|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
4.3.2009 9:23:19   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pozdravcek!
malo sem prisla pospegat k vam. sem sicer augustovka, in pricakujem tretjega otrocka.
nestrpno cakam na novice o julam.
pa zdaj sem zasledila vprasanje o darilu novorojencka starejsemu bratcu/sestrici.
jaz sem malo predno sem sla v P kupila najbolj fancy lego kokcke za dvoletnika, in ko sta me dragi in veliki bratec prisla pogledat v P, sem rekla domnu, da je to darilo od tadejcka.
zdaj ne vem, mogoce je tudi to malo vplivalo na to, da je imel potem domen(in ga se vedno ima) tako rad malega brata.
user posted image
pa drzite se. sem vam kar malo nevoscljiva, ker ste ze skoraj na ciljuuser posted image

ja, to je pa lepo darilo, pa izvirno. user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.3.2009 9:24:01   
jjasna85
Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.3.2009 9:25:55   
buksi
Dobro jutro!
Sporočam podatke iz pregleda od včeraj. Sem tri ure čaala, da sem prišla na vrsto, ampak sem dočakala.
Vse brez posebnosti. Naslednji pregled, če ne bom prej rodila, imam 17. 3.  pri kilah gre +2kg gor. Mali pa ima že približno 3400g. je pa rekla in sem videla, da je posteljica že načeta, so se vidle take črne pike. Tak da upam, d bo kmalu sedaj. Moram pa iti na EKG zaradi srca, ker mi občasno ful bije.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.3.2009 9:26:28   
Najaa
Dober dan!!!

O lej jo jjasno85!!!user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.3.2009 9:29:49   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan!!!

O lej jo jjasno85!!!user posted image

O lejjo Najo user posted image
končno mi je ratalo sm gor pridet.. sm že en teden doma, pa ni šans da bi mi ratalo ne user posted image
ma danes ko so šivi končno malo boljši, sm se kar prisesala goruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.3.2009 9:30:10   
Najaa
jjasna85, sori, ker sem te motila takrat med pomembnim opravilom! user posted image user posted image  Sem misla, da si še na oddelku, ne pa že v hudih popadkih! user posted image user posted image  Kako je kaj Leon?

H nam pride pa danes patronažna, tak da sem že navsezgodaj pospravljala in ker je bil želodček prazen, mi je postalo grozno slabo in glava me je začela bolet. user posted image  Ja, za tole proizvodnjo mleka se res človek ne sme preveč naprezat. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.3.2009 9:32:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn!!!!user posted image user posted image
oooooooojjjjjjjjlaaaaaaaa1kako smo kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.3.2009 9:32:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dobro jutro!
Sporočam podatke iz pregleda od včeraj. Sem tri ure čaala, da sem prišla na vrsto, ampak sem dočakala.
Vse brez posebnosti. Naslednji pregled, če ne bom prej rodila, imam 17. 3.  pri kilah gre +2kg gor. Mali pa ima že približno 3400g. je pa rekla in sem videla, da je posteljica že načeta, so se vidle take črne pike. Tak da upam, d bo kmalu sedaj. Moram pa iti na EKG zaradi srca, ker mi občasno ful bije.

čestitke za preegleduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.3.2009 9:33:26   
Najaa
Sem brala, da ste se včeraj pogovarjale o kilaži otroka, merjenega z UZ. Jaz se ne bi preveč zanašala na te meritve. Pri moji pupiki so se zmotili za pol kile. Zarad tega naj bi bila zahirana, pa zastoj v rasti in kaj vem kaj še vse, da sem se tisto noč tako presekirala in nič spala! user posted image  Pa poglej ga zlomka! Tamala se je nasl. dan rodila, prav nič ji ni manjkalo in teža je več kot ustrezala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.3.2009 9:35:05   
jjasna85

jjasna85, sori, ker sem te motila takrat med pomembnim opravilom! user posted image user posted image  Sem misla, da si še na oddelku, ne pa že v hudih popadkih! user posted image user posted image  Kako je kaj Leon?

H nam pride pa danes patronažna, tak da sem že navsezgodaj pospravljala in ker je bil želodček prazen, mi je postalo grozno slabo in glava me je začela bolet. user posted image  Ja, za tole proizvodnjo mleka se res človek ne sme preveč naprezat. user posted image

haha... sej po moje sem edini psihopat, ki je med popadki govoril po telefonu in pisal smseuser posted image  ma če je pa trajalo vse skupaj 13 ur.. sm misnla, da bom znorela tam v uni tišini... tako da sm nažicala telefon (kao za muzikouser posted image ) in pol sm mela vsaj kaj delatuser posted image

ehh.. js nimam nekega pretiranega naprezanja- moja zlata mama nardi 3/4 doma tako da js samo joške izvadim in to je vse kar morem delatuser posted image

kolko časa si pa ti že doma?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.3.2009 9:36:03   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ooooouser posted image
vidim, da ti ni blo dolgčas dokler me ni blo (11.406 postov)...svaka častuser posted image user posted image

ma sm ok... se navajam počasi na to moje dete.. sicer še ne lih dojemam, da sm mama.. ma baje, da sčasoma poštekašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.3.2009 9:36:51   
sanna
Jutro! Kak ste zdaj štrajk udarile? Bomo dobili še kakšnega marčevskega dojenčka ali se bomo vse naenkrat gužvale po porodnišnicah? Moj user posted image  je danes nekam precej miren pa sem že spila kavo, ponavadi je po kavi kaos po trebuhu, danes pa nič. Mogoče je po očiju, slabo vreme pa bi samo spal. 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.3.2009 9:37:19   
mama_milchy

dan, se mi je zdelo da si gor prijavljena....kako si? kako je Leon?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.3.2009 9:37:22   
Najaa

haha... sej po moje sem edini psihopat, ki je med popadki govoril po telefonu in pisal smseuser posted image  ma če je pa trajalo vse skupaj 13 ur.. sm misnla, da bom znorela tam v uni tišini... tako da sm nažicala telefon (kao za muzikouser posted image ) in pol sm mela vsaj kaj delatuser posted image

ehh.. js nimam nekega pretiranega naprezanja- moja zlata mama nardi 3/4 doma tako da js samo joške izvadim in to je vse kar morem delatuser posted image

Kaj ni bil tvoj zraven?
Ja škoda, ker te je tako matralo, bi lahk kakšno rekle. user posted image

Jaz sem doma od petka.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.3.2009 9:37:23   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pozdravcek!
malo sem prisla pospegat k vam. sem sicer augustovka, in pricakujem tretjega otrocka.
nestrpno cakam na novice o julam.
pa zdaj sem zasledila vprasanje o darilu novorojencka starejsemu bratcu/sestrici.
jaz sem malo predno sem sla v P kupila najbolj fancy lego kokcke za dvoletnika, in ko sta me dragi in veliki bratec prisla pogledat v P, sem rekla domnu, da je to darilo od tadejcka.
zdaj ne vem, mogoce je tudi to malo vplivalo na to, da je imel potem domen(in ga se vedno ima) tako rad malega brata.
user posted image
pa drzite se. sem vam kar malo nevoscljiva, ker ste ze skoraj na ciljuuser posted image

pri nas pa je zdaj zelo aktiven in zanimiv Rori formula, ima že DVD pa puzzle in zadnjič je v trgovini videl tudi to formulco, pa sva se z mojim zmenila, da jo kupiva in mu jo bo kao user posted image  prinesel; tako da mislim, da bo lepo sprejel otročka in da bo vesel darila

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.3.2009 9:37:30   
jjasna85
Evo.. dam še novo slikco mojega Leona (če bo šlo user posted image )

user posted image

v naročju strička je takoooo fajnuser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.3.2009 9:37:52   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ooooouser posted image
vidim, da ti ni blo dolgčas dokler me ni blo (11.406 postov)...svaka častuser posted image user posted image

ma sm ok... se navajam počasi na to moje dete.. sicer še ne lih dojemam, da sm mama.. ma baje, da sčasoma poštekašuser posted image user posted image user posted image
user posted image  ja upam,da ne bom rabla prit do 15000 preden rodimuser posted image user posted image user posted image

ja,s časoma začneš registrirat,da je bitjece ,ki ga držiš v naročju del tebe..user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.3.2009 9:38:28   
mama_milchy

jjasna, tudi jaz sem imela pri sebi gsm in pisarla sms-e med popadki, kaj sem pa tela delat tam v porodni, sama...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.3.2009 9:38:31   
spps

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kak sončeeeekkkkkkuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.3.2009 9:39:14   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Jutro! Kak ste zdaj štrajk udarile? Bomo dobili še kakšnega marčevskega dojenčka ali se bomo vse naenkrat gužvale po porodnišnicah? Moj user posted image  je danes nekam precej miren pa sem že spila kavo, ponavadi je po kavi kaos po trebuhu, danes pa nič. Mogoče je po očiju, slabo vreme pa bi samo spal. 

Eden(julam) je po moje že na svetu, pa še ni informacij, pondelak pa še čakamo kako in kajuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.3.2009 9:39:23   
jjasna85

Kaj ni bil tvoj zraven?
Ja škoda, ker te je tako matralo, bi lahk kakšno rekle. user posted image

Jaz sem doma od petka.

ne, moj ni bil zraven.. ni za take zadeveuser posted image
je prišla pa mama kasneje... s tem, da so jo spustili not šele ob 4h (js sm bla pa od 7h zjutraj not).. si lahko predstavljaš ke dolgčas...
sej zato sm se pa s pojstlo furala gor pa dol (sm stiskala une gumbkeuser posted image user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.3.2009 9:39:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

mogoč bomo pa vse čakale do 11,takrat je menda polna luna,če se ne motimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.3.2009 9:41:03   
Najaa

user posted image

Iiii, je srčkan! Imaš že rezerviranega za kakšno punčko?? user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.3.2009 9:41:18   
mama_milchy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.3.2009 9:42:09   
mama_milchy
Najaa, a patronažna ni še bila pri vas? A ni da ponavadi pridejo 2dan ko prideš domov iz P?

kdaj pa pride Tija domov?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?