Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:16:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P? kdaj pa pride Tija domov? Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče. Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem. aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven... Ne vem, kako je z našimi patronažnimi. Upam, da bo prišla sama, ker imam ravno komaj prostora, da se bo kam usedla, kaj šele, da bi jih bilo več. So pa bili študentje vsak dan v P. Prav hecni so bili. Taki mladi, brigajo jih naši problemi. So se sam o žurkah pogovarjale punce.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:17:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa Koliko pa imaš šivov? Mi tudi manj spimo. No, spimo že, sam na 3-4 ure je treba dete nahranit. Pa ni sile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:17:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila... ma še ni nič zbrano tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijav Ah no, tako se spet ne mudi. Do polnoletnosti je še dosti časa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:18:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa Koliko pa imaš šivov? Mi tudi manj spimo. No, spimo že, sam na 3-4 ure je treba dete nahranit. Pa ni sile. ne vem točno kolko jih mam, ker je rekla doktarca da je pač eden ki se vleče naprej sm mela pa vnete še 2 dni nazaj tako da še iz pojstle nism mogla ustat... pol si lahko predstavljaš kako fajn sm se mela a tvoja pa že tudi 4 ure zdrži? svaka čast... moj pride komaj komaj do 3h ur...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:22:00
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila... ma še ni nič zbrano tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijav Ah no, tako se spet ne mudi. Do polnoletnosti je še dosti časa. ja no.. samo, da ne bom pol js kriva, če bo že zaseden kako pa kej tvoja mala sprejema Niko? je vse ok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:22:55
|
|
|
|
Najaa
|
Nika je bila na intenzivni in zam so jih urili kot vojake, da jejo na 3 ure. Nema druge! Ko sva prišli domov, pa sem ji dovolila, da si je svoj urnik naredila, tako da se zbuja na 3-4 ure. Evo, prej je jedla ob pol 7h, pol 8h, zdaj jo pa čakam, da se zbudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:23:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P? kdaj pa pride Tija domov? Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče. Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem. aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven... Ne vem, kako je z našimi patronažnimi. Upam, da bo prišla sama, ker imam ravno komaj prostora, da se bo kam usedla, kaj šele, da bi jih bilo več. So pa bili študentje vsak dan v P. Prav hecni so bili. Taki mladi, brigajo jih naši problemi. So se sam o žurkah pogovarjale punce. , z našimi pridejo po 2študenta; samo to je zame preveč...je mama, je tata, je recimo še bratec/sestrica in pol še patronažna pa še 2 zraven, ki si najbrž mislita svoje in jih mamica/dojenček niti ne zanimata....jaz bom verjetno jih kr odklonla, ker nas je že tako polno stanovanje pa samo oni še mankajo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:23:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnem ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:24:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:24:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila... ma še ni nič zbrano tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijav Ah no, tako se spet ne mudi. Do polnoletnosti je še dosti časa. ja no.. samo, da ne bom pol js kriva, če bo že zaseden kako pa kej tvoja mala sprejema Niko? je vse ok? Se ni za bat. Konkurence je dovolj. Tija je super, kar se Nike tiče. Jo je lubčkala in objemala... pa tud prst bi ji v usta dala in malo po očeh požokala... sam to paše zraven. Ni ful ljubosumna, kakor smo se bali. Tudi dopovedat si da, da npr. od Nike duda ni igrača in potem pusti na miru.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:24:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama... I feel 'ya najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni ej probaj.. ne bo ti žal pa da dobim račun še za tvoje potepe po pordni al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:24:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?..... ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina... obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratih ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva..... ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali bla, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:25:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš Ko sem jaz dobila ta sms, sem misla, da se je zmotila in sem jo zato poklicala. Ženska pa sredi popadka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:29:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš Ko sem jaz dobila ta sms, sem misla, da se je zmotila in sem jo zato poklicala. Ženska pa sredi popadka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:32:00
|
|
|
|
Najaa
|
Kakšen se vam zdi moj novi avatar? Se sploh kaj vidi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:37:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnem ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:37:54
|
|
|
|
tatly
|
ojla.se opravicujem da vdiram v vaso temo pondelak je od moje mamae soseda in sem po pomoti zbrisala njeno cifro jo ima katera da jo lahko poklicem kako je znjo? ali ve katera kaj od vas?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:38:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam zdi moj novi avatar? Se sploh kaj vidi? se vidi se.......kokice male
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:38:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš ma se spownem, da enkrat sm prow zakričala FUUUCKKK.. in mama ki je bla zraven, je bla tako šokirana, da se je najprej malo zasmejala (zahihitala no...) pol pa rekla: no, no.. tako pa tudi ni treba
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:40:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnem ah, škoda ravno včeraj sem zbrisala tvoje sms-je iz porodne...bi ti jih lahko shranla in na sprehodu,čveku pokazala sej mogoče je boljše, ker verjetno bi me šok ma ne, zakaj?....sej nisi nič kaj tekega pisala....dišali so ti krofi, pizza .....koga od babic si imela pri porodu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:40:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?..... ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina... obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratih ok, starši pa brat/sestra to že ampak ostali pa naj kr čakajo,ne?......samo res, nekateri ne štekajo...ma ti vztrajaj pri svojem....pa še trebušna viroza se je pojavla in je nalezljiva..... ajej, če s kdo nenajavljen pokaže, boš ma kr mali bla, ne? ma ni za rečt dvakrat, da ne bom se mi zdi full nekulturno, da pridejo tako... že tako so s temi telefoni dosadni.. če se ne oglasim, se ne oglasim z razlogom! pa še kar vztrajajo (zvonijo do konca itak) in pol pokličejo še enkrat čez 2 uri, ker se bojijo, da sm jih preslišala al kaj js vem... včasih ratam prow sitna ko so taki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:40:41
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš Ko sem jaz dobila ta sms, sem misla, da se je zmotila in sem jo zato poklicala. Ženska pa sredi popadka! ja no... sej ne vem lih kaj mi je blo, da sm se takrat sploh oglasla.. verjetno sm bla vesela, ker te že dolgo nism slišala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:40:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly ojla.se opravicujem da vdiram v vaso temo pondelak je od moje mamae soseda in sem po pomoti zbrisala njeno cifro jo ima katera da jo lahko poklicem kako je znjo? ali ve katera kaj od vas? Jaz jo imam. Ti pošljem na zs.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:41:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha... meni je ta sms bil prav , sem se tako nasmejala ma sem te prav zamišljala kako gor v porodni preklinjaš ma se spownem, da enkrat sm prow zakričala FUUUCKKK.. in mama ki je bla zraven, je bla tako šokirana, da se je najprej malo zasmejala (zahihitala no...) pol pa rekla: no, no.. tako pa tudi ni treba jaz sem mojmu rekla, da ga bom razbila da kaj mi je to naredu in se je babica tako nasmejala pa Ravnikar je samo gledal in se smehljal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:42:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam zdi moj novi avatar? Se sploh kaj vidi? ja, se vidi.. prow lepo zgleda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?