|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 9:22:04   
mišk
Junona: Gre se za bakterijo streptokok B. Baje jo ima kar četrtina nosečnost. Če ni zdravljena se ob porodu z njo okuži več kot 50%otrok. Pride pa lahko do menigitisa, sepse, posledično tudi do smrti novorojenčka.user posted image  Ja, kar nevarna reč.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.3.2009 9:40:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Ej a lahko kera posodobi tisti seznam na kerem je tisti obrazec za sprintat za CSD...nevem S1-1 al kak je že. Sem našla en seznam na 15 strani sam tam tega ni gor.

PLIS!!!

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

evo štorkljicauser posted image  pa kavico si mi dolžnauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 527
4.3.2009 9:43:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Junona: Gre se za bakterijo streptokok B. Baje jo ima kar četrtina nosečnost. Če ni zdravljena se ob porodu z njo okuži več kot 50%otrok. Pride pa lahko do menigitisa, sepse, posledično tudi do smrti novorojenčka.user posted image  Ja, kar nevarna reč.

tega hudiča sem jaz imela že pred leti pa se baje, če si jo že kdaj imel rada ponovi prav v nosečnostiuser posted image  imam že z rdečo v MK napisano, da moram takoj, ko pridem v P rodit dobit antibiotik...baje, če rodiš pa imaš to bakterijo dojenčke ful trosi itd...in pol ne vejo kaj je krivo...moja frčafela pa tud pobere vsako bakterijo, glivicouser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.3.2009 9:56:25   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo štorkljicauser posted image  pa kavico si mi dolžnauser posted image

Detelja najlepša hvalauser posted image user posted image user posted image , valda da kavico častim...upam, da čimprejuser posted image

Zanima me še samo, ali to prilogo S-1 nesem najprej v službo, da jo spolnijo, pa kam, na kadrovsko?
Pri vlogi S-1/1 pa spolnim samo tisto VLOGA MATERE ZA UVELJAVITEV PRAVIC OB ROJSTVU OTROKA - PLUS ZA PAKET, ONO DALJE PA VEČ NE. Saj tisto Podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka še nevem če bom rabila, aliuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.3.2009 10:06:53   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Vidim, da ste me pogrešale. Kako lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem malo dlje spala, ker sem se zvečer še učila. Pridna js, kajne?user posted image

Me veseli, da ste že toliko napisale, taprave ste.user posted image user posted image user posted image

Zdej vas grem pa mal pokomentirat, nasmejale ste me že ko sem vas brala.user posted image user posted image user posted image

Aja, glede brazilske - jaz hodim že kakšno leto. In je res super. Dlake so se mi razredčile, stanjšale. Zdaj nisem bila že 8 tednov, ker sem zadnjič pozabla it, ampak stanje še ni tako kritično. Res počasneje raste vse skupaj. Učinek pa je viden ko greš 2x ali 3x. Potem pa res dlakice omagajo.
Tako, da tiste, ki imate tako močne kot js ko mi jih depilacijska ni in ni odstranla, po britju pa sem bila cela v mozoljčkih, vam priporočam. Ampak ne hodite prvič v nosečnosti, ker js vidim, da sem sedaj veliko bolj občutljiva kot prej. Drugače hodim nekje na 4-6 tednov.
Aha, ena je spraševala kako to izgleda... nič hlačk, čisto nag si tam. Te vpraša li hočeš črtico ali čist (js rečem kar tadrugouser posted image user posted image user posted image ). Ko mi po riti odstranjuje se sedaj v nosečnosti obrnem na bok in me od strani.user posted image user posted image user posted image Prej pa sem šla na vse 4. Hitro je konec in res je fajn. Še moj dragi opazi razliko, so dlačie mehkejše in ga ne pika ko mi jo lupčka.user posted image user posted image user posted image Joj, sem poredna.user posted image user posted image user posted image Skratka, priporočam, sploh za poleti. Ampak začnite prej hodit, da doseže svoj učinek. Joj, sem zatežilauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 530
4.3.2009 10:09:32   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Babe, razturamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

NinaMM, kaj mi lušte delaš?user posted image

Js sem pa že večerjala. Hrenovke brez ovoja, ajver in vloženo pečeno papriko.

Pa danes popoldan sem si privoščila košček Milke z mousse kremo in višnjami. Ampak samo košček.user posted image
Za kosilo sem pa papala goveji zrezek in motovilec z jajčko.
Za zajtrk pa rženo štručko in brezkofeinsko belo kavo.

Tak, zdej pa veste.user posted image

junonca ka si na dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Sej jst tudi tak bolj u easy zdej jem po 5h nič zaradi zgageuser posted image . Pa mičkene obroke

Mal pazim kaj jem, ker drugače bi me razgnal, ker sem  take sorte, da ko hrano sam pogledam se že zredim. Pa G je rekel, da ni fajn, da se preveč zredim. Js sem pred nosečnostjo shujšala 37 kg in če se ne pazim, lahko hitro vse nazaj dobim.
Sem pa danes imela nekje pol kg manj kot včeraj - izgleda, da gre še kar voda iz mene.
Pa tudi tako kot si ti rekla - če jem zvečer in veliko, potem ne morem spat.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.3.2009 10:09:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro.user posted image

Vidim, da ste me pogrešale. Kako lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem malo dlje spala, ker sem se zvečer še učila. Pridna js, kajne?user posted image

Me veseli, da ste že toliko napisale, taprave ste.user posted image user posted image user posted image

Zdej vas grem pa mal pokomentirat, nasmejale ste me že ko sem vas brala.user posted image user posted image user posted image

Aja, glede brazilske - jaz hodim že kakšno leto. In je res super. Dlake so se mi razredčile, stanjšale. Zdaj nisem bila že 8 tednov, ker sem zadnjič pozabla it, ampak stanje še ni tako kritično. Res počasneje raste vse skupaj. Učinek pa je viden ko greš 2x ali 3x. Potem pa res dlakice omagajo.
Tako, da tiste, ki imate tako močne kot js ko mi jih depilacijska ni in ni odstranla, po britju pa sem bila cela v mozoljčkih, vam priporočam. Ampak ne hodite prvič v nosečnosti, ker js vidim, da sem sedaj veliko bolj občutljiva kot prej. Drugače hodim nekje na 4-6 tednov.
Aha, ena je spraševala kako to izgleda... nič hlačk, čisto nag si tam. Te vpraša li hočeš črtico ali čist (js rečem kar tadrugouser posted image user posted image user posted image ). Ko mi po riti odstranjuje se sedaj v nosečnosti obrnem na bok in me od strani.user posted image user posted image user posted image Prej pa sem šla na vse 4. Hitro je konec in res je fajn. Še moj dragi opazi razliko, so dlačie mehkejše in ga ne pika ko mi jo lupčka.user posted image user posted image user posted image Joj, sem poredna.user posted image user posted image user posted image Skratka, priporočam, sploh za poleti. Ampak začnite prej hodit, da doseže svoj učinek. Joj, sem zatežilauser posted image

ti pa taaaaaaaaaakkkkkkkkkkooooooooooooo dolgo spiš?user posted image  me nekatere pa bomo imele že kosilo počasiuser posted image  pa moja norma je narejena, a si opazila?user posted image

a to ti kak tip dela frizurco ali kar ženska?user posted image  predvidevam, da ženska, ker drugače bi bila vsak teden tamuser posted image user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.3.2009 10:11:59   
*Junona*

No pa sem zopet zadnja na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej si pa nimam s kom pisat. Vas je pa tako fajn prebeirat, se človek presmeji zraven. Smeh pa je itak pol zdravjauser posted image user posted image user posted image .
Zopet me neki napenja, tako da bo noč burna....a upam da mirna in da bomo spali dlje kot do 5huser posted image .

CVETA-Super očala, boš kr carica marica z njimi, pa z novo brazilkouser posted image user posted image user posted image .
DETELJA-A tamalega mu boš zagibsala....a boš dala pol slike goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drugače p ja vem kok je to ko se ti kamen odvali od srca ko zveš da je z user posted image  vse tako kot mora bit, pol pa si cel blažen in utrujen. Sej prav da si si odpočila, smo te pa pogrešale.
JUNONCA-Ja bi se dal temu slončku kr lepo pirhi pobarvat. A misliš da jih bomo me letos barvale??? Če gremo pa slučajn za veliko noč rodit, bomo pa namesto pice v bolnici šunko pa pirhe pa potico jedleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
SONČEK-Sta z Junonco najbolj aktivni tule gor, nisem pa nikjer zasledila kako je bilo v MŠuser posted image  
MIŠK-a tebe je tudi strah braziljske....mene tudi bi pa ful šla, boječka jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEA TEJA-super si tole spekla, bi pa bilo treba probatuser posted image user posted image user posted image , lahko kako degustacijo prosimuser posted image user posted image

zdej grem še pa jst ajat....nočko in lepe sanje, pa angelčki vas naj čuvajo

Pa veš da bomo barvale. Če ne doma, pa v P - sej jih nosijo vedno s sabo.user posted image user posted image user posted image
Ja, tud ne bi blo švoh potičke pa jajčk pa šunke pa mal hrena zram...mmm
A ti tut tak ko js ješ - da si dam na potico šunko namesto na kruh? Mene moj sam gleda, mu ni nč jasn.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 533
4.3.2009 10:13:43   
*Junona*
Prav sklepaš, ženska je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si res pridna, ni kaj. Sej včeraj te nekaj časa ni blo in sem te že pogrešala.
Kar tako naprej, od viška ne boli glava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.3.2009 10:14:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

ja morm rečt da so super moj je glih včeraj reku da ga bo mogu začet dajat med štoke ker od mene ni ničuser posted image  kaj čm če se mi pa nedauser posted image

Med štoke? Upss, to pa boli. Bi bla boljš kaka luknja v steno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.3.2009 10:14:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Junona: Jst sem imela že v prvi nosečnosti prisotno to bakterijo, tako da mi bodo v tej nosečnosti avtomatsko nardili test nanjo.

Za katero bakterijo pa to gre?

Hvala mišk za odgovor.user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.3.2009 10:16:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Čvekice moje lep večer vsem skupaj!
Bom bolj kratka, ker semže ful utrujena. Sem pa prebrala vse za nazaj...user posted image  za preglede in vse lepe user posted image , user posted image zupancdam, Sonček lep vozek, pocartajte vse ranjene fante, Narcisa user posted image  in prosim, da nobeni ne pride na misel, da bi rodila pred dopolnjenim 37t user posted image . O hrani pa raje ne bi user posted image user posted image user posted image
Danes sem bila naročena pri okulistu ob 17h, na vrsto sem pa prišla malce po 18.30 user posted image . Pred mano je bilo en kup starejših občanov, ki so prišli bolj na klepet kot po kaj drugega, ker potem itak vsak ta drugi ni hotel vzeti novih očal. Še dobro, da je bila mamica z mano in mi delala družbo. Ker pa sem imela ob 18h naročena brazilsko, sem vmes smuknila opravit še to. Kakšna sreča, da je KR malo mesto. Nove frizurce vam ne pokažem user posted image , očala pa bodo takšna user posted image

Dopoldne sem pa še malce stvari za bebija urejala. Babe moj koderček ima kar 12 bodijev, 9 žabic, 10 majčk itd. Vse sposojeno ampak še vedno se meni zdi too much. Pripravila sem večino stvari za v P in za domov iz P. Zlikati moram samo še en gromozanski kup plenic in krpic, uffff.  Jutri dobimo tudi nove vzmetnice ampak latofleksi (posteljne letvice) pa naj bi bile tukaj še le med 16-20.3 user posted image  Me še ni doletelo spoznanje, da Rutarju ni za zaupat. Rekli so, da je čakalna doba 2t, sedaj bo pa 4t!
Šibam jaz v mižule, ker mi očke kar skupaj lezejo.

Cveta, lepa očala.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi pohvalila tudi frizurco, ampak si tako sebična, da nam je nočesš pokazat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 537
4.3.2009 10:17:11   
*Junona*
Janja, maš kakega fajn pomočnika?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.3.2009 10:17:24   
detelja

No pa sem zopet zadnja na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej si pa nimam s kom pisat. Vas je pa tako fajn prebeirat, se človek presmeji zraven. Smeh pa je itak pol zdravjauser posted image user posted image user posted image .
Zopet me neki napenja, tako da bo noč burna....a upam da mirna in da bomo spali dlje kot do 5huser posted image .

CVETA-Super očala, boš kr carica marica z njimi, pa z novo brazilkouser posted image user posted image user posted image .
DETELJA-A tamalega mu boš zagibsala....a boš dala pol slike goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, seveda bom dala slike goruser posted image  sam počakam do jutri (obljubil je, da bo jutri gibsal buščija), da vidim ali bom vam pokazala mojega buščija ali njegovega mačkona zagibsanegauser posted image  , drugače p ja vem kok je to ko se ti kamen odvali od srca ko zveš da je z user posted image  vse tako kot mora bit, pol pa si cel blažen in utrujen. Sej prav da si si odpočila, smo te pa pogrešale.to pa je ful lepo slišat, da ste me pogrešale...še lepše pa bi bilo, če bi jaz to počela kar ste ve predvidevaleuser posted image user posted image  (slončkanje ali gibsanje)user posted image user posted image
JUNONCA-Ja bi se dal temu slončku kr lepo pirhi pobarvat. A misliš da jih bomo me letos barvale??? Če gremo pa slučajn za veliko noč rodit, bomo pa namesto pice v bolnici šunko pa pirhe pa potico jedleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
SONČEK-Sta z Junonco najbolj aktivni tule gor, nisem pa nikjer zasledila kako je bilo v MŠuser posted image  
MIŠK-a tebe je tudi strah braziljske....mene tudi bi pa ful šla, boječka jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEA TEJA-super si tole spekla, bi pa bilo treba probatuser posted image user posted image user posted image , lahko kako degustacijo prosimuser posted image user posted image

zdej grem še pa jst ajat....nočko in lepe sanje, pa angelčki vas naj čuvajo

Neposredna povezava do sporočila: 539
4.3.2009 10:19:51   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. srčki aprilčic 2009
     2. aprilski srčki 2009 (I)
           3. mali kričači aprilčic 2009
    4. vrageci aprilčic 2009
    5. aprilski lumpiji 2009
      6. aprilski cukerčki 2009
         7. aprilski nagajivčki 2009
      8. zakladi aprilk 2009 (I)
        9. aprilski sončki 2009 (I)
                             10. aprilski princi in princeske 2009 (II)
                  11. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
               12. metuljčki aprilčic 2009 (III))
     13. aprilski medeki 2009
               14. navihanci aprilčic 2009 (III)
      15. aprilski nagajači 2009
       16. aprilski cvetki 2009 (I)
      17. aprilski svedrčki 2009
                       18. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
                             19. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)
      20. aprilske bunkice 2009
    21. aprilski pocrtki 2009
                        22. aprilske zvončice in zvončki 2009
          23. aprilski čmrleki 2009 (III)
          24. pomladno aprilski čmrleki
                        25. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
                    26. pikice in pikci aprilčic 20I09
(I)
                      27. bejbike in bejbiji aprilčic 2009
(I)
      28. aprilski škratki 2009
(I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.3.2009 10:31:19   
detelja
mene  pa zanima, če se mi bodo po porodu zravnali lasje...sedaj imam kodraste...mi je frizerka rekla, da ima eno stranko, ki je pred nosečnostjo imela ful kodraste lase po porodu pa čist ravne, kot da bi si jih likala...user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
4.3.2009 10:35:55   
*Junona*
A res? A to je tudi možno?

Js imam pa full ravne in bi imela kodraste.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.3.2009 10:37:07   
*Junona*
Nič, grem se učkat, se vam pol javim.
Danes grema z dragim še na CSD in morem še papirje uredit.

Papa aprilčice, lep dan vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.3.2009 10:55:39   
malcekvita
ojla souser posted image  moje! matr ste face, sam še o user posted image  se govori v tretjem delu user posted image . sej jst moram priznat, da bi mi full pasalo sam si ne upam zarad tega otrdevanja trebuha. pa še zmeri imam občasno bolečine kot pri menstruaciji. sej zato pa tko živo sanjam user posted image  in zjutraj ko vstanem, se počutim kokr da bi res to počela user posted image .
meni se je danes uradno začela porodniška. skoraj vse sem že polikala in pripravila za user posted image , samo še par malenkosti mi ostane, to je glih za ene pol urce dela.
lepo se imejte in ja junona tud jst se bom potrudila izpolnjevat dnevno normo.user posted image
ala čauči

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.3.2009 11:03:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ojla souser posted image  moje! matr ste face, sam še o user posted image  se govori v tretjem delu user posted image . sej jst moram priznat, da bi mi full pasalo sam si ne upam zarad tega otrdevanja trebuha. pa še zmeri imam občasno bolečine kot pri menstruaciji. sej zato pa tko živo sanjam user posted image  in zjutraj ko vstanem, se počutim kokr da bi res to počela user posted image .
meni se je danes uradno začela porodniška. skoraj vse sem že polikala in pripravila za user posted image , samo še par malenkosti mi ostane, to je glih za ene pol urce dela.
lepo se imejte in ja junona tud jst se bom potrudila izpolnjevat dnevno normo.user posted image
ala čauči

oooo super si že priveslala do porodniškeuser posted image user posted image  eh zdaj že lahko user posted image  saj če je tam spodaj vse ok se itak ne bo nič zgodilo, če pa ni se pa bo itak prej ali slej...glede user posted image samo pišemo v III. delu...IV pa bo prazen, ker bomo izvajale user posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.3.2009 11:05:02   
hektorina
Pozdravljene aprilčice!
Sem decemberka 2008, torej sem ponosna mamica tri mesečnega fantka Aljaža. Včeraj sem dala v svoj album njegove sličice in vaša Simonaa je napisala komentar o tem kako je sladek. Seveda se ji LEPO ZAHVALJUJEM! Vsem vam pa sladke zadnje dni user posted image ! In zdrave pa srečneuser posted image !
Lep pozdrav!!!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.3.2009 11:27:39   
simonaa
če je pa res lepotec, ni kaj, mu je treba priznat :-)

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 547
4.3.2009 11:44:56   
janja*
Junona z mojim ni nič bo treba res poiskat kakšnega dobrega pomočnika?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.3.2009 12:18:09   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: junona

Dobro jutro.

Vidim, da ste me pogrešale. Kako lepo.

Sem malo dlje spala, ker sem se zvečer še učila. Pridna js, kajne?

Me veseli, da ste že toliko napisale, taprave ste.

Zdej vas grem pa mal pokomentirat, nasmejale ste me že ko sem vas brala.

Aha, ena je spraševala kako to izgleda... nič hlačk, čisto nag si tam. Te vpraša li hočeš črtico ali čist (js rečem kar tadrugo ). Ko mi po riti odstranjuje se sedaj v nosečnosti obrnem na bok in me od strani. Prej pa sem šla na vse 4. Hitro je konec in res je fajn. Še moj dragi opazi razliko, so dlačie mehkejše in ga ne pika ko mi jo lupčka. Joj, sem poredna. Skratka, priporočam, sploh za poleti. Ampak začnite prej hodit, da doseže svoj učinek. Joj, sem zatežil

user posted image user posted image user posted image Ja, moj ima tud rajši, da ga nič ne pika. Je ravno včeraj hotel malo user posted image , pa sem v postelji zaspala, ko sem ga čakala.user posted image

April, Nmag javita se kaj, da vidimo, da sta še v 2 v 1.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.3.2009 12:23:17   
Nea_teja_
Ja pa o Sobri tudi ni ne duha ne sluha

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?