|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
15.3.2009 9:08:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grem pa papat, sem že lačna.user posted image user posted image user posted image

DOBER TEK

jst si grem pa glavo prat, greva pol na eno kosilo za rd...

PAPA

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.3.2009 9:08:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTGuser posted image

Lahko da ti po naredla še UZ, ker si ji zadnjič javila, da te boli in dol tišči. Če ne pa jo prosi.

Ja sej bom....mislim sej vem, da ni panike in da se otrok lahko tudi tik pred porodom obrneuser posted image , sam bi vseen rada vedla....me skrbi za mojo pikico najbolj na svetu...., se mi zdi da če kakšne dve ure ne pobrca, da sem čist "ADIJO"user posted image
no kaj čemo...to smo pa mamiceuser posted image

Js sem ista. Pride včasih kak bolj miren dan in že rukam bušija, da bi se bebi zbudil.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.3.2009 9:08:36   
*Junona*

Zdej grem pa papat, sem že lačna.user posted image user posted image user posted image

DOBER TEK

jst si grem pa glavo prat, greva pol na eno kosilo za rd...

PAPA

Hvala.user posted image user posted image user posted image
Uživajta.user posted image user posted image user posted image

Papa.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 15.3.2009 9:09:27 >

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.3.2009 9:09:17   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.3.2009 10:34:03   
Nalini
dober dan :) ... za tiste, ki ste pravkar vstale jutro user posted image

mi smo danes spali do osmihuser posted image ,.... domače naloge nismo delali user posted image user posted image user posted image user posted image ,.... potem smo pohrustali ogromen zajtrkuser posted image user posted image user posted image (je mami bila pridna in šla po sveže žemljiceuser posted image ,.... njam, njam .... kak je bilo dobro),.... zdaj sva pa prišla iz sprehoda (sva naredila k r en velik krog,.... ja, če pa moram migat user posted image ) ..... vam povem, da kar paše to miganje  - sem kar prerojena, ker lahko več hodim, sedim, itd ..... in se počutim kot sončekuser posted image ...

ponoči smo imeli spet otrdevanje - enkrat je bilo kar hudo,.... ful me je bolelo,.. se mi je zdelo, da jaz takih popadkov ne bom preživela (čeprav mislim, da so še ti hujši user posted image  .... je pa bilo podobno ful huuuuuuuuuuuuuudemu menstruacijskemu krčuuser posted image ....in je trajalo nekje dobro minutu ....... potem sem zaspala nazaj in do zdaj je spet vse v mejah normaleuser posted image user posted image user posted image user posted image )

danes bomo pa za kosilo jedli,.... govejo juho, govedino in krompir, solato .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan,.... čeprav ni sončka

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.3.2009 10:42:02   
Nalini
meni se pa zdaj ful lušta ......

user posted image

mislim, da bom nekogauser posted image  poslala po jagodni kompot user posted image user posted image user posted image  ...

hehe ... sem že našla kandidata user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.3.2009 10:53:09   
tinaaja
Nase kosilo bo pa...

user posted image

pecena raca z mlinci in rdecim zeljem ... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.3.2009 10:57:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dober dan :) ... za tiste, ki ste pravkar vstale jutro user posted image

mi smo danes spali do osmihuser posted image ,.... domače naloge nismo delali user posted image user posted image user posted image user posted image ,.... potem smo pohrustali ogromen zajtrkuser posted image user posted image user posted image (je mami bila pridna in šla po sveže žemljiceuser posted image ,.... njam, njam .... kak je bilo dobro),.... zdaj sva pa prišla iz sprehoda (sva naredila k r en velik krog,.... ja, če pa moram migat user posted image ) ..... vam povem, da kar paše to miganje  - sem kar prerojena, ker lahko več hodim, sedim, itd ..... in se počutim kot sončekuser posted image ... komaj si čakala, da ti gin. odobri user posted image  zdaj pa se kar naprej neki izumikašuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa mojemu vsak dan pravim, da naj kar odšteva dneve do petkauser posted image user posted image user posted image  upam, da me škrat mali ne zafrkneuser posted image user posted image user posted image

ponoči smo imeli spet otrdevanje - enkrat je bilo kar hudo,.... ful me je bolelo,.. se mi je zdelo, da jaz takih popadkov ne bom preživela (čeprav mislim, da so še ti hujši user posted image  .... je pa bilo podobno ful huuuuuuuuuuuuuudemu menstruacijskemu krčuuser posted image ....in je trajalo nekje dobro minutu ....... potem sem zaspala nazaj in do zdaj je spet vse v mejah normaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ) ja, to otrdevanje ko boli je pa res hudo...meni vse prijateljice pravijo, da jih popadki niso tako boleli kot tisti pritisk, ko imaš občutek, da ti bo celo frčafelo raztrgalo...čez čas bomo same najbolj vedele povedat kaj boli in kaj ne, a ne?

danes bomo pa za kosilo jedli,.... govejo juho, govedino in krompir, solato .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a lahko prideva z bebijem na kosilo????

lep dan,.... čeprav ni sončka

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.3.2009 11:02:07   
Pat74
Dobrodošla tinaajauser posted image !

Mi bomo pa danes mel za kosilo: juhco, zelenjavno-mesno lazanjo, zeleno solato in še sladoled za povrh. Bi pa meni tiste jagode s smetano tudi zelo pasale - saj na trgu jih že imajo, samo se mizdi, da so najbrž še bolj vodene.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.3.2009 11:02:43   
janja*
Punčice moje dober dan!
Še vedno v enem kosu.Počutje odlično,bolečin nobenih in tudi trebuh mi manj otrdeva.
Junonca verjetno imaš ti kar prav,da bom še čakala kakih 14 dni.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.3.2009 11:04:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punčice moje dober dan!
Še vedno v enem kosu.Počutje odlično,bolečin nobenih in tudi trebuh mi manj otrdeva.
Junonca verjetno imaš ti kar prav,da bom še čakala kakih 14 dni.

user posted image user posted image user posted image  zdaj še sam dragega moraš prepričat, da te malo pocarta (user posted image ) pa še par pomočnikov ti pošljemo pol pa boš šla čez rokuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.3.2009 11:05:22   
janja*
Detelja,sonček,junonca in ostale ste poskrbele za mojo pozitivno energijo.Zdaj jo imam toliko,da jo vam lahko malo pošljem.Preživite lepo nedeljo in se tipkamo kasneje ali pa jutri zjutraj.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.3.2009 11:06:45   
detelja
ker je tak čuden dan sem vam priskrbela par žrebcev, da ne bo cel dan tak turobenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.3.2009 11:07:33   
janja*
Detelja zuser posted image ne bo nič,ker kar on reče to drži.Ah saj se navadiš.
Če ti kaj pomeni je dvojček po horoskopu.Bo že on vidu kaj bo pol,ko rodim........

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.3.2009 11:08:51   
detelja
ker je tak čuden dan sem vam priskrbela par žrebcev, da ne bo cel dan tak turobenuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.3.2009 11:08:59   
janja*
 Detelja pri nas pa je tak lep sonček,da komaj čakam,da grem malo na luft.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.3.2009 11:09:41   
detelja

Detelja zuser posted image ne bo nič,ker kar on reče to drži.Ah saj se navadiš.
Če ti kaj pomeni je dvojček po horoskopu.Bo že on vidu kaj bo pol,ko rodim........

no, če pa tebi kaj pove sem jaz ribici moj pa škorpijon...ampak čeprav je ful strupen, jaz pa ful nežna...ima moja beseda tudi težouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.3.2009 11:10:11   
janja*
Detelja pa hvala za pomočnike,mogoče se s prvim kaj zmenim.user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.3.2009 11:12:05   
janja*
Detelja tako se govori.Jaz bi si želela imet ribici.Če rodim do 20.03.2009 bo ribica.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.3.2009 11:12:08   
detelja

Detelja pa hvala za pomočnike,mogoče se s prvim kaj zmenim.user posted image user posted image

ja, to pa sama izberi, kateri je po tvojem okusuuser posted image user posted image user posted image user posted image  dragemu pa vseeno povej kaj bi rada..mogoče bo mu čez čas že tečno vsak dan isto pesem poslušat pa bo rekel, daj pridi, da ne boš tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.3.2009 11:13:37   
detelja

Detelja tako se govori.Jaz bi si želela imet ribici.Če rodim do 20.03.2009 bo ribica.

sam veš smo ful občutljive, ranljive...ja, mi pa bomo imeli verjetno ovna...tako, ati je po sebi ful trmast, otrok bo trmast...ja, mamici pa tudi ne preostane drugo kot da kdaj kako trmo zaigrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.3.2009 11:14:21   
janja*
Detelja sem se naveličala o tem govorit,važno je,da se počutim odlično in,da me nič ne boli.Sem kar skromna.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.3.2009 11:15:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nase kosilo bo pa...

user posted image

pecena raca z mlinci in rdecim zeljem ... user posted image

Mmmmm....js mam to ful rada.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.3.2009 11:16:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobrodošla tinaajauser posted image !

Mi bomo pa danes mel za kosilo: juhco, zelenjavno-mesno lazanjo, zeleno solato in še sladoled za povrh. Bi pa meni tiste jagode s smetano tudi zelo pasale - saj na trgu jih že imajo, samo se mizdi, da so najbrž še bolj vodene.

Mmmmm, to imam tudi rada.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
15.3.2009 11:17:06   
*Junona*
Nalini, nekaj podobnega bomo imeli tudi mi za kosilo. Zraven bo še pečenka, keompirjevi svaljki, motovilc, krompirjeva solata in kremšnite za sladico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?