|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 17:40:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Moj se bi kr sam carto, pa bušija božal, pravi da mu je to dovolj.....ja ziher..... Zraven pa pol ves nek nasmejan pa navdušen ko ga prepričam da user posted image .
ja pa kaj še k se pa spravimo k zadevi so pa celi blaženi k je konec ,pa da jim je pasal,....,moj zdaj vedno odkar sem noseča k mu rečem za slončkanje reče pa ne ,bebi pa to ,pol k se pa spravma je pa cel v sedmih nebesihuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.3.2009 17:40:30   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ne ne danes mu ne uide, bom pripravla eno tako romantično večerjo ob svečah, potem pa nežna masaža, po kateri ziher ne bo mel jajc rečt NE....user posted image user posted image user posted image user posted image
aha masaža telesa ali maalo nižjeuser posted image user posted image

točno tako....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.3.2009 17:42:14   
sonček85

Ne ne danes mu ne uide, bom pripravla eno tako romantično večerjo ob svečah, potem pa nežna masaža, po kateri ziher ne bo mel jajc rečt NE....user posted image user posted image user posted image user posted image
aha masaža telesa ali maalo nižjeuser posted image user posted image

točno tako....

user posted image user posted image user posted image ja sej vem da si misla drugo

joj zdaj bom pay resm orala še jaz malo mojega v akcijo spravt ,al danes k pride al pa čez vikend k sva doma user posted image user posted image user posted image včeraj sem k je prišel že spalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.3.2009 17:42:17   
malcekvita
ja sonček sam še ponedeljek počakam, da vidim kako moj bebi leži, pol pa grem v napad. vse do poroda, ker pol 6 tednov ne bo nič pol bomo najbrž tudi zmatrani zaradi neprestane skrbi za naše user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.3.2009 17:43:17   
jernejav

Moj se bi kr sam carto, pa bušija božal, pravi da mu je to dovolj.....ja ziher..... Zraven pa pol ves nek nasmejan pa navdušen ko ga prepričam da user posted image .
ja pa kaj še k se pa spravimo k zadevi so pa celi blaženi k je konec ,pa da jim je pasal,....,moj zdaj vedno odkar sem noseča k mu rečem za slončkanje reče pa ne ,bebi pa to ,pol k se pa spravma je pa cel v sedmih nebesihuser posted image

Moj isto....user posted image user posted image user posted image ...... pa še user posted image  pol vedno veselo skače od veseljauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.3.2009 17:44:53   
sonček85

Moj isto....user posted image user posted image user posted image ...... pa še user posted image  pol vedno veselo skače od veseljauser posted image user posted image
naš pa spi k top takrat čeprav ga mami in ati prekklopuncata.Ne pusti se motit -princ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.3.2009 17:44:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ja sonček sam še ponedeljek počakam, da vidim kako moj bebi leži, pol pa grem v napad. vse do poroda, ker pol 6 tednov ne bo nič pol bomo najbrž tudi zmatrani zaradi neprestane skrbi za naše user posted image
ja ti kr počakaj do ponedeljka potem pa veselo v 40t,saj potem res boge revce ne bomo mogle 6t,no pa saj bo hitro mimo k bomo gledale naše sončkle kako rastejouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.3.2009 17:45:48   
jernejav
Jaz pa grem nasledni teden že v 37 teden, tako da potem pa ne bo imel nobenega izgovora več.... bo treba user posted image user posted image  za lažji porod....joj kake lisice smo...user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.3.2009 17:49:33   
sonček85

Jaz pa grem nasledni teden že v 37 teden, tako da potem pa ne bo imel nobenega izgovora več.... bo treba user posted image user posted image  za lažji porod....joj kake lisice smo...user posted image
blagor tebi ,meni pa še manjka 4t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.3.2009 17:50:11   
malcekvita
ja ja za lažji porod, pa za masažo presredka user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.3.2009 17:52:00   
jernejav
itak, menda pa ja ne bodo pustili da se mantramo bolj kot je treba, še posebej če nam bodo s tem olajšali stvar, sebi pa jajca.....hihi

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.3.2009 17:53:09   
sonček85
grem malo pred tv v ležeč položaj ve pa še naprej lepo pišite in dosežite normo ki jo je dala Junona  user posted image ,kajti šefica bo po moje kmalu za računalnikom in bo pregledala stanjeuser posted image user posted image

Jaz vas pa tudi še kasneje kaj beremuser posted image

zA pozdravček pa šeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jih bo dost za vse aprilčice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.3.2009 17:53:47   
sonček85

itak, menda pa ja ne bodo pustili da se mantramo bolj kot je treba, še posebej če nam bodo s tem olajšali stvar, sebi pa jajca.....hihi
ta je pa dpbra ,pa še prav imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.3.2009 17:58:06   
jernejav
Je zadnjič bral forum, ko je debata potekala o user posted image , pa mi je dejal, no vidiš da nimaš sam ti sušo, druge tudi ne user posted image . Js pa HALOOOOOO, a to naj bo tolažba..... Se bi mogli dedci malo zamislit.....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.3.2009 18:06:17   
detelja

detelja:evo je rezerviran samo zate ta drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti,...si pa res ful prijaznauser posted image user posted image  zdaj pa res ne bom mogla spat kakega jeb... sem si izbralauser posted image user posted image mogoče bom pa mojega kar zamenjalauser posted image user posted image
malcekvita:ja kr naj se malo počutijo ogroženeuser posted image user posted image zdaj napadajo nosečkeuser posted image user posted image
jernejav:ja pol k pa res po porodu ne bomo mogle 6 t bodo pa sitni ker so na suši,zdaj imajo priliko k smo me tko pohotne in tko ,ker potem nekaj časa ne bo tko simpl k bi si uni želeliuser posted image user posted image user posted image user posted image Morajo malčki prej zrastit malo pol pa bo akcija k bojo spal po celo noč(čez kakih 6m)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se pripravijo,ja pa še kak nova nosečka se zna javit potem čez nekaj časa .Mislim aprilčice,tko k so nekatere ki jih poznam rodile recimo avg07,aprila ali maja08 pa že spetuser posted image ,user posted image bomo spet držale pesti za naše nosečkeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.3.2009 18:09:08   
detelja

grem malo pred tv v ležeč položaj ve pa še naprej lepo pišite in dosežite normo ki jo je dala Junona  user posted image ,kajti šefica bo po moje kmalu za računalnikom in bo pregledala stanjeuser posted image user posted image

Jaz vas pa tudi še kasneje kaj beremuser posted image

zA pozdravček pa šeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jih bo dost za vse aprilčice

saj so lepi tile tipčkiuser posted image user posted image  sam ona dva z mojim izbrancem pa sta zmagovalca...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.3.2009 18:12:07   
detelja

Je zadnjič bral forum, ko je debata potekala o user posted image , pa mi je dejal, no vidiš da nimaš sam ti sušo, druge tudi ne user posted image . Js pa HALOOOOOO, a to naj bo tolažba..... Se bi mogli dedci malo zamislit.....

joooj, kake imajo tile naši moški bi jih trebalo mal po ritiuser posted image user posted image  jaz sem včeraj vpr. kdaj bo kaj "mokro" pa se je ful slabo slišalouser posted image ...sem rekla, da so vsi moški mal čudni v nosečnosti pol pa mi je moj rekel, da si naj najdem ženskouser posted image  pa sem vpr. ja kako pa bo potem on na to gledal, da bom jaz z žensko...pa je rekel, da bo to zanimivo...sem rekla majke ti jaz ti jo ponujam pa je nočeš vzet a ko bi me pa z žensko gledal pa bi si verjetno kar vstran utrgaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ima bujno domišljijo in 1000000000000000000000000 izgovorovuser posted image  sam ne pravi osebi jih ponujauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.3.2009 18:14:06   
Nalini
user posted image

čvekeuser posted image ... vam samo ena zadeva roji po glavi ...user posted image

jaz pa želim oz. zahtevam, da moj pomočnik poleg user posted image  obvlada še previjanje, hranjenje, uspavanje user posted image  ...
nekaj takega imam v mislih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.3.2009 18:21:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

čvekeuser posted image ... vam samo ena zadeva roji po glavi ...user posted image

jaz pa želim oz. zahtevam, da moj pomočnik poleg user posted image  obvlada še previjanje, hranjenje, uspavanje user posted image  ...
nekaj takega imam v mislih user posted image user posted image user posted image

uhhhh, ti si pa zehtevnauser posted image ...ja za previjanje itd...mi pračkujemo, da bodo naši dragi aktivni...pomočnik je samo za "telovadbo", če že naši lubi stiskajo svojo spodnjo glavouser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.3.2009 18:44:32   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ČUJ DETELJA DA NIMAŠ ISTEGA KO JSTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a tak vidva kr posteljo pospravljata, jst bi ga za depilacijo potrebovalauser posted image user posted image

pa tud če imave istega tipa mu ga ne bova ponucali tako, da se ne bojuser posted image user posted image  enkrat bo prej prišel k tebi in potem k meni, drugi dan pa kontrauser posted image user posted image  obe bova dobili dovoljuser posted image  če naju pa razočara pa saj veš kako to gre-hitra menjava....user posted image

user posted image user posted image user posted image maš prav, kdo bi se sekiral...tak mlad žrebec mora met dost kondicije

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.3.2009 18:45:59   
jernejav
No punce koliko cm že premorete.....mi smo že na 113 cm obsega....user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.3.2009 18:46:39   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Ja babe moje kak vam rolauser posted image ... na take modele mislite, men pa sploh do seksa oz. pardon slončanja ni. Dobre ste! moj pravi, da bova kasneje nadoknadlauser posted image ...boga moja "mala"user posted image .

Ve pa vaši krofi...men grejo kile gor brez teh krofov, če bi jih pa jedla, bi bla pa tak kot tist bajsek, sploh ne bi vedla kje imam rit, bi morala kopat po tistem špehu, da najdem če bi sploh našlauser posted image . Mal se moram hecat.

Mene tudi matra zaprtost. Jaz vsako jutro spijem 2 dcl Donata (prišlo že v navado), sam na veliko potrebo pa grem vseeno od 1-2x tedensko. Eh, še malo pa bo bolje, če ne druga z klistirjem v ritiuser posted image , pol bo šlo ziher + strah=odvajalo! Se bom spucala za vse za nazaj in 1 teden vnaprej.

Sedaj pa grem v vodoravni položaj. Mi spet trebuh otrdava. Kak vam uspe cele dneve bit za računalnikom? user posted image Saj bi jaz tudi bila, sam kaj ko me začne želodec matrat, pa trebuh me boli pa še bi lahko naštevala...

pridne bodite in veliko čvekajte...čeprav vedno več čvekate, da vas komaj dohajam.

papa

ja veš kak je to srečka, če ti hormoni divjajo, pa še pomlad prihaja, pa v tako zelo seksi času smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no sej js imam prenosni notesnik, če bi mogla sedet zraven računalnika, ne bi bilo po moje pol tolk napisanuser posted image . Mal več se pa le javi....ne dosegaš normeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.3.2009 18:47:08   
detelja

No punce koliko cm že premorete.....mi smo že na 113 cm obsega....user posted image user posted image

sem mislila, da ti kaj drugega merišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.3.2009 18:48:13   
brigita23

Moj user posted image  se tudi danes vrne iz Nemčije, tako da mu tudi ne uide eno orng user posted image .
Mu že včeraj povedla, kaj ga čaka, pa je sam rekel ok, ok...user posted image user posted image ....

maš prav, odločno je treba povedat a neuser posted image user posted image user posted image ....drugače maš pa fulll lep bušiuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.3.2009 18:51:19   
brigita23

Sonček vidim da ti je ratalo.user posted image user posted image  Hvala
user posted image user posted image user posted image ni zakajuser posted image tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočlauser posted image user posted image user posted image vse se bo treslo

brigita:  a pr vas se je treslo kaj prej?user posted image user posted image user posted image user posted image

sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgluser posted image ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčkauser posted image user posted image user posted image  .......pa sem tudi tega vesela

slikce-K  A  T  A  S  T  R  O  F  A 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?