Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:42:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Mene so pa danes ponoči tako kolki boleli... in to oba naenkrat. Ponavadi me samo tisti, na katerem ležim, danes pa oba. Vas tudi kaj bolijo?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:43:16
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Ja, v treh dneh :) Super, da tako hitro dostavijo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:43:22
|
|
|
|
tinaaja
|
Hvala, hvala A se moram posebej kaj predstavit Detelja, iz tvoje siroke ponudbe sem izbrala banano in jogurt. pa seveda kavicooooo Soncek klice juhuhu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:43:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Dobro jutro vsem! Upam, da ste dobro spale. Pa čim prej pojdite še malo ven, ker bo popoldan že dež. Jest se ravno odpravljam k zajtrku, da me pri maši ne zvije od slabosti. A je dež napovedan?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:44:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer... vidim,da vam dogaja no sama res nimam veliko časa za RR dolžna sem vam še poročilo od zadnjega pregleda..bilo je vse ok.. je težek 2400g..pa Mv imam že precej zmehčan..tko,da moram kao 3 tedne strogo počivat...kar je pa ob moji enoletnici zelo težko... naslednji pregled pa imam 23.3. nočko obljubim,da se še kaj oglasim Bravo za pregled. Zdaj pa še 3 tedne počitka, potem pa bo ko bo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:44:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Dobro jutro vsem! Upam, da ste dobro spale. Pa čim prej pojdite še malo ven, ker bo popoldan že dež. Jest se ravno odpravljam k zajtrku, da me pri maši ne zvije od slabosti. jutro..oooo si ti pridna...jaz že pri maši nisem bila sigurno par let...edino to ko grem ko so kaki krsti ali poroke...jaz sme ful slabo spala...moj je tako smrčal, pa v buščiju je bilo tako živahno zdaj pa čakam, da pride tast na kavico..je tudi šel k maši in upam, da se čimprej spoka domov in, da mi ne dvigne pritiska Ne smeš premočne skuhat, ker če ne bo full buden.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:45:37
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:47:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Hvala, hvala A se moram posebej kaj predstavit Detelja, iz tvoje siroke ponudbe sem izbrala banano in jogurt. pa seveda kavicooooo Soncek klice juhuhu A veš, da si mi znana, zdej ko vidim tvoj nick? Sem te zgleda že prej kje brala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:49:21
|
|
|
|
*Junona*
|
Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes? Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala. Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat. Sonček, dost stiskanja. Imaš delo - seznamčke za uredit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:51:10
|
|
|
|
brigita23
|
jutro punce kako ste? jst sem imela danes kr mučno noč, me je zpoet spodaj tako tiščalo, da sem bila 100%, da so popadki in da bom rodila.....mali pa je tako brcal, da sem mislila, da mi bo kaj ven porinil . Sem dobla občutek, da se mi je obrnil nazaj, saj sem včeraj kolcanje čutila čisto drugje Upam da ne....sicer pa imam tako jutri pregled in bomo videli na čem smo. Detelja-hvala za obilen zajtrk, jst ravno jem marmelado pa puter, pa BK kapučino zraven....mmmmm
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:55:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes? Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala. Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat. Sonček, dost stiskanja. Imaš delo - seznamčke za uredit. junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišem pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš? ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te sreča . A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še si včeraj pa lahk da maš muskofiber
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:55:11
|
|
|
|
mišk
|
Kolki: Tudi mene velikokrat ponoči ful bolijo! Pol se pa obračam po postelji in iščem položaj, pa še rjuho pod kolki čist nagubam, pa mam zjutri zaležanine in neprekrvavljene noge in sem čist kaput... Včasih bi najraj fliknla rjuho stran, da se ne bi tolk gubalo pod mano!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:57:22
|
|
|
|
brigita23
|
sem dobla ful neko alergijo po obrazu ....tako rdečico, pa pojma nimam kaj je to
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 8:58:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 jutro punce kako ste? jst sem imela danes kr mučno noč, me je zpoet spodaj tako tiščalo, da sem bila 100%, da so popadki in da bom rodila.....mali pa je tako brcal, da sem mislila, da mi bo kaj ven porinil . Sem dobla občutek, da se mi je obrnil nazaj, saj sem včeraj kolcanje čutila čisto drugje Upam da ne....sicer pa imam tako jutri pregled in bomo videli na čem smo. Detelja-hvala za obilen zajtrk, jst ravno jem marmelado pa puter, pa BK kapučino zraven....mmmmm Ojoj, boga. Upam, da je sedaj ok. Se je pa meni včeraj tudi tako premetaval po bušiju, da me je kar strah, da ni spet na ritki. Upam, da ne. Js tudi grem na zajtrk, si mi lušte naredila. Dober tek ti želim!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:01:15
|
|
|
|
brigita23
|
a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTG
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:01:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes? Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala. Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat. Sonček, dost stiskanja. Imaš delo - seznamčke za uredit. junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišem pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš? ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te sreča . A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še si včeraj pa lahk da maš muskofiber Povej mu, da itak, da ga pogrešam. Ne bit huda. Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. A misliš, da je krivo, da me kolki bolijo? Če je to od tega, rajš trpim, da me bolijo, slončkanju se je težk odpovedat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:02:16
|
|
|
|
brigita23
|
kak so luškani tile naši aprilski krofki....komaj čakam da bo seznam poln
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:02:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Kolki: Tudi mene velikokrat ponoči ful bolijo! Pol se pa obračam po postelji in iščem položaj, pa še rjuho pod kolki čist nagubam, pa mam zjutri zaležanine in neprekrvavljene noge in sem čist kaput... Včasih bi najraj fliknla rjuho stran, da se ne bi tolk gubalo pod mano! Js sem tut včasih ponoč sama na sebe jezna, ker se ne morem naštimat. Se tak kobacam sem in tja, da se še moj zbudi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:02:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kak so luškani tile naši aprilski krofki....komaj čakam da bo seznam poln Js tudi!
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:04:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTG Lahko da ti po naredla še UZ, ker si ji zadnjič javila, da te boli in dol tišči. Če ne pa jo prosi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:04:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes? Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala. Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat. Sonček, dost stiskanja. Imaš delo - seznamčke za uredit. junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišem pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš? ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te sreča . A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še si včeraj pa lahk da maš muskofiber Povej mu, da itak, da ga pogrešam. Ne bit huda. Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. VEŠ KAK BO ZEJ VESEL HVALA A misliš, da je krivo, da me kolki bolijo? Če je to od tega, rajš trpim, da me bolijo, slončkanju se je težk odpovedat. TO MAŠ PA TUDI PRAV... , boljš kolke menjat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:04:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sem dobla ful neko alergijo po obrazu ....tako rdečico, pa pojma nimam kaj je to A res? A pikice al kr take fleke? Si kaj takega pojedla?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:05:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kaj imam samo js izpolnjeno normo za danes? Brigitka, javi se, sem te že včeraj pogrešala. Janja, če boš imels čas nas pridi kaj pogledat. Sonček, dost stiskanja. Imaš delo - seznamčke za uredit. junonca- jst imam ponavadi srečo, da pridem gor ravno ko nobene ni.....pa si pol sama s sabo pišem pravi moj če njega tudi kaj pogrešaš? ....je reku da si tak fajn punca, no pa sej to ti itak vsak pove ko te sreča . A kolki te bolijo?....jah sej veš to je pa zej tisti čas pa še si včeraj pa lahk da maš muskofiber Povej mu, da itak, da ga pogrešam. Ne bit huda. Sta pa tak fajni par vidva, sproščena, za hece. Res. Kr mejta se fullllll rada še naprej. VEŠ KAK BO ZEJ VESEL HVALA A misliš, da je krivo, da me kolki bolijo? Če je to od tega, rajš trpim, da me bolijo, slončkanju se je težk odpovedat. TO MAŠ PA TUDI PRAV... , boljš kolke menjat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:06:48
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej grem pa papat, sem že lačna.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 9:07:14
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 a bo jutri moja G videla v kakšni legi je otrok, ko mi ne bo delala UZ ampak sam pregled??? No pa CTG Lahko da ti po naredla še UZ, ker si ji zadnjič javila, da te boli in dol tišči. Če ne pa jo prosi. Ja sej bom....mislim sej vem, da ni panike in da se otrok lahko tudi tik pred porodom obrne , sam bi vseen rada vedla....me skrbi za mojo pikico najbolj na svetu...., se mi zdi da če kakšne dve ure ne pobrca, da sem čist "ADIJO" no kaj čemo...to smo pa mamice
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?