|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
10.3.2009 20:55:03   
Stella Rossa
Lahko noč pupike. Moj delovni dan je pr koncu. Lepo se imejte, še posebej ve nove srečkeuser posted image

user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.3.2009 20:59:35   
Rakica_80
Vsem novimuser posted image  želim lepo in mirno nosečnost- pa čim več razvajanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogram
Stella Rossa - UZ
Pika74 - ET
mateja_goljev - sestra Milica
Za jutri pa navijam, da bo vse potekalo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.3.2009 21:01:46   
gospodarica
n74 čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ful si me razveselila,upam da bom js tud kdaj dočakala ta srečen dan:)

arneja tebi pa vso srečo jutri......vem da bo en lep plusek :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.3.2009 21:06:55   
n74
Še enkrat hvala za čestitke. Vedno bolj se zavedam, da se prvič v življenju lahko okličem za nosečko. Da bi le trajalo....
Me pa zanima, če je možno, da v Adrialab-u lahko po telefonu povejo rezultate. Sem brala na njihovi strani, da ti lahko faksirajo (tega si še ne želim v službi razglašat), telefonskih informacij ni omenjenih.
Pa še to, bom verjetno še morala prometrium jemat, a ne? Mislim,da mi ga bo počasi zmanjkalo. Ali ga ima katera za prodat?

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.3.2009 21:08:20   
pika.po
n74 čestitam! user posted image user posted image user posted image  Lepo in mirno nosečnost ti želim!

Arneja še malo, pa nas boš tudi ti razveselila, a nede nas boš! user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.3.2009 21:11:02   
Reby
N74- bravo, super, kako sem vesela, sem vedla, da bo marca polno nosečk user posted image  user posted image  user posted image
Arneja - čakamo še sam tebe user posted image , hitro pejt lulat, da ti pol mojga bušija pokažem user posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.3.2009 21:11:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Še enkrat hvala za čestitke. Vedno bolj se zavedam, da se prvič v življenju lahko okličem za nosečko. Da bi le trajalo....
Me pa zanima, če je možno, da v Adrialab-u lahko po telefonu povejo rezultate. Sem brala na njihovi strani, da ti lahko faksirajo (tega si še ne želim v službi razglašat), telefonskih informacij ni omenjenih.
Pa še to, bom verjetno še morala prometrium jemat, a ne? Mislim,da mi ga bo počasi zmanjkalo. Ali ga ima katera za prodat?

Ojla nosečka. user posted image

Ja, Prometrium boš morala jemati vse do nuhalne, do 13. ali 14. tedna. Tako, daga boš še kar nekaj rabila. Greš pa kar z istimi recepti ponj, ki ti ga je Reš dal že prej. Na UZ pa boš šla čez 14 dni, se pravi 25.3. (na materinski dan user posted image ), ti bodo sestre povedale uro, ko jih boš klicala.
Za Adria-lab pa ne vem kako je z dajanjem informacij po telefonu. Vprašaj kar tam, saj po moje bi se dao zmenit.

A ja, še to. Itak da bo vse v redu.user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.3.2009 21:11:54   
Reby

Ti povejo po telefonu, ti se samo prej zmeni in napiše tam na listek, da pokličeš za rezultat. Pojdi kar zjutraj, okrog 12. pa pokličeš.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.3.2009 21:21:25   
Kruce Fiks

Ojla,  sem lulala.....nalulala plusek. Zaenkrat še ne dojamem, to je moj prvi plusek v življenju.

Kak prvi plusek? A v šolo nisi nič hodilauser posted image user posted image user posted image

No, če je tako kot praviš potem lepo vabljena v klub nosečke po IVF

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.3.2009 21:22:31   
jona3
n74 čestitam in želim lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image . zate arneja pa držim pesti da se nam pridružiš jutri.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.3.2009 22:26:14   
sonček33
n74 ja kako lepa novička! Super duper. Čestitam. Vem, da še ne dojemaš, a bo kmalu drugače!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.3.2009 22:29:24   
sonček33
Arneja - saj veš, kajne? Želim ti nasmeh na ustnicah!

A Pija je pa spet na dopustu? Ma se majo eni fajn.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.3.2009 22:43:56   
bambi75
Žižetka moja draga. Želim ti, da se ti izpolni vse kar si želiš, še najbolj pa ,da boš drugo leto praznovala z bebico v naročju.

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.3.2009 22:45:06   
bambi75
jona in N74 vama pa čestitke in lepo ter mirno nosečnost user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.3.2009 22:53:16   
suzi74
n74 user posted image  bravo user posted image  čestitamuser posted image  naj te mirna nosečnost pripelje do zdravega zakladauser posted image v novemru 2009!

Jona  hvala za tvoje željo-naj gre iz tvojih ust v Božja ušesa - zavedam se da nama je že sedaj Bog podaril eno prečudovito bitjece-3 letno punčko , za katero sva neizmerno hvaležna
si pa želiva še kašnega otročička,

arneja predno sva zvedela za moje gin.težave ( brez obeh jajcevodov, endometrioza, zarastline še iz otroštva po operaciji, nepravilna oblika materinice,..) sva si želela 4 otroke. V 6 letnih nam je uspelo enkrat- bila nama je podarjena v oskrbo ena punčka (3 leta)-tako da če želimo priti proti  štirici moramo biti pridni, se borit pa nič jokat!!! Ker čas teče...... takoj ko bo dr. rekel gremo----bomo  začeli se špikat in vse kar je potrebno. Razumevanje "težke "stuacije glede rasti fliklov in vsega ostalega v postopku je res pomembna za psiho pri vsaki ženski v postopku....in tukaj na marec ....ivf/icsi se dobi neizmerno veliko razumevanja, spodbujanja, in nesebične ljubezni -stati ob stani!  To razume lahko samo tisti ki to daje skozi. So pa tudi izjeme- sicer redke a zaradi tega še bolj dragocene-ki te znajo razumeti tudi brez preživljanja takšnih podobnih problemov. In takim osebam rečem jaz Človek!
Draga Arneja želim ti jutri ob treh zjutraj en fajn plusek-še ponoči v spanju ti bom držala vseh 20 prstov!

ojoj je že enajst ura--gremo spat in držat prstke   Lahko nooč

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.3.2009 22:53:37   
pikovit
No pa še za lahko noč en vic.Tega mi je povedal moj tast.

Kakšen praznik je noč čarovnic?Tako kot dan žena,samo da je ponoči user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.3.2009 23:14:56   
gloria

-
...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....to je pa lep zaključk večera.....

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.3.2009 23:15:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Kako je pa meni všeč tale seznam:

user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
user posted image  Naska (LJ)
user posted image  miška73 (LJ)
user posted image  jona3 (MB)
user posted image  n74 (PO)

Zdaj pa ostale punce, poskrbite, da bo še daljši.

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Arneja grejeuser posted image user posted image   test 11.03. 
Princes34 greje user posted image   test 14.03. 
palcica_ greje user posted image user posted image   test 18.03. 
Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
a.jrad greje user posted image  test 22.03. 
mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.3.2009 23:15:56   
gloria
...nočka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.3.2009 23:18:35   
gloria
http://www.slomedia.si/video/408f2153cd9ce663043

...še nekaj za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.3.2009 6:36:28   
n74
Jutro, kofetka ne znam prilepit, sem pa vseeno taprva.
Čakam Arnejo, upam, da nas tako hecaš s čakanjem, kot sem vas jaz včeraj. Še vedno močno stiskam pesti, da se mi pridružiš. Če slučajno ne, ti bomo natrosile vse mogoče nasvetov, da boš pripravljena kot nova za nov postopek.
Ampak ne, ti se sigurno že z nasmehom na ustih pelješ v Salzburg. Pišuka menda že bo, saj v marcu skoraj vsak dan nalulamo plusek.
Drugače pa sem se danes zbudila čisto mokra spodaj. Kdo bi pomislil na prometrium ob šestih zjutraj? Sem hitro tekla na wc in je bil res prometrium. Zgleda, da še ni konec trepetanja, do prvega uz.
Nič, zdaj pa grem počasi v Adrialb. Lep dan želim.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.3.2009 6:38:15   
arneja
Punčke moje,

žal sem ena izmed trepetalk, ki TA mesec ni nosečka postala. Bom pa čez dva ali tri, obljubim user posted image . Na materinski dan, žal, kavica z N74 odpade, za naju bo pa ravno dan ovulacije, in bova pa spet lepo po domače otročke delala user posted image .

Tečka se je pojavila že včeraj, samo da sem ugasnila računalnik. Me je samo nekaj cviknilo v trebuhu, sem vzela vatko, se obrisala, in evo ti jo, rdečo tečnobo. Prejle sem sicer vseeno še lulala, ker sem upala, da mogoče naju je pa samo ena pikica zapustila. Ampak, žal, sta naju obe. Moj sonček se noče sprijazniti, ampak jaz sem že na ET-ju videla, da pikici nista dovolj razviti. In trdi, da bi Reško potem rekel, da nista dovolj razviti, ampak jaz pravim, da je ata že na punkciji videl, da sem bila zelo zelo slabe volje in se mi enostavno ni upal tega reči user posted image . Ga bom pa, našega ata, ob 7-h poklicala, in mu sporočila, da ne morem brez njega user posted image .

So me pa znakci ta mesec čisto prevarali. Sem bila že jaz sigurna, da sem nosečka. Zdaj se pa ne zanašam na čisto nič več, na nobene boleče joškice, edina merodajna zadeva je testek in je zares čisto vseeno, če ga delam že 8. dan po ET.
Miška, vidiš, očitno sem čutila, da ne bo zares plusek padel, zato sem pa odlašala in odlašala.

Sem si obljubila, da tokrat ne bom jokala. Težko mi je pa videti žalost v očeh mojega sončka in slišati žalost  v glasu moje mami. Ampak jima pravim, da bo maj pa tako lep mesec, in se bomo takrat spet borili. In borili se bomo, kot pravi Pavček, VNOVIČ IN ZOPET IN ZNOVA.

Sem pa vesela zate, N74, ker si zame dokaz, da tudi z malo celicami, lahko pridemo do našega zakladka. Čimprej kliči ata, da mu boš vsaj ti danes nasmešek na usta narisala.

Hvala vam, ker ste tu, ker vem, da ko mi je najhuje, lahko pridem k vam jokat in se smejat. Upsa, jokala tokrat ne bom, čeprav se solzice pa le malo nabirajo v kotičkih učk. Ampak vem,  da sem močna in trdno verjamem, da ENKRAT BOM MAMICA!

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.3.2009 6:47:35   
n74
Arneja - user posted image  me je bilo malo strah, da bo res tako. Ampak ti si pogumna punca, boš videla, da se boš za naslednji postopek tako pripravila, da bodo potem rezultati že na punkciji super in potem naprej. Normalno, da boš mamica, le kakšen mesec kasneje. Pa potem se bomo v tisti piceriji pri PO samo še smejale našim podvigom za uspešne postopke.
Lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.3.2009 6:55:21   
arneja
Punčke moje, pa ne gre brez solzic.

http://www.youtube.com/watch?v=MfzmR7Wrj5U

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.3.2009 6:56:52   
Lu33
n74  Čestitam!user posted image

arneja  Žal mi jeuser posted image

Tudi sama sem v postopku. Trenutno jemljem Suprefact sprej, pa me zanima, če je hudo narobe, ker imam eno nosnico zamašeno, druga pa je OK? Čez dan je vredu, ob jutranji dozi, pa je poplnoma zamašena! Je katera imela tako težavo? 

Hvala za odgovore!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?