|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 10:16:59   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P?

kdaj pa pride Tija domov?

Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče.
Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem.

aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven...

Ne vem, kako je z našimi patronažnimi. Upam, da bo prišla sama, ker imam ravno komaj prostora, da se bo kam usedla, kaj šele, da bi jih bilo več. user posted image
So pa bili študentje vsak dan v P. Prav hecni so bili. Taki mladi, brigajo jih naši problemi. So se sam o žurkah pogovarjale punce. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.3.2009 10:17:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon?

Leon je priden (trenutnouser posted image user posted image )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo neuser posted image
mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofauser posted image

Koliko pa imaš šivov?
Mi tudi manj spimo. No, spimo že, sam na 3-4 ure je treba dete nahranit. Pa ni sile.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.3.2009 10:17:11   
Najaa

Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? user posted image user posted image

nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila...
ma še ni nič zbranouser posted image
tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijavuser posted image user posted image

Ah no, tako se spet ne mudi. Do polnoletnosti je še dosti časa. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.3.2009 10:18:37   
jjasna85

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

Leon je priden (trenutnouser posted image user posted image )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo neuser posted image
mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofauser posted image

Koliko pa imaš šivov?
Mi tudi manj spimo. No, spimo že, sam na 3-4 ure je treba dete nahranit. Pa ni sile.

ne vem točno kolko jih mam, ker je rekla doktarca da je pač eden ki se vleče naprejuser posted image
sm mela pa vnete še 2 dni nazaj tako da še iz pojstle nism mogla ustat...
pol si lahko predstavljaš kako fajn sm se melauser posted image
a tvoja pa že tudi 4 ure zdrži? svaka čast... moj pride komaj komaj do 3h ur...user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.3.2009 10:22:00   
jjasna85

Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? user posted image user posted image

tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijavuser posted image user posted image

Ah no, tako se spet ne mudi. Do polnoletnosti je še dosti časa. user posted image

ja no.. samo, da ne bom pol js kriva, če bo že zasedenuser posted image user posted image

kako pa kej tvoja mala sprejema Niko? je vse ok?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.3.2009 10:22:55   
Najaa
Nika je bila na intenzivni in zam so jih urili kot vojake, da jejo na 3 ure. Nema druge! user posted image  Ko sva prišli domov, pa sem ji dovolila, da si je svoj urnik naredila, tako da se zbuja na 3-4 ure. Evo, prej je jedla ob pol 7h, pol 8h, zdaj jo pa čakam, da se zbudi.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.3.2009 10:23:40   
mama_milchy

Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P?

kdaj pa pride Tija domov?

Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče.
Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem.

aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven...

Ne vem, kako je z našimi patronažnimi. Upam, da bo prišla sama, ker imam ravno komaj prostora, da se bo kam usedla, kaj šele, da bi jih bilo več. user posted image
So pa bili študentje vsak dan v P. Prav hecni so bili. Taki mladi, brigajo jih naši problemi. So se sam o žurkah pogovarjale punce. user posted image
,

z našimi pridejo po 2študenta; samo to je zame preveč...je mama, je tata, je recimo še bratec/sestrica in pol še patronažna pa še 2 zraven, ki si najbrž mislita svoje in jih mamica/dojenček niti ne zanimata....jaz bom verjetno jih kr odklonla, ker nas je že tako polno stanovanje pa samo oni še mankajo....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.3.2009 10:23:49   
mama_milchy

Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

HVALA IZ SRCA PUPCE MOJEuser posted image user posted image

samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.3.2009 10:24:30   
mama_milchy

hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke:

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.

hahaha... user posted image user posted image

meni je ta sms bil prav user posted image , sem se tako nasmejala user posted image user posted image user posted image  ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.3.2009 10:24:37   
Najaa

ja no.. samo, da ne bom pol js kriva, če bo že zasedenuser posted image user posted image

kako pa kej tvoja mala sprejema Niko? je vse ok?

Se ni za bat. Konkurence je dovolj. user posted image user posted image

Tija je super, kar se Nike tiče. Jo je lubčkala in objemala... pa tud prst bi ji v usta dala in malo po očeh požokala... user posted image  sam to paše zraven. Ni ful ljubosumna, kakor smo se bali. Tudi dopovedat si da, da npr. od Nike duda ni igrača in potem pusti na miru.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.3.2009 10:24:37   
mama_milchy

jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama...

I feel 'yauser posted image user posted image user posted image

najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni user posted image

ej probaj.. ne bo ti žaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  pa da dobim račun še za tvoje potepe po pordni al kaj user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.3.2009 10:24:42   
mama_milchy

važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....

ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina...
obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratihuser posted image user posted image

ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva.....
ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali user posted image  bla, ne?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.3.2009 10:25:45   
Najaa

hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke:

jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.

meni je ta sms bil prav user posted image , sem se tako nasmejala user posted image user posted image user posted image  ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš user posted image

Ko sem jaz dobila ta sms, sem misla, da se je zmotila in sem jo zato poklicala. Ženska pa sredi popadka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.3.2009 10:29:31   
mama_milchy

Ko sem jaz dobila ta sms, sem misla, da se je zmotila in sem jo zato poklicala. Ženska pa sredi popadka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.3.2009 10:32:00   
Najaa
Kakšen se vam zdi moj novi avatar? Se sploh kaj vidi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.3.2009 10:37:45   
jjasna85

Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala user posted image

sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.3.2009 10:37:54   
tatly
ojla.se opravicujem da vdiram v vaso temo
pondelak je od moje mamae soseda in sem po pomoti zbrisala njeno cifro jo ima katera da jo lahko poklicem kako je znjo?
ali ve katera kaj od vas?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.3.2009 10:38:13   
mama_milchy

se vidi se.......kokice male user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.3.2009 10:38:37   
jjasna85

ma se spownem, da enkrat sm prow zakričala FUUUCKKK.. in mama ki je bla zraven, je bla tako šokirana, da se je najprej malo zasmejala (zahihitala no...) pol pa rekla: no, no.. tako pa tudi ni trebauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.3.2009 10:40:00   
mama_milchy

sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šokuser posted image

ma ne, zakaj?....sej nisi nič kaj tekega pisala....dišali so ti krofi, pizza user posted image .....koga od babic si imela pri porodu?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.3.2009 10:40:04   
jjasna85

važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....

ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina...
obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratihuser posted image user posted image

ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva.....
ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali user posted image  bla, ne?

ma ni za rečt dvakrat, da ne bomuser posted image  se mi zdi full nekulturno, da pridejo tako...
že tako so s temi telefoni dosadni.. če se ne oglasim, se ne oglasim z razlogom! pa še kar vztrajajo (zvonijo do konca itak) in pol pokličejo še enkrat čez 2 uri, ker se bojijo, da sm jih preslišala al kaj js vem...
včasih ratam prow sitna ko so takiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.3.2009 10:40:41   
jjasna85

ja no... sej ne vem lih kaj mi je blo, da sm se takrat sploh oglasla.. verjetno sm bla vesela, ker te že dolgo nism slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.3.2009 10:40:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ojla.se opravicujem da vdiram v vaso temo
pondelak je od moje mamae soseda in sem po pomoti zbrisala njeno cifro jo ima katera da jo lahko poklicem kako je znjo?
ali ve katera kaj od vas?

Jaz jo imam. Ti pošljem na zs.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.3.2009 10:41:23   
mama_milchy

ma se spownem, da enkrat sm prow zakričala FUUUCKKK.. in mama ki je bla zraven, je bla tako šokirana, da se je najprej malo zasmejala (zahihitala no...) pol pa rekla: no, no.. tako pa tudi ni trebauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem mojmu rekla, da ga bom razbila da kaj mi je to naredu in se je babica tako nasmejala pa Ravnikar je samo gledal in se smehljal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.3.2009 10:42:02   
jjasna85

ja, se vidi.. prow lepo zgledauser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?