|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 22:00:58   
*Junona*
Lepo spi, pobožaj bušija in seveda tvojega user posted image . user posted image

Nočko.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
18.3.2009 22:02:36   
brigita23
porodniška-sem danes dobila odločbo iz CSD porodniško pričnem z 31.3.09, bolniško pa imam podaljšano do 28.03....mislim ej, tak da moram zdej za una dva dni vzeti dopustuser posted image user posted image user posted image

Pa sam bruto znesek piše...neto pa nikjer?

Junona- ko si me spraševala za zavarovanje otroka....no se mi zdi da si me, če pa nisi bila ti pa sorryuser posted image user posted image user posted image user posted image ...u glavnem ko se otrok rodi je treba samo rojstni list poslati na firmo. Po komer pač hočeš da je otrok zavarovan. Vlogo za enkratno pomoč ob rojstvu novorojenčka pa imaš na internetu, če ti jo niso dali na CSD. Ti vrjetno spadaš pod Žalec, pejt na njihovo spletno stran tam najdeš obrazec, ga izpolniš in po porodu pošlješ ali neseš na občino.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
18.3.2009 22:04:45   
brigita23
grem jst tudi itak že komaj gledam, moja brcika me še budriuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no lepe sanje drage nosečke, pa se zjutraj tipkamo.

papa

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 4153
19.3.2009 6:27:33   
tinaaja
jutro ...

evo, se en dan je minil v varnem maminem zavetju male pike user posted image al niti ne vec tok male pike user posted image

Brigita ... tukaj si lahko izracunas neto: http://www.racunovodja.com/izracuni/place2009/opa.asp

Vec kasneje ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 4154
19.3.2009 6:41:20   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Majčka - Nobena mi ni odgovorila, kako je z napisom na tisti majčki za očke. A se lahko napišejo šumniki in sičniki? Pri meni se ne glede na pisavo, ki jo izberem, ne izpišejo. Hvala stokrat!

Sičnike in šumnike ti napišejo, sicer je pa tudi opozorilo zraven!

Tinaaja danes si pa ti spet zgodnja. Sem včeraj gledala spet uno spletno stran, ko si naročila nahrbtnik in moram rečt, da mi je kar žal, da nisem tud jaz naročila ene previjalne torbe za na vozeka, ki mi je padla v oči. Torej, če boš še kaj naročala, se toplo priporočam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
19.3.2009 6:45:42   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
19.3.2009 6:47:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barveuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se še kateri to dogaja???

ja, tudi meni...sem rekla v torek gin. pa je rekla, da je to čist normalno za ta čas...da se pač proti koncu izcedek poveča...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4157
19.3.2009 7:00:19   
detelja
dobro jutro...kako ste kaj? ste dobro spale? jaz sem to noč spet ful slabo spala...sam uro sem gledala...smo šli nekje ob pol 2 spat pa sem bila ob5 auf...sam sem se potem do 6.15 trudila, dremat...zunaj pa je spet nek turoben dan...upam, da bo pozneje mal sonček posijal...in kaj lepega boste danes počele? jaz grem k tašči in tastu na kosilouser posted image user posted image

aja, imate tudi ve z nosom probleme? enkrat je čist suh in peče...drugič kar teče in teče iz njega...tretjiič pa mal kri curlja...vem, da je to za nosečnost normalno sam mi pa gre na živce...user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
19.3.2009 7:17:25   
janja*
Dobro jutro souser posted image !

Detelja vidim,da imamo kar podobne težave.Mene je to noč tako zvijalo,da sem mislila,da bo pa res trebe jit.Imela sem krče v spodnjem delu trebuha in vse me je bolelo.In to je trajalo vse do 4.00,potem pa se je umirilo.Nisem več pametna kaj je to.Ah,samo,da je zdaj okej.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
19.3.2009 7:19:42   
janja*
Detelja tudi jaz imam probleme z nosom.Kar naprej imam polnega,ampak to samo ponoči.Ni kej tečke user posted image smo, bi rekli sitni desci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
19.3.2009 7:26:15   
janja*
user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
19.3.2009 7:26:30   
tinaaja
Detelja, parx na dan si naspricaj sterimar v nos. da se sluznica navlazi, ocisti,.. Pomaga user posted image

Pat - jaz bi ze kaj narocila, ampak nimajo zdaj kaj dost na zalogi. Bi pa takoj imela kaj iz ta nove kolekcije, ki je sploh se nimajo tu (ZanyZinnias user posted image ).. So hude a ne user posted image Tud v zivo so super user posted image

Izcedek - jaz sem ocitno fasala uno vnetje po AB.. me kar nekaj srbi, komaj cakam pregled ju3, da mi da verjetno canesten, da pocajtam tole sranje preden gremo rodit.

Janja ... user posted image jah rodit bo treba user posted image Ampak verjamem, da je mucno tkole - mal ja, mal ne, mal ... Al naj ornk zastarta al pa da mir a ne ...

Ufff jaaa, sem se spomnila, da si moram skuhat malinov caj user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
19.3.2009 7:37:39   
detelja
ma jaz imam zjutraj in zvečer vse zaštopano v nosu...pol teče...pol kri teče...user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
19.3.2009 7:46:50   
štorkljica
Dobro jutro!

Kak ste spale...jaz kot polhekuser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RRuser posted image

Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
19.3.2009 7:51:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene sonosečke!

Sem si rekla, da danes pa moram do računalnika, da poročam, ker že tako ali tako se bolj malo oglašam in se moram zato danes bolj potruditi.

Naj še povem, da sem imela prejšnji teden čast spoznati tri najbolj zgovorne aprilčice s tega foruma; verjetno ni treba posebej pisat, katere so, ker se ve. Skratka samo luštne, fajn punce!!! Upam, da se še kaj vidimo.

Danes sem imela torej pregled; izvedela pa sem naslednje, da imam zmehčan maternični vrat in da glavica močno pritiska nanj in da moram strogo počivat, če še ne želim rodit.
Ker gre teža še kar gor moram jutri v laboratorij pit tisto cukrano vodo, pa še urin moram dat, ker so mi začele noge zatekat, čeprav pritisk imam pa nizek. To je bilo pa tudi vse. Vprašal me je še, če dovolj pogosto čutim otroka, kar ga pa, saj je cel dan precej aktiven, sem pa v 37. tednu.

Če bodo izvidi jutri vredu, imam naslednji pregled 2. aprila. Aja, pa ctg-ja mi ni delal, ker še baje ni potrebe. Zgleda, da imam vsak G svoj sistem.

Jutri imam še zadnjič mš, potem pa nameravam počivat, saj bi rada rodila aprila.
Sonček – sem si zabeležila tvojo tel., tako da ko bo, bom kar obema sporočila, hvala!

Vsem en lep pozdrav, pa pazite nase in svoje otročičke!

Diti

Ditiiiii, pozdravljena.user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se javila.user posted image
Zdaj pa še malo počivaj, potem pa v Rim.
Joj, bom vesela, ko bom dobila tvoje sporočilo.user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj, fajn rihtaj v laboratoriju in sporoči nam, kako si uredila.user posted image

Js tudi upam, da se kmalu vidimo, si fajn punca.user posted image user posted image user posted image

OOOOOO DITI se je javila....hallo bejba. Ti se nam pa res poredko oglašaš. Ja tudi jst  ti bom rekla isto kot je že Junonca napisala, počivaj pa bušija božaj....morda pa zdržiš do aprila. Se  pa še definitivno vidimo pred ali po Rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja ali pa morda v Rimu, nikoli ne vešuser posted image .

Si tudi ti taka fajn čvekica, tak da naslednjič jst častim kavouser posted image user posted image user posted image

Pol pa še js.user posted image user posted image user posted image Bo treba še it na pijačko, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da še jaz svoj piskerček prislonim,da ne pozabmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
19.3.2009 7:51:30   
sonček85
Jutro!!!!

Junona še 1x bravo za pregled,naslednji je pa na  1.4user posted image user posted image
A tko sta se vidva potepalauser posted image user posted image pa še v meku sta bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si dobrega jedla?
Ja za CSD pa res ne morem verjet ,da je bila tko prijaznauser posted image user posted image

No jaz sem pa včeraj dobila majčko in ker me ni bilo doma ,sva urejala na CSD jo grem iskat zdle k se odpre ob 8.00 poštauser posted image user posted image user posted image user posted image
brigita:mi bomo posteljnino oblekli-oz.jo bo ati k bom rodila,sem mu že vse pokazala kje ima ,da bo vedu.Če pa kaj ne bo ok bom pa popravila k pridem,saj veš deciuser posted image user posted image user posted image
Ja brigita tko je bilo pri meni.Bolniško imam do 20.3,s porodniško pa začnem 27.3 tko da moram za 4 dni vzet dopust.A se ne sekiram ,saj mi ga še vseeno ostane 19 novega, k pridem pa nazaj ,pa ne grem takoj 27.3 ampak kasneje da še kosristim nekaj dopusta(okoli 15.4 ) grem pol delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ne vem ,kaj niso mogli  izračunat kdaj približno začnemo S Por. IN  BI DALI do takrat ne pa da moraš pol met prvo B,polD pa pol Por.user posted image
junona.za denar od občine greš na občino ,lahko gre tudi tvojuser posted image 190e ni malouser posted image

detelja.joj hvala res za tko dober zajtrk,le kdo nam bo  jih pol delal k greš ti v Rim.Jaz skrbim za seznamčke,ti za pomočnike in zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja z nosom imam tudi sama probleme,ponoči diham k konj
Pri nas pa že sije tko lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
19.3.2009 7:51:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobro jutro!

Kak ste spale...jaz kot polhekuser posted image user posted image user posted image jaz ful malo pa ful slabo...

Grem zdaj z mojim na kavo, pol še malo v merkator skočim, potem pa domov pa na RRuser posted image

Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale? jaz je nisem pa mislim, da je niti ne bom...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
19.3.2009 7:53:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Danes si nameravam blazino za dojenje kupit, a ste jo že nabavile? Koliko ste dale?
  jaz sem jo dobila je  pa od ODEJEuser posted image user posted image super je ni mehka

Joj kako tle neki kr vrtajo pa razbijajo pa nevem kaj vse ,moj pa spi k je z nočne,saj se ne bo mogu naspatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
19.3.2009 7:53:46   
janja*
Janja ... user posted image jah rodit bo treba user posted image Ampak verjamem, da je mucno tkole - mal ja, mal ne, mal ... Al naj ornk zastarta al pa da mir a ne ...

Tinaaja res tole ni prijetno ali me naj orenk zagrabi ali pa nič.Saj zdaj pa res ni veliko še 11 dni.Jupi.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
19.3.2009 7:55:01   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutro!!!!

Junona še 1x bravo za pregled,naslednji je pa na  1.4user posted image user posted image
A tko sta se vidva potepalauser posted image user posted image pa še v meku sta bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si dobrega jedla?
Ja za CSD pa res ne morem verjet ,da je bila tko prijaznauser posted image user posted image

No jaz sem pa včeraj dobila majčko in ker me ni bilo doma ,sva urejala na CSD jo grem iskat zdle k se odpre ob 8.00 poštauser posted image user posted image user posted image user posted image
brigita:mi bomo posteljnino oblekli-oz.jo bo ati k bom rodila,sem mu že vse pokazala kje ima ,da bo vedu.Če pa kaj ne bo ok bom pa popravila k pridem,saj veš deciuser posted image user posted image user posted image
Ja brigita tko je bilo pri meni.Bolniško imam do 20.3,s porodniško pa začnem 27.3 tko da moram za 4 dni vzet dopust.A se ne sekiram ,saj mi ga še vseeno ostane 19 novega, k pridem pa nazaj ,pa ne grem takoj 27.3 ampak kasneje da še kosristim nekaj dopusta(okoli 15.4 ) grem pol delatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ne vem ,kaj niso mogli  izračunat kdaj približno začnemo S Por. IN  BI DALI do takrat ne pa da moraš pol met prvo B,polD pa pol Por.user posted image
junona.za denar od občine greš na občino ,lahko gre tudi tvojuser posted image 190e ni malouser posted image

detelja.joj hvala res za tko dober zajtrk,le kdo nam bo  jih pol delal k greš ti v Rim.Jaz skrbim za seznamčke,ti za pomočnike in zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image Ja z nosom imam tudi sama probleme,ponoči diham k konj
Pri nas pa že sije tko lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko bom šla jaz v rim se boste pa pač mal postle za poroduser posted image user posted image user posted image , da ne bo treba dost klistirja porabituser posted image user posted image user posted image user posted image  pomočniki pa bodo itak počakali na nasuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
19.3.2009 7:56:34   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Tinaaja res tole ni prijetno ali me naj orenk zagrabi ali pa nič.Saj zdaj pa res ni veliko še 11 dni.Jupi.user posted image

janja nehi težituser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vidiš, da sve še sami v "Klub 1 cm!"...če boš ti odšla bodo pa še mene poslali za tabo in pol bom huda nate, ker si jaz želim na rok rodituser posted image user posted image  imaš še čas...glej mal lepe tipi itd...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
19.3.2009 7:56:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ko bom šla jaz v rim se boste pa pač mal postle za poroduser posted image user posted image user posted image , da ne bo treba dost klistirja porabituser posted image user posted image user posted image user posted image  pomočniki pa bodo itak počakali na nasuser posted image
ja a postit se bomo mogle,ne saj bo že katera poskrbela za to,pomoćniki bojo pa itak padal,še teb bomo kakekga poslalel preko smsuser posted image user posted image user posted image user posted image

tko grem zdaj se uredit pa po majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
19.3.2009 8:01:27   
sonček85
junona.a si našla za meneuser posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
19.3.2009 8:26:16   
Nalini
Dobro jutro ....

vremje je spet  za user posted image user posted image user posted image  ...
mogoče bi pa šla kar rodit,.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja*
.Mene je to noč tako zvijalo,da sem mislila,da bo pa res trebe jit.Imela sem krče v spodnjem delu trebuha in vse me je bolelo.In to je trajalo vse do 4.00,potem pa se je umirilo.Nisem več pametna kaj je to.Ah,samo,da je zdaj okej.

enako .... tudi mene nekdo zafrkava .... user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
19.3.2009 8:27:44   
aljab
Jutro še od mene po dolgem času.
Ste malo preveč zgovorne zame, tako da sploh ne utegnem sledit. ....
Počasi tud jaz prihajam v zadnjo tečno fazo. Spanje se je drastično poslabšalo, nos isto (ampak krivim lesko, ki cveti). No danes ponoči sem pa mela mal vaje. Se je ta prva ful drla in jo je blo treba mirit, pa sem potem nadaljevala sede s krči v spodnjem delu trebuha. No pa se vsaj nekaj dogaja, ker drugače imam spet občutek kot da bom večno noseča.

Vsem novim mamicam čestitke!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?