|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
17.3.2009 20:06:40   
sonček33
Sonček kolk tehta zdej Lovrouser posted image

Zdej se je pa v zadnjih 14 dneh naredil - 4800g. Bravo Lovrenc!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.3.2009 20:08:05   
sonček33
Julija - dobrodošla in polsušaj dobre nasvete dobrih deklet!

Stella Rosa - kako hči?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.3.2009 20:08:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček kolk tehta zdej Lovrouser posted image

Zdej se je pa v zadnjih 14 dneh naredil - 4800g. Bravo Lovrenc!

no, no sej to je pa že pravi decuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.3.2009 20:10:46   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAVIJAMOOO!!!!!!

se bom kr pod tle podpisala.... :-)

Evo se šlepam kar na tole. Dejmo babe žabe!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.3.2009 20:13:10   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Aja še nekaj mi povej, kaj je najbolj priporočljivo vzet proti bolečinam pred punkcijo?

macolo, da te uspava user posted image user posted image . A se že punkciji bližaš? Te bom mogla pol prit pogledat, ko boš grela pikice.
prometrium, kak recept vi to? Nič več ne daje receptov. Greš v Italijo in ga kupiš brez recepta. No vsaj meni ga do sedaj nikoli ni dal, pa sem še vedno dobila zdravila. Je pa res, da aspirina100 pa ne dobiš brez recepta.
FARGI oooooooooooooooo   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      sem šele sedaj vidla, da je .......... objemčkam te lubica, gremo dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.3.2009 20:14:40   
Grethy
o miška... boš zmagala z dr.D-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.3.2009 20:16:22   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sreda, 18.03.
suska - punkcija
mateja_goljev - kri + UZ
Kimsy - sestra Milica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NAVIJAMOOO!!!!!!

se bom kr pod tle podpisala.... :-)

se podpišem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matejčika
kako ste pri vas ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.3.2009 20:16:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

o miška... boš zmagala z dr.D-jem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čuj Gretka, kaj pa jaz vem, ampak močno pa upam, da nama tokrat uspe.
In kje si ti, mačka?
Nekam nas zadnje čase zapostavljašuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.3.2009 20:19:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

In kje si ti, mačka?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvi vrsti sama sebe, saj se samo dvakrat tedensko srečam nekje na poti ....

drugač sem kr ok, user posted image user posted image po potrebi in si še vedno nekako želim otroka   user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.3.2009 20:21:59   
mateja_goljev
o punce!
Grety kako?
Mi smo ok, čakamo jutrišnji uz, pa ne vem kdo ma ta tedn UZ, a kera ve?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.3.2009 20:22:05   
Stella Rossa
Če bo vse ok in foliklčki lepo zrastejo, se lahko zgodi, da v petek ali soboto dobim stopko in pol čez dan pa pol punkcija??? user posted image  A je tako?????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.3.2009 20:22:12   
mismis

In kje si ti, mačka?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvi vrsti sama sebe, saj se samo dvakrat tedensko srečam nekje na poti ....

drugač sem kr ok, user posted image user posted image po potrebi in si še vedno nekako želim otroka   user posted image user posted image

jao, tale tvoja služba, pa res ni nekaj krasnega, s tem mislim predvsem vožnjo...
ta drugi del je pa itak zgodba mojega življenja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.3.2009 20:22:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

o punce!
Grety kako?
Mi smo ok, čakamo jutrišnji uz, pa ne vem kdo ma ta tedn UZ, a kera ve?

Drobnič ma ta teden UZ-je,

mismis vse ve user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.3.2009 20:24:31   
mismis

Če bo vse ok in foliklčki lepo zrastejo, se lahko zgodi, da v petek ali soboto dobim stopko in pol čez dan pa pol punkcija??? user posted image  A je tako?????

načeloma je tale scenarij čisto OK, ampak mislim, da se boš vseeno morala prinesti še kakšen dan pokazati. Namreč jaz sem med ta hitri, pa mi je kljub temu sestra na SIII rekla, da tokrat pa ne bo šlo tako hitro, ker zaradi suprefacta folikli bolj počasi rastejo.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.3.2009 20:25:11   
mateja_goljev
hvala. Upam da jutri opravm do 8 ure. mam tko natrpan urnik da ni kej. mam dvajset čez 8 že seminar v službi, tko da upam da bom do cajta opravla.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.3.2009 20:25:21   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Aja še nekaj mi povej, kaj je najbolj priporočljivo vzet proti bolečinam pred punkcijo?

macolo, da te uspava user posted image user posted image . A se že punkciji bližaš? Te bom mogla pol prit pogledat, ko boš grela pikice.
prometrium, kak recept vi to? Nič več ne daje receptov. Greš v Italijo in ga kupiš brez recepta. No vsaj meni ga do sedaj nikoli ni dal, pa sem še vedno dobila zdravila. Je pa res, da aspirina100 pa ne dobiš brez recepta.
FARGI oooooooooooooooo   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      sem šele sedaj vidla, da je .......... objemčkam te lubica, gremo dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image

spelkec pa kje si ti......ja upam, da bo kmalu vse za mano....zdaj sem že ko sito naluknjanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.3.2009 20:26:51   
mateja_goljev
greti, kako so kaj tvoje rožice? od mojga je bla čist uvela, pol sm jo pa mal porezala od spodaj pa v vazo dala, stara moja, se je razcvetela ko ne vem kva in je tko lepa, da kr cveti, res kot bi bila skoz sveža.

Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.3.2009 20:26:57   
mismis

hvala. Upam da jutri opravm do 8 ure. mam tko natrpan urnik da ni kej. mam dvajset čez 8 že seminar v službi, tko da upam da bom do cajta opravla.

mateja, Drobnič je med ta hitrimi na UZ-ji, včasih se ženske sploh sleči ne morejo, ker tako hitro dela. Če hočeš biti prva na vrsti pridi dosti zgodaj, pa boš sigurno do 8. ure že fertik, razen če bodo na SIII mečkale. In da te ne bo presenetilo, vedno dela UZ-je v civilu.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.3.2009 20:27:53   
Stella Rossa

načeloma je tale scenarij čisto OK, ampak mislim, da se boš vseeno morala prinesti še kakšen dan pokazati. Namreč jaz sem med ta hitri, pa mi je kljub temu sestra na SIII rekla, da tokrat pa ne bo šlo tako hitro, ker zaradi suprefacta folikli bolj počasi rastejo.

No ja saj dan, dva , tri dlje pa bom že zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.3.2009 20:28:59   
mismis

No ja saj dan, dva , tri dlje pa bom že zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

več ti pa po moje ne bo treba, kot že rečeno, najbolj idealno bi bilo, da bi padla stopka v torek in prideš v četrtek k Drobniču na punkcijo user posted image user posted image user posted image  Jao, kako jaz njega oglašujemuser posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.3.2009 20:32:30   
mateja_goljev
mismis hvala za opozorilo, bom sla najprej pred uz čakat, da dobim vrsto, potem pa na oddelek za kri, tak da punce, ... prosim, tiste ki ste za UZ jutri, prosim.... malo solidarnosti.......... hahha hvala!!

tokrat upam da gremov prave boje!!

Ja mismis ti doktor D-ja jest pa mojga TomToma- ta pride tud ob vikendih narest punkcijo al pa transfer.

Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.3.2009 20:32:49   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

spelkec pa kje si ti......ja upam, da bo kmalu vse za mano....zdaj sem že ko sito naluknjanauser posted image user posted image user posted image

jest sem tle user posted image . Jest sem pa skoz govorila, da sem ko kanglca za rože, spijem liter vode, pa zalijem cel vrt user posted image user posted image . Mah pa sej se pikic ne vid, pa sproti se celijo. A boš šla pol na bolniško po et-ju?

Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.3.2009 20:37:55   
Grethy

greti, kako so kaj tvoje rožice? od mojga je bla čist uvela, pol sm jo pa mal porezala od spodaj pa v vazo dala, stara moja, se je razcvetela ko ne vem kva in je tko lepa, da kr cveti, res kot bi bila skoz sveža.

Ne boš verjela, veš da sva najine "spekla" na armaturki čez dopoldan, pa sva jih doma odstrigla in tof v vaze, zjutrej je bla ena še ćist morto, druga pa ki nova, opoldne je pa še druga oživela in zdej sekata sto na uro ... neamoreš verejt ...

Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.3.2009 20:40:36   
Stella Rossa

več ti pa po moje ne bo treba, kot že rečeno, najbolj idealno bi bilo, da bi padla stopka v torek in prideš v četrtek k Drobniču na punkcijo user posted image user posted image user posted image  Jao, kako jaz njega oglašujemuser posted image

uuuuuu to pa je že predolgoooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.3.2009 20:41:50   
mismis

mismis hvala za opozorilo, bom sla najprej pred uz čakat, da dobim vrsto, potem pa na oddelek za kri, tak da punce, ... prosim, tiste ki ste za UZ jutri, prosim.... malo solidarnosti.......... hahha hvala!!

tokrat upam da gremov prave boje!!

Ja mismis ti doktor D-ja jest pa mojga TomToma- ta pride tud ob vikendih narest punkcijo al pa transfer.

ja kaj naj ti rečem, jaz bi te spustila, ampak jutri me pa ne bo na GK LJuser posted image user posted image .
Drugače se pa ti, kar drži svojega TomToma, bo več dr. D-ja zame ostalouser posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?