..... med četro in peto uro zjtraj je imel pilates ....

zgleda, da kar vpliva vreme .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je tako turobno, da joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še sreča, da sem po zajtru zaspala in sem dremala do 9:15 ...

zdaj grem v trgovino, da se malo razmigam .... potem pa spet v ležeči položaj .... mogoče mi bo pa zrak koristil ...

ajde, papa

Neposredna povezava do sporočila: 908
5.3.2009 9:52:18   
štorkljica
Nalini idi še k Prekmurkan prečekirat, se menimo za pijačo drugi teden!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 909
5.3.2009 9:56:49   
janja*
Nalini sej se bo vreme zrihtalo in potem bo tudi počutje bolje.
Detelja kako lepo ,da dragi kuha se tebi ni treba s tem ukvarjat kaj boš skuhala....Te slinčki so pa super.Pohvala sestrici.
Sonček85 po moje imaš kar prav kar se tiče poroda.Vse bom sporočila.
Ja utrdevanje trebuha pa probam kar odmislit,ker nima smisla.Bolje mislit na utrdevanje user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.3.2009 10:03:29   
sonček85

Zdaj so pa glih enega izločile, mislim da babnce med publiko zbirajo...
aha videla sem samo da se je eden slačiluser posted image user posted image

janja*:a misliš da imam prav,no naj počaka še res kak teden

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 911
5.3.2009 10:03:31   
sonček85

Oh lepouser posted image
ja so zelo prijazne ,samo ne sprašuj kake probleme sem imela z njo,kr neki je zavlačevala kdaj bomo šli ga iskatuser posted image vse komplet(ogrodje,košara,jajčka,šp.del,prevleka za dež,torba s previijalno podlogo ,prevleka za šp.za nogice da ne piha in senčnik za šp.del )je bilo 699euser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 912
5.3.2009 10:05:02   
malcekvita
jaaaaj, eno uro sem rabla, da sem prebrala vse kar ste od sinoči napisale user posted image
sem tudi do 9 spala user posted image . zdej moramo izkoristit, pol menda to odpade user posted image . jst mam jutri pregled, upam da mi bo gin rekla, da je zdaj prav obrnjen, v pon mi pa itak nardi še UZ. danes smo stopili v 37. teden, vse imam prštimano, sam še torbo zase pripravim, pol bo pa že cajt za akcijo.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
5.3.2009 10:10:51   
štorkljica

Oh lepouser posted image
ja so zelo prijazne ,samo ne sprašuj kake probleme sem imela z njo,kr neki je zavlačevala kdaj bomo šli ga iskatuser posted image vse komplet(ogrodje,košara,jajčka,šp.del,prevleka za dež,torba s previijalno podlogo ,prevleka za šp.za nogice da ne piha in senčnik za šp.del )je bilo 699euser posted image

Res ugodnouser posted image  
Nama na srečo ni treba kupovat lupinice, ker jo bom vzela preko paketa, če bi mogla še to, pol bi bla cena preko 800 €...to bi blo pa za moje pojme tu mač.

Ja saj vse pa res ne more it kot po masluuser posted image user posted image user posted image ..bi blo prelepo da bi blo resnično. Nama je tašča tudi v začetku pri prvi nonstop neki pamet solila, pol pa je videla da se ne dava in da je ne upoštevava 5 posto in se je "umirila"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 914
5.3.2009 10:24:24   
štorkljica
user posted image

Evo najin vozičekuser posted image   Upam da slikica ni preveika. Meni se zdi taki čisti rokendrol vozičekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 915
5.3.2009 10:34:45   
zupancdam
Ojla čvekice, spet se malo javljam, sem danes dobre volje.
V pon. sem šla urejat vse za porodniško in sem danes že dobila odločbo. Sem bila leta 2007 v porodniški in do sedaj brezposelna in sem mislila, da mi pripada samo starševski dodatek, sem pa dobila odločbo, da dobim okrog 600€ bruto ven, ker sem bila še leta 2006 zaposlena in so mi to zraven šteli, 200e več bom dobila kot bi sicer.
Hvala vam punce za izrečeno sožalje, mi je žal, da nisem prišla na rr in z vami delila vse žalostne trenutke takrat, ko mi je umru ati, ampak mislim da sem morala to sama dati skozi, čeprav bi mi prav prišlo malo z vami čvekat.
Ste tako priden čvekice.
Jaz sem pa imela pestro noč danes, na vsake 5 min. mi je otrdeval trebuh in sem imela zraven krče, pa malo imam rjavega izcedka, tako da, če bo danes isto šibam v Trbovlje, drugače pa imam jutri zjutraj tako pregled. Sem govorila z gin.
Nisem vam nič pisala, da bi vam povedala, da sem imela nekaj časa nazaj zmehčan mv, vrjetno zaradi nošenja moje hčere, tako mi je rekla gin. pa ko jo nosim po stopnicah, do sedaj je bilo vse isto, me pa zanima, če sem kaj odprta, ker tole ponoči je bilo pa čudno, pa kakat sem šla 4x.
Kunda vse nakbolše!user posted image user posted image user posted image
Sonček, ti me pa nič ne prideš pogledat na msn, sem ti poslala zs
bi te prosila, da bi mojo slikico tudi dala gor
Joj, jes ne čutim brcik od vceraj zvečer, je tok čudno
Vidim, da ste priden lepo čvekajte, vas redno spremljam, pa kok ste pohotne ratale, jaz sploh ne vem kaj je to...., moj pravi, da ne smema, ker me pol vse boli, pa me res, bomo počakali da mine teh 6 tednov po porodu, ah enkrat moramo se preden grem rodit.
Vas je tako fajn brat, ko ste take face, kar tako naprej, se še javim kaj

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 916
5.3.2009 10:37:30   
*Junona*
Dobro jutro zgagice.user posted image

Midva z bebijem sma bila spet dolgo v postelji, treba sedaj izkoristit, kot je že ena rekla.
Nazajtrkovala sem se, prebrala sem vas, zdaj vas še pokomentiram potem se grem pa učit.

Štorkljica, lep voziček.user posted image user posted image user posted image Sem na koncu tudi jaz izbirala med njim in Mutsyjem. Pa še ena aprilka ga ima - modrega. Ampak ne vem točno katera.
A veš, da ti ni treba celega paketa naročit zaradi jajčke? Lahko vzameš denar - 270 EUR in potem preko recinko.si naročiš samo jajčko, ki je po isti ceni kot vrednost v paketu. Ker oni urejajo te pakete. Mislim, da jim lahko napišeš celo mejl glede barve in če jo imajo, jo dobiš.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 917
5.3.2009 10:40:22   
*Junona*
Zupancdam, lepo, da si se javila. Pa da ti ne pride na misel, da bi šla že rodit. Počakaj še kakšen mesec.user posted image user posted image user posted image Poročaj potem, kako je bilo na pregledu in pazi nase.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
5.3.2009 10:44:19   
*Junona*

Grem zdaj še malo prah po stanovanju potegnit, me je prav strah kaj bo krpa na koncu pokazalauser posted image user posted image

Js bom pa jutri, me je že groza, ker mi pol vse otrdeva od sklanjanja in gonjenja sesalca gor in dol. Vedno ko pospravljam si zaželim čisto majhno stanovanje. Še sreča, da imam takega zlatega user posted image , da mi on full pomaga. Ko pride iz službe in vidi, da je generalka narejena, me krega, kaj si mislim, da sem vse sama naredila. Da sem zelo pridna, ampak ne na račun mojega zdravja in zdravja pikice. Tako potem uskladiva in skupaj pospravima in je veliko hitreje. Jaz dopoldan prah pobrišem, kopalnico počistim, tepihe kopalniške operem, ko pride dragi domov mi posesa, jaz pa še po tleh pomijem - ali pa on, kakor je.

Neposredna povezava do sporočila: 919
5.3.2009 10:46:12   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Evo mene! Včeraj sem vas sicer uspela prebrat bolj ali manj za nazaj, nisem pa še imela časa tipkat.

Najprej o pregledu ... Vse ok, srček lepo bije, leži še vedno pravilno, bo pa verjetno bolj mala pikica (ok. 3 kg). Naslednji pregled imam 18.3., en dan prej pa še zadnjič zares v laboratorij dat kri za tokso pa hepatitis pa vse.

Jaz pijem malinov čaj! Pa user posted image bolj ali manj vsak dan user posted image  Pa čist sigurno bom ravno jaz najbolj čez rok prilezla user posted image user posted image  Potem se mi boste pa režale, hihi. Sicer pa smo začeli tudi z masažo presredka z Weledinim oljem, oz. to lepo prepuščam dragemu. Pred par dnevi sem opazila tudi prve kapljice mleziva, zdaj je sicer mir.

Danes pa bizi, bizi dan. Grem na dekompresijo ob 12h (skupaj z angelito), potem domov na kosilo (imam že kuhan golaž in pečeno jagodno rulado, radič že natrebljen, naredim samo še cvetačno juhico in polento), popoldan imam faks, zvečer na koncert ... Uf. Pa še vas čveke moram dohajat user posted image

Lep dan vsem. Pa čeprav dežuje.

Ufff, Nina, ti pa imaš pestro.user posted image user posted image user posted image Sej fajn, vsaj hitreje čas mineva, kajne? Si pa pridna, kosilo imaš že kuhano.
Jaz imam tudi 18.3. pregled in še zadnji odvzem krvi za tokso.
NAs ima pa veliko 18.3., kajne?

Nina uživaj na koncertu, pozdravi Angelito ko bosta danes skupaj.user posted image

Pa bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image Važno, da je pikica zdrava, tudi če bo malo lažja. Verjetno bo po tebi, ker si ti tudi taka drobcena pupa.user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.3.2009 10:48:50   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, to je pa za najini bebici, ker imama rade čokoladne krofe:

user posted image

Za mojo bebico tudi!!user posted image  Sem ravno prej za zajtrk zmazala trojanski krof z vanilijevo kremo, oblit s čokolado user posted image user posted image  

KAjjjjj????? Joj, js bi tudi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Frutolinca, ja, ta ženska na našem CSD je malo čudna. Jutri grem še enkrat tja in bom šla z obema izpolnjenima obrazcema in jo povprašam kako in kaj...da me ne bo ona kej zasrala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 921
5.3.2009 10:54:37   
*Junona*
Dejte no, zdej mam pa monologe...kje ste?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.3.2009 10:55:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

frutolina rabim tvojo pomoč...včeraj vzečer sem se spomnila, da si ti vodila statistiko glede napovedi, kaj bom dobila ali user posted image  ali user posted image  pa me zanima kako kaj kaže trenutno stanjeuser posted image user posted image  moram se pripravit rok se bliža tako, da bomo kaj hitro ugotovili, kaj bomo imeli pol pa se moram še na tortice pripravituser posted image

zdaj pa nekaj resnega...kdaj se oddajo papirji za otroški dodatek???...takoj po rojstvu otroka?

Ja, bolje čim prej, da potem dobiš čim prej nakazano. Js bom nesla, ko pridem iz P ali pa bo dragi nesel.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.3.2009 10:57:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Nina je bila ob rojstvu 2200g in 45 cm. Deklici pa sta se v bolnici, ker se Nina mora se malo porediti.

Hvala za cestitke. Lepo vas pozdravljamo in drzimo pesti, da boste tudi ve kmalu imele vase strucke v narocju.

lp

Mala Nina je borka in bo kmalu pridobila na kg.
Ati, hvala, da si javil, pozdravi obe svoji punci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.3.2009 10:57:54   
*Junona*
Kunda, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?