Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:42:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 ne, moj ni bil zraven.. ni za take zadeve je prišla pa mama kasneje... s tem, da so jo spustili not šele ob 4h (js sm bla pa od 7h zjutraj not).. si lahko predstavljaš ke dolgčas... sej zato sm se pa s pojstlo furala gor pa dol (sm stiskala une gumbke ) Sam da si si našla zabavo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:43:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 ne, moj ni bil zraven.. ni za take zadeve je prišla pa mama kasneje... s tem, da so jo spustili not šele ob 4h (js sm bla pa od 7h zjutraj not).. si lahko predstavljaš ke dolgčas... sej zato sm se pa s pojstlo furala gor pa dol (sm stiskala une gumbke ) Sam da si si našla zabavo! jaz sem ji rekla, da ji bodo račun za znucana tla poslali domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:43:53
|
|
|
|
sanna
|
Nekaj me še zanima. Tale kitajski "horoskop" za spol otroka... Ne vem če ste predebatirale, nisem gledala za nazaj, ampak me zanima ali gre po dejanski starosti ali po letnici rojstva? Če gledam, da sem bila stara 22 ko sem zanosila, bo punčka, če pa gledam letnik 85, pa bo fant. Še dobro, da bomo kmalu videli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:46:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P? kdaj pa pride Tija domov? Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče. Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:46:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Nekaj me še zanima. Tale kitajski "horoskop" za spol otroka... Ne vem če ste predebatirale, nisem gledala za nazaj, ampak me zanima ali gre po dejanski starosti ali po letnici rojstva? Če gledam, da sem bila stara 22 ko sem zanosila, bo punčka, če pa gledam letnik 85, pa bo fant. Še dobro, da bomo kmalu videli. Pusti se presenetiti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:48:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P? kdaj pa pride Tija domov? Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče. Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem. aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:49:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: sanna Nekaj me še zanima. Tale kitajski "horoskop" za spol otroka... Ne vem če ste predebatirale, nisem gledala za nazaj, ampak me zanima ali gre po dejanski starosti ali po letnici rojstva? Če gledam, da sem bila stara 22 ko sem zanosila, bo punčka, če pa gledam letnik 85, pa bo fant. Še dobro, da bomo kmalu videli. Pusti se presenetiti. tako kot je rekla Najaa, pusti se presenetit: meni je v prvo pokazal narobe, zdaj pa bomo vidli.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:49:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:49:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! oooooooojjjjjjjjlaaaaaaaa1kako smo kaj? ooooo vidim, da ti ni blo dolgčas dokler me ni blo (11.406 postov)...svaka čast ma sm ok... se navajam počasi na to moje dete.. sicer še ne lih dojemam, da sm mama.. ma baje, da sčasoma poštekaš ja upam,da ne bom rabla prit do 15000 preden rodim ja,s časoma začneš registrirat,da je bitjece ,ki ga držiš v naročju del tebe.. sej se mi je itak zdelo, da bom rabla neki časa ja kakšen krat nism štekala niti da sm noseča.. kaj šele, da bom mama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:50:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama... I feel 'ya
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:51:10
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila... ma še ni nič zbrano tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:52:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! oila.. kak smo mamica??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:53:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:53:22
|
|
|
|
jjasna85
|
Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:53:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama... I feel 'ya najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 9:58:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:02:27
|
|
|
|
suncicica
|
a je ze kaj novic o pondelak in julam?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:02:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica a je ze kaj novic o pondelak in julam? nič še... pa ti,kako se počutiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:03:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:05:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica a je ze kaj novic o pondelak in julam? kako si ti? kako tvoja ? si že imela pregled? a ima katera številko od pondelak in julam? jaz sem svojo dala julam, ma še nič ne piše; želim jima, da je vse OK in da se držita pa kje sta danes feliša in pupa? kako pa je z Dali?
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 4.3.2009 10:06:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:10:08
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! oila.. kak smo mamica?? pa evo.. shajamo končno imam tudi nekaj časa za vas marčevke.. sm vas že prow močno pogrešala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:11:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!! dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon? Leon je priden (trenutno )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo ne mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofa važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?..... ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina... obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:11:20
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama... I feel 'ya najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni ej probaj.. ne bo ti žal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:12:12
|
|
|
|
jjasna85
|
hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke: IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro. hahaha...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 10:13:36
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!! HVALA IZ SRCA PUPCE MOJE samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?