|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
15.3.2009 8:42:07   
*Junona*
Mene so pa danes ponoči tako kolki boleli... in to oba naenkrat. Ponavadi me samo tisti, na katerem ležim, danes pa oba. Vas tudi kaj bolijo?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.3.2009 8:43:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ja, v treh dneh :)

Super, da tako hitro dostavijo.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.3.2009 8:43:22   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image A se moram posebej kaj predstavit user posted image

Detelja, iz tvoje siroke ponudbe sem izbrala banano in jogurt. user posted image pa seveda kavicooooo user posted image

Soncek klice juhuhu

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.3.2009 8:43:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro vsem!

Upam, da ste dobro spale. Pa čim prej pojdite še malo ven, ker bo popoldan že dež. Jest se ravno odpravljam k zajtrku, da me pri maši ne zvije od slabosti.

A je dež napovedan?user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.3.2009 8:44:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

čer...

vidim,da vam dogaja user posted image user posted image user posted image

no sama res nimam veliko časa za RR

dolžna sem vam še poročilo od zadnjega pregleda..bilo je vse ok..user posted image je težek 2400g..pa Mv imam že precej zmehčan..tko,da moram kao 3 tedne strogo počivat...kar je pa ob moji enoletnici zelo težko...
naslednji pregled pa imam 23.3.

nočko

obljubim,da se še kaj oglasim

Bravo za pregled.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še 3 tedne počitka, potem pa bo ko bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.3.2009 8:44:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro vsem!

Upam, da ste dobro spale. Pa čim prej pojdite še malo ven, ker bo popoldan že dež. Jest se ravno odpravljam k zajtrku, da me pri maši ne zvije od slabosti.

jutro..oooo si ti pridna...jaz že pri maši nisem bila sigurno par let...edino to ko grem ko so kaki krsti ali poroke...jaz sme ful slabo spala...moj je tako smrčal, pa v buščiju je bilo tako živahnouser posted image user posted image  zdaj pa čakam, da pride tast na kavico..je tudi šel k maši in upam, da se čimprej spoka domov user posted image user posted image user posted image  in, da mi ne dvigne pritiskauser posted image user posted image user posted image

Ne smeš premočne skuhat, ker če ne bo full buden.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.3.2009 8:45:37   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.3.2009 8:47:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image A se moram posebej kaj predstavit user posted image

Detelja, iz tvoje siroke ponudbe sem izbrala banano in jogurt. user posted image pa seveda kavicooooo user posted image

Soncek klice juhuhu

A veš, da si mi znana, zdej ko vidim tvoj nick? Sem te zgleda že prej kje brala.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.3.2009 8:49:21   
*Junona*
Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes?user posted image

Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala.user posted image

Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat.

Sonček, dost stiskanja.user posted image Imaš delo - seznamčke za uredit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.3.2009 8:51:10   
brigita23
jutro punce

kako ste?
jst sem imela danes kr mučno noč, me je zpoet spodaj tako tiščalo, da sem bila 100%, da so popadki in da bom rodila.....mali pa je tako brcal, da sem mislila, da mi bo kaj ven poriniluser posted image .
Sem dobla občutek, da se mi je obrnil nazaj, saj sem včeraj kolcanje čutila čisto drugjeuser posted image  Upam da ne....sicer pa imam tako jutri pregled in bomo videli na čem smo.

Detelja-hvala za obilen zajtrk, jst ravno jem marmelado pa puter, pa BK kapučino zraven....mmmmm

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.3.2009 8:55:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček, dost stiskanja.user posted image Imaš delo - seznamčke za uredit.user posted image user posted image user posted image

junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišemuser posted image user posted image
pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te srečauser posted image .
A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še user posted image si včeraj pa lahk da maš muskofiberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.3.2009 8:55:11   
mišk
Kolki: Tudi mene velikokrat ponoči ful bolijo!user posted image  Pol se pa obračam po postelji in iščem položaj, pa še rjuho pod kolki čist nagubam, pa mam zjutri zaležanine in neprekrvavljene noge in sem čist kaput...user posted image  Včasih bi najraj fliknla rjuho stran, da se ne bi tolk gubalo pod mano!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.3.2009 8:57:22   
brigita23
sem dobla ful neko alergijo po obrazuuser posted image user posted image user posted image ....tako rdečico, pa pojma nimam kaj je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.3.2009 8:58:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jutro punce

kako ste?
jst sem imela danes kr mučno noč, me je zpoet spodaj tako tiščalo, da sem bila 100%, da so popadki in da bom rodila.....mali pa je tako brcal, da sem mislila, da mi bo kaj ven poriniluser posted image .
Sem dobla občutek, da se mi je obrnil nazaj, saj sem včeraj kolcanje čutila čisto drugjeuser posted image  Upam da ne....sicer pa imam tako jutri pregled in bomo videli na čem smo.

Detelja-hvala za obilen zajtrk, jst ravno jem marmelado pa puter, pa BK kapučino zraven....mmmmm

Ojoj, boga.user posted image Upam, da je sedaj ok.
Se je pa meni včeraj user posted image tudi tako premetaval po bušiju, da me je kar strah, da ni spet na ritki. Upam, da ne.

Js tudi grem na zajtrk, si mi lušte naredila.user posted image Dober tek ti želim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.3.2009 9:01:15   
brigita23
a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTGuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
15.3.2009 9:01:40   
*Junona*

junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišemuser posted image user posted image
pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te srečauser posted image .
A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še user posted image si včeraj pa lahk da maš muskofiberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej mu, da itak, da ga pogrešam.user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bit huda.user posted image user posted image user posted image
Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. user posted image user posted image user posted image

A misliš, da je user posted image krivo, da me kolki bolijo? Če je to od tega, rajš trpim, da me bolijo, slončkanju se je težk odpovedat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
15.3.2009 9:02:16   
brigita23
kak so luškani tile naši aprilski krofki....komaj čakam da bo seznam polnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
15.3.2009 9:02:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Kolki: Tudi mene velikokrat ponoči ful bolijo!user posted image  Pol se pa obračam po postelji in iščem položaj, pa še rjuho pod kolki čist nagubam, pa mam zjutri zaležanine in neprekrvavljene noge in sem čist kaput...user posted image  Včasih bi najraj fliknla rjuho stran, da se ne bi tolk gubalo pod mano!

Js sem tut včasih ponoč sama na sebe jezna, ker se ne morem naštimat. Se tak kobacam sem in tja, da se še moj zbudi.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.3.2009 9:02:51   
*Junona*

kak so luškani tile naši aprilski krofki....komaj čakam da bo seznam polnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js tudi!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.3.2009 9:04:08   
*Junona*

a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTGuser posted image

Lahko da ti po naredla še UZ, ker si ji zadnjič javila, da te boli in dol tišči. Če ne pa jo prosi.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.3.2009 9:04:23   
brigita23

Povej mu, da itak, da ga pogrešam.user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bit huda.user posted image user posted image user posted image
Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VEŠ KAK BO ZEJ VESELuser posted image user posted image user posted image  HVALAuser posted image

A misliš, da je user posted image krivo, da me kolki bolijo? Če je to od tega, rajš trpim, da me bolijo, slončkanju se je težk odpovedat.user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MAŠ PA TUDI PRAV...user posted image user posted image user posted image , boljš kolke menjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
15.3.2009 9:04:37   
*Junona*

sem dobla ful neko alergijo po obrazuuser posted image user posted image user posted image ....tako rdečico, pa pojma nimam kaj je touser posted image

A res? A pikice al kr take fleke? Si kaj takega pojedla?

Neposredna povezava do sporočila: 3222
15.3.2009 9:05:08   
*Junona*

Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VEŠ KAK BO ZEJ VESELuser posted image user posted image user posted image  HVALAuser posted image

TO MAŠ PA TUDI PRAV...user posted image user posted image user posted image , boljš kolke menjatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
15.3.2009 9:06:48   
*Junona*
Zdej grem pa papat, sem že lačna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
15.3.2009 9:07:14   
brigita23

Lahko da ti po naredla še UZ, ker si ji zadnjič javila, da te boli in dol tišči. Če ne pa jo prosi.

Ja sej bom....mislim sej vem, da ni panike in da se otrok lahko tudi tik pred porodom obrneuser posted image , sam bi vseen rada vedla....me skrbi za mojo pikico najbolj na svetu...., se mi zdi da če kakšne dve ure ne pobrca, da sem čist "ADIJO"user posted image
no kaj čemo...to smo pa mamiceuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?