|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
5.3.2009 10:59:01   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (II)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
     12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 20I09 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofki 2009 (IIII)

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.3.2009 11:19:46   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Aja...
včeraj sva z mojim končno naročila/rezervirala voziček in sicer sva se odločila za Maxi Cosi Mura. Noro, tak sva srečnauser posted image  Barvo sva pa zbrala Tango red, sem hotla dat slikico gor, pa so vse ki jih hočem kopirat dekodirane.
Sicerm sva se tam odločila za trikolesnik, pol sva si pa doma premislila in bom danes poklicala če lahko naročijo štirikilesnik. Ker trikolesnik je bil na zalogi štirikolesnika pa morjo naročit. Pol sva pa zraven vzela še trdo košaro, pa dežno prevleko, pa dežnik(za senco)....TOTAL: 681 €. 
Kaj pravite na ceno, je drago ali glih nekaj normalno?

user posted image user posted image user posted image  tudi jaz imam muro - adriatic blue trikolesnik, tako da že komaj čakam da ga uporabimo.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.3.2009 11:26:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Blueeyes, sem gledala danes tvoje slikice in si prav luštna nosečka.user posted image user posted image user posted image
Le pridi nas večkrat pogledat.

Bravoooo za user posted image , joj, kako lepo ime sta izbrala.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  ja naša mala bo pa Gaja.. sva se zdej skupno odločila.. prej je bila pa to samo moja ideja user posted image

Kunda vse najboljše tudi z moje strani

mi pa danes tole vreme niti najbolj ne paše... tudi user posted image  ne, je vsa nemirna... najbrž sem jo pa še jz ponoč vznemirila k sem šla 3x bruhat... zdej mi pa vrača nazaj user posted image  user posted image ... smo pa danes po dolgem času spet malo potegnili spanec, da ne ustajamo glih ob 6h

brigita23 ja jz sme še kr 2v1... en paketek user posted image  user posted image  že prov velik... no ampak z vami aprilčicami se pa vseeno ne morem kosati...

spremljam pa tudi jz vaše slikce... mi je prov zanimivo pogledati vaše lepe velike bušije...

glede slinčkov in krofkov se pa strinjam... so mi všeč slikce... moja bo prov taka user posted image  user posted image

sonček85 sem ella. se tudi nam zelo redko javlja... drgač si pa fuuuuuuuull lepo naredila tist seznam s slikcami aprilskih+majčevskih nosečk user posted image  user posted image  user posted image  pohvaljena

detelja full hudi slinčki... tvoja sestra ma pa res žilico za ustvarjanje... angelčki so tud kjut...

10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)   - men je tud ta najbolj všeč

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.3.2009 11:26:22   
ella.
dragice moje, živjo,

tudi jaz zadnji teden malo štrajkam z objavami na netu, ke rimam rped odhodom na porodniško ful dela v službi, mi je pa kar toplo pri srčku, ko vidim, da me pa katera en mejčkeno pogreša...hvala,m punce user posted image
EN kratek report o sebi: včeraj v 32. tednu imela pregled in je maliveliki velik že 43 cm in ima 2180g. Je pač po fotru večji, za vsak slučaj pa se držim tudi mini diete, ker so mi ugotovili minimalno povečan sladkor, ki ga pa pri domačem testiranju nikoli ne zaznam, tako da me na pregledih na Polikliniki trema malo zdela user posted image

Vidim, da imamo že nekaj mamic in vsem želim veliiiiiko zdravja, sreče in užitkov pri biti mamica- Komaj čakam, da se vam čez dober mesec pridružim.

Prosim, če mi katera pomaga in pove, kaj kot zaposlena za nedoločen čas moram na CSD urediti (poleg prodniške, priznanja očetovstva,..). Me je zmedlo to o otroškem dodatku....tenks, bejbe!

pozdravček vsem!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.3.2009 11:27:05   
jernejav
user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.3.2009 11:28:55   
ella.
Blueyes, naša posvojena majčica :))))

Sem pokukala v tvoj albumček, lepotička :))
Zdaj imam pa res dovolj vsega....jutri bom prosila SOnček, da namontira moj bauhi v stolp tako lepih okroglih garsonjeric naših dojenčkov :))
samo še slikat se moram danes....že styling v mislih sestavljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.3.2009 11:34:12   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Blueyes, naša posvojena majčica :)))) - ta je pa dobra user posted image  user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.3.2009 11:34:30   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Evo mene! Včeraj sem vas sicer uspela prebrat bolj ali manj za nazaj, nisem pa še imela časa tipkat.

Najprej o pregledu ... Vse ok, srček lepo bije, leži še vedno pravilno, bo pa verjetno bolj mala pikica (ok. 3 kg). Naslednji pregled imam 18.3., en dan prej pa še zadnjič zares v laboratorij dat kri za tokso pa hepatitis pa vse.

Jaz pijem malinov čaj! Pa user posted image bolj ali manj vsak dan user posted image  Pa čist sigurno bom ravno jaz najbolj čez rok prilezla user posted image user posted image  Potem se mi boste pa režale, hihi. Sicer pa smo začeli tudi z masažo presredka z Weledinim oljem, oz. to lepo prepuščam dragemu. Pred par dnevi sem opazila tudi prve kapljice mleziva, zdaj je sicer mir.

Danes pa bizi, bizi dan. Grem na dekompresijo ob 12h (skupaj z angelito), potem domov na kosilo (imam že kuhan golaž in pečeno jagodno rulado, radič že natrebljen, naredim samo še cvetačno juhico in polento), popoldan imam faks, zvečer na koncert ... Uf. Pa še vas čveke moram dohajat user posted image

Lep dan vsem. Pa čeprav dežuje.

NINČI ja super za pregled sej je tudi tvoj buši bolj mali, tako da res ne more bit bebi nevem kak velikanuser posted image .
user posted image user posted image user posted image za slončkanje in za tvojega dragega, je pogumenuser posted image .
Presredek bomo tudi mi začeli počasi masirati, škodovati ne more....no malinin čaj bo še pa malo počakal, bomo poskusl večuser posted image .user posted image

Lepo da si se javila, je pa res da nas je zdej kr malce težko dohajat ko je vsak dan toliko novega napisanega.
Aja nekaj me zanima a ti je tatoo kaj popokal? Te kaj peče? Jst ga imam tudi  sicer na hrbtu, upam da bo po porodu nazaj v prvotnem stanjuuser posted image .

Lepo bodi

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.3.2009 11:35:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

moja sestrica pa je naredila za svojega nečaka/nečakinjo take slinčke (ima ful voljo ustvarjat)..

user posted image

user posted image

user posted image

full dobr, mi je všeč ko jih je sama naredila....se mi zdi da imajo takšne stvari takoj večjo vrednostuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.3.2009 11:36:09   
Blancica
No pozdrav tudi od mene... ;) sicer na ta deževen in turoben dan ;)
V glavnem, včeraj sem šla delat tisti OGGT test za sladkor, ker mi je moja G priporočila glede na to, da imam malo več plodovnice, ampak je vse ok, tako da ni panike... user posted image  drugače pa komaj čakam, da bo že enkrat tukaj april in da grem rodit user posted image  sem bila tudi v petek v Postojni na predavanju o epiduralni...tako da sem dobila tam še tiste obrazce za izpolnit...
Odločbo in sklep sem tudi že dobila od CSD in ne morš verjet, v roku parih dni po oddaji dokumentov user posted image sem mislila da so se kej zmotili, ker je bilo tako hitro ;)
No, se pa veselim, da je to urejeno...tako da uradno nastopim pordniško 21.3 user posted image ...
drugače pa vsem skupaj lep pozdrav

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.3.2009 11:36:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

moja sestrica pa je naredila za svojega nečaka/nečakinjo take slinčke (ima ful voljo ustvarjat)..

user posted image

user posted image

user posted image

full dobr, mi je všeč ko jih je sama naredila....se mi zdi da imajo takšne stvari takoj večjo vrednostuser posted image

to itak, pa še unikat so...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.3.2009 11:40:21   
*Junona*

dragice moje, živjo,

tudi jaz zadnji teden malo štrajkam z objavami na netu, ke rimam rped odhodom na porodniško ful dela v službi, mi je pa kar toplo pri srčku, ko vidim, da me pa katera en mejčkeno pogreša...hvala,m punce user posted image
EN kratek report o sebi: včeraj v 32. tednu imela pregled in je maliveliki velik že 43 cm in ima 2180g. Je pač po fotru večji, za vsak slučaj pa se držim tudi mini diete, ker so mi ugotovili minimalno povečan sladkor, ki ga pa pri domačem testiranju nikoli ne zaznam, tako da me na pregledih na Polikliniki trema malo zdela user posted image

Vidim, da imamo že nekaj mamic in vsem želim veliiiiiko zdravja, sreče in užitkov pri biti mamica- Komaj čakam, da se vam čez dober mesec pridružim.

Prosim, če mi katera pomaga in pove, kaj kot zaposlena za nedoločen čas moram na CSD urediti (poleg prodniške, priznanja očetovstva,..). Me je zmedlo to o otroškem dodatku....tenks, bejbe!

pozdravček vsem!

Ja, pozdravljena.user posted image

PA si se nam le javila, smo te že pogrešale.
Me veseli, da je vse ok.
Pazi nas ein javi se nam še kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.3.2009 11:40:44   
*Junona*

Blueyes, naša posvojena majčica :))))

Sem pokukala v tvoj albumček, lepotička :))
Zdaj imam pa res dovolj vsega....jutri bom prosila SOnček, da namontira moj bauhi v stolp tako lepih okroglih garsonjeric naših dojenčkov :))
samo še slikat se moram danes....že styling v mislih sestavljam user posted image user posted image user posted image

Čakamo slikice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.3.2009 11:41:08   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (II)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
     12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 20I09 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofki 2009 (IIII)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.3.2009 11:42:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

No pozdrav tudi od mene... ;) sicer na ta deževen in turoben dan ;)
V glavnem, včeraj sem šla delat tisti OGGT test za sladkor, ker mi je moja G priporočila glede na to, da imam malo več plodovnice, ampak je vse ok, tako da ni panike... user posted image  drugače pa komaj čakam, da bo že enkrat tukaj april in da grem rodit user posted image  sem bila tudi v petek v Postojni na predavanju o epiduralni...tako da sem dobila tam še tiste obrazce za izpolnit...
Odločbo in sklep sem tudi že dobila od CSD in ne morš verjet, v roku parih dni po oddaji dokumentov user posted image sem mislila da so se kej zmotili, ker je bilo tako hitro ;)
No, se pa veselim, da je to urejeno...tako da uradno nastopim pordniško 21.3 user posted image ...
drugače pa vsem skupaj lep pozdrav

Blancica, super, da je sladkor v redu.user posted image user posted image user posted image
JAz tudi že komaj čakam april, se mi neskončno vleče. Tale marec bo dolg...

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.3.2009 11:42:51   
*Junona*
Zdej grem pa za knjige-ne pozabite na normo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.3.2009 11:44:12   
*Junona*
Blancica, daj še glasuj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.3.2009 11:46:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Ojla čvekice, spet se malo javljam, sem danes dobre volje.
V pon. sem šla urejat vse za porodniško in sem danes že dobila odločbo. Sem bila leta 2007 v porodniški in do sedaj brezposelna in sem mislila, da mi pripada samo starševski dodatek, sem pa dobila odločbo, da dobim okrog 600€ bruto ven, ker sem bila še leta 2006 zaposlena in so mi to zraven šteli, 200e več bom dobila kot bi sicer.
Hvala vam punce za izrečeno sožalje, mi je žal, da nisem prišla na rr in z vami delila vse žalostne trenutke takrat, ko mi je umru ati, ampak mislim da sem morala to sama dati skozi, čeprav bi mi prav prišlo malo z vami čvekat.
Ste tako priden čvekice.
Jaz sem pa imela pestro noč danes, na vsake 5 min. mi je otrdeval trebuh in sem imela zraven krče, pa malo imam rjavega izcedka, tako da, če bo danes isto šibam v Trbovlje, drugače pa imam jutri zjutraj tako pregled. Sem govorila z gin.
Nisem vam nič pisala, da bi vam povedala, da sem imela nekaj časa nazaj zmehčan mv, vrjetno zaradi nošenja moje hčere, tako mi je rekla gin. pa ko jo nosim po stopnicah, do sedaj je bilo vse isto, me pa zanima, če sem kaj odprta, ker tole ponoči je bilo pa čudno, pa kakat sem šla 4x.
Kunda vse nakbolše!user posted image user posted image user posted image
Sonček, ti me pa nič ne prideš pogledat na msn, sem ti poslala zs
bi te prosila, da bi mojo slikico tudi dala gor
Joj, jes ne čutim brcik od vceraj zvečer, je tok čudno
Vidim, da ste priden lepo čvekajte, vas redno spremljam, pa kok ste pohotne ratale, jaz sploh ne vem kaj je to...., moj pravi, da ne smema, ker me pol vse boli, pa me res, bomo počakali da mine teh 6 tednov po porodu, ah enkrat moramo se preden grem rodit.
Vas je tako fajn brat, ko ste take face, kar tako naprej, se še javim kaj

tile tvoji simptomi so pa že skor taki kot porodniuser posted image , no mogoče pa so. Upam da vse fajn zrihtaš in še počakaš kakšen teden zraven nas. Kar se tiče pa prebolevanja pa te povsem razumem, si tako dobra.
No javi kaj kako je bilo pri G.user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.3.2009 11:48:12   
ella.
Kok ste pridne vse,

Blueyes, sej mene so tudi aprilčice posvojile, ker sem uradno na majskem seznamu user posted image user posted image
Juno: saj nisem čisto zginila, sem vsake nekaj časa prebrala na hitro vaše poste, tako da vem, da ste vse v odlični formi in mislim na tiste, ki se že malo matrajo s trebuščki. SLikca pa jutri, promiseeeeee!!
NinaMM. vsak dan??!!! :)) mala nimfomanka naša user posted image user posted image

Epiduralna: kakšne papirje in kje jih dobim, da se včlanim v klub tistih, ki bi si rade malo olajšale porod na ta način??

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 944
5.3.2009 11:49:43   
jernejav
Jaz pa jezna kot hudič.
user posted image
Pravkar sem dobila odločbo od komsije za bolniško. ZAVRNJENO!
Od Januarja sem hodila v službo na 4 ure. Prejšni teden, pa sem zaradi nezavesti v službi šla v bolniško za 8 ur. Moj osebni zdravnik je ponovno vložil papirje na komisijo, ker mi je ginekolog dal mnenje da zaradi kolapsa moram počivati.
Sedaj pa po pošti dobim zavrnjeno odločbo, češ da iz izvidov ni razvidno da se mi je stanje poslabšalo....HALOOOOOOOOOO.... Jaz pa sedaj že več kot en teden doma, ko bi po pravem morala biti v službiuser posted image , seveda nimam niti dopusta da bi te dni pokrila user posted image .
Zdaj pa kliičem svojo zdravnico, ki pa je kot zakleto danes ni....user posted image !

Res ne vem kaj naj naredim?
Poleg tega sem zjutraj še v nezavest padla, tako da sem vsa slabotna in jezna....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.3.2009 11:50:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Grem zdaj še malo prah po stanovanju potegnit, me je prav strah kaj bo krpa na koncu pokazalauser posted image user posted image

Js bom pa jutri, me je že groza, ker mi pol vse otrdeva od sklanjanja in gonjenja sesalca gor in dol. Vedno ko pospravljam si zaželim čisto majhno stanovanje. Še sreča, da imam takega zlatega user posted image , da mi on full pomaga. Ko pride iz službe in vidi, da je generalka narejena, me krega, kaj si mislim, da sem vse sama naredila. Da sem zelo pridna, ampak ne na račun mojega zdravja in zdravja pikice. Tako potem uskladiva in skupaj pospravima in je veliko hitreje. Jaz dopoldan prah pobrišem, kopalnico počistim, tepihe kopalniške operem, ko pride dragi domov mi posesa, jaz pa še po tleh pomijem - ali pa on, kakor je.

no pri nas tudi dragi sesauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa pobriše tudi če je treba, sicer nama pride ena gospa enkrat tedensko mal pomagat, ampak sej veste kako je to....jst še vedno kaj najdemuser posted image , sem pa vesela da mi naredi neke določene stvari katere pa zdej res ne bi mogla sama. Mi je v torek počistila okna, imava namreč zellloooo velika okna in se je treba dobro pretegovati po lestvi, tak da me zdej ornk user posted image  ker je dež.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 946
5.3.2009 11:51:26   
ella.
glede imen naših detec pa predlagam novo in sicer APRILSKI ZVONČKI IN TROBENTICE user posted image
Če pa niste za uvrstitev tega predloga na seznam, sem pa za KROFKE user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 947
5.3.2009 11:54:07   
ella.
jernejav: zakaj pa skupaj padaš?? To je pa ja dovolj velik pokazatelj, da ne moreš več v službo hodit.... boš že uredila, magari za nazaj, zdaj pa ka rmirno doma počivaj...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 948
5.3.2009 11:56:30   
brigita23

dragice moje, živjo,

pozdravček vsem!

ooooooo ellča, no sam da ste ok. in tkole lepo veliki. Tudi mi komaj čakamo da naš user posted image pride na svet in da bomo ponosno tiščali svoj vozičekuser posted image .

Pridna bodi še naprej, pa fajn zrihtaj do porodniške

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 949
5.3.2009 11:57:14   
mišk
Štorkljica: Ful lep voziček, barve so pa itak fenomenalne. Glih moji dve najljubši!user posted image

Pospešitev poroda: V prvi nosečnosti sva veliko slončkala, pila sem malinov čaj, še po roku sem hodila ob vikendih ven ponoči, nič nisem počivala, pa sem še vedno rodila šele devet dni po roku. Tak da se tokrat po moje sploh ne bom kaj preveč načrtno trudila. Sicer pa v tej nosečnosti itak nimam kej preveč cajta študirat o sami nosečnosti, ker me Dona toliko zaposli, da imam včasih kar slabo vest.user posted image

ella. in epiduralna: Odvisno kje boš rodila. V Postojni je itak samoplačniška in po moje ne rabiš nobenih papirjev prej, ne vem no. V Novem mestu je vsak prvi torek v mesecu ob 14 uri predavanje o epiduralni, kjer pa te samo na nek seznam vpišejo, ne dobiš nobenega papirja.
V Brežicah greš nekje v zadnjih tednih nosečnosti nenapovedano individualno do anestezista, kjer ti malo razloži vse, potem pa dobiš neke liste za domov, katere potem podpisane prineseš, ko prideš rodit. Mene potem sploh noben ni vprašal po teh listih, ampak so mi verjele na besedo.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?