|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 9:42:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

ne, moj ni bil zraven.. ni za take zadeveuser posted image
je prišla pa mama kasneje... s tem, da so jo spustili not šele ob 4h (js sm bla pa od 7h zjutraj not).. si lahko predstavljaš ke dolgčas...
sej zato sm se pa s pojstlo furala gor pa dol (sm stiskala une gumbkeuser posted image user posted image )

Sam da si si našla zabavo! user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
4.3.2009 9:43:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ne, moj ni bil zraven.. ni za take zadeveuser posted image
je prišla pa mama kasneje... s tem, da so jo spustili not šele ob 4h (js sm bla pa od 7h zjutraj not).. si lahko predstavljaš ke dolgčas...
sej zato sm se pa s pojstlo furala gor pa dol (sm stiskala une gumbkeuser posted image user posted image )

Sam da si si našla zabavo! user posted image user posted image

jaz sem ji rekla, da ji bodo račun za znucana tla poslali domov user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
4.3.2009 9:43:53   
sanna
Nekaj me še zanima. Tale kitajski "horoskop" za spol otroka... Ne vem če ste predebatirale, nisem gledala za nazaj, ampak me zanima ali gre po dejanski starosti ali po letnici rojstva? Če gledam, da sem bila stara 22 ko sem zanosila, bo punčka, če pa gledam letnik 85, pa bo fant. Še dobro, da bomo kmalu videli.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
4.3.2009 9:46:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P?

kdaj pa pride Tija domov?

Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče.
Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
4.3.2009 9:46:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Nekaj me še zanima. Tale kitajski "horoskop" za spol otroka... Ne vem če ste predebatirale, nisem gledala za nazaj, ampak me zanima ali gre po dejanski starosti ali po letnici rojstva? Če gledam, da sem bila stara 22 ko sem zanosila, bo punčka, če pa gledam letnik 85, pa bo fant. Še dobro, da bomo kmalu videli.

Pusti se presenetiti. user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
4.3.2009 9:48:08   
mama_milchy

Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P?

kdaj pa pride Tija domov?

Jaz sem rodila v Lj in zato sem morala sama poklicat. Drugače pa P sporoči in te patronažna sama pokliče.
Ma sej jaz je niti nisem misla klicat. Ampak glede na to, da je nedonošenček, imam ful vprašanj v vezi s tem.

aja, točno; za obalni del samo iz Izolske P kličejo; tudi če rodiš v Postojni moraš sam poklicat....a tudi vaše imajo zrave študente, ki se učijo?...koprske patronažne hodijo naokoli s študenti...meni ni ravno preveč všeč, bomo vidli, sej jih lahko tudi odkloniš, če nočeš da pridejo zraven...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
4.3.2009 9:49:06   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Pusti se presenetiti. user posted image

tako kot je rekla Najaa, pusti se presenetit: meni je v prvo pokazal narobe, zdaj pa bomo vidli.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
4.3.2009 9:49:10   
jjasna85

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon?

Leon je priden (trenutnouser posted image user posted image )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo neuser posted image
mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofauser posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

Neposredna povezava do sporočila: 1908
4.3.2009 9:49:47   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image
oooooooojjjjjjjjlaaaaaaaa1kako smo kaj?

ooooouser posted image
vidim, da ti ni blo dolgčas dokler me ni blo (11.406 postov)...svaka častuser posted image user posted image

ma sm ok... se navajam počasi na to moje dete.. sicer še ne lih dojemam, da sm mama.. ma baje, da sčasoma poštekašuser posted image user posted image user posted image
user posted image  ja upam,da ne bom rabla prit do 15000 preden rodimuser posted image user posted image user posted image

ja,s časoma začneš registrirat,da je bitjece ,ki ga držiš v naročju del tebe..user posted image

sej se mi je itak zdelo, da bom rabla neki časa jauser posted image user posted image
kakšen krat nism štekala niti da sm noseča.. kaj šele, da bom mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
4.3.2009 9:50:14   
jjasna85

jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama...

I feel 'yauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
4.3.2009 9:51:10   
jjasna85
Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? user posted image user posted image

nočem se hvalit, ma nekaj ženitnih ponudb sva že dobila...
ma še ni nič zbranouser posted image
tako, da lahko ti pošljem formular pa ga izpolneš... enkrat konec mesca končamo z zbiranjem prijavuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.3.2009 9:52:27   
tasa_m

oila.. kak smo mamica??

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.3.2009 9:53:11   
mama_milchy

Leon je priden (trenutnouser posted image user posted image )... malo manj spimo samo kaj češ... izbire lih nimamo neuser posted image
mene pa končno tej blesavi šivi počasi zapuščajo in ne boli več tolko.. do danes sm bla pa ko invalid res.. katastrofauser posted image

važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.3.2009 9:53:22   
jjasna85
Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

HVALA IZ SRCA PUPCE MOJEuser posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.3.2009 9:53:28   
mama_milchy

jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama...

najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.3.2009 9:58:36   
mama_milchy

Zdej lih berem kako ste me spodbujale, ko sm bla v porodni sobi...in sm vam res hvaležna!!

samo da nisi jezna, ko smo tako poročale kaj se s tabo dogaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.3.2009 10:02:27   
suncicica
a je ze kaj novic o pondelak in julam?

Stella in Pia

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.3.2009 10:02:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

nič še...
pa ti,kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.3.2009 10:03:15   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.3.2009 10:05:55   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

kako si ti? kako tvoja user posted image user posted image ? si že imela pregled?

a ima katera številko od pondelak in julam? jaz sem svojo dala julam, ma še nič ne piše;

želim jima, da je vse OK in da se držita user posted image user posted image user posted image

pa kje sta danes feliša in pupa?

kako pa je z Dali?

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 4.3.2009 10:06:18 >

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.3.2009 10:10:08   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

oila.. kak smo mamica??

pa evo.. shajamouser posted image
končno imam tudi nekaj časa za vas marčevke.. sm vas že prow močno pogrešalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.3.2009 10:11:05   
jjasna85

važno, da je OK in zdrav, spali pa boste že....samo ne zdaj preveč skakat naokoli, da te spet kaj ne zagrabi...sej ste s tvojimi ne?....mamica pa pridno pomaga....obiske si že dovolila?.....

ma kakšne obiske.. komaj gledam dej.. zaenkrat je prišla prow ožja družina...
obiski pridejo, ko bo imel kakšen mesec.. ne cedim prej. Že tako imam premalo energije.. samo ki folk ne šteka.. samo čakam, da se mi kakšen brez najave pokaže na vratihuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.3.2009 10:11:20   
jjasna85

najbrž bom tudi tokrat, če bo kaj trajalo in me pustijo samo....morda pa bi poskusla se vozit s posteljo po porodni user posted image

ej probaj.. ne bo ti žaluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.3.2009 10:12:12   
jjasna85
hahaha.. kako sm se pa zdej narežala.. sm čisto pozabla, da sm to pisala ko sm mela popadke:

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jasna je dobila umetne popadke in njen edini komentar je: ****in' shit!!! boga revica, upam, da bo šlo zdaj hitro.

hahaha... user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.3.2009 10:13:36   
jjasna85

zakaj bi bla jezna?? prow fajn mi je ko berem kaj sm pisala, ker se pow stvari sploh ne spomnemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?