*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: junona Dobro jutro. Vidim, da ste me pogrešale. Kako lepo. Sem malo dlje spala, ker sem se zvečer še učila. Pridna js, kajne? Me veseli, da ste že toliko napisale, taprave ste. Zdej vas grem pa mal pokomentirat, nasmejale ste me že ko sem vas brala. Aja, glede brazilske - jaz hodim že kakšno leto. In je res super. Dlake so se mi razredčile, stanjšale. Zdaj nisem bila že 8 tednov, ker sem zadnjič pozabla it, ampak stanje še ni tako kritično. Res počasneje raste vse skupaj. Učinek pa je viden ko greš 2x ali 3x. Potem pa res dlakice omagajo. Tako, da tiste, ki imate tako močne kot js ko mi jih depilacijska ni in ni odstranla, po britju pa sem bila cela v mozoljčkih, vam priporočam. Ampak ne hodite prvič v nosečnosti, ker js vidim, da sem sedaj veliko bolj občutljiva kot prej. Drugače hodim nekje na 4-6 tednov. Aha, ena je spraševala kako to izgleda... nič hlačk, čisto nag si tam. Te vpraša li hočeš črtico ali čist (js rečem kar tadrugo ). Ko mi po riti odstranjuje se sedaj v nosečnosti obrnem na bok in me od strani. Prej pa sem šla na vse 4. Hitro je konec in res je fajn. Še moj dragi opazi razliko, so dlačie mehkejše in ga ne pika ko mi jo lupčka. Joj, sem poredna. Skratka, priporočam, sploh za poleti. Ampak začnite prej hodit, da doseže svoj učinek. Joj, sem zatežil Ja, moj ima tud rajši, da ga nič ne pika. Je ravno včeraj hotel malo , pa sem v postelji zaspala, ko sem ga čakala. April, Nmag javita se kaj, da vidimo, da sta še v 2 v 1. Kje se je pa mudil tako dolgo?