Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:48:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko ti šment! No, pa lepo spi, če pa že to ne, pa lepo sanjaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:49:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko čim daljše spanje ti želim...pa brez obiska WC...nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:49:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko jaz sem pa že mislila, da si prišla na čvek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:49:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen a mam zdej dovoljenje za v P? neee šeeeee. aja, pa čestitke za zvezdico
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:50:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Felix, si nabrala že 5 ! Js še nabiram! sej zadnjih dvesto je šlo blazno hitro... zgleda, da res preveč tukaj visim če pa sam čakaš, čakaš. Ti bom js bovedala, kdaj začeti! zmenjen, jest ti bom pa pomagala do 5. zvezdice začni prestavljat sezname to mi ne gre preveč od rok! Bom kr težila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:51:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega? ma polno vsega. preveč za zvečer popečena poli pa malo jajčke pa paradajzova solata.... vsega po malem, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:51:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo. Ja, to vsi pravijo, da je tako. Če je pa tak fajn
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:51:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo to mi ne gre preveč od rok! Bom kr težila! ti kr dej, sej si prav zabavna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:52:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo. Ja, to vsi pravijo, da je tako. Če je pa tak fajn Pol, ko boš nalepila, pa mi lepilo posodi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:53:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo to mi ne gre preveč od rok! Bom kr težila! ti kr dej, sej si prav zabavna moj ni takšnega mnenja, VEČ!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:53:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... js sm se je zadnjič lotila, pa sm ugotovila, da nimam lepila, pa še ga zdaj nisem kupila! Še dobr, da si omenila, kr napišem na seznam za v trgovino, ker drugač pozabim! no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:54:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko lahko noč
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:54:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps novo,pri nas še nič ni novega in tud še nič ne kaže zdaj pa grem jaz tud v posteljo,da vidim,če bo spanje uspelo nočko čim daljše spanje ti želim...pa brez obiska WC...nočko To pa so že pobožne želje za vse nas! Upam, da se uresničijo v kratkem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:56:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev u, jaz bi jih mogla pa od ene treh let razvit... mogoče se pa jutri lotim pregledovanja, hvala za idejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:56:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... js sm se je zadnjič lotila, pa sm ugotovila, da nimam lepila, pa še ga zdaj nisem kupila! Še dobr, da si omenila, kr napišem na seznam za v trgovino, ker drugač pozabim! no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev To je pa slabost digitalcev. Mislim, da smo mi na istem. Bog ne daj, da se sesuje rač., ker še na CD-jih nimava !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:56:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega? ma polno vsega. preveč za zvečer popečena poli pa malo jajčke pa paradajzova solata.... vsega po malem, kaj? ali z drugimi besedami - vsega preveč mi lahko kar ta post katera pokaže, ko bom naslednjič težila s kilami....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:56:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev u, jaz bi jih mogla pa od ene treh let razvit... mogoče se pa jutri lotim pregledovanja, hvala za idejo vse bomo porihtale, preden gremo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:57:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt. in kaj je blo dobrega? ma polno vsega. preveč za zvečer popečena poli pa malo jajčke pa paradajzova solata.... vsega po malem, kaj? ali z drugimi besedami - vsega preveč mi lahko kar ta post katera pokaže, ko bom naslednjič težila s kilami.... kake kg, zdaj se pogovarjamo sam o tonah!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:57:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo. Ja, to vsi pravijo, da je tako. Če je pa tak fajn Pol, ko boš nalepila, pa mi lepilo posodi! ok, samo jaz ga še tudi nisem kupila to je šele nevemkateri korak. zdaj moram najprej izbrat katere slike bi razvila
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:58:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo to mi ne gre preveč od rok! Bom kr težila! ti kr dej, sej si prav zabavna moj ni takšnega mnenja, VEČ! he he he. no saj njega nismo pač nič vprašali
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:59:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... Tudi jaz imam to knjigico in je fulll fajna sem jo že pisala ampak sedaj moram bit še bolje pridna ko imamo že našo malo miss doma da ne pozabim kaj ... No vse ki se odpravljate spat lepo in mirno nočko... ja, pri prvem baje pišeš in fotografiraš in si bolj pozorno. Ko sta pa 2, pa je že časovna stiska, kaj? ja, običajno ima prvi otrok več fotografij, več takšnih albumov, vsega je več... pri drugem že manj kompliciramo verjetno tudi prvo nosečnost čisto drugače dojemamo. Ja, to vsi pravijo, da je tako. Če je pa tak fajn Pol, ko boš nalepila, pa mi lepilo posodi! ok, samo jaz ga še tudi nisem kupila to je šele nevemkateri korak. zdaj moram najprej izbrat katere slike bi razvila Kaj pa moraš nalepit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:59:42
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev u, jaz bi jih mogla pa od ene treh let razvit... mogoče se pa jutri lotim pregledovanja, hvala za idejo prosim je treba malo popucat za nazaj. ker če ne bomo zdaj - pol ne vem kdaj bomo...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 22:59:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo to mi ne gre preveč od rok! Bom kr težila! ti kr dej, sej si prav zabavna moj ni takšnega mnenja, VEČ! he he he. no saj njega nismo pač nič vprašali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:00:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz pa sem zadnjič kupila knjigico "to sem jaz" - dnevnik otroštva, ko vpisuješ notri stvari med nosečnostjo in pol prva tri leta otrokovega življenja. pa je ful fajna zadeva. ima katera? zdaj gledam kaj bi napisala in katere slikice notri nalepila... js sm se je zadnjič lotila, pa sm ugotovila, da nimam lepila, pa še ga zdaj nisem kupila! Še dobr, da si omenila, kr napišem na seznam za v trgovino, ker drugač pozabim! no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev To je pa slabost digitalcev. Mislim, da smo mi na istem. Bog ne daj, da se sesuje rač., ker še na CD-jih nimava ! uf ja. to pa res. kaki backup res ne bi škodil....
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 23:00:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, jaz nimam še niti slik razvitih sem gledala od kdaj mama sploh nazadnje slike razvite in sem ugotovila da iz leta 2002, ko še nisma imela digitalca.... zdaj pa že cel večer pregledujem kaj bi dala razvit... še kar nabere teh zadev u, jaz bi jih mogla pa od ene treh let razvit... mogoče se pa jutri lotim pregledovanja, hvala za idejo prosim je treba malo popucat za nazaj. ker če ne bomo zdaj - pol ne vem kdaj bomo... maš prav, js mam tudi takšne želje, pa se mi zdi, da ne folgam same sebe!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?