|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 15:14:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Me ful zanima, kako to, da eni G pošilajo k anestoziologu ???

Zgeda, da je to različno od G do G.

naša gin. nam daje potrdila za anest. zaradi tega, da si lahko med 32-36 t zrihtamo potrebna potrdila za ultivo in EA...brez tega potrdila od anest. ne moreš ob porodu dobit nobene protibolečinske terapije....v bistvu greš s tem potrdilom k anest. ta ti pove prednosti in slabosti in pol se lahko odločiš za eno ali pa si zrihtaš papir kar za oboje in potem ob porodu vidiš kaj boš vzela ali ultivo ali EA...

zdaj pa sem malo pančkala...ampak si več ne najdem mesta..user posted image

Štekam zdaj. Mam tak občutek, da je za vas, ki ste izven Ljubljane kr boljše poskrbljeno kot za nas ljubljančane.

Pri nas baje sploh ne moreš dobiti ultivo ali EA, če rodiš popoldne, zvečer ali ponoči user posted image  Tko, da tudi napotnic za anast. ne dajejo user posted image

ja, v ms bi naj bili zagotovljeni anest. 24 h na dan.. ampak se je že zgodilo, da so bili dopoldan vsi zasedeni pa so punce ostale brezuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.3.2009 15:15:47   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Jaz bom pa zdle počasi šla se zrihtat za na CSD, še prej moram it pa na DURS po eno potrdilo.

Punce, js mam probleme z zaprtostjo, nič mi ne pomaga, tudi Donat ne. Sem šla zdle na WC po parih dneh in sem misla, da mi bo rit razparalo. Mi kr kri teče, tak mam trdo blato. Groza. Pa peče me kot bi me pedri dobil. S čim še naj poskusim?

pojdi v lekarno in si kupi Molkosan prašek. Imajo tudi tekoino, ampak ti priporočam prašek. Je narven izvleček iz sirotke, ti bo uredilo prebavo in ne boš več imela občutka napihnjenosti. Meni pomagauser posted image user posted image user posted image

Pri izdelavi Molkosan® Vitality uporabljamo mlečno kislinsko prevreto sladko sirotko, ki je obogatena s fiziološko uporabno desnosučno L(+) mlečno kislino. Sirotki nato dodamo koruzni dekstrin (balastne snovi) in jo posušimo. Dodatek izvlečka zelenega čaja in arome pomaranče daje Molkosan® Vitality osvežujoč in lahek okus.
Nega črevesja s sirotko oziroma mlečno kislino
V črevesju se nahaja milijone bakterij, ki delujejo pozitivno – imenujemo jih črevesna flora. Motena črevesna flora precej prizadene prebavni trakt, to pa lahko vodi do velikih okužb z glivami (Candida albicans - več o tem). Nepoškodovana črevesna flora je nepogrešljiva za zdravje, saj na njej temelji pravilno izkoriščanje hrane, kar je potrebno za učinkovit imunski sistem. Za zdravo črevesno floro so potrebni acidogeni mikrobi, t.j. mikrobi, ki tvorijo kisline. Ustvarjajo oviro za povzročitelje procesov gnitja, ki se širijo po prebavnem traktu in zavirajo razvoj drugih škodljivih bakterij. Nepogrešljiva pomoč pri tem so mlečnokislinske bakterije, ki so prisotne v sirotki, jogurtu, kefirju, zelenjavnih sokovih z mlečno kislino, surovem kislem zelju in drugi nekuhani zelenjavi, ki vsebuje mlečno kislino.
Mlečna kislina naredi črevo živahno
Mlečna kislina brez dvoma pozitivno vpliva na črevesje. Obstaja v dveh različnih oblikah: desnosučna in levosučna. Desnosučno [L(+)] mlečno kislino za razliko od levosučne [D(-)] mlečne kisline najdemo tudi v človeškem telesu, ki jo lažje uporablja. Levosučna oblika se razgrajuje počasneje in nima koristne moči svoje sestre dvojčice.
Dodatna dobra lastnost mlečne kisline: ustvarja optimalne pogoje za vstop kalcija, ki je najpomembnejša komponenta trdnosti kosti.
Fit s sirotko
Sirotko (imenovana tudi sirna voda ali mlečni serum) so izdelovali klasični zdravilci iz alpskih področij. Že v 18. stoletju je veliko zdravilišč v švicarskem kantonu Appenzell zaslovelo z zdravljenjem s sirotko. Sirotka namreč pomaga pri t.i. zakisanosti organizma in razgradnji shranjenih maščob. Tradicionalno naj bi jo uporabljali za olajšanje delovanja prebavnega trakta, za spodbujanje metabolizma in izboljševanje črevesne flore in s tem ustvarjanje pogojev za dobro aktivnost črevesja. O njeni uporabi je veliko pisal pionir naravnega zdravljenja, Alfred Vogel. Da bi zagotovil to koristno, naravno pomoč širšemu krogu, je zasnoval Molkosan® in ga s številnimi dobrimi izkušnjami uporabljal desetletja.
Sirotka ali koncentrat mlečnega seruma…
…je tekočina, ki nastane z mlečno kislinskim vrenjem (»Molkosan®«). Ne vsebuje beljakovin niti maščob, temveč dragoceno bazično desnosučno mlečno kislino, minerale – kalcij, kalij, natrij, fosfor, magnezij in sledove mangana. Mlečna kislina ovira razvoj mikroorganizmov, ki povzročajo bolezni, na primer gnilobnih bakterij, bolezenskih klic in gliv, ki motijo normalno delovanje črevesja.
Pijača za dobro počutje

• 2 dcl napitka z Molkosan® Vitality dnevno, najbolje zjutraj, lahko pomembno pripomore k dobremu počutju in spodbujanju prebave. Dve kavni žlički (11 g) Molkosana® Vitality umešajte v 2 dcl vode, dobro premešajte in uživajte krepčilno pijačo.
  • Molkosan® Vitality lahko uživate po potrebi dalj časa.
    Pakiranje:       275 g

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
    vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
  • Neposredna povezava do sporočila: 602
    4.3.2009 15:17:08   
    jernejav

Jaz bom pa zdle počasi šla se zrihtat za na CSD, še prej moram it pa na DURS po eno potrdilo.

Punce, js mam probleme z zaprtostjo, nič mi ne pomaga, tudi Donat ne. Sem šla zdle na WC po parih dneh in sem misla, da mi bo rit razparalo. Mi kr kri teče, tak mam trdo blato. Groza. Pa peče me kot bi me pedri dobil. S čim še naj poskusim?

pojdi v lekarno in si kupi Molkosan prašek. Imajo tudi tekoino, ampak ti priporočam prašek. Je narven izvleček iz sirotke, ti bo uredilo prebavo in ne boš več imela občutka napihnjenosti. Meni pomagauser posted image user posted image user posted image

Pri izdelavi Molkosan® Vitality uporabljamo mlečno kislinsko prevreto sladko sirotko, ki je obogatena s fiziološko uporabno desnosučno L(+) mlečno kislino. Sirotki nato dodamo koruzni dekstrin (balastne snovi) in jo posušimo. Dodatek izvlečka zelenega čaja in arome pomaranče daje Molkosan® Vitality osvežujoč in lahek okus.
    Nega črevesja s sirotko oziroma mlečno kislino
    V črevesju se nahaja milijone bakterij, ki delujejo pozitivno – imenujemo jih črevesna flora. Motena črevesna flora precej prizadene prebavni trakt, to pa lahko vodi do velikih okužb z glivami (Candida albicans - več o tem). Nepoškodovana črevesna flora je nepogrešljiva za zdravje, saj na njej temelji pravilno izkoriščanje hrane, kar je potrebno za učinkovit imunski sistem. Za zdravo črevesno floro so potrebni acidogeni mikrobi, t.j. mikrobi, ki tvorijo kisline. Ustvarjajo oviro za povzročitelje procesov gnitja, ki se širijo po prebavnem traktu in zavirajo razvoj drugih škodljivih bakterij. Nepogrešljiva pomoč pri tem so mlečnokislinske bakterije, ki so prisotne v sirotki, jogurtu, kefirju, zelenjavnih sokovih z mlečno kislino, surovem kislem zelju in drugi nekuhani zelenjavi, ki vsebuje mlečno kislino.
    Mlečna kislina naredi črevo živahno
    Mlečna kislina brez dvoma pozitivno vpliva na črevesje. Obstaja v dveh različnih oblikah: desnosučna in levosučna. Desnosučno [L(+)] mlečno kislino za razliko od levosučne [D(-)] mlečne kisline najdemo tudi v človeškem telesu, ki jo lažje uporablja. Levosučna oblika se razgrajuje počasneje in nima koristne moči svoje sestre dvojčice.
    Dodatna dobra lastnost mlečne kisline: ustvarja optimalne pogoje za vstop kalcija, ki je najpomembnejša komponenta trdnosti kosti.
    Fit s sirotko
    Sirotko (imenovana tudi sirna voda ali mlečni serum) so izdelovali klasični zdravilci iz alpskih področij. Že v 18. stoletju je veliko zdravilišč v švicarskem kantonu Appenzell zaslovelo z zdravljenjem s sirotko. Sirotka namreč pomaga pri t.i. zakisanosti organizma in razgradnji shranjenih maščob. Tradicionalno naj bi jo uporabljali za olajšanje delovanja prebavnega trakta, za spodbujanje metabolizma in izboljševanje črevesne flore in s tem ustvarjanje pogojev za dobro aktivnost črevesja. O njeni uporabi je veliko pisal pionir naravnega zdravljenja, Alfred Vogel. Da bi zagotovil to koristno, naravno pomoč širšemu krogu, je zasnoval Molkosan® in ga s številnimi dobrimi izkušnjami uporabljal desetletja.
    Sirotka ali koncentrat mlečnega seruma…
    …je tekočina, ki nastane z mlečno kislinskim vrenjem (»Molkosan®«). Ne vsebuje beljakovin niti maščob, temveč dragoceno bazično desnosučno mlečno kislino, minerale – kalcij, kalij, natrij, fosfor, magnezij in sledove mangana. Mlečna kislina ovira razvoj mikroorganizmov, ki povzročajo bolezni, na primer gnilobnih bakterij, bolezenskih klic in gliv, ki motijo normalno delovanje črevesja.
    Pijača za dobro počutje
  • 2 dcl napitka z Molkosan® Vitality dnevno, najbolje zjutraj, lahko pomembno pripomore k dobremu počutju in spodbujanju prebave. Dve kavni žlički (11 g) Molkosana® Vitality umešajte v 2 dcl vode, dobro premešajte in uživajte krepčilno pijačo.
  • Molkosan® Vitality lahko uživate po potrebi dalj časa.

Pakiranje:       275 g
    • user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
      vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
      Neposredna povezava do sporočila: 603
      4.3.2009 15:19:34   
      Miška2006
      IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006
      Kontrolo mam čez teden dni 11.3.2009, porod bodo pa sprožili 18.3.2009 tako, da sem zdaj gvišno marčevka.
      Hvala vsem, ki ste držale pesti zame.

Verjetno si že kdaj prej omenila ampak zkaj naj bi ti sprožili porod prej? 

Ne, prej je bil problem, da bi prezgodaj rodila. Zdaj pa je problem baje pritisk...si ga moram doma še merit in če bo več kot 150/100 ali če ne čutim 10 gibov med 9 in 18 uro moram TAKOJ v P. Sedaj pa ni še nič kritičnega, zato me je poslala domov.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Cveta28)
      Neposredna povezava do sporočila: 604
      4.3.2009 15:19:46   
      sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo pridem pa jst pa nikjer nobene,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, kaj pa sem jaz?user posted image
      k sem nazadnja pogledala še ni nič bilo napisanouser posted image ti si pa naša deteljicauser posted image

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
      Neposredna povezava do sporočila: 605
      4.3.2009 15:21:56   
      brigita23
      HALLLLOOOOO BABE MOJE

Sem mal pozna danes, pa sem vas komi uspela prebrat.....najprej poročilo dneva. Sem bila danes pomočnica svojega dragega, sem ga vozila po opravkih, ker je namreč poškodovan in ne more sam.
      Kaj sem dobila v zameno....dobro kosilo in seveda trojanske krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

in sicer dva navadna in dva borovničevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmm. Lepa nagrada a ne, pa še skupaj sva bila in se dodobra nasmejala.
      Bebi je vso pot brcal in naju veselo poslušal.

DETELJA- super tole z gibsanjem si se odločila, pomočnika tudi upam da si našla takega pohotnega in brez tušauser posted image user posted image user posted image user posted image

JUNONA-vsaka čast za braziljsko pol maš pa res fajn urejeno fračetelo, js bom šla tudi na brazilsko ampak šele po porodu, če mi ne bo preveč šlafekov ostal, da jo bom lahko vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej jo vidim še sam v špeglu, pa tok mala se mi zdi ko mam tak velkega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image .
      Za zaprtost pa meni najbolj pomaga zeleje. Naredim ga v omaki z krompirjem, je super. Prvo kot prvo je to lahka hrana, pa še očisti te 1000%.....aja no fajn zrihti papirje.

SONČEK-A TAK POL PRAVIŠ DA NI BILO NIČ POSEBNEGA VČERAJ.....HM ja sej bi vrjela, sam mormo pa it a ne? 

CVETA-me velikokrat boli okoli popka, pa pravijo da je to čisto normalno, tako da sem se že navadila na to bolečino.....pride pa mine.

NMAG-ti se kr drži, pa te čist razumem, da ti je muka tam čakat, itak pa sama veš česa se moraš izogibati.

SLONČKANJE- no detelja tudi pri nas trenutno ni nič.....zdej je pa še poškodovan, tako da vprašanje kdaj bo kaj....mi lahk enga pomočnika pošlješ bi mi pomagal okna pomit, zdej ko se lepo vreme začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
      Neposredna povezava do sporočila: 606
      4.3.2009 15:22:18   
      detelja

evo pridem pa jst pa nikjer nobene,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k sem nazadnja pogledala še ni nič bilo napisanouser posted image ti si pa naša deteljicauser posted image

itak da sem vaša...danes sem ful pridnauser posted image  imam normo že za 10 dni izpolnjenouser posted image  če bomo tako vsak dan tipkale bomo že konc tenda na IV deluuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
      Neposredna povezava do sporočila: 607
      4.3.2009 15:22:26   
      sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Kontrolo mam čez teden dni 11.3.2009, porod bodo pa sprožili 18.3.2009 tako, da sem zdaj gvišno marčevka.

Verjetno si že kdaj prej omenila ampak zkaj naj bi ti sprožili porod prej? 

Ne, prej je bil problem, da bi prezgodaj rodila. Zdaj pa je problem baje pritisk...si ga moram doma še merit in če bo več kot 150/100 ali če ne čutim 10 gibov med 9 in 18 uro moram TAKOJ v P. Sedaj pa ni še nič kritičnega, zato me je poslala domov.

ja pritisk je pa user posted image ,je glih rekla včeraj v MŠ da je v mejah normale še do 140/80

Naj še počaka 1-2t potem pa se naj rodiuser posted image si pa naša pupa

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 4.3.2009 15:25:42 >

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
      Neposredna povezava do sporočila: 608
      4.3.2009 15:23:57   
      Miška2006

Ojla ,

RAPORT IZ MOJGA PREGLEDA: Danes sem bla na pregledu. Zmerli so mi pritist ... povečan, naredili CTG.... tamala dremala ko ubita. Šla sem k zdravnici, pa je rekla, da ji to ni nič všeč. Pa sem ji odvrnila, da imam zmeraj pritisk, ko pridem k njej pa se je samo režala. Pa sem mogla dat kri, ki je bila BP, pa še enkrat pritist in še enkrat CTG....pa še prej počepe.....joj kako sem se zmatrala....res sem se. No, končno se je tamala zbudila in začela brcat in delat norčije. No, čakal me je še UZ, pri katerem je G ugotovila, je ima malenkosten zaostanek v rasti. Drgač pa da se tamali nič slabega ne godi. Pa še enkrat sem mogla h G, da me je vaginalno pogledala, pa mi reče, da sem še en prst odprta....me je kar vrglo....pa še pika na i.....da sem itak odprta že od decembra....hallllooooooo....tega mi pa nihče ni povedal. Zdaj si moram doma meriti 3x na dan pritisk, pa štet gibe in nič slanga. Seveda, če ne bo kaj štimalo pa takoj v P.

A zdaj nam boš pa ušla?user posted image user posted image user posted image user posted image
      Samo, da bo vse ok. Ampak ti si in boš aprilčica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      Poročaj nam, kako se počutiš.

Vam že uhajam od decembrauser posted image user posted image ,, ko mi je grozil prezgodnji porod, a sem bila vseeno optimist, da bom aprilčica, no saj po duši bom zmerajuser posted image user posted image user posted image , a ne? Kljub temu držim pesti, da bo zmagal moj predlog za čvek aprilske mačice in mački user posted image user posted image . Vsaj nekaj bo mojegauser posted image user posted image user posted image ...v aprilu.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
      Neposredna povezava do sporočila: 609
      4.3.2009 15:25:13   
      Miška2006

Aja, Miška, hotla sem ti povedat, da si naša in te ne damo. Na temi Rdili smo bo pisalo: "Aprilčica Miška2006 ima..."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junonca, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
      Neposredna povezava do sporočila: 610
      4.3.2009 15:25:18   
      brigita23
      sicer se mi je danes tale javil za pomoč.....

user posted image

pa mi nekak ni potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
      Neposredna povezava do sporočila: 611
      4.3.2009 15:26:02   
      sonček85
      brigita.a lušte mi boš delala s temi krofi-njamii a je bil čokoladniuser posted image user posted image aha niso bili-ja bebi pa seveda ve da je bilo nekaj tudi zanj in se veselo poplesaval po bušijuuser posted image user posted image user posted image

ja nič kaj ,naslednjič k sem gledala po programu bo pa že bolj zanimivouser posted image user posted image user posted image tko mi bodo šli tedni hitereje ,bo teh 6 tednov hitro minilo k morem it vsak torek tjauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.ja če bomo tko čvekale bomo res kmalu na 4 delu in tko je prav ,smo-ste malo zanemarjale rruser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 612
      4.3.2009 15:27:56   
      brigita23

Ojla ,

RAPORT IZ MOJGA PREGLEDA: Danes sem bla na pregledu. Zmerli so mi pritist ... povečan, naredili CTG.... tamala dremala ko ubita. Šla sem k zdravnici, pa je rekla, da ji to ni nič všeč. Pa sem ji odvrnila, da imam zmeraj pritisk, ko pridem k njej pa se je samo režala. Pa sem mogla dat kri, ki je bila BP, pa še enkrat pritist in še enkrat CTG....pa še prej počepe.....joj kako sem se zmatrala....res sem se. No, končno se je tamala zbudila in začela brcat in delat norčije. No, čakal me je še UZ, pri katerem je G ugotovila, je ima malenkosten zaostanek v rasti. Drgač pa da se tamali nič slabega ne godi. Pa še enkrat sem mogla h G, da me je vaginalno pogledala, pa mi reče, da sem še en prst odprta....me je kar vrglo....pa še pika na i.....da sem itak odprta že od decembra....hallllooooooo....tega mi pa nihče ni povedal. Zdaj si moram doma meriti 3x na dan pritisk, pa štet gibe in nič slanga. Seveda, če ne bo kaj štimalo pa takoj v P.

A zdaj nam boš pa ušla?user posted image user posted image user posted image user posted image
      Samo, da bo vse ok. Ampak ti si in boš aprilčica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      Poročaj nam, kako se počutiš.

Vam že uhajam od decembrauser posted image user posted image ,, ko mi je grozil prezgodnji porod, a sem bila vseeno optimist, da bom aprilčica, no saj po duši bom zmerajuser posted image user posted image user posted image , a ne? Kljub temu držim pesti, da bo zmagal moj predlog za čvek aprilske mačice in mački user posted image user posted image . Vsaj nekaj bo mojegauser posted image user posted image user posted image ...v aprilu.

veš da boš na aprilskem seznamu....je tvojemu user posted image preveč všeč superior all inclusive *****, da bi prišel pred aprilom, ko bo že bolj toplouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
      4.3.2009 15:28:07   
      sonček85
      IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

pa mi nekak ni potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      ujej ,če ga pogledam dobro user posted image user posted image user posted image me malo spominja na slončka od včeraj k ga je junona dala.No barve so podobne,samo da un je bil lepo obrit in suh ta je pa ,.......

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 614
      4.3.2009 15:28:49   
      detelja

HALLLLOOOOO BABE MOJE

Sem mal pozna danes, pa sem vas komi uspela prebrat.....najprej poročilo dneva. Sem bila danes pomočnica svojega dragega, sem ga vozila po opravkih, ker je namreč poškodovan in ne more sam.
      Kaj sem dobila v zameno....dobro kosilo in seveda trojanske krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet, da se mi tile krofi nič ne luštajo...

user posted image

in sicer dva navadna in dva borovničevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmm. Lepa nagrada a ne, pa še skupaj sva bila in se dodobra nasmejala.
      Bebi je vso pot brcal in naju veselo poslušal.

DETELJA- super tole z gibsanjem si se odločila, pomočnika tudi upam da si našla takega pohotnega in brez tušauser posted image user posted image user posted image user posted image  mojemu bom kar sama gibsala tu ne rabim pomočnika...pomočnik naj rajši špara energijo za kaj drugegauser posted image user posted image  bomo videli, kdo bo jutri zagibsanuser posted image

JUNONA-vsaka čast za braziljsko pol maš pa res fajn urejeno fračetelo, js bom šla tudi na brazilsko ampak šele po porodu, če mi ne bo preveč šlafekov ostal, da jo bom lahko vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej jo vidim še sam v špeglu, pa tok mala se mi zdi ko mam tak velkega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image .
      Za zaprtost pa meni najbolj pomaga zeleje. Naredim ga v omaki z krompirjem, je super. Prvo kot prvo je to lahka hrana, pa še očisti te 1000%.....aja no fajn zrihti papirje.

SONČEK-A TAK POL PRAVIŠ DA NI BILO NIČ POSEBNEGA VČERAJ.....HM ja sej bi vrjela, sam mormo pa it a ne? 

CVETA-me velikokrat boli okoli popka, pa pravijo da je to čisto normalno, tako da sem se že navadila na to bolečino.....pride pa mine.

NMAG-ti se kr drži, pa te čist razumem, da ti je muka tam čakat, itak pa sama veš česa se moraš izogibati.

SLONČKANJE- no detelja tudi pri nas trenutno ni nič.....zdej je pa še poškodovan, tako da vprašanje kdaj bo kaj....mi lahk enga pomočnika pošlješ bi mi pomagal okna pomit, zdej ko se lepo vreme začneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, jaz bom verjetno tudi na suhem še vsaj 2 tedna potem pa spet vpr....včerja je bil moj z mano na prelgedu pa slišal, da je gin.rekla, da moram počivat in zdaj to pomeni za njega, da ne smemuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 615
      4.3.2009 15:30:13   
      brigita23

itak da sem vaša...danes sem ful pridnauser posted image  imam normo že za 10 dni izpolnjenouser posted image  če bomo tako vsak dan tipkale bomo že konc tenda na IV deluuser posted image

ja ti si pa res danes ful pridna, sej je prav tak....ko je pa tak fajn brat pa se pol mal smejat zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
      Neposredna povezava do sporočila: 616
      4.3.2009 15:31:03   
      detelja

brigita.a lušte mi boš delala s temi krofi-njamii a je bil čokoladniuser posted image user posted image aha niso bili-ja bebi pa seveda ve da je bilo nekaj tudi zanj in se veselo poplesaval po bušijuuser posted image user posted image user posted image

ja nič kaj ,naslednjič k sem gledala po programu bo pa že bolj zanimivouser posted image user posted image user posted image tko mi bodo šli tedni hitereje ,bo teh 6 tednov hitro minilo k morem it vsak torek tjauser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.ja če bomo tko čvekale bomo res kmalu na 4 delu in tko je prav ,smo-ste malo zanemarjale rruser posted image user posted image user posted image kolk strani pa rabimo za eno etapouser posted image

(odgovor članu sonček85)
      Neposredna povezava do sporočila: 617
      4.3.2009 15:31:55   
      Miška2006
      IZVIRNO SPOROČILO: anchika

EJ MIŠKA 2006 MA H KATERI g HODIŠ. Kako da ti do zdaj ni povedala da si že od decembra odprta. j je prou .......!!
      Ma važno da bo vse ok in verjemi bo.

juniona: brazilska:  tudi jaz hodim na brazilsko že  kakih 5 let  če ne več, saj ne vem ker čas gre tako hitro najbrž več. Žiletk in  krem niti ne vem kaj je to in jih nočem več met v roki. Jaz pa imam gor kar tangice in pol jih preložimo na eno stran pol pa še na drugo.

lp

Hodim v bolnico, kjer me ima en kup zdravnikov. Glede na vse, kar sem doživela v decembru in januarju, ko sem res bila psihološko na dnu, mi tega res ni bilo treba še vedeti. Če bi še to vedla, da sem odprta en prst, bi pa res šla že prej rodit. user posted image Tako, da sedaj ko pomislim, mi je res vsseno, da tega nisem vedla.....saj spremenila itak ne bi nič, le še bolj bi me nerviralo.

(odgovor članu anchika)
      Neposredna povezava do sporočila: 618
      4.3.2009 15:32:48   
      detelja

user posted image

mislim, da boš prej ti temu pomagala kot pa on tebiuser posted image user posted image user posted image  ta je še manj gibčen kot meuser posted image user posted image user posted image si sploh ne predstavljam kako izgleda kaj spredaj, če bi rekla, da mi ga naj pokaže bi verjetno sam špeh vidlauser posted image joj, sem nesramna...

Neposredna povezava do sporočila: 619
      4.3.2009 15:33:30   
      sonček85

detelja.ja če bomo tko čvekale bomo res kmalu na 4 delu in tko je prav ,smo-ste malo zanemarjale rruser posted image user posted image user posted image kolk strani pa rabimo za eno etapouser posted image

odvisno,kako dolgi so posti

meni se pa zdi da mi je mali začel dol pritiskat,že kak dva dni se mi zdi.

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
      Neposredna povezava do sporočila: 620
      4.3.2009 15:33:30   
      Miška2006

junona:ti si pa porednicauser posted image user posted image user posted image

jao  čveke me ni celo dopoldne pa 4 straniuser posted image user posted image user posted image tko se dela ,prav je tko da pridemo hitro do 4 dela ker potem gremo že med mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      nmag:tebe pa res mučijo revca boga.user posted image user posted image user posted image user posted image
      miška2006:a že od decembra ,tebe pa hecajo,pa ti nben ne pove.
      Ja rodila boš marca samo uradno si pa aprilčica in te ne damo marčevkam,komaj čakam novičke in da te dam na seznam rodili smouser posted image user posted image user posted image user posted image naj vse poteka kot mora do 18 in držimo pesti zate in user posted image pazi da nam ne pobegneš in poročaj stanje-NAŠA SI
      junona:zaprtost:zdaj pa ne vem a sem včeraj prav slišala na MŠ ali ne da pomagajo slive (pa ne vem al namočene ali kr suhe)ker jaz s tem nimam problemov in nisem poslušala pozornouser posted image user posted image user posted image user posted image evo berem naprej in je nmag nekaj o tem napisalauser posted image
      Seveda bom nalimala seznamčkeuser posted image

Če ne prej bojo novičke pršle 18 ali 19 marcauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
      Neposredna povezava do sporočila: 621
      4.3.2009 15:34:04   
      detelja

IZVIRNO SPOROČILO: anchika

EJ MIŠKA 2006 MA H KATERI g HODIŠ. Kako da ti do zdaj ni povedala da si že od decembra odprta. j je prou .......!!
      Ma važno da bo vse ok in verjemi bo.

juniona: brazilska:  tudi jaz hodim na brazilsko že  kakih 5 let  če ne več, saj ne vem ker čas gre tako hitro najbrž več. Žiletk in  krem niti ne vem kaj je to in jih nočem več met v roki. Jaz pa imam gor kar tangice in pol jih preložimo na eno stran pol pa še na drugo.

lp

Hodim v bolnico, kjer me ima en kup zdravnikov. Glede na vse, kar sem doživela v decembru in januarju, ko sem res bila psihološko na dnu, mi tega res ni bilo treba še vedeti. Če bi še to vedla, da sem odprta en prst, bi pa res šla že prej rodit. user posted image Tako, da sedaj ko pomislim, mi je res vsseno, da tega nisem vedla.....saj spremenila itak ne bi nič, le še bolj bi me nerviralo.

pa tebi itak več ne manjka dosti do roka tako, da si ti samo fajn zrihti enega fajn pomočnika (pa ne takega kot ga ima brigitauser posted image ) pa boš vidla, da boš še 1.5. pisala, da še nisi rodilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
      4.3.2009 15:34:32   
      sonček85

junona:ti si pa porednicauser posted image user posted image user posted image

jao  čveke me ni celo dopoldne pa 4 straniuser posted image user posted image user posted image tko se dela ,prav je tko da pridemo hitro do 4 dela ker potem gremo že med mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
      nmag:tebe pa res mučijo revca boga.user posted image user posted image user posted image user posted image
      miška2006:a že od decembra ,tebe pa hecajo,pa ti nben ne pove.
      Ja rodila boš marca samo uradno si pa aprilčica in te ne damo marčevkam,komaj čakam novičke in da te dam na seznam rodili smouser posted image user posted image user posted image user posted image naj vse poteka kot mora do 18 in držimo pesti zate in user posted image pazi da nam ne pobegneš in poročaj stanje-NAŠA SI
      junona:zaprtost:zdaj pa ne vem a sem včeraj prav slišala na MŠ ali ne da pomagajo slive (pa ne vem al namočene ali kr suhe)ker jaz s tem nimam problemov in nisem poslušala pozornouser posted image user posted image user posted image user posted image evo berem naprej in je nmag nekaj o tem napisalauser posted image
      Seveda bom nalimala seznamčkeuser posted image

Če ne prej bojo novičke pršle 18 ali 19 marcauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da bo pisalo kot je junona napisala
      Aprilčica Miška2006 rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
      ALEKS 23.4.2009 <3
      TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 623
      4.3.2009 15:35:16   
      brigita23
      Jst krofov nisem kr nekaj časa jedla, sem se jih prej mnda prenajedlauser posted image user posted image user posted image , ampak danes se mi ga je pa ful zaluštal, je bil 1 A.
      Sonček veš da so imeli čokoladne, sej sem se kr na tebe spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image .
      Junona aja no jst ne jem šunke pa potice skupi, mi ne potegne.....sladko-slano, bi se pa ti z mojim kr štekalauser posted image user posted image user posted image

Kje je Ellauser posted image  Pa še ene par punc se že nekaj časa ni javilo, Angelitouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal ajat, sem utrujena....pa moj me kliče, veš da tega pa ne zamudim........user posted image user posted image user posted image user posted image

PRIDEM KMALU

Neposredna povezava do sporočila: 624
      4.3.2009 15:36:36   
      detelja

odvisno,kako dolgi so posti

meni se pa zdi da mi je mali začel dol pritiskat,že kak dva dni se mi zdi.

pol pa hitr dragemu povej, da morata user posted image , da bosta malega mal nazaj not porinlauser posted image

(odgovor članu sonček85)
      Neposredna povezava do sporočila: 625
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
      Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
      Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
      Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
      пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?