brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Ojla čvekice, spet se malo javljam, sem danes dobre volje. V pon. sem šla urejat vse za porodniško in sem danes že dobila odločbo. Sem bila leta 2007 v porodniški in do sedaj brezposelna in sem mislila, da mi pripada samo starševski dodatek, sem pa dobila odločbo, da dobim okrog 600€ bruto ven, ker sem bila še leta 2006 zaposlena in so mi to zraven šteli, 200e več bom dobila kot bi sicer. Hvala vam punce za izrečeno sožalje, mi je žal, da nisem prišla na rr in z vami delila vse žalostne trenutke takrat, ko mi je umru ati, ampak mislim da sem morala to sama dati skozi, čeprav bi mi prav prišlo malo z vami čvekat. Ste tako priden čvekice. Jaz sem pa imela pestro noč danes, na vsake 5 min. mi je otrdeval trebuh in sem imela zraven krče, pa malo imam rjavega izcedka, tako da, če bo danes isto šibam v Trbovlje, drugače pa imam jutri zjutraj tako pregled. Sem govorila z gin. Nisem vam nič pisala, da bi vam povedala, da sem imela nekaj časa nazaj zmehčan mv, vrjetno zaradi nošenja moje hčere, tako mi je rekla gin. pa ko jo nosim po stopnicah, do sedaj je bilo vse isto, me pa zanima, če sem kaj odprta, ker tole ponoči je bilo pa čudno, pa kakat sem šla 4x. Kunda vse nakbolše! Sonček, ti me pa nič ne prideš pogledat na msn, sem ti poslala zs bi te prosila, da bi mojo slikico tudi dala gor Joj, jes ne čutim brcik od vceraj zvečer, je tok čudno Vidim, da ste priden lepo čvekajte, vas redno spremljam, pa kok ste pohotne ratale, jaz sploh ne vem kaj je to...., moj pravi, da ne smema, ker me pol vse boli, pa me res, bomo počakali da mine teh 6 tednov po porodu, ah enkrat moramo se preden grem rodit. Vas je tako fajn brat, ko ste take face, kar tako naprej, se še javim kaj tile tvoji simptomi so pa že skor taki kot porodni , no mogoče pa so. Upam da vse fajn zrihtaš in še počakaš kakšen teden zraven nas. Kar se tiče pa prebolevanja pa te povsem razumem, si tako dobra. No javi kaj kako je bilo pri G.