Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:52:41
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček vidim da ti je ratalo. Hvala ni zakaj tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočla vse se bo treslo brigita: a pr vas se je treslo kaj prej? sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspal , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgl ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčka .......pa sem tudi tega vesela slikce-K A T A S T R O F A joooj, kaj si zamudila...raje bi šla k svojemu lubiju bi ga fajn pocartala in potem šla pisat pismo prijateljici pol pa boš spet jamrala, da si na suhem pa bo spet moral pomočnik k tebi
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:54:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav točno sonček, pol bodo pa sitni ko ne bodo dobili..... naj zdaj izkoristijo ko še imajo priliko , pa še nam paše.... ......težko me bo kdo prepričal da se je kakšen rodil z buško na glavi.... SE PODPIŠEM POD TOLE..... Sem brala da je telesni stik med partnerjema v nosečnosti celo zelo koristen za malčka...neki valovi pa to. Pa še paše mu ko ga mal pretrese v bušiju , tako da tiste ki vam paše , lahko brez zadržkov
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:56:24
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav točno sonček, pol bodo pa sitni ko ne bodo dobili..... naj zdaj izkoristijo ko še imajo priliko , pa še nam paše.... ......težko me bo kdo prepričal da se je kakšen rodil z buško na glavi.... SE PODPIŠEM POD TOLE..... Sem brala da je telesni stik med partnerjema v nosečnosti celo zelo koristen za malčka...neki valovi pa to. Pa še paše mu ko ga mal pretrese v bušiju , tako da tiste ki vam paše , lahko brez zadržkov ja, brigita ti mi povej kako naj jaz mojega prepričam, da bova migala, če pa se boji to tudi naj napišejo ne samo kaj paše nosečnici in kaj malčku
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:58:07
|
|
|
|
malcekvita
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: jernejav No punce koliko cm že premorete.....mi smo že na 113 cm obsega.... sem mislila, da ti kaj drugega meriš jst tudi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:00:53
|
|
|
|
jernejav
|
haha....to bi blo pa kr too much....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:01:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:evo je rezerviran samo zate ta drugi hvala ti,...si pa res ful prijazna zdaj pa res ne bom mogla spat kakega jeb... sem si izbrala mogoče bom pa mojega kar zamenjala malcekvita:ja kr naj se malo počutijo ogrožene zdaj napadajo nosečke jernejav:ja pol k pa res po porodu ne bomo mogle 6 t bodo pa sitni ker so na suši,zdaj imajo priliko k smo me tko pohotne in tko ,ker potem nekaj časa ne bo tko simpl k bi si uni želeli Morajo malčki prej zrastit malo pol pa bo akcija k bojo spal po celo noč(čez kakih 6m) Naj se pripravijo,ja pa še kak nova nosečka se zna javit potem čez nekaj časa .Mislim aprilčice,tko k so nekatere ki jih poznam rodile recimo avg07,aprila ali maja08 pa že spet , bomo spet držale pesti za naše nosečke zraven tega pa verjamem da ne boš mogla spat, tega jst če bi ponoč srečala, bi mu denarnco 10m naprej vrgla, pa bežala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:03:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav točno sonček, pol bodo pa sitni ko ne bodo dobili..... naj zdaj izkoristijo ko še imajo priliko , pa še nam paše.... ......težko me bo kdo prepričal da se je kakšen rodil z buško na glavi.... SE PODPIŠEM POD TOLE..... Sem brala da je telesni stik med partnerjema v nosečnosti celo zelo koristen za malčka...neki valovi pa to. Pa še paše mu ko ga mal pretrese v bušiju , tako da tiste ki vam paše , lahko brez zadržkov ja, brigita ti mi povej kako naj jaz mojega prepričam, da bova migala, če pa se boji to tudi naj napišejo ne samo kaj paše nosečnici in kaj malčku Lej detelja ti njemu reči....DRAGI MOJ ZEJ JE PA TAK:"SEKSAL SE BOOOOO, PA S TABO ALI BREZ", zej se pa naj odloči .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:03:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:evo je rezerviran samo zate ta drugi hvala ti,...si pa res ful prijazna zdaj pa res ne bom mogla spat kakega jeb... sem si izbrala mogoče bom pa mojega kar zamenjala malcekvita:ja kr naj se malo počutijo ogrožene zdaj napadajo nosečke jernejav:ja pol k pa res po porodu ne bomo mogle 6 t bodo pa sitni ker so na suši,zdaj imajo priliko k smo me tko pohotne in tko ,ker potem nekaj časa ne bo tko simpl k bi si uni želeli Morajo malčki prej zrastit malo pol pa bo akcija k bojo spal po celo noč(čez kakih 6m) Naj se pripravijo,ja pa še kak nova nosečka se zna javit potem čez nekaj časa .Mislim aprilčice,tko k so nekatere ki jih poznam rodile recimo avg07,aprila ali maja08 pa že spet , bomo spet držale pesti za naše nosečke zraven tega pa verjamem da ne boš mogla spat, tega jst če bi ponoč srečala, bi mu denarnco 10m naprej vrgla, pa bežala zdaj sem se nasmejala...jaz ne bom mogla spat ker je tako "hot man"
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:05:50
|
|
|
|
BrinaBA
|
Glede : jaz sem rodila nekaj ur po dobrem v 38 tednu in sem prepričana, da je sperma povzročila popadke... še moj obseg trebuha: 114 cm ( s takšnim obsegom sem obakrat že rodila...) kilaža: +13,5 kg samo jutri grem še v službo , potem pa obljubim, da se bom bolj pogoto vključevala v debate... LP!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:06:02
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdle sem vas komaj prebrala in vam naravnost povem, nič ne bomo cenzurirali: "****jene ste!" Seveda v pozitivnem smislu.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:06:41
|
|
|
|
jernejav
|
Punce....tile se tudi javljajo za pomočnike.... [link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i101.photobucket.com/albums/m55/evram/penis.gif&imgrefurl=http://profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewProfile%26friendID%3D126949437&usg=__-9k8g8Ovg0L7K4Xllxh5JpLfpRA=&h=400&w=530&sz=136&hl=sl&start=11&um=1&tbnid=6QL9O-vGAeT_GM:&tbnh=100&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3Dpenis%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rlz%3D1T4ADBS_enSI317SI218%26sa%3DN][/link]
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:06:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Najlepša hvala za nasvete proti zaprtosti. Zlate ste. Pošiljam vam ...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:06:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček vidim da ti je ratalo. Hvala ni zakaj tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočla vse se bo treslo brigita: a pr vas se je treslo kaj prej? sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspal , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgl ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčka .......pa sem tudi tega vesela slikce-K A T A S T R O F A joooj, kaj si zamudila...raje bi šla k svojemu lubiju bi ga fajn pocartala in potem šla pisat pismo prijateljici pol pa boš spet jamrala, da si na suhem pa bo spet moral pomočnik k tebi MAM SREČO...se zdej ne more sam stuširat ko ma roko šivano, pa je reku:Lubica ka me boš stuširala zvečer? SEVEDA SEM PRITRDILA: Da mucek moj ni problema....pa je reku No se pol se bova pa mal poigrala , zdej sem pa vesela....se bom v medicinsko sestro oblekla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:07:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja punce ta tip je bil glih na razgovoru, če ga katera želi naj samo reče, da na napotim k njej.... a to ma rit naprej ? ali ka? Adiji pamet, sem se kr naglas začela smejat ko sn vidla tega lulibenkota.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:08:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jst krofov nisem kr nekaj časa jedla, sem se jih prej mnda prenajedla , ampak danes se mi ga je pa ful zaluštal, je bil 1 A. Sonček veš da so imeli čokoladne, sej sem se kr na tebe spomnila . Junona aja no jst ne jem šunke pa potice skupi, mi ne potegne.....sladko-slano, bi se pa ti z mojim kr štekala Kje je Ella Pa še ene par punc se že nekaj časa ni javilo, Angelito Zdej grem pa mal ajat, sem utrujena....pa moj me kliče, veš da tega pa ne zamudim........ PRIDEM KMALU Men je to tak dober...mmm... Ti si pa potem taka ko moj dragi ko pravi kok lahk jem sladko in slano skupaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:09:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Tistga debeluha bi morale dat gor pa na začetku , da ne bi potem tolko na sladkarije misnle! To pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:09:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 HALLLLOOOOO BABE MOJE Sem mal pozna danes, pa sem vas komi uspela prebrat.....najprej poročilo dneva. Sem bila danes pomočnica svojega dragega, sem ga vozila po opravkih, ker je namreč poškodovan in ne more sam. Kaj sem dobila v zameno....dobro kosilo in seveda trojanske krofe in sicer dva navadna in dva borovničeva mmmmmmmm. Lepa nagrada a ne, pa še skupaj sva bila in se dodobra nasmejala. Bebi je vso pot brcal in naju veselo poslušal. DETELJA- super tole z gibsanjem si se odločila, pomočnika tudi upam da si našla takega pohotnega in brez tuša JUNONA-vsaka čast za braziljsko pol maš pa res fajn urejeno fračetelo, js bom šla tudi na brazilsko ampak šele po porodu, če mi ne bo preveč šlafekov ostal, da jo bom lahko vidla . Zdej jo vidim še sam v špeglu, pa tok mala se mi zdi ko mam tak velkega bušija . Za zaprtost pa meni najbolj pomaga zeleje. Naredim ga v omaki z krompirjem, je super. Prvo kot prvo je to lahka hrana, pa še očisti te 1000%.....aja no fajn zrihti papirje. SONČEK-A TAK POL PRAVIŠ DA NI BILO NIČ POSEBNEGA VČERAJ.....HM ja sej bi vrjela, sam mormo pa it a ne? CVETA-me velikokrat boli okoli popka, pa pravijo da je to čisto normalno, tako da sem se že navadila na to bolečino.....pride pa mine. NMAG-ti se kr drži, pa te čist razumem, da ti je muka tam čakat, itak pa sama veš česa se moraš izogibati. SLONČKANJE- no detelja tudi pri nas trenutno ni nič.....zdej je pa še poškodovan, tako da vprašanje kdaj bo kaj....mi lahk enga pomočnika pošlješ bi mi pomagal okna pomit, zdej ko se lepo vreme začne . Kaj se pa greš ti, da nam lušte delaš? Sma šli s Sončkom na pijačko, in kaj je jedla zraven??? Krof...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:10:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj se tudi danes vrne iz Nemčije, tako da mu tudi ne uide eno orng . Mu že včeraj povedla, kaj ga čaka, pa je sam rekel ok, ok... .... Sej nima izbire, zdej smo me šefice.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:10:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 grem malo pred tv v ležeč položaj ve pa še naprej lepo pišite in dosežite normo ki jo je dala Junona ,kajti šefica bo po moje kmalu za računalnikom in bo pregledala stanje Jaz vas pa tudi še kasneje kaj berem zA pozdravček pa še a jih bo dost za vse aprilčice Punce, moram vas pohvaliti, zelo ste pridne. Kar tako naprej.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:11:35
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ČUJ DETELJA DA NIMAŠ ISTEGA KO JST , a tak vidva kr posteljo pospravljata, jst bi ga za depilacijo potrebovala pa tud če imave istega tipa mu ga ne bova ponucali tako, da se ne boj enkrat bo prej prišel k tebi in potem k meni, drugi dan pa kontra obe bova dobili dovolj če naju pa razočara pa saj veš kako to gre-hitra menjava.... Delajta po principu, ki se imenuje po uporabi zavrzi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:11:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Jst krofov nisem kr nekaj časa jedla, sem se jih prej mnda prenajedla , ampak danes se mi ga je pa ful zaluštal, je bil 1 A. Sonček veš da so imeli čokoladne, sej sem se kr na tebe spomnila . Junona aja no jst ne jem šunke pa potice skupi, mi ne potegne.....sladko-slano, bi se pa ti z mojim kr štekala Kje je Ella Pa še ene par punc se že nekaj časa ni javilo, Angelito Zdej grem pa mal ajat, sem utrujena....pa moj me kliče, veš da tega pa ne zamudim........ PRIDEM KMALU Men je to tak dober...mmm... Ti si pa potem taka ko moj dragi ko pravi kok lahk jem sladko in slano skupaj ja lej mojmu marmelada pa salama čist fajn pašeta skup
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:12:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A vas ta kaj mika Pa ve ste nore... kje najdete take tipe?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:12:44
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček vidim da ti je ratalo. Hvala ni zakaj tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočla vse se bo treslo brigita: a pr vas se je treslo kaj prej? sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspal , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgl ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčka .......pa sem tudi tega vesela slikce-K A T A S T R O F A joooj, kaj si zamudila...raje bi šla k svojemu lubiju bi ga fajn pocartala in potem šla pisat pismo prijateljici pol pa boš spet jamrala, da si na suhem pa bo spet moral pomočnik k tebi MAM SREČO...se zdej ne more sam stuširat ko ma roko šivano, pa je reku:Lubica ka me boš stuširala zvečer? SEVEDA SEM PRITRDILA: Da mucek moj ni problema....pa je reku No se pol se bova pa mal poigrala , zdej sem pa vesela....se bom v medicinsko sestro oblekla ti pa imaš sedaj dobro priliko da jo ekstra dobro vnovčiš....hihi.....in dobro drgneš.....tam spodi...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 19:14:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček vidim da ti je ratalo. Hvala ni zakaj tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočla vse se bo treslo brigita: a pr vas se je treslo kaj prej? sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspal , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgl ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčka .......pa sem tudi tega vesela slikce-K A T A S T R O F A joooj, kaj si zamudila...raje bi šla k svojemu lubiju bi ga fajn pocartala in potem šla pisat pismo prijateljici pol pa boš spet jamrala, da si na suhem pa bo spet moral pomočnik k tebi MAM SREČO...se zdej ne more sam stuširat ko ma roko šivano, pa je reku:Lubica ka me boš stuširala zvečer? SEVEDA SEM PRITRDILA: Da mucek moj ni problema....pa je reku No se pol se bova pa mal poigrala , zdej sem pa vesela....se bom v medicinsko sestro oblekla Bad, bad girl...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?