Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:40:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj se bi kr sam carto, pa bušija božal, pravi da mu je to dovolj.....ja ziher..... Zraven pa pol ves nek nasmejan pa navdušen ko ga prepričam da . ja pa kaj še k se pa spravimo k zadevi so pa celi blaženi k je konec ,pa da jim je pasal,....,moj zdaj vedno odkar sem noseča k mu rečem za slončkanje reče pa ne ,bebi pa to ,pol k se pa spravma je pa cel v sedmih nebesih
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:40:30
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Ne ne danes mu ne uide, bom pripravla eno tako romantično večerjo ob svečah, potem pa nežna masaža, po kateri ziher ne bo mel jajc rečt NE.... aha masaža telesa ali maalo nižje točno tako....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:42:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Ne ne danes mu ne uide, bom pripravla eno tako romantično večerjo ob svečah, potem pa nežna masaža, po kateri ziher ne bo mel jajc rečt NE.... aha masaža telesa ali maalo nižje točno tako.... ja sej vem da si misla drugo joj zdaj bom pay resm orala še jaz malo mojega v akcijo spravt ,al danes k pride al pa čez vikend k sva doma včeraj sem k je prišel že spala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:42:17
|
|
|
|
malcekvita
|
ja sonček sam še ponedeljek počakam, da vidim kako moj bebi leži, pol pa grem v napad. vse do poroda, ker pol 6 tednov ne bo nič pol bomo najbrž tudi zmatrani zaradi neprestane skrbi za naše
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:43:17
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj se bi kr sam carto, pa bušija božal, pravi da mu je to dovolj.....ja ziher..... Zraven pa pol ves nek nasmejan pa navdušen ko ga prepričam da . ja pa kaj še k se pa spravimo k zadevi so pa celi blaženi k je konec ,pa da jim je pasal,....,moj zdaj vedno odkar sem noseča k mu rečem za slončkanje reče pa ne ,bebi pa to ,pol k se pa spravma je pa cel v sedmih nebesih Moj isto.... ...... pa še pol vedno veselo skače od veselja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:44:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj se bi kr sam carto, pa bušija božal, pravi da mu je to dovolj.....ja ziher..... Zraven pa pol ves nek nasmejan pa navdušen ko ga prepričam da . ja pa kaj še k se pa spravimo k zadevi so pa celi blaženi k je konec ,pa da jim je pasal,....,moj zdaj vedno odkar sem noseča k mu rečem za slončkanje reče pa ne ,bebi pa to ,pol k se pa spravma je pa cel v sedmih nebesih Moj isto.... ...... pa še pol vedno veselo skače od veselja naš pa spi k top takrat čeprav ga mami in ati prekklopuncata.Ne pusti se motit -princ
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:44:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita ja sonček sam še ponedeljek počakam, da vidim kako moj bebi leži, pol pa grem v napad. vse do poroda, ker pol 6 tednov ne bo nič pol bomo najbrž tudi zmatrani zaradi neprestane skrbi za naše ja ti kr počakaj do ponedeljka potem pa veselo v 40t,saj potem res boge revce ne bomo mogle 6t,no pa saj bo hitro mimo k bomo gledale naše sončkle kako rastejo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:45:48
|
|
|
|
jernejav
|
Jaz pa grem nasledni teden že v 37 teden, tako da potem pa ne bo imel nobenega izgovora več.... bo treba za lažji porod....joj kake lisice smo...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:49:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Jaz pa grem nasledni teden že v 37 teden, tako da potem pa ne bo imel nobenega izgovora več.... bo treba za lažji porod....joj kake lisice smo... blagor tebi ,meni pa še manjka 4t
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:50:11
|
|
|
|
malcekvita
|
ja ja za lažji porod, pa za masažo presredka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:52:00
|
|
|
|
jernejav
|
itak, menda pa ja ne bodo pustili da se mantramo bolj kot je treba, še posebej če nam bodo s tem olajšali stvar, sebi pa jajca.....hihi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:53:09
|
|
|
|
sonček85
|
grem malo pred tv v ležeč položaj ve pa še naprej lepo pišite in dosežite normo ki jo je dala Junona ,kajti šefica bo po moje kmalu za računalnikom in bo pregledala stanje Jaz vas pa tudi še kasneje kaj berem zA pozdravček pa še a jih bo dost za vse aprilčice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:53:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav itak, menda pa ja ne bodo pustili da se mantramo bolj kot je treba, še posebej če nam bodo s tem olajšali stvar, sebi pa jajca.....hihi ta je pa dpbra ,pa še prav imaš
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 17:58:06
|
|
|
|
jernejav
|
Je zadnjič bral forum, ko je debata potekala o , pa mi je dejal, no vidiš da nimaš sam ti sušo, druge tudi ne . Js pa HALOOOOOO, a to naj bo tolažba..... Se bi mogli dedci malo zamislit.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:06:17
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja:evo je rezerviran samo zate ta drugi hvala ti,...si pa res ful prijazna zdaj pa res ne bom mogla spat kakega jeb... sem si izbrala mogoče bom pa mojega kar zamenjala malcekvita:ja kr naj se malo počutijo ogrožene zdaj napadajo nosečke jernejav:ja pol k pa res po porodu ne bomo mogle 6 t bodo pa sitni ker so na suši,zdaj imajo priliko k smo me tko pohotne in tko ,ker potem nekaj časa ne bo tko simpl k bi si uni želeli Morajo malčki prej zrastit malo pol pa bo akcija k bojo spal po celo noč(čez kakih 6m) Naj se pripravijo,ja pa še kak nova nosečka se zna javit potem čez nekaj časa .Mislim aprilčice,tko k so nekatere ki jih poznam rodile recimo avg07,aprila ali maja08 pa že spet , bomo spet držale pesti za naše nosečke
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:09:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 grem malo pred tv v ležeč položaj ve pa še naprej lepo pišite in dosežite normo ki jo je dala Junona ,kajti šefica bo po moje kmalu za računalnikom in bo pregledala stanje Jaz vas pa tudi še kasneje kaj berem zA pozdravček pa še a jih bo dost za vse aprilčice saj so lepi tile tipčki sam ona dva z mojim izbrancem pa sta zmagovalca...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:12:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Je zadnjič bral forum, ko je debata potekala o , pa mi je dejal, no vidiš da nimaš sam ti sušo, druge tudi ne . Js pa HALOOOOOO, a to naj bo tolažba..... Se bi mogli dedci malo zamislit..... joooj, kake imajo tile naši moški bi jih trebalo mal po riti jaz sem včeraj vpr. kdaj bo kaj "mokro" pa se je ful slabo slišalo ...sem rekla, da so vsi moški mal čudni v nosečnosti pol pa mi je moj rekel, da si naj najdem žensko pa sem vpr. ja kako pa bo potem on na to gledal, da bom jaz z žensko...pa je rekel, da bo to zanimivo...sem rekla majke ti jaz ti jo ponujam pa je nočeš vzet a ko bi me pa z žensko gledal pa bi si verjetno kar vstran utrgal ima bujno domišljijo in 1000000000000000000000000 izgovorov sam ne pravi osebi jih ponuja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:14:06
|
|
|
|
Nalini
|
čveke ... vam samo ena zadeva roji po glavi ... jaz pa želim oz. zahtevam, da moj pomočnik poleg obvlada še previjanje, hranjenje, uspavanje ... nekaj takega imam v mislih
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:21:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini čveke ... vam samo ena zadeva roji po glavi ... jaz pa želim oz. zahtevam, da moj pomočnik poleg obvlada še previjanje, hranjenje, uspavanje ... nekaj takega imam v mislih uhhhh, ti si pa zehtevna ...ja za previjanje itd...mi pračkujemo, da bodo naši dragi aktivni...pomočnik je samo za "telovadbo", če že naši lubi stiskajo svojo spodnjo glavo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:44:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ČUJ DETELJA DA NIMAŠ ISTEGA KO JST , a tak vidva kr posteljo pospravljata, jst bi ga za depilacijo potrebovala pa tud če imave istega tipa mu ga ne bova ponucali tako, da se ne boj enkrat bo prej prišel k tebi in potem k meni, drugi dan pa kontra obe bova dobili dovolj če naju pa razočara pa saj veš kako to gre-hitra menjava.... maš prav, kdo bi se sekiral...tak mlad žrebec mora met dost kondicije
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:45:59
|
|
|
|
jernejav
|
No punce koliko cm že premorete.....mi smo že na 113 cm obsega....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:46:39
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Ja babe moje kak vam rola ... na take modele mislite, men pa sploh do seksa oz. pardon slončanja ni. Dobre ste! moj pravi, da bova kasneje nadoknadla ...boga moja "mala" . Ve pa vaši krofi...men grejo kile gor brez teh krofov, če bi jih pa jedla, bi bla pa tak kot tist bajsek, sploh ne bi vedla kje imam rit, bi morala kopat po tistem špehu, da najdem če bi sploh našla . Mal se moram hecat. Mene tudi matra zaprtost. Jaz vsako jutro spijem 2 dcl Donata (prišlo že v navado), sam na veliko potrebo pa grem vseeno od 1-2x tedensko. Eh, še malo pa bo bolje, če ne druga z klistirjem v riti , pol bo šlo ziher + strah=odvajalo! Se bom spucala za vse za nazaj in 1 teden vnaprej. Sedaj pa grem v vodoravni položaj. Mi spet trebuh otrdava. Kak vam uspe cele dneve bit za računalnikom? Saj bi jaz tudi bila, sam kaj ko me začne želodec matrat, pa trebuh me boli pa še bi lahko naštevala... pridne bodite in veliko čvekajte...čeprav vedno več čvekate, da vas komaj dohajam. papa ja veš kak je to srečka, če ti hormoni divjajo, pa še pomlad prihaja, pa v tako zelo seksi času smo ....no sej js imam prenosni notesnik, če bi mogla sedet zraven računalnika, ne bi bilo po moje pol tolk napisan . Mal več se pa le javi....ne dosegaš norme
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:47:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav No punce koliko cm že premorete.....mi smo že na 113 cm obsega.... sem mislila, da ti kaj drugega meriš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:48:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Moj se tudi danes vrne iz Nemčije, tako da mu tudi ne uide eno orng . Mu že včeraj povedla, kaj ga čaka, pa je sam rekel ok, ok... .... maš prav, odločno je treba povedat a ne ....drugače maš pa fulll lep buši
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 4.3.2009 18:51:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Sonček vidim da ti je ratalo. Hvala ni zakaj tvoj dragi je pa ubogljiv.Pride domov in ga boš kr naskočla vse se bo treslo brigita: a pr vas se je treslo kaj prej? sem tak dolgo hodla k njemu, da je zaspal , sem na eno ZS odpisovala eni frendici cel spis, pol me je pa vn vrgl ....vež da sem mogla še enkrat vse napisat. Mi je pa zdej povedu da me ma najraje na svetu, poleg najinga srčka .......pa sem tudi tega vesela slikce-K A T A S T R O F A
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?