Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:02:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega? ma polno vsega. preveč za zvečer popečena poli pa malo jajčke pa paradajzova solata.... vsega po malem, kaj? ali z drugimi besedami - vsega preveč mi lahko kar ta post katera pokaže, ko bom naslednjič težila s kilami.... kake kg, zdaj se pogovarjamo sam o tonah! ha ha ha. ja pa res na žalost....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:03:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:04:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj pa moraš nalepit? ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:05:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. meni je še vedno svojevrsten užitek po albumih brskat, mnogo boljše kot pa gledat slike na ekranu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:06:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:07:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj pa moraš nalepit? ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:07:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev u, jaz bi jih mogla pa od ene treh let razvit... mogoče se pa jutri lotim pregledovanja, hvala za idejo prosim je treba malo popucat za nazaj. ker če ne bomo zdaj - pol ne vem kdaj bomo... maš prav, js mam tudi takšne želje, pa se mi zdi, da ne folgam same sebe! ja, to nas zdaj vse grabi se mi zdi. če ni gnezditveni nagon pol je pa kaki drugi. ne vem kak bi tega poimenovali - čistka
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:08:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:09:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. meni je še vedno svojevrsten užitek po albumih brskat, mnogo boljše kot pa gledat slike na ekranu... ja, je res čist drugačen čar! Potem pa se bomo čudili, ko bomo otrokom kazali na rač. fotografije, kak to, da je tak rač. freak!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:09:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje Ki pa še ni overjeno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:09:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. Ful so fajn te knjigice. Še skoraj najlažje je, če kako dobiš, ker drugače se je kar težko odločiti. Jaz sem tole vzela ker sem hotela nekaj v BC naročit pa bi pol mogla poštnino plačat, ker je blo premalo. Pol sem pa tole knjigico vidla in mi je bla ful všeč... Pa saj je vsaka po svoje lepa.... Glavno da je nekaj
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:11:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. meni je še vedno svojevrsten užitek po albumih brskat, mnogo boljše kot pa gledat slike na ekranu... ja to se pa strinjam. meni tudi. čeprav ni videt glede na to, da že nisem 7 let dala nobenih slik razvijat no, pa zato pa poročnega bolj pogosto gledam, ker drugega nimam
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:12:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje Ja, ker maš rok 4 dni pred mano, pa če ti malo prehitevaš, se lahko potem jaz izgovarjam, da te lovim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:13:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj pa moraš nalepit? ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti.... ja pa kaj je zdaj smešno. ne kapiram
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:15:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje pa ne šeeeeee.... pol moramo spet določiti novo zbiralko telefonskih
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:15:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj pa moraš nalepit? ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti.... ja pa kaj je zdaj smešno. ne kapiram zato, ker ko sm vidla, sem si pa res šla napisat lepilo, da ga kupim! nič osebnega!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:16:16
|
|
|
|
trinity22
|
felix čstitke za peto Želim vam čim bolj mirno noč ... pa pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:16:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje Ja, ker maš rok 4 dni pred mano, pa če ti malo prehitevaš, se lahko potem jaz izgovarjam, da te lovim aha zato si dala dovoljenje - iz lastne koristi
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:16:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje pa ne šeeeeee.... pol moramo spet določiti novo zbiralko telefonskih sej je še Pupa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:16:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. meni je še vedno svojevrsten užitek po albumih brskat, mnogo boljše kot pa gledat slike na ekranu... ja to se pa strinjam. meni tudi. čeprav ni videt glede na to, da že nisem 7 let dala nobenih slik razvijat no, pa zato pa poročnega bolj pogosto gledam, ker drugega nimam Jaz pasem si v službi par fotografij sprintala - zdaj se da kupit ta foto papir, pa če je barvni printer, so takšne kot v Foto trgovini.Pa v službi je zastonj sem pa slišala, da lahko kar preko neta pošlješ naročilo v Hofer in greš potem dvignit. Nisem pa še sprobala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:16:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 felix čstitke za peto Želim vam čim bolj mirno noč ... pa pa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:18:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Jaz imam drugi dve (sva dobila kar 2 različni), ena je Dojenčkov dnevnik (se mi zdi), druge pa ne vem naslova, se mi ne da it zdaj iz vodravnega položaja pogledat Pa sta mi tut full fajn!! Bom vsaj slike dala razvijat bolj redno, se mi zdi, da smo zdaj s temi digitalnimi fotoaparati preveč razvajeni in je vse na CDjih al pa kar v računalnikih. meni je še vedno svojevrsten užitek po albumih brskat, mnogo boljše kot pa gledat slike na ekranu... ja to se pa strinjam. meni tudi. čeprav ni videt glede na to, da že nisem 7 let dala nobenih slik razvijat no, pa zato pa poročnega bolj pogosto gledam, ker drugega nimam Jaz pasem si v službi par fotografij sprintala - zdaj se da kupit ta foto papir, pa če je barvni printer, so takšne kot v Foto trgovini.Pa v službi je zastonj sem pa slišala, da lahko kar preko neta pošlješ naročilo v Hofer in greš potem dvignit. Nisem pa še sprobala. Drugač pa ni računice, če si printaš fotografije!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:18:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? give me five zdaj smeš v P!!! haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje Ja, ker maš rok 4 dni pred mano, pa če ti malo prehitevaš, se lahko potem jaz izgovarjam, da te lovim aha zato si dala dovoljenje - iz lastne koristi Hehe, bolj iz želje, da končno dočakam dan D!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:18:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj pa moraš nalepit? ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti.... ja pa kaj je zdaj smešno. ne kapiram zato, ker ko sm vidla, sem si pa res šla napisat lepilo, da ga kupim! nič osebnega! aja, to si mislila. no, saj jaz sem že navajena, da sem bolj med počasnimi - sploh zdaj v nosečnosti... tak da mi niti ni blo neke panike da pač nisem ujela rdeče niti, ker se kar praktično nonstop to dogaja
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:18:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ne šeeeeee.... pol moramo spet določiti novo zbiralko telefonskih don't worry, še vedno lahko mene obveščate, itak ne znam brez računalnika živet v skrajnem primeru pa posredujem sporočila kateri od preostalih dežurnih, pa je.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?