|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
16.3.2009 13:35:56   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Barbi in MBT - pri Rešu moraš tudi imet poln mehur pred ET, po ET pa greš lulat, to naj bi zarodek porinilo bolj noter...

Evo, pa še en razlog, tudi tale prihaja iz atejevega loga: menda poln mehur porine maternični vrat navzgor, pa lažje opravi transfer...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.3.2009 13:53:10   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

Biba 007, sorry, ker bom takoj pokvarila tvojo optimistično napoved za današnji dan, ampak danes imam ET in sem izvedela, da sem pridelala samo dva malčkapalčka, ostali pa niso dovolj zrasli. V vsakem postopku pridelam za 30% manj celic, potem je pa vsakič večji osip še pri razvoju. 
Žalostna, čeprav se tolažim s tem, da sta vsaj dva za v inkubator.

Vsem vam držim pesti, da bi uspelo, pa ne kar enkrat ampak čim prej!

Zofka, tale tvoja dva malčkapalčka sta ziher taprava, ni res? Saj vem, jest bi jih tud dvajset, tkole za ziherhajt (nam nikol ni dovolj, a?), ampak roko na srce sta dva ravno toliko, kolikor jih za dobro mero rabiva. Je pa luštno, kako mulci hitro dobijo imena... moja dva sta pa pingo in pongo user posted image

Danes pa pač je, kakor je. Tudi pri nas ne cvetoče, pa naj bo sonček al ne. Endometrij noče nikamor, pa ga nagovarjam, da naj se odebeli še za par milimetrčkov. Mu obljubljam, da ga nihče ne bo zmerjal z bajskom user posted image Sicer pa napovedujem imenitno sredo, a ne, Suska?

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.3.2009 13:57:01   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Barbi in MBT - pri Rešu moraš tudi imet poln mehur pred ET, po ET pa greš lulat, to naj bi zarodek porinilo bolj noter...

Hvala vsem za razlago.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.3.2009 13:58:52   
lučka 25
Ojla user posted image

Zarja poljubček tudi tebi. Sem vedno vesela, ko vidim tvojega horni medvedka.user posted image

miška, a so se že začele slabosti vidim. Probaj čim prej pogruntat, kaj ti pomaga. Nekaterim je pomagalo, da so pojedle samo kakšen kreker ali košček kruha, meni pa, da sem popila kozarec vode in šla vsaj za 2 minuti na balkon - na mrzel zrak. Pa vse skupaj mi je umirilo tudi, da sem pojedla malo skute ali jogurta.

lana, lepo da sta se pogovorila in gresta sedaj naprej tako, kot vama odgovarja. Pa srečno in čim manj ovir pri vsem skupaj. Moraš pa vedeti, da je tudi moškim težko pri vsem tem, ker se počutijo nemočne, pa še ne vedo kako pomagati, kaj narediti. Oni se ne poglabljajo toliko v postopke še predno smo mi v tem, so pa seveda tudi izjeme.

listek, super za začetek špikanja. Naj folikli leop rastejo in notri same zmagovalne celice.

Zvezdica, kako lepa stimulacija. Se človek kar topi ob tej lepoti. Vsakič, ko katera od vas nalepi kakšno slikico od vaših zakladov, še bolj nestrpno čakam, kdaj bom jaz stisnila najin zaklad. Pa saj vem, bo zelo kmalu prišel ta čas. Vi pa vidim, da se počasi vsi privajate in, da vam gre prav lepo. Sem pa tudi vesela, da že razmišljata o novem sončku.user posted image

a.jrad, žal mi je user posted image user posted image user posted image . Danes se pa dobro zmenite z Rešom in naj bodo zamrznjenčki zmagovalci.

biba, kako si kaj? Hvala za dobrote. Teknejo. Si mi naredila lušte. Pa naj se endometrij lepo še odebeli.

suska, bravo za stopko. Pa nič bat, ne bo tako zelo bolelo. Če imaš pri Rešu punkcijo in ET ti bo on rekel, a kar pojdi delat. Ampak jaz sem pristaš, da isti dan in še kakšne par dni počivaš, ker je to le poseg v telo, pa povečani jajčniki,... Po ET pa kakor hočeš. Ti pa pri punkciji punktira vsak folikel posebej oz. če se držijo dovolj skupaj lahko na enkrat spunktira več foliklov. Ampak se vse da preživeti. Nič bat.

zofka, upam da bosta vseen ta dva zarodka zmagovalna. Drugače pa sem jaz tudi imela 5 celic in 2 zarodka (enega dobrega in enega bolj v zaostanku), ET pa sem imela 3 dan, kaj bi bilo pa 5 dan pa ne vem. Važno je, da je sedaj eden pri meni. V prvo, pa sploh nisem pridelala nobene celice.

n74, samo toliko za tolažbo. Ta izcedek je lahko tudi vzrok tega, da se kaj čisti od punkcije, sem jaz tudi imela pa ni bilo panike, je blo vse vredu. Naj bo čez en teden en lep pogled na UZ. Lahko pa pokličeš Reša a ti bo svetova kaj narediti.user posted image

pika, upam da sta ta dva zarodka vseeno zmagovalna.user posted image  No za to, da se je treba za 1 uro trebuh vležt pa nisem vedela. user posted image  Sem pa slišala, da je dobro, da greš pestvat kakega novorojenčka (če imaš to možnost). No jaz sem šla na dan ET pestvat en teden starega nečaka.

sapi, si p brzinska. No ja, da si vse za nazaj prebrala tudi ni mačjui kašelj. Še kaj se javi.

mismis, super za dodatne špike. Zdaj pa počasi in za ziher. Saj veš kako pravijo, počasi se daleč pride. Pa srečno. Naj bo na materinski dan en lep pogled na UZ.user posted image

T1979, pozdravljam nazaj.

Stella, kako si kaj ti? Še kar delaš po cel dan, a je sodelavka prišla že z bolniške? Hiperca se začne tam nekje okoli punkcije, po punkciji. Vsaj po moje, bodo več vedele povedat punce, ki so jo imele.

mala, naj bo novica kljub vsem znkom  dobra.

diana, superfact zna ciklus malo povečat, ma pa tudi ogromno stranskih učinkov. Pa nič bat za UZ. Na GK ga delajo tudi med M, so vajeni tega.

palcica_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Žal mi je. Ko pa si bosta nabrala novih moči, pa pojdita v nov boj, ki pa naj bo uspešen.

BarbiG, kako pa si kaj ti?

MBT1979, Reš je zagovornik, da prideš na ET s polnim mehurjem, ker potem ko greš po ET lulat potem mehur, ko se prazni zarodka porine bolj globoko v maternico (ali kako že), da sta nekako bolj na varnem. Je pa meni Reš rekel, da nič bat, da je zarodek majhen makrometer, da nima skoraj nič oz. nič težnosti in, da ni možnosti,k da padeta ven. Mene je že med ET tako lulat, da ko mi je vsttavil tisti želez, da mi je malo ušlo (sem se naredila tako francozinjo, da ni kajuser posted image ), potem pa takoj lulat, ker bi mi drugače ušloo. Se mi je moj tako smejal.user posted image  Vidim,da so že ostale povedale pred mano.

Reby, en lep dan tudi tebi. user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.3.2009 14:02:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Pikovit, tud jaz se kremžim nad viktorjiuser posted image user posted image . kar se pa vajine kariere tiče je pa čist logično da sta prišla do zaključka da bosta odnehala. Sem pa prepričana, da vaju bo čez čas zopet zamikalo in ker EMŠO še ni vajin najhujši sovražnik, verjamem da bo mogoče čez leto al pa dve spet želja po kakšni akciji. Do takrat pa uživajta življenje in vse kar vama ponuja, predvsem pa imejta se radauser posted image

bbpikica hvala,kar srška si mi pogrela.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.3.2009 14:05:07   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

MBT1979, Reš je zagovornik, da prideš na ET s polnim mehurjem, ker potem ko greš po ET lulat potem mehur, ko se prazni zarodka porine bolj globoko v maternico (ali kako že), da sta nekako bolj na varnem. Je pa meni Reš rekel, da nič bat, da je zarodek majhen makrometer, da nima skoraj nič oz. nič težnosti in, da ni možnosti,k da padeta ven. Mene je že med ET tako lulat, da ko mi je vsttavil tisti želez, da mi je malo ušlo (sem se naredila tako francozinjo, da ni kajuser posted image ), potem pa takoj lulat, ker bi mi drugače ušloo. Se mi je moj tako smejal.user posted image  Vidim,da so že ostale povedale pred mano.

Hvala za info.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.3.2009 14:56:19   
zofka7
Oj, Lučka25!

Kako gre smrkavčku in tebi?user posted image  Trebušček se že vidi?

Na ETju danes presenečenje: imam 2 pingvinčka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dva pa na gretjuuser posted image user posted image . Moj najboljši izkupiček!

Stella rossa, hvala.
Palčica, drži seuser posted image !

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.3.2009 15:06:27   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image mene tud dol s seznama prosimuser posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.3.2009 15:06:33   
mismis

Na ETju danes presenečenje: imam 2 pingvinčka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dva pa na gretjuuser posted image user posted image . Moj najboljši izkupiček!

no vidiš, to pa je prijetno presenečenje user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa lepo grej svoji pikici, da bo plusek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.3.2009 15:07:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image mene tud dol s seznama prosimuser posted image user posted image user posted image

pa ne no, tole pa res ni dober dan danes, Fargi drži se user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.3.2009 15:09:17   
mismis

AKTUALNO  

Ponedeljek, 16.03.
mismis - UZ
zofka7 - ET
suska - UZ+stopka
daisy23 - punkcija

Sreda, 18.03.
suska - punkcija

Četrtek, 19.03.
Kismy - začetek špikanja

Petek, 20.03.
Stella Rossa - UZ
womanpolice - UZ

Sobota, 21.03.
listek - UZ

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil

Sreda, 25.03.
mismis - UZ

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  
Lana70 - UZ

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Nedelja, 15.03.
cukica

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image    BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja, a.jrad, palcica_ , Fargesia  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 
gospodarica  greje user posted image   test 25.03. 
Pika74  greje user posted image user posted image   test 26.03.
Zofka7  greje user posted image user posted image   test 31.03.

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (2. IVF, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)    
NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.3.2009 15:18:50 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1461
    16.3.2009 15:09:22   
    Fargesia
    ne, res ni dober dan...

jutri grem k sestri tatjani po zdravila, pa za IVF se morava pomenit...moram do voglerja pridt...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1462
    16.3.2009 15:11:39   
    mismis

ne, res ni dober dan...

jutri grem k sestri tatjani po zdravila, pa za IVF se morava pomenit...moram do voglerja pridt...

ja res najboljš, da prideš čimpej do d. V-ja, da se zmenita za IVF. A misliš, da boš morala iti še 1x na konzilij, ali ti odobritev za IUI velja tudi za IVF?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1463
    16.3.2009 15:12:54   
    zofka7
    Fargesia, punca, drži seuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1464
    16.3.2009 15:16:49   
    zofka7
    Mišmiš, test imam 31.3., ne 7. 4. Bi me pobralo, če bi mogla toliko časa čakatuser posted image user posted image . Tebi pa  držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1465
    16.3.2009 15:17:31   
    Vitaebella
    Pi*da Fargesia, drži se, pa kmalu v nove boje!user posted image

kAJ se dogaja z današnjim ponedeljkom??? Slaba novica za slabo novico.... Pa se je marec tako dobro začel...

Drž'mo se punce, vsak dan je lažje. Jaz sem en teden po mojem velikem minusu in sem spet polna volje in zagona za nov boj.

(odgovor članu zofka7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1466
    16.3.2009 15:19:19   
    lana70
    a.jrad in fargesia...žal mi je za vaju, ne obupajta user posted image user posted image user posted image ,

suska drži se, pa povej kako je bilo, za tiste za tabo...

lana

(odgovor članu zofka7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1467
    16.3.2009 15:19:53   
    mismis

Mišmiš, test imam 31.3., ne 7. 4. Bi me pobralo, če bi mogla toliko časa čakatuser posted image user posted image . Tebi pa  držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Seveda ga imaš, skrajni čas, da tale mismis spuca očala, da bo videla na koledar.user posted image user posted image user posted image
    Sem te že popravilauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zofka7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1468
    16.3.2009 15:20:23   
    BarbiG

Ojla user posted image

Zarja poljubček tudi tebi. Sem vedno vesela, ko vidim tvojega horni medvedka.user posted image

miška, a so se že začele slabosti vidim. Probaj čim prej pogruntat, kaj ti pomaga. Nekaterim je pomagalo, da so pojedle samo kakšen kreker ali košček kruha, meni pa, da sem popila kozarec vode in šla vsaj za 2 minuti na balkon - na mrzel zrak. Pa vse skupaj mi je umirilo tudi, da sem pojedla malo skute ali jogurta.

lana, lepo da sta se pogovorila in gresta sedaj naprej tako, kot vama odgovarja. Pa srečno in čim manj ovir pri vsem skupaj. Moraš pa vedeti, da je tudi moškim težko pri vsem tem, ker se počutijo nemočne, pa še ne vedo kako pomagati, kaj narediti. Oni se ne poglabljajo toliko v postopke še predno smo mi v tem, so pa seveda tudi izjeme.

listek, super za začetek špikanja. Naj folikli leop rastejo in notri same zmagovalne celice.

Zvezdica, kako lepa stimulacija. Se človek kar topi ob tej lepoti. Vsakič, ko katera od vas nalepi kakšno slikico od vaših zakladov, še bolj nestrpno čakam, kdaj bom jaz stisnila najin zaklad. Pa saj vem, bo zelo kmalu prišel ta čas. Vi pa vidim, da se počasi vsi privajate in, da vam gre prav lepo. Sem pa tudi vesela, da že razmišljata o novem sončku.user posted image

a.jrad, žal mi je user posted image user posted image user posted image . Danes se pa dobro zmenite z Rešom in naj bodo zamrznjenčki zmagovalci.

biba, kako si kaj? Hvala za dobrote. Teknejo. Si mi naredila lušte. Pa naj se endometrij lepo še odebeli.

suska, bravo za stopko. Pa nič bat, ne bo tako zelo bolelo. Če imaš pri Rešu punkcijo in ET ti bo on rekel, a kar pojdi delat. Ampak jaz sem pristaš, da isti dan in še kakšne par dni počivaš, ker je to le poseg v telo, pa povečani jajčniki,... Po ET pa kakor hočeš. Ti pa pri punkciji punktira vsak folikel posebej oz. če se držijo dovolj skupaj lahko na enkrat spunktira več foliklov. Ampak se vse da preživeti. Nič bat.

zofka, upam da bosta vseen ta dva zarodka zmagovalna. Drugače pa sem jaz tudi imela 5 celic in 2 zarodka (enega dobrega in enega bolj v zaostanku), ET pa sem imela 3 dan, kaj bi bilo pa 5 dan pa ne vem. Važno je, da je sedaj eden pri meni. V prvo, pa sploh nisem pridelala nobene celice.

n74, samo toliko za tolažbo. Ta izcedek je lahko tudi vzrok tega, da se kaj čisti od punkcije, sem jaz tudi imela pa ni bilo panike, je blo vse vredu. Naj bo čez en teden en lep pogled na UZ. Lahko pa pokličeš Reša a ti bo svetova kaj narediti.user posted image

pika, upam da sta ta dva zarodka vseeno zmagovalna.user posted image  No za to, da se je treba za 1 uro trebuh vležt pa nisem vedela. user posted image  Sem pa slišala, da je dobro, da greš pestvat kakega novorojenčka (če imaš to možnost). No jaz sem šla na dan ET pestvat en teden starega nečaka.

sapi, si p brzinska. No ja, da si vse za nazaj prebrala tudi ni mačjui kašelj. Še kaj se javi.

mismis, super za dodatne špike. Zdaj pa počasi in za ziher. Saj veš kako pravijo, počasi se daleč pride. Pa srečno. Naj bo na materinski dan en lep pogled na UZ.user posted image

T1979, pozdravljam nazaj.

Stella, kako si kaj ti? Še kar delaš po cel dan, a je sodelavka prišla že z bolniške? Hiperca se začne tam nekje okoli punkcije, po punkciji. Vsaj po moje, bodo več vedele povedat punce, ki so jo imele.

mala, naj bo novica kljub vsem znkom  dobra.

diana, superfact zna ciklus malo povečat, ma pa tudi ogromno stranskih učinkov. Pa nič bat za UZ. Na GK ga delajo tudi med M, so vajeni tega.

palcica_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Žal mi je. Ko pa si bosta nabrala novih moči, pa pojdita v nov boj, ki pa naj bo uspešen.

BarbiG, kako pa si kaj ti?

Reby, en lep dan tudi tebi. user posted image

Zdaj sem že kar v redu. Sem rabila en totaln odklop od vsega tega. Konec aprila pokličem na GK kdaj naj pridem po špike, tko da enkrat sredi maja grem zopet met fiksarje. Drugače se pa zdaj posvečam malo drugim stvarem, se pa počasi vračam na stare tire.

Se pa vsem tuki gor zahvaljujem za razlago glede polhnega mehurja, ker sem vse skupi že mal pozabila, ker o tem sem bila bolj natančno seznanjena 7 let nazaj, ko sem bila v prvem postopku.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1469
    16.3.2009 15:23:43   
    BarbiG

Tale teden se je pa res slabo začel. Pa kaj je to v zraku. Fargesia, res mi je žal, da ti ni uspelo.  user posted image user posted image  user posted image    Dobr da sedim na stolu, ker drgač bi mi od teh slabih novic spodneslo tla pod nogami.

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1470
    16.3.2009 15:27:19   
    MBT1979

Bravo!! Čestitke!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofka7)
    Neposredna povezava do sporočila: 1471
    16.3.2009 15:29:28   
    Stella Rossa

No takle mamo pr nas: ob 15:00 bi naj končala šiht za danes, pa čakam in čakam pa ni in ni smene, pa pokličem sodelavko in je še do srede na bolniškiuser posted image user posted image user posted image  me ma taka jeza, da bi kar zaprla pa šla domov.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1472
    16.3.2009 15:29:39   
    MBT1979

Žal mi jeuser posted image

Uff, kolk je danes en težek dan.

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1473
    16.3.2009 15:39:36   
    Stella Rossa

fargesia user posted image user posted image
    user posted image

(odgovor članu Fargesia)
    Neposredna povezava do sporočila: 1474
    16.3.2009 16:02:01   
    T1979
    Evo, še mal sem vas prebrala, pol grem domov.

user posted image  user posted image  Palčica in Fargensia user posted image  user posted image . Srečno v nove boje.

Zofka7 čestitke za user posted image  user posted image . Lepo ju grej. Pa še 2 user posted image . Super izkupiček.

(odgovor članu biba007)
    Neposredna povezava do sporočila: 1475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?